2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
1 günün lafı mı olur aramızda yok kız perine masajına da bugün başlıcam, eşime söyledim tamam akşam yaparız dedi aslında hamile egzersizleri var onlardan yapmak istiyorum. Bir de 35+larda hurma yemek istiyorum ama eşim hurmalarda sıkıntı çıkmış yedirtmem diyor. Bir de bildiğim ahududu yaprağı çayı var ama onu doktora sorucam

Demek masaja başlicaksınız ya sonuclar dan haberdar et zor mu kolay mı acıyor mu gibi hurma da ne varmış ki bende yerim diye düşünüyordum

Demek masaja başlicaksınız ya sonuclar dan haberdar et zor mu kolay mı acıyor mu gibi hurma da ne varmış ki bende yerim diye düşünüyordum
Gece yazarım acıyor mu nasıl oluyor diye malum uyuyamıyorum buralardayım baya ya bu seneki hurmalarda tarım ilacı kullanmışlar bir tür böcek için. Bu yüzden eşim yedirmem diyor.

Bu mesaja cevap verdim sanıyorum alıntılarda kalmıs bende kendim için bir pijama bir gecelik koyacağım çıkarken giymek için kıyafet koyucam dediğin gibi su olabilir kan olabilir vs. Bebek içinde mantıklı dediklerin tecrübelisin bu konularda bende dediğin gibi yapayım

Gece yazarım acıyor mu nasıl oluyor diye malum uyuyamıyorum buralardayım baya ya bu seneki hurmalarda tarım ilacı kullanmışlar bir tür böcek için. Bu yüzden eşim yedirmem diyor.
Bende bu 2-3 gündür uyuyorum cünkü eşimi gönderiyorum yataktan rahat edemiyoruz ya bi de standart yataktan bi tık daha büyük güya bizimki ben artık sürekli dönüyorum uyurken ona denk geliyorum istemiyorum yanımda off ben o zaman napcam hurma da yiyemem masajda yapamam

Soru bana değil ama cevap vereyim midoktor pilates topunda doğuma kadar egzersiz verdi bana bebek doğum kanalına rahat giriyormuş doğumu kolaylaştıran hareketler falan. Göğüs kremi, hurma kullanımı serbest ama ben neredeyse 37. Haftayım bu haftaya kadar yoktu bunlar. Belki doğum yaklaştıkça senin doktorunda verir özel şeyler.

Teşekkür ederim canım bildiklerini paylaşman mutlu eder beni bende suan birşey yapmıyorum çok fazla. Sadece hareketsiz kalmamaya özen gösteriyorum. 36.haftada doktorumla görüşeceğim o zaman belki birşeyler önerebilir suan sadece korkmamamı istiyor

Bana da hos geldi sonra da cikmama ihtimali geldi aklima
Aman napıyım çıkmazsa çıkmasın ben vereyim de
Hafta yaklaştıkça bol yürüyüş, squat yaparsın. Yer silmeyi çok öneriyorlar elle. Onları yaparız.
Nisana ben kalicam galiba ilk oğlumdan yola çıkarak 37+1 1 Nisan diyordum ama benimkinin daha gelesi yok nst ye bile girmedim daha rahim agzi uzunluğu 3 cm coraspin devam
Bende henüz girmedim nstye. Cumartesi kontrolüm var bakalım hala lafını açmazsa ben sorucam artık. 35 haftalık oluyorum sonuçta. Benim rahim ağzı uzunluğumu en son 1 ay önce ölçmüştü.4'e yakın birşey çıkmıştı.

Of yere eğilip kalkmak cok zor ya şu sıralar en zorlandığım şey resmen yata yata da doğurulmaz ki ben anlaşıldı ya zorla doğurtacaklar beni

Selam kizlar bugün bizimde görüş günümüzdü nstye girdim ilk defa sancim var ama yorulduğum için olmuş dinlen geçer dedi doktor benim kız baş aşağı durmak istemediği için hala yukarda 35+4 teyim 37 ye kadar bekleyelim dedi bende olmazsa siz bana bi sezeryan tarihi soyleyin dedim 1 ya da 2 nisan gibi olur dedi saka gibi diye dalga geçmesinler diye 2 nisani seçerim onun dışında şükür gelişimi iyi kafası 2 hafta önde hatta sezeryan ol diyor herkes annem ve ablam hariç ya siz nasıl doğuracaksınız benim kız dönerse diye fikrinizi alayim diyorum

Ne demek biraz faydam olsa çok mutlu olurum inan o kadar önemli ki o korkma işi doktorun çok bilinçli davranıyor 36'dan sonra her an olabilir tabi. Aklına takılan her şeyi sor herkesin yapısı, beklentisi doğası farklı eminim en iyi yolu gösterecek doktorun.

Aynı benimki Gece kalkıyorum hemen ne oldu diye fırlıyor garibim ya
Ben rezeneyi sormuştum teşekkür ederim
bnm nasil bir doktorum var ya ?? herkesin ki dinlen der benim ki benim plates yapan gebelerim bile var senin kadar diyor kendimi istenmeyen evlat gibi hissettim bense yiyip sisiyorum
Benimki tam kafa ya bazı doktorlar çok darliyor kilo ve hareket konusunda. Benimki mutlu gebelik gecirmeni istiyorum diyor sadece sağ olsun
Evet evet bende de var. Sanki ben eskisi kadar su içmiyorum, günlük 1,5 litre falan oluyor genelde. Ondan diye düşünmüştüm ama bilemedim şu an. Sen suyunu 3 e tamamlıyor musun?
Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.
İyi akşamlar kızlar nasılsınız yarın 34+0 oluyorum. Ay cok yaklaştık doğuma farkında mısınız bu gerçeği idrak etmeye başladım
İliklerimde hissediyorum Çericim

Ben de girmedim canım henüz. Doktoruma kalsa 2 hafta sonra ama ben dayanamadım perşembeye randevu aldım. Ona kalsa direk doğurmaya gel dicek

Normal doğum için sonuna kadar savaşacağım tabi bebekte ters bir durum olmazsa. Ben çok istiyorum normal doğumu. Benim kizda önden gidiyor bu arada

Of yere eğilip kalkmak cok zor ya şu sıralar en zorlandığım şey resmen yata yata da doğurulmaz ki ben anlaşıldı ya zorla doğurtacaklar beni
Evet zor valla. Ben bugün duşa girince yerini biraz cifliyim dedim. Suyun altında bacakları açıp çömelince içimden ay şimdi çıkacak çocuk diyorum sanki o kadar kolaymış çıkması gibi
Oh ne güzel bebişi görmüşsün. Valla dönerse normal doğum yap eğer tıbbi bir engel yoksa canım, dönmezse mecburi sezeryan zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…