- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Hahaa ilahi senAy yok, uykusunu bölünce çok huysuz oluyor.Çekemem muşmula suratını şimdi müsait bir zamanda severim
Kız sen işi bilmiyorsun he. Adam yapmıyor, sen bu halde nasıl yapıcaksın. Dip köşe temizlik lazım bebekten önce bence. Ben koltukları ve yatağımızı yıkatmayı bile düşünüyorum.Benim de lanet bir huyum var işte. Evime yabancı birini sokup da temizlik yaptırmam. Yabancıyı geçtim bir kere eşimle tatile gittik birkaç günlüğüne. Eşimin balıkları vardı onlara yemek verilmesi gerekiyor. Kv ye bıraktı eşim anahtarı yemek versin diye. Kv de evimi temizlemiş. Kıyameti kopardım. Tahammül edemem yani. Bilmiyorum sorun bende mi ama düşününce bak yine tepem attı
Aynen arkadaşımHahaa ilahi seniyi ki silahimiz dilimiz var yoksa hepten sefil edecek bu kocalar bizi
Bende senin gibiyim bu konuda çünkü benim gibi yapmıyorlar annem gelmişti ev temizdi zaten yine temizlemiş ama ben istemiyorum ben bezi iyice sıkıyorum mesela takıntılıyım, başka birisi benim gibi yapacak mi ? Camın önünü aldığım bezi birdaha kullanamama gibi durumlarım var birde:)Benim de lanet bir huyum var işte. Evime yabancı birini sokup da temizlik yaptırmam. Yabancıyı geçtim bir kere eşimle tatile gittik birkaç günlüğüne. Eşimin balıkları vardı onlara yemek verilmesi gerekiyor. Kv ye bıraktı eşim anahtarı yemek versin diye. Kv de evimi temizlemiş. Kıyameti kopardım. Tahammül edemem yani. Bilmiyorum sorun bende mi ama düşününce bak yine tepem attı
Bir kere çamaşır asar mısın diye rica etmiştim. Çok işim vardı misafir gelecekti. Gitmiş ağır çamaşırları aynı tarafa asmış. Bütün çamaşırlık ters bir vaziyette bahçeye uçmuştu. Hepsini baştan yıkayıp asmak sorunda kalmıştımHey maşallahbizimki bir camasiri yikar serer toplar ütüsunu yapar (benim yaptigimi begenmiyorda) o yetiyor simdilik
İyi huyu çok sakin güleryüzlü Sinirlenmez kavga asla etmez aslınnda iyi de işten yana yüzü yokBence bu konuyu kapatalım. Yoksa iyi şeyler olmayacak.
Hadi kız sen anlatmıyorsun vardır güzel özellikleri de böyle sevdiğine göre.
Dedimyaa şubat 29 çekti onu hesaba katmıyo uygulamaAyyy 3'lü rakamlara düştüm. Şafak 39 Kırklareliama burda hala 40 gözüküyor anlamış değilim
Yapmasaymış daha iyiymiş bizimki o konuda gayet başarılıBir kere çamaşır asar mısın diye rica etmiştim. Çok işim vardı misafir gelecekti. Gitmiş ağır çamaşırları aynı tarafa asmış. Bütün çamaşırlık ters bir vaziyette bahçeye uçmuştu. Hepsini baştan yıkayıp asmak sorunda kalmıştım
Yapabildiğim kadar yapıyorum artık valla napayım. Bir gün banyo, bir gün salon, bir gün camlar. Evi birine temizletsem kesin stres olur kavga ederim. Kendim yapınca terapi oluyor birazKız sen işi bilmiyorsun he. Adam yapmıyor, sen bu halde nasıl yapıcaksın. Dip köşe temizlik lazım bebekten önce bence. Ben koltukları ve yatağımızı yıkatmayı bile düşünüyorum.
Ayy hiç yapmasa daha iyiymişBir kere çamaşır asar mısın diye rica etmiştim. Çok işim vardı misafir gelecekti. Gitmