2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Benim esimde ya beceremiyor yada bilerek uyduruk yapiyor yaptirmayim diye gecen halim yoktu basında bekledim soyle yap boyle yap dedim peki kaynanacim diyor ama miss gibi oldu

İsteyince yapıyor demek ki ya da sen başında durduğun için. Aman yapsınlarda tek nasıı olsada kabulümüz.

Cok farkliymis düşüncen ☺ Annem benden temiz yapar yorulmasin diye kıymam ama yaparsa da ne ala

Sanki birazcık garipsin kız ya ben annemin temizliğini çok begendiğim için o bişi yapsa rahatsız etmez beni. Ama işini begenmedim biri bişi yapsa bende istemem
Küçükken annem odamı toplarsa da sinir olurdum bak. Çocukluktan gelen bir şey. Odamı kendim siler süpürürdüm. İçeri biri girip değişiklik yaparsa sinir olurdum. Kv veya başka bir misafir bize gelince kendine gidip çay koyarsa da uyuz oluyorum bak. İlla ben koymak istiyorum. Çünkü bir düzenim var. Altından su akıtıyorlar tezgahıma. Ben havlu koyup yapıyorum mesela. Allahım ne garip takıntılar bunlar akşam akşam bak kendime şaşıyorum

Mümkün valla tekmeleyesim geldi herifi akşam akşam
Kız dur sen yine de bişi yapma fazla gaza geldik
Yok kız benimki gerçekten beceremiyor. Eline yüzüne bulaştırmayı sever.
Yaa beceriksize kabulum ben ama benimki yapınca cok güzel yapıyo da kaç defa dicem de öle yapacak onunda kıymeti olmuyo tabi gene de yaptırıyorum

Kız dur sen yine de bişi yapma fazla gaza geldik

Yaa beceriksize kabulum ben ama benimki yapınca cok güzel yapıyo da kaç defa dicem de öle yapacak onunda kıymeti olmuyo tabi gene de yaptırıyorum
Alışkın o. Horladığında hep tekmeliyorum pozisyon değiştirip sussun diye Ruhu duymuyor çok ağır uykusu

Bende küçükken annem odanızı toplayın diyince sinir olurdum seni anladım ben bazı insanlar öyle düzeni bozulsun istemez hiç bi şekilde o yüzden baskasının yapmasını istemez. Sen onlardansın

Bende küçükken annem odanızı toplayın diyince sinir olurdum seni anladım ben bazı insanlar öyle düzeni bozulsun istemez hiç bi şekilde o yüzden baskasının yapmasını istemez. Sen onlardansın
Benim gibi birine ihtiyacım olduğunu hissettim şu an Aynen dediğin gibiyim. Rayına oturttuğum bir düzenim var. En yakınım bile müdahale edince uyuz oluyorum. Bir yardıma ihtiyaç duyarsam zaten söylerim. Ben istemeden yapılması sinirimi bozar. Kv evimi habersiz temizleyince mesela hakaret kabul ettim. Hem eşyalarımın yeri değişmiş, hem yatak odama girmiş, orası benim mahremim. Ne münasebet yani. Ay bir tek ben mi böyle düşünüyorum çıldiriciiiiim

Alışkın o. Horladığında hep tekmeliyorum pozisyon değiştirip sussun diye Ruhu duymuyor çok ağır uykusu
Off bende defalarca kolunu dürtüyorum anca duyuyor bende tekme deniyim kuvvetli olur anlar hemen her seferinde de noldu noldu diye uyanıyor horluyorsun dön demem gerek illa

Ay yok ben hak verdim sana ben istemeden bişi yapılsa hoşlanmam ya zaten kayınvalidenin yapması düşüncesi bile beni sinirlendirdi zaten temizlikten anlayan dünyadaki son insan hoş anlasa bile gerek yok istemem

Eşim de uyur döver ama. Az değil yani. Çok deli yatar. Malesef ki bunu evlenince anladım. Ense köküme yediğim dirseklerle, yüzümde patlayan tokatlarla az uykum bölünmedi
Kız iyi karnına falan denk getirmiyo ben hep itip kakıyorum noluyo diyo uykusunda ama sabah soruyorum hiç hatırlamıyo

Off bende defalarca kolunu dürtüyorum anca duyuyor bende tekme deniyim kuvvetli olur anlar hemen her seferinde de noldu noldu diye uyanıyor horluyorsun dön demem gerek illa
Arkam dönük yatıyorum ben genelde. Onun için tekmelemek daha rahat oluyor. Tepiveriyorum

Ay yok ben hak verdim sana ben istemeden bişi yapılsa hoşlanmam ya zaten kayınvalidenin yapması düşüncesi bile beni sinirlendirdi zaten temizlikten anlayan dünyadaki son insan hoş anlasa bile gerek yok istemem
Kız iyi karnına falan denk getirmiyo ben hep itip kakıyorum noluyo diyo uykusunda ama sabah soruyorum hiç hatırlamıyo
Oh rahatladım şu an hak verince valla bu yüzden arkamı dönüp yatıyorum sürekli. O arkasını dönünce diğer tarafıma dönüyorum. Çünkü kendinde olmuyor. Eli ayağı ayrı oynuyor adamın uyurken

Ya onlar grip olsa dünyayı seriyoruz önlerine biz hamile olsalar neler yapmayız 2 yumurtayi birak

Bu logusalik değil insanlık haklılık hatta girtlagina çöksen uyuyan cocugu uyandirdiginda mahkeme haklı bulur seni delirmemissin iyi sakin kalmışsın helal olsun sana

annemin yapmasini anneme kiyamadigim icin istemem annemin iyi niyetini bilirim . Ama kayinvalidem temizlik yapmaya kalkışırsa ondan şüphe ederim pis gördüğü icin temizliyor derim küfür gibi bisey hakikaten hatta bi keresinde ben evde yokken banyomuzdaki klozete camasir suyu dökmüş ıslansın diye eve bi girdim çamaşır suyu kokuyor halbuki kullanilmiyordu o klozet temizdi ama yinede gözüne çarpmış kv nin bazi sari lekeler vardi bak tertemiz oldu dedi ama benim şarteller atti yutkundum sustum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…