2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar coronalı hasta sayısı 2'ye çıkmış. İlk hastanın yakınıymış, karantina altında olanlardanmış. Eşimin iş yeri de sanırım home office tarzı çalışmaya geçecek bilgisayar ayarlamaya çalışıyorlarmış. Önlemler giderek artıyor. Allahım sağ salim yavrularımıza kavuşsakta eve kapansak

Benim eşim de bugünden itibaren home office çalışıyor. Cumaya da gitme dedim, en çok bulaşacak alanlardan biri..

Günaydın kızçeler, us polo sitesinde büyük indirim var. Özellikle bebek kısmında 3lü bodyler vs çok uygun fiyata inmiş. Uygulama indirince ekstra indirim yapıyormuş. Bilginize..

Ay tatlim sagol ya yeğenimin doğum günüydü avm ye falanda gitmek istemiyordum hemen siparişleri verdim:)

Daha da artacak gibi. Nereye kadar böyle devam edeck acaba

Günaydın Kızlar bütün görüş günüydü tabi bizim zilli yine göstermedi yüzünü 36+3 olduk şuana kadar 2 kere görebildik köfte dudaklıyı
Kilomuz 2700
Boyumuz 48
Olmuş nst normal çıktı ama hemşire baya korkuttu beni 1 saat kaldım resmen bebeğin kalp atışlarını ayarlamadı benim içimde kolbastı oynayan kuzum nts de uyudu sanırım. strese girdim resmen de şükür sonra ayarlayabildi

Gözün aydın canım

Maşallah bebişe

Önlem alınması çok güzel havalar da ısınsa ne güzel olacak belki o zaman bu vüris de kaybolur 2003 de sars virüsü Asya da amerika ve Avrupa da çıkmış coranayla aynı aile havalar ısınınca kaybolmuş o zamanda ölümlere sebep olmuş allhım havalat ısınsın biranönce
bu arada Antep sabahı yağmurlu

Eklentiler

• image.webp
    65,1 KB · Görüntüleme: 29
Aynen herkeste var bizimle yarış halindeler şaka gibi yaa
Yaa üzülme canım biz önlemlerimizi alalım yine de ne olur ne olmaz. Evde biraz etkinlik yapsanız pasta börek sever kızlar bu tarz seyler yine arada bir cıkarırsın cok bunaldıklarında sahile falan indirip yürürsünüz.

Burası da yağdı yağacak. İlk defa havaların ısınmasını bu kadar istyrum ben de. Bakalım gerçekten sıcakla azalack mı bu bela. Bazıları da mutasyon geçiriyo ya artadabilir diyolar

İstanbulda deniyo ama o kadar söylenti var ki. Nerde hangi hastanedeleer acaba?
Valla her yerde var deniyor internet sitelerinde insan şaşıyor ama tatbiki İstanbul turist ve kalabalık açısından daha riskli bir şehir iatanbuldakiler çok daha özen gösterin

Yaa üniversiteler 3 hafta tatil ama çalışanlara yok eşim gidecek işe odasından çıkmasa bari heryeri kolonya ile silmiş sürekli elime kolonya döküyorum diyo benim derdim vizeler vardı okulda smdi iptal oldu 3 hafta sonraya ertlendi büyük ihtimalle. 3 hafta sonrada ben tam 38 falan olucam ya o sınav da gözetmenken benim doğum başlarsa çıkıp gelecek mi yaa böyle seyler düşündüm durdum sabaha kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…