Benim esimde ya beceremiyor yada bilerek uyduruk yapiyor yaptirmayim diyegecen halim yoktu basında bekledim soyle yap boyle yap dedim peki kaynanacim diyor ama miss gibi oldu
Cok farkliymis düşüncen ☺ Annem benden temiz yapar yorulmasin diye kıymam ama yaparsa da ne alaYa benden iyi temizleseler bile ben özel alanıma müdahale gibi hissediyorum bu durumu. Mesela annem falan oturmaya geliyor. Kahve içiyoruz birşeyler yiyiyorum diyelim. Annem etraftakileri kaldırmaya yıkamaya çalışırsa kızıyorum. Ayıp olmasın misafir diye değil. Müdahale gibi geliyor. Yapmasın kimse benim evimde arkadaş. Orası kocamla benim evim. Ben rica edersem tabiki yapsınlar. Ay çok garip bir insanım ben sanırım. Bu huyumdan vazgeçemiyorum
Sanki birazcık garipsin kızya ben annemin temizliğini çok begendiğim için o bişi yapsa rahatsız etmez beni. Ama işini begenmedim biri bişi yapsa bende istemem
Kız dur sen yine de bişi yapma fazla gaza geldikMümkün vallatekmeleyesim geldi herifi akşam akşam
Yaa beceriksize kabulum ben ama benimki yapınca cok güzel yapıyo da kaç defa dicem de öle yapacak onunda kıymeti olmuyoYok kız benimki gerçekten beceremiyor. Eline yüzüne bulaştırmayı sever.
Alışkın o. Horladığında hep tekmeliyorum pozisyon değiştirip sussun diyeKız dur sen yine de bişi yapma fazla gaza geldik
Yaa beceriksize kabulum ben ama benimki yapınca cok güzel yapıyo da kaç defa dicem de öle yapacak onunda kıymeti olmuyotabi gene de yaptırıyorum
Bende küçükken annem odanızı toplayın diyince sinir olurdumKüçükken annem odamı toplarsa da sinir olurdum bak. Çocukluktan gelen bir şey. Odamı kendim siler süpürürdüm. İçeri biri girip değişiklik yaparsa sinir olurdum. Kv veya başka bir misafir bize gelince kendine gidip çay koyarsa da uyuz oluyorum bak. İlla ben koymak istiyorum. Çünkü bir düzenim var. Altından su akıtıyorlar tezgahıma. Ben havlu koyup yapıyorum mesela. Allahım ne garip takıntılar bunlar akşam akşam bak kendime şaşıyorum
Sende kendimi gördüm suanAlışkın o. Horladığında hep tekmeliyorum pozisyon değiştirip sussun diyeRuhu duymuyor çok ağır uykusu
Benim gibi birine ihtiyacım olduğunu hissettim şu anBende küçükken annem odanızı toplayın diyince sinir olurdumseni anladım ben bazı insanlar öyle düzeni bozulsun istemez hiç bi şekilde o yüzden baskasının yapmasını istemez. Sen onlardansın
Eşim de uyur döver ama. Az değil yani. Çok deli yatar. Malesef ki bunu evlenince anladım. Ense köküme yediğim dirseklerle, yüzümde patlayan tokatlarla az uykum bölünmediSende kendimi gördüm suan
Off bende defalarca kolunu dürtüyorum anca duyuyor bende tekme deniyim kuvvetli olur anlar hemenAlışkın o. Horladığında hep tekmeliyorum pozisyon değiştirip sussun diyeRuhu duymuyor çok ağır uykusu
Ay yok ben hak verdim sana ben istemeden bişi yapılsa hoşlanmam ya zaten kayınvalidenin yapması düşüncesi bile beni sinirlendirdiBenim gibi birine ihtiyacım olduğunu hissettim şu anAynen dediğin gibiyim. Rayına oturttuğum bir düzenim var. En yakınım bile müdahale edince uyuz oluyorum. Bir yardıma ihtiyaç duyarsam zaten söylerim. Ben istemeden yapılması sinirimi bozar. Kv evimi habersiz temizleyince mesela hakaret kabul ettim. Hem eşyalarımın yeri değişmiş, hem yatak odama girmiş, orası benim mahremim. Ne münasebet yani. Ay bir tek ben mi böyle düşünüyorum çıldiriciiiiim
Kız iyi karnına falan denk getirmiyoEşim de uyur döver ama. Az değil yani. Çok deli yatar. Malesef ki bunu evlenince anladım. Ense köküme yediğim dirseklerle, yüzümde patlayan tokatlarla az uykum bölünmedi
