- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
1 günün lafı mı olur aramızdaSen benden bi güncük öndesin 29 şubatı hesaba katmıyo uygulama takvimlerama yine de aynı gün bile doğurabiliriz kız ben tırsmaya başladım doğum için ekstra bi hazırlık yapıyomusun perine masajı hariç
Ay çok heyecanlı, Nisan ayına bakalım kimler kalacakBen de bugün 34+0 ım . 3 hafta kaldı 37 ye
Demek masaja başlicaksınız ya sonuclar dan haberdar et zor mu kolay mı acıyor mu gibi1 günün lafı mı olur aramızdayok kız perine masajına da bugün başlıcam, eşime söyledim tamam akşam yaparız dedi aslında hamile egzersizleri var onlardan yapmak istiyorum. Bir de 35+larda hurma yemek istiyorum ama eşim hurmalarda sıkıntı çıkmış yedirtmem diyor. Bir de bildiğim ahududu yaprağı çayı var ama onu doktora sorucam
Canimmm teşekkür ederim doktorum rahat insan normalde ama bu kez uğraştırdı hersey belirtiler bağlantılı görününceİnşallah kötü birşey çıkmaz canımmm. Dualarım seninle.
Tabiki kuzum bende iyi sonuc alacağımı düşünüyorum teşekkür ederimLepistesb sıkma canını umarim yarin guzel haberler alirsin, bizide haberdar et lutfen.
Gece yazarım acıyor mu nasıl oluyor diyeDemek masaja başlicaksınız ya sonuclar dan haberdar et zor mu kolay mı acıyor mu gibihurma da ne varmış ki bende yerim diye düşünüyordum
Bu mesaja cevap verdim sanıyorum alıntılarda kalmısiki tane de yetebilir aslında da ne olur ne olmaz diye düşündüm. kendim için kan vs olursa diye korktum.
bebek de kusarsa ya da çiş olursa diye düşündüm. ayri ayri posetledim ki gelince evde de yikamadan kullanabileyim diye.
küçük de doğduğu kiyafetle çıkmıştık ama buyuk kızım kusma olmustu bir kac kez. tam da çıkış yaparken son battaniyemizi de kirletip çıkmıştık1
ne güzel telâşlar, hatiralar.
Bana da hos geldi sonra da cikmama ihtimali geldi aklimaBöyle tohumlu kartlar dağıtıcam canım. Toprağa ekince çiçek açıyor.
Eki Görüntüle 2602900
Bende bu 2-3 gündür uyuyorum cünkü eşimi gönderiyorum yataktan rahat edemiyoruz ya bi de standart yataktan bi tık daha büyük güya bizimkiGece yazarım acıyor mu nasıl oluyor diyemalum uyuyamıyorum buralardayım baya ya bu seneki hurmalarda tarım ilacı kullanmışlar bir tür böcek için. Bu yüzden eşim yedirmem diyor.
Soru bana değil ama cevap vereyim miSen benden bi güncük öndesin 29 şubatı hesaba katmıyo uygulama takvimlerama yine de aynı gün bile doğurabiliriz kız ben tırsmaya başladım doğum için ekstra bi hazırlık yapıyomusun perine masajı hariç
Aynen 38 içinde olucamBenimki acele ediyor sanki ya senin 38 mi olcak 20 mart
Teşekkür ederim canım bildiklerini paylaşman mutlu eder beniSoru bana değil ama cevap vereyim midoktor pilates topunda doğuma kadar egzersiz verdi bana bebek doğum kanalına rahat giriyormuş doğumu kolaylaştıran hareketler falan. Göğüs kremi, hurma kullanımı serbest ama ben neredeyse 37. Haftayım bu haftaya kadar yoktu bunlar. Belki doğum yaklaştıkça senin doktorunda verir özel şeyler.
Nisana ben kalicam galiba ilk oğlumdan yola çıkarak 37+1 1 Nisan diyordum ama benimkinin daha gelesi yok nst ye bile girmedim daha rahim agzi uzunluğu 3 cm coraspin devamAy çok heyecanlı, Nisan ayına bakalım kimler kalacak
Aman napıyım çıkmazsa çıkmasın ben vereyim deBana da hos geldi sonra da cikmama ihtimali geldi aklima
Hafta yaklaştıkça bol yürüyüş, squat yaparsın. Yer silmeyi çok öneriyorlar elle. Onları yaparız.Bende bu 2-3 gündür uyuyorum cünkü eşimi gönderiyorum yataktan rahat edemiyoruz ya bi de standart yataktan bi tık daha büyük güya bizimkiben artık sürekli dönüyorum uyurken ona denk geliyorum istemiyorum yanımda off ben o zaman napcam hurma da yiyemem masajda yapamam
Bende henüz girmedim nstye. Cumartesi kontrolüm var bakalım hala lafını açmazsa ben sorucam artık. 35 haftalık oluyorum sonuçta. Benim rahim ağzı uzunluğumu en son 1 ay önce ölçmüştü.4'e yakın birşey çıkmıştı.Nisana ben kalicam galiba ilk oğlumdan yola çıkarak 37+1 1 Nisan diyordum ama benimkinin daha gelesi yok nst ye bile girmedim daha rahim agzi uzunluğu 3 cm coraspin devam
Of yere eğilip kalkmak cok zor yaAman napıyım çıkmazsa çıkmasın ben vereyim de
Hafta yaklaştıkça bol yürüyüş, squat yaparsın. Yer silmeyi çok öneriyorlar elle. Onları yaparız.
Bende henüz girmedim nstye. Cumartesi kontrolüm var bakalım hala lafını açmazsa ben sorucam artık. 35 haftalık oluyorum sonuçta. Benim rahim ağzı uzunluğumu en son 1 ay önce ölçmüştü.4'e yakın birşey çıkmıştı.
