Benim eşim de bugünden itibaren home office çalışıyor. Cumaya da gitme dedim, en çok bulaşacak alanlardan biri..Kızlar coronalı hasta sayısı 2'ye çıkmış. İlk hastanın yakınıymış, karantina altında olanlardanmış.Eşimin iş yeri de sanırım home office tarzı çalışmaya geçecek bilgisayar ayarlamaya çalışıyorlarmış. Önlemler giderek artıyor. Allahım sağ salim yavrularımıza kavuşsakta eve kapansak
Bende babamı arayıp tembihlicem cumaya gitme diye ama ne kadar dinler bilemiyorumBenim eşim de bugünden itibaren home office çalışıyor. Cumaya da gitme dedim, en çok bulaşacak alanlardan biri..
Dedim en azından seccadeni al git dışarıda farzını kıl gel. Babama da yazdım. Başka önlem gelmiyor aklıma..Bende babamı arayıp tembihlicem cumaya gitme diye ama ne kadar dinler bilemiyorum
Günaydın kızçeler, us polo sitesinde büyük indirim var. Özellikle bebek kısmında 3lü bodyler vs çok uygun fiyata inmiş. Uygulama indirince ekstra indirim yapıyormuş. Bilginize..
Rica ederim canım, ben de daha inceleyemedim ama birkaç bir şey alacağım inşallah..Ay tatlim sagol ya yeğenimin doğum günüydü avm ye falanda gitmek istemiyordum hemen siparişleri verdim:)
Daha da artacak gibi. Nereye kadar böyle devam edeck acabaKızlar coronalı hasta sayısı 2'ye çıkmış. İlk hastanın yakınıymış, karantina altında olanlardanmış.Eşimin iş yeri de sanırım home office tarzı çalışmaya geçecek bilgisayar ayarlamaya çalışıyorlarmış. Önlemler giderek artıyor. Allahım sağ salim yavrularımıza kavuşsakta eve kapansak
Gözün aydın canımGünaydın Kızlar bütün görüş günüydü tabi bizim zilli yine göstermedi yüzünü 36+3 olduk şuana kadar 2 kere görebildik köfte dudaklıyı
Kilomuz 2700
Boyumuz 48
Olmuş nst normal çıktı ama hemşire baya korkuttu beni 1 saat kaldım resmen bebeğin kalp atışlarını ayarlamadı benim içimde kolbastı oynayan kuzum nts de uyudu sanırım. strese girdim resmen de şükür sonra ayarlayabildi
Bende öyle diyim en kötü ya.Dedim en azından seccadeni al git dışarıda farzını kıl gel. Babama da yazdım. Başka önlem gelmiyor aklıma..
Bilmiyorum ki inşallah çok yayılmaz yaDaha da artacak gibi. Nereye kadar böyle devam edeck acaba
Maşallah bebişeGünaydın Kızlar bütün görüş günüydü tabi bizim zilli yine göstermedi yüzünü 36+3 olduk şuana kadar 2 kere görebildik köfte dudaklıyı
Kilomuz 2700
Boyumuz 48
Olmuş nst normal çıktı ama hemşire baya korkuttu beni 1 saat kaldım resmen bebeğin kalp atışlarını ayarlamadı benim içimde kolbastı oynayan kuzum nts de uyudu sanırım. strese girdim resmen de şükür sonra ayarlayabildi
Önlem alınması çok güzel havalar da ısınsa ne güzel olacak belki o zaman bu vüris de kaybolur 2003 de sars virüsü Asya da amerika ve Avrupa da çıkmış coranayla aynı aile havalar ısınınca kaybolmuş o zamanda ölümlere sebep olmuş allhım havalat ısınsın biranönceKızlar coronalı hasta sayısı 2'ye çıkmış. İlk hastanın yakınıymış, karantina altında olanlardanmış.Eşimin iş yeri de sanırım home office tarzı çalışmaya geçecek bilgisayar ayarlamaya çalışıyorlarmış. Önlemler giderek artıyor. Allahım sağ salim yavrularımıza kavuşsakta eve kapansak
İstanbulda deniyo ama o kadar söylenti var ki. Nerde hangi hastanedeleer acaba?Bilmiyorum ki inşallah çok yayılmaz ya
Aynen herkeste var bizimle yarış halindeler şaka gibi yaaYa herkeste mi var dün hele belim agrıyor masaj yap dedi içimdeki şeytan çıktı yat sen ben üdtüne çıkıp çiğniyim dedim korkutup kaçırdım deli ya benim heryerim agrıyor adamın midesi hamilelikte benden çok bulandı kayınvalideme şikayet ettim gecen gün inş bebek ona çekmez tembel ve hastalıklı biraz diyogrip olucam sanki diye bile iki gün yattı adam
Yaa üzülme canım biz önlemlerimizi alalım yine de ne olur ne olmaz. Evde biraz etkinlik yapsanız pasta börek sever kızlar bu tarz seyler yine arada bir cıkarırsın cok bunaldıklarında sahile falan indirip yürürsünüz.Günaydın herkese... 30 dan aşağı geri sayım başladı bizde de bugün 29, ve 37 nin bitmesine sadece 8 gün.
Dünden beri pek kafam hoş değil. iki hafta okulsuz nasıl geçecek kizlar evdeyken onu düşünüyorum. parka vs götürsem bu haftadan sonra oralardan da hastalik bulaşır bilemedim. Milli eğitim bakani da özellikle evde dinlensinler dedi, sanırım salgin için.
haftalardır evden dışarı çıkmadım, risk bitsin çıkarım, bebek doğsun gezerim diye. şimdi o da olmayacak. Gezip dolaşmak, sosyal ortamlara girmek de büyük ihtiyacmis bu süreçte onu anladim. hep daha zor durumda olanlari düşünmeye çalışıyorum. şu ruh halinden kısa zamanda çıkmam lazim. göz yaşım aktı akacak durumdan kurtulmam lazim.
neyse başınızı ağrıttım. en önemlisi sağlık. Rabbim sağlık versin çocuklarımıza bize ülkemize ve tüm insanlara insallah.
Burası da yağdı yağacak. İlk defa havaların ısınmasını bu kadar istyrum ben de. Bakalım gerçekten sıcakla azalack mı bu bela. Bazıları da mutasyon geçiriyo ya artadabilir diyolarÖnlem alınması çok güzel havalar da ısınsa ne güzel olacak belki o zaman bu vüris de kaybolur 2003 de sars virüsü Asya da amerika ve Avrupa da çıkmış coranayla aynı aile havalar ısınınca kaybolmuş o zamanda ölümlere sebep olmuş allhım havalat ısınsın biranönce
bu arada Antep sabahı yağmurlu
Valla her yerde var deniyor internet sitelerinde insan şaşıyor ama tatbiki İstanbul turist ve kalabalık açısından daha riskli bir şehir iatanbuldakiler çok daha özen gösterinİstanbulda deniyo ama o kadar söylenti var ki. Nerde hangi hastanedeleer acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?