Yaza geçicekmiş diyolar haberlerde ama nolur bilinmezO zamana haftaya bı Dr gideyim ben ne olur olmaz yazın okulları uzatirlar fln onla ugrasmayalim bı de
Tatile girdik 5te dikildim gene yatıp dinlencektim birdeÇiş saatiiii
İstediğin kadar iyi anne baba ol sorucak bence degişik karakterli arkadasları olucak siz niye yapmadınız diyolar hele kendi bişeyi basaramıyınca bizde yaptık ailemize.çok ergen kalmasın sadece tek istediğim bu kız kardesim 2 yasından beri asi meselaAy hadi İnşallah ya. En büyük korkum ileride çocuğumun bana sen bunu bunu böyle yaptın ben şöyle etkilendim diye hesap sorması vallahi.
Hiç belli olmaz küvezde kalma işi inş güzel haberler alıp evine gelirsinBen hazırlamadım yıkadım ütüledim hurçlandı. Yarın sabah hazırlayacağım inşallah değerlerim yükselmeye devam etmiş az önce sonuçlarıma baktım nettenüniversite hastanesi de alalım bebeği derse yapacak birşey yok sağsağlim doğsun da artık küvezde de kalabilir yarın hazırlayıp arabanın arkasına indirecez hastaneye giderken
Ben hazırlamadım yıkadım ütüledim hurçlandı. Yarın sabah hazırlayacağım inşallah değerlerim yükselmeye devam etmiş az önce sonuçlarıma baktım nettenüniversite hastanesi de alalım bebeği derse yapacak birşey yok sağsağlim doğsun da artık küvezde de kalabilir yarın hazırlayıp arabanın arkasına indirecez hastaneye giderken
Kizlar dün lausaliktan bahsetmistik. Hıc anlam veremiyorum demistim ufaktan çözmeye başladım. Imkanıniz varsa doğumdan sonra kayinvalideden yardim almayın. Tek bakin cocugunuza. Normalde cok anlayısliyimdir alingan biri degilimdir.bugun bana bisi oldu zırt pırt ariyor onu boyle yap bunu söyle yap komut veriyor, he he dedim tesekkur ettim peki uygularim dedim kapadım. 2 saat sonra yine aradı aynı seyler tekrar tsk ettim peki dedim. Sonra çat kapı geldi cocuk sevicem dedi verdim sevsin diye. Oğlum uyuyor gelmisken onuda seveyim dedi,bende annecim yeni uyudu banyoyu tenizlicem dus alicam kalkmasin dedim. Ben oyle dememisim git uyandir demisim, gitmis kaldirmis. Cocuk aglayip duruyor uykusunu almadigi icin, kizda uyanik. Beni cagiriyor gel ikisine bir bakamiyorum dedi. Banyo yarim kaldi bosver b.. k gotirsun banyoyu senin onceligin bebeklerin dedi. Hadi ben gidiyim sen rahat rahat ilgilen cocuklarla dedi ve gitti. Dilim peki anne dedim optum yolculadim. İç sesim öyle bir küfrettiki kadin gitti en az 2 saat soylenmisimdir. Sonra basladim aglamaya sanirim lausa bu
bak aklıma ne geldi. bizim bir öğretmen arkadaş çok da esprilidir. anlatırdı eşim evi süpür dedi baştan sağma süpürdum daha da istemedi vs diye. yeni evlenecek erkek arkadaşlara sözüm ona tüyo verirdi.Bir daha istemeyeyim diye bilerek yapmış olabilir mi acaba bak şimdi dank etti
Ayıp yaptığı çocukları düşünüyosan bu kadın lohusa azıcık dinlensin dersin günsüz doğum yaptın acır insan azıcık ev işine yardım et senin torunların her yerde virüs tehdidi var yaslılar daha cabuk nem kapar normalde babannem bike gelince oturmaz bişeyin ucundan tutar rabbim sana güç versin kimseden fayda yokKizlar dün lausaliktan bahsetmistik. Hıc anlam veremiyorum demistim ufaktan çözmeye başladım. Imkanıniz varsa doğumdan sonra kayinvalideden yardim almayın. Tek bakin cocugunuza. Normalde cok anlayısliyimdir alingan biri degilimdir.bugun bana bisi oldu zırt pırt ariyor onu boyle yap bunu söyle yap komut veriyor, he he dedim tesekkur ettim peki uygularim dedim kapadım. 2 saat sonra yine aradı aynı seyler tekrar tsk ettim peki dedim. Sonra çat kapı geldi cocuk sevicem dedi verdim sevsin diye. Oğlum uyuyor gelmisken onuda seveyim dedi,bende annecim yeni uyudu banyoyu tenizlicem dus alicam kalkmasin dedim. Ben oyle dememisim git uyandir demisim, gitmis kaldirmis. Cocuk aglayip duruyor uykusunu almadigi icin, kizda uyanik. Beni cagiriyor gel ikisine bir bakamiyorum dedi. Banyo yarim kaldi bosver b.. k gotirsun banyoyu senin onceligin bebeklerin dedi. Hadi ben gidiyim sen rahat rahat ilgilen cocuklarla dedi ve gitti. Dilim peki anne dedim optum yolculadim. İç sesim öyle bir küfrettiki kadin gitti en az 2 saat soylenmisimdir. Sonra basladim aglamaya sanirim lausa bu
Ya herkeste mi var dün hele belim agrıyor masaj yap dedi içimdeki şeytan çıktı yat sen ben üdtüne çıkıp çiğniyim dedim korkutup kaçırdım deli ya benim heryerim agrıyor adamın midesi hamilelikte benden çok bulandı kayınvalideme şikayet ettim gecen gün inş bebek ona çekmez tembel ve hastalıklı biraz diyoAynen katılıyorum benim eşim sen hamile kal ben şunu yapıcam bunu yapıcam yok şöyle böyleşimdi de benimle yarışıyor hergün bi yeri ağrıyo benimle birlikte yok boynu tutulmuş yok sırtı kasılmış bilmem ne ay şimdi kalkıp adamı boğazlayasım geldi
Benimki yüzüme diyor güzel yapınca ihale kalıyor yoksa inanılmaz titiz süpürgeyi falan yıktım tamamen hep duyguları ile oynadım ilk zaman kanama alanı vardı doktor denedi ama ben uydurdum düşük olur agır iş yapma eğilme diye çamasırı asıyor topluyor süpürüp siler balkon ona ait sofrayı tezgaha kadar topluyor bulaşıkları kaldırmışsa 100 kere tesekkür bekler sanki kendi yememiş ütüyüde yaptırcaktım şansıma kireç püskürttü zaten ilk aldıgından daha buruşuk oldu tshirt 2.aşamada artık.uğrasamam ben tüm gün yat ne güzel iş zaten bir sürü işimiz var azıcık o da cabalasınİsteyince yapıyor demek ki ya da sen başında durduğun için. Aman yapsınlarda tek nasıı olsada kabulümüz.
Çok az kalmış bak gününe.zaten ortam çok virüslü toplu bir yere çıkılmıyor program yap çocuklarınla pasta börek yaparken mutlu oluyolar yeni oyunlar duygu değişimlerimiz çok fazla korku ve heyecanda çoğaldı rabbim hepimize saglıklı hamilelik ve saglıklı evlatlar versin birlikte gezersiniz kuzum düşünsene ihtilal zamanlarında izne baglıymış şimdi istediğin zaman çık gezGünaydın herkese... 30 dan aşağı geri sayım başladı bizde de bugün 29, ve 37 nin bitmesine sadece 8 gün.
Dünden beri pek kafam hoş değil. iki hafta okulsuz nasıl geçecek kizlar evdeyken onu düşünüyorum. parka vs götürsem bu haftadan sonra oralardan da hastalik bulaşır bilemedim. Milli eğitim bakani da özellikle evde dinlensinler dedi, sanırım salgin için.
haftalardır evden dışarı çıkmadım, risk bitsin çıkarım, bebek doğsun gezerim diye. şimdi o da olmayacak. Gezip dolaşmak, sosyal ortamlara girmek de büyük ihtiyacmis bu süreçte onu anladim. hep daha zor durumda olanlari düşünmeye çalışıyorum. şu ruh halinden kısa zamanda çıkmam lazim. göz yaşım aktı akacak durumdan kurtulmam lazim.
neyse başınızı ağrıttım. en önemlisi sağlık. Rabbim sağlık versin çocuklarımıza bize ülkemize ve tüm insanlara insallah.