Ne demek biraz faydam olsa çok mutlu olurumTeşekkür ederim canım bildiklerini paylaşman mutlu eder benibende suan birşey yapmıyorum çok fazla. Sadece hareketsiz kalmamaya özen gösteriyorum. 36.haftada doktorumla görüşeceğim o zaman belki birşeyler önerebilir suan sadece korkmamamı istiyor
Aynı benimkiAhahhaa şaka çok iyi ama ben eşime asla yapamam hatta doğuma annemle gidip doğumdan sonra mi haber versem diye bile düşünüyorum kalpten gider diye korkuyorum 9 aydık çişe bile uyandığımda aa ne oldu nereye diye soruyor Bu şakayla boşar beni
Ben rezeneyi sormuştum teşekkür ederimArkadaşlar biriniz sormuştu ama hatırlayamadım süt yapan çayları içmeye başlayalım mı diye. Ben bugün doktora gittim kesinlikle başlama dedi( bu benim doktorun yorumu başka doktorlar belki başlatır bilemem ben 37. Haftadayım) Meme ucu kremine başlattı, rezene çayı içebilirsin dedi ve pilates topunda hareketlere başlattı günde yarım saat. Haftaya çatal muayenesi yapacakmış ve doğumhaneyi gezdirecekmiş. 33.haftadan beri nstye giriyorum ben kesinlikle atlanmıyor. Bebegin boynuna kordon dolansa bile önemli olmadığını nst'de kalp atışlarında sorun gözükürse işte o zaman önemli olduğunu söyledi.
Benimki tam kafa yabnm nasil bir doktorum var ya ?? herkesin ki dinlen der benim ki benim plates yapan gebelerim bile var senin kadar diyorkendimi istenmeyen evlat gibi hissettim bense yiyip sisiyorum
Evet evet bende de var. Sanki ben eskisi kadar su içmiyorum, günlük 1,5 litre falan oluyor genelde. Ondan diye düşünmüştüm ama bilemedim şu an. Sen suyunu 3 e tamamlıyor musun?Kızlar ne zamandır sorayım diyorum. İdrar renginizde koyulaşma oldu mu son zamanlarda? Benim ilk başlarda çok açık renkti belirgin şekilde. Şimdi epey koyu rengisu da içmeye çalışıyırum ama dönemsel mi acaba. Sizlerde var mı değişiklik
Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.Grubun 3. Bebeği benimki olcak sanırımkarın gelişimi geriden geldiği için doktor 36 gibi alırız diyordu bugün suyunun da azaldığını öğrendik☹ bu hafta büyük ihtimalle kavuşacaz minik oğlumla
İliklerimde hissediyorum Çericimİyi akşamlar kızlar nasılsınızyarın 34+0 oluyorum. Ay cok yaklaştık doğuma farkında mısınız bu gerçeği idrak etmeye başladım
Ben de girmedim canım henüz. Doktoruma kalsa 2 hafta sonra ama ben dayanamadım perşembeye randevu aldım. Ona kalsa direk doğurmaya gel dicekAman napıyım çıkmazsa çıkmasın ben vereyim de
Hafta yaklaştıkça bol yürüyüş, squat yaparsın. Yer silmeyi çok öneriyorlar elle. Onları yaparız.
Bende henüz girmedim nstye. Cumartesi kontrolüm var bakalım hala lafını açmazsa ben sorucam artık. 35 haftalık oluyorum sonuçta. Benim rahim ağzı uzunluğumu en son 1 ay önce ölçmüştü.4'e yakın birşey çıkmıştı.
Normal doğum için sonuna kadar savaşacağım tabi bebekte ters bir durum olmazsa. Ben çok istiyorum normal doğumu. Benim kizda önden gidiyor bu aradaSelam kizlarbugün bizimde görüş günümüzdü nstye girdim ilk defa sancim var ama yorulduğum için olmuş dinlen geçer dedi doktor benim kız baş aşağı durmak istemediği için hala yukarda 35+4 teyim 37 ye kadar bekleyelim dedi bende olmazsa siz bana bi sezeryan tarihi soyleyin dedim 1 ya da 2 nisan gibi olur dedi saka gibi diye dalga geçmesinler diye 2 nisani seçerim onun dışında şükür gelişimi iyi kafası 2 hafta önde hatta sezeryan ol diyor herkes annem ve ablam hariç ya siz nasıl doğuracaksınız benim kız dönerse diye fikrinizi alayim diyorum
Evet zor valla. Ben bugün duşa girince yerini biraz cifliyim dedim. Suyun altında bacakları açıp çömelince içimden ay şimdi çıkacak çocuk diyorumOf yere eğilip kalkmak cok zor yaşu sıralar en zorlandığım şey resmen yata yata da doğurulmaz ki ben anlaşıldı ya zorla doğurtacaklar beni
Oh ne güzel bebişi görmüşsün.Selam kizlarbugün bizimde görüş günümüzdü nstye girdim ilk defa sancim var ama yorulduğum için olmuş dinlen geçer dedi doktor benim kız baş aşağı durmak istemediği için hala yukarda 35+4 teyim 37 ye kadar bekleyelim dedi bende olmazsa siz bana bi sezeryan tarihi soyleyin dedim 1 ya da 2 nisan gibi olur dedi saka gibi diye dalga geçmesinler diye 2 nisani seçerim onun dışında şükür gelişimi iyi kafası 2 hafta önde hatta sezeryan ol diyor herkes annem ve ablam hariç ya siz nasıl doğuracaksınız benim kız dönerse diye fikrinizi alayim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?