Arkam dönük yatıyorum ben genelde. Onun için tekmelemek daha rahat oluyor. TepiveriyorumOff bende defalarca kolunu dürtüyorum anca duyuyor bende tekme deniyim kuvvetli olur anlar hemenher seferinde de noldu noldu diye uyanıyor horluyorsun dön demem gerek illa
Ay yok ben hak verdim sana ben istemeden bişi yapılsa hoşlanmam ya zaten kayınvalidenin yapması düşüncesi bile beni sinirlendirdizaten temizlikten anlayan dünyadaki son insan hoş anlasa bile gerek yok istemem
Oh rahatladım şu an hak verinceKız iyi karnına falan denk getirmiyoben hep itip kakıyorum noluyo diyo uykusunda ama sabah soruyorum hiç hatırlamıyo
Ay Allah korusun sirasiyla gelsin bizimkiler zamanlica insallahAklıma gelmedi değil ordaaman allah korusun onunki ikizdi yine iyi dayanmşlar
Son zamanlarda hepimizin hissettiği şeyler bunlar kuzum panik olma yani ishal senin psikolojini bozdu muhtemelen duyumlardan dolayı takılma oyle☺Kızlar, tuvalete oturunca çocuk çıkacak gibi hissediyorum bugün. Saçma dimi? Sanki hafif de ishal oldum. Bence ben dogurucam
Ya onlar grip olsa dünyayı seriyoruz önlerine biz hamile olsalar neler yapmayız 2 yumurtayi birakEşime sinir oldum. Bu zamana kadar millet gibi naz niyaz yapmadım hiç bir zaman, kalk şunu istiyorum git al vs demedim. Karnım acıktı bana 2 yumurta kırsana canım istedi dedim. Çünkü gerçekten bugün çok yoruldum, bir sürü iş yaptım. Vay efendim neymiş uyumak üzereymiş, işe gidecekmiş yarın, ben niye kalkıp yapmıyormuşum. 2 yumurta kırmak ne kadar sürebilir kızlar ya? Söylenene kadar yapardı zaten. Tamam istemiyorum dedim yüzüm düştü diye bu sefer saçmalayan ben oldum. Şimdi kalktı yapıyor, neye yarar bu saatten sonra?
Bu logusalik değil insanlık haklılık hatta girtlagina çöksen uyuyan cocugu uyandirdiginda mahkeme haklı bulur seni delirmemissin iyi sakin kalmışsın helal olsun sanaKizlar dün lausaliktan bahsetmistik. Hıc anlam veremiyorum demistim ufaktan çözmeye başladım. Imkanıniz varsa doğumdan sonra kayinvalideden yardim almayın. Tek bakin cocugunuza. Normalde cok anlayısliyimdir alingan biri degilimdir.bugun bana bisi oldu zırt pırt ariyor onu boyle yap bunu söyle yap komut veriyor, he he dedim tesekkur ettim peki uygularim dedim kapadım. 2 saat sonra yine aradı aynı seyler tekrar tsk ettim peki dedim. Sonra çat kapı geldi cocuk sevicem dedi verdim sevsin diye. Oğlum uyuyor gelmisken onuda seveyim dedi,bende annecim yeni uyudu banyoyu tenizlicem dus alicam kalkmasin dedim. Ben oyle dememisim git uyandir demisim, gitmis kaldirmis. Cocuk aglayip duruyor uykusunu almadigi icin, kizda uyanik. Beni cagiriyor gel ikisine bir bakamiyorum dedi. Banyo yarim kaldi bosver b.. k gotirsun banyoyu senin onceligin bebeklerin dedi. Hadi ben gidiyim sen rahat rahat ilgilen cocuklarla dedi ve gitti. Dilim peki anne dedim optum yolculadim. İç sesim öyle bir küfrettiki kadin gitti en az 2 saat soylenmisimdir. Sonra basladim aglamaya sanirim lausa bu
annemin yapmasini anneme kiyamadigim icin istemem annemin iyi niyetini bilirim . Ama kayinvalidem temizlik yapmaya kalkışırsa ondan şüphe ederim pis gördüğü icin temizliyor derim küfür gibi bisey hakikatenYa benden iyi temizleseler bile ben özel alanıma müdahale gibi hissediyorum bu durumu. Mesela annem falan oturmaya geliyor. Kahve içiyoruz birşeyler yiyiyorum diyelim. Annem etraftakileri kaldırmaya yıkamaya çalışırsa kızıyorum. Ayıp olmasın misafir diye değil. Müdahale gibi geliyor. Yapmasın kimse benim evimde arkadaş. Orası kocamla benim evim. Ben rica edersem tabiki yapsınlar. Ay çok garip bir insanım ben sanırım. Bu huyumdan vazgeçemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?