Ay çok tatlılar yaaAy bizimkinin de bacakları arasından ufacık bir şekilde yüzü görünüyordu ama komedi..Sıkışmış kalmış garibim
Benm bütün böcek türlerine karşı bi fobim var yaAy çekirge dayanamayacağım nadir canlılardan birisi. Küçükken koluma uçan çekirge yapışmıştı zor ayırmıştım. O tramvadan beri fobi bende. Gelmesinler kışt kışt
Bi de o var doğruAğlama dur onu lohusalikta yasicaz daha
İnşallah yaa herkes sırasını beklesin bu nedr yahuAy Allah korusun sirasiyla gelsin bizimkiler zamanlica insallah
Sen de var ya doğursam diye diye en sona doğuracan haGünaydın kızlar.
Kaldırın göbecikleri de düşünün bir hafta ne yapıcııızz.. Ben kendi kendime diyorum ki hazır kızlar evdeyken haftaya keşke doğursam da derslerle ilgilenememe derdinden kurtulsam.
Birlikte Yikama eşini bekle akşam sana su dökse kafan daha rahat olur düşüncesiz büyükler yok mu hep herşeyi kendilerine hak görürlerKayinvalide sıkıntıya gelemiyorki. Mesela beni arar oglumu uyutuyor oluyorum mecbur telin sesini kısıyorum. Uyuya kalinca besine koyar teli elime izaman alirim defalarca soyledim. Hangi saatlerde uyudunuda bilir. Teli acmiyim komsumu arar ziline bas der. Oda sagolsun kapiyi açana kadar basar. Ve biz yanyana yattimiz icin kalktigim anda oglumda kalkar. Haydi sil bastan ama simdi oglum tek degil kizimda var. Once kizimi sakinlestiriyorum. Arkama yatiriyorum oglumu uyutuyorum. Sabahlari bir bilemedin 2 saat geliyor onunda bir saati kahvalti ile geciyor.diger 1 saatte bebegin banyosu o kadar hadi benden bu kadar der kacar. Kaymayalim dusmeyelim der banyo paspasini dahi kaldirtmaz islakken kacar gider
Aynen öyle jadesicim, insanı sinir ediyorlar bu yüzden.Ya onlar grip olsa dünyayı seriyoruz önlerine biz hamile olsalar neler yapmayız 2 yumurtayi birak
Aayy düşman başına denecek cinsten bi kaynanaKizlar dün lausaliktan bahsetmistik. Hıc anlam veremiyorum demistim ufaktan çözmeye başladım. Imkanıniz varsa doğumdan sonra kayinvalideden yardim almayın. Tek bakin cocugunuza. Normalde cok anlayısliyimdir alingan biri degilimdir.bugun bana bisi oldu zırt pırt ariyor onu boyle yap bunu söyle yap komut veriyor, he he dedim tesekkur ettim peki uygularim dedim kapadım. 2 saat sonra yine aradı aynı seyler tekrar tsk ettim peki dedim. Sonra çat kapı geldi cocuk sevicem dedi verdim sevsin diye. Oğlum uyuyor gelmisken onuda seveyim dedi,bende annecim yeni uyudu banyoyu tenizlicem dus alicam kalkmasin dedim. Ben oyle dememisim git uyandir demisim, gitmis kaldirmis. Cocuk aglayip duruyor uykusunu almadigi icin, kizda uyanik. Beni cagiriyor gel ikisine bir bakamiyorum dedi. Banyo yarim kaldi bosver b.. k gotirsun banyoyu senin onceligin bebeklerin dedi. Hadi ben gidiyim sen rahat rahat ilgilen cocuklarla dedi ve gitti. Dilim peki anne dedim optum yolculadim. İç sesim öyle bir küfrettiki kadin gitti en az 2 saat soylenmisimdir. Sonra basladim aglamaya sanirim lausa bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?