2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kız sen işi bilmiyorsun he. Adam yapmıyor, sen bu halde nasıl yapıcaksın. Dip köşe temizlik lazım bebekten önce bence. Ben koltukları ve yatağımızı yıkatmayı bile düşünüyorum.

Bende senin gibiyim bu konuda çünkü benim gibi yapmıyorlar annem gelmişti ev temizdi zaten yine temizlemiş ama ben istemiyorum ben bezi iyice sıkıyorum mesela takıntılıyım, başka birisi benim gibi yapacak mi ? Camın önünü aldığım bezi birdaha kullanamama gibi durumlarım var birde:)

Hey maşallah bizimki bir camasiri yikar serer toplar ütüsunu yapar (benim yaptigimi begenmiyorda) o yetiyor simdilik
Bir kere çamaşır asar mısın diye rica etmiştim. Çok işim vardı misafir gelecekti. Gitmiş ağır çamaşırları aynı tarafa asmış. Bütün çamaşırlık ters bir vaziyette bahçeye uçmuştu. Hepsini baştan yıkayıp asmak sorunda kalmıştım

Yapmasaymış daha iyiymiş bizimki o konuda gayet başarılı

Kız sen işi bilmiyorsun he. Adam yapmıyor, sen bu halde nasıl yapıcaksın. Dip köşe temizlik lazım bebekten önce bence. Ben koltukları ve yatağımızı yıkatmayı bile düşünüyorum.
Yapabildiğim kadar yapıyorum artık valla napayım. Bir gün banyo, bir gün salon, bir gün camlar. Evi birine temizletsem kesin stres olur kavga ederim. Kendim yapınca terapi oluyor biraz

Ya benden iyi temizleseler bile ben özel alanıma müdahale gibi hissediyorum bu durumu. Mesela annem falan oturmaya geliyor. Kahve içiyoruz birşeyler yiyiyorum diyelim. Annem etraftakileri kaldırmaya yıkamaya çalışırsa kızıyorum. Ayıp olmasın misafir diye değil. Müdahale gibi geliyor. Yapmasın kimse benim evimde arkadaş. Orası kocamla benim evim. Ben rica edersem tabiki yapsınlar. Ay çok garip bir insanım ben sanırım. Bu huyumdan vazgeçemiyorum

Bazıları beceremiyor ya. Bende eşimden kahvaltı isterim mesela bazen haftasonları. Yapar ama sonra o mutfağa girmek orayı temizlemek işkence. Çayı çöpe dökerken duvara sıçratmalar falan. Ne gerek vardı ki diye düşünürüm sonra.

Dedimyaa şubat 29 çekti onu hesaba katmıyo uygulama
Heeeee tamaaaammm
Yapabildiğim kadar yapıyorum artık valla napayım. Bir gün banyo, bir gün salon, bir gün camlar. Evi birine temizletsem kesin stres olur kavga ederim. Kendim yapınca terapi oluyor biraz
Ay ne diyim bilemedim
1 iş oldu sana 2 iş

Bir daha istemeyeyim diye bilerek yapmış olabilir mi acaba bak şimdi dank etti
Aslında su iki örnekte bilerek yapmıyorlar işte bak gör senin gibi yapamıyoruma getirip daha da istemesinler diye

Sanki birazcık garipsin kız ya ben annemin temizliğini çok begendiğim için o bişi yapsa rahatsız etmez beni. Ama işini begenmedim biri bişi yapsa bende istemem

Benim esimde ya beceremiyor yada bilerek uyduruk yapiyor yaptirmayim diye gecen halim yoktu basında bekledim soyle yap boyle yap dedim peki kaynanacim diyor ama miss gibi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…