2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ay hadi İnşallah ya. En büyük korkum ileride çocuğumun bana sen bunu bunu böyle yaptın ben şöyle etkilendim diye hesap sorması vallahi.
İstediğin kadar iyi anne baba ol sorucak bence degişik karakterli arkadasları olucak siz niye yapmadınız diyolar hele kendi bişeyi basaramıyınca bizde yaptık ailemize.çok ergen kalmasın sadece tek istediğim bu kız kardesim 2 yasından beri asi mesela

Reactions: Kuf
Hiç belli olmaz küvezde kalma işi inş güzel haberler alıp evine gelirsin

canim benim hakkinizda hayırlısı neyse o olsun insallah. Rabbim sağlıkla huzurla en uygun zamanda kavuştursun bebeğini sana.

Baharcim tüm arkadaşlara katılıyorum bu lohusalık değil. hatta bayağı da sabırlı davranmışsın. sevmek için uyandırmak ne demek ya. gece yarisi telefonla onu uyandırıp sesini duyasım geldi deyip pat diye kapatmak lazim bir kaç kere. kimisi çocukların da insan olduğunu unutup biblo vs sanıyor galiba.

ahh lohusalik, emin ol ona buna kizmaktan daha farkli birşey. inşallah buradaki hiç bir arkadaşımız yaşamaz bu durumu. çünkü gerçekten çok zor.
Bir daha istemeyeyim diye bilerek yapmış olabilir mi acaba bak şimdi dank etti
bak aklıma ne geldi. bizim bir öğretmen arkadaş çok da esprilidir. anlatırdı eşim evi süpür dedi baştan sağma süpürdum daha da istemedi vs diye. yeni evlenecek erkek arkadaşlara sözüm ona tüyo verirdi.

muhtemelen senin eşin öyle değildir ama taktik olarak bunu kullananlar da var arkadaşlar.

Ayıp yaptığı çocukları düşünüyosan bu kadın lohusa azıcık dinlensin dersin günsüz doğum yaptın acır insan azıcık ev işine yardım et senin torunların her yerde virüs tehdidi var yaslılar daha cabuk nem kapar normalde babannem bike gelince oturmaz bişeyin ucundan tutar rabbim sana güç versin kimseden fayda yok

Ya herkeste mi var dün hele belim agrıyor masaj yap dedi içimdeki şeytan çıktı yat sen ben üdtüne çıkıp çiğniyim dedim korkutup kaçırdım deli ya benim heryerim agrıyor adamın midesi hamilelikte benden çok bulandı kayınvalideme şikayet ettim gecen gün inş bebek ona çekmez tembel ve hastalıklı biraz diyogrip olucam sanki diye bile iki gün yattı adam

Günaydın herkese... 30 dan aşağı geri sayım başladı bizde de bugün 29, ve 37 nin bitmesine sadece 8 gün.

Dünden beri pek kafam hoş değil. iki hafta okulsuz nasıl geçecek kizlar evdeyken onu düşünüyorum. parka vs götürsem bu haftadan sonra oralardan da hastalik bulaşır bilemedim. Milli eğitim bakani da özellikle evde dinlensinler dedi, sanırım salgin için.

haftalardır evden dışarı çıkmadım, risk bitsin çıkarım, bebek doğsun gezerim diye. şimdi o da olmayacak. Gezip dolaşmak, sosyal ortamlara girmek de büyük ihtiyacmis bu süreçte onu anladim. hep daha zor durumda olanlari düşünmeye çalışıyorum. şu ruh halinden kısa zamanda çıkmam lazim. göz yaşım aktı akacak durumdan kurtulmam lazim.

neyse başınızı ağrıttım. en önemlisi sağlık. Rabbim sağlık versin çocuklarımıza bize ülkemize ve tüm insanlara insallah.

İsteyince yapıyor demek ki ya da sen başında durduğun için. Aman yapsınlarda tek nasıı olsada kabulümüz.
Benimki yüzüme diyor güzel yapınca ihale kalıyor yoksa inanılmaz titiz süpürgeyi falan yıktım tamamen hep duyguları ile oynadım ilk zaman kanama alanı vardı doktor denedi ama ben uydurdum düşük olur agır iş yapma eğilme diye çamasırı asıyor topluyor süpürüp siler balkon ona ait sofrayı tezgaha kadar topluyor bulaşıkları kaldırmışsa 100 kere tesekkür bekler sanki kendi yememiş ütüyüde yaptırcaktım şansıma kireç püskürttü zaten ilk aldıgından daha buruşuk oldu tshirt 2.aşamada artık.uğrasamam ben tüm gün yat ne güzel iş zaten bir sürü işimiz var azıcık o da cabalasın

Çok az kalmış bak gününe.zaten ortam çok virüslü toplu bir yere çıkılmıyor program yap çocuklarınla pasta börek yaparken mutlu oluyolar yeni oyunlar duygu değişimlerimiz çok fazla korku ve heyecanda çoğaldı rabbim hepimize saglıklı hamilelik ve saglıklı evlatlar versin birlikte gezersiniz kuzum düşünsene ihtilal zamanlarında izne baglıymış şimdi istediğin zaman çık gez

Ay bizimkinin de bacakları arasından ufacık bir şekilde yüzü görünüyordu ama komedi.. Sıkışmış kalmış garibim
Ay çok tatlılar yaabenmki de ellerinin üstüne koymştu yüzünü.aynıııı kızım ya inanamyrum her gttğmdedolayısıyla babası
Ay çekirge dayanamayacağım nadir canlılardan birisi. Küçükken koluma uçan çekirge yapışmıştı zor ayırmıştım. O tramvadan beri fobi bende. Gelmesinler kışt kışt
Benm bütün böcek türlerine karşı bi fobim var yadayanamyrum. Eve girerse bttm xaten o gün o odaya giremyrum. Gelmesnler aman
Ağlama dur onu lohusalikta yasicaz daha
Bi de o var doğru
Ay Allah korusun sirasiyla gelsin bizimkiler zamanlica insallah
İnşallah yaa herkes sırasını beklesin bu nedr yahuakıllı olsun bütün bebeler. Bu işler sırayla. Daha benm önümde varlar bana sıra gelmedi

Birlikte Yikama eşini bekle akşam sana su dökse kafan daha rahat olur düşüncesiz büyükler yok mu hep herşeyi kendilerine hak görürler

Aayy düşman başına denecek cinsten bi kaynanabenmki uyumlu olmasına rağmen brn çekemiyorm çoğu zaman. O yüzden ne kadar geç gelse o kadar iyi diyorm. Sonra da ya bebek gelmeye kalkarsa diyorumm. Off bisürü şey dolaşıyo kafamdasen de uzak durmaya çalış canım nasıl olacaksa o da. Sinir bozucu ya. Lohusa olmasan bile sinir bozucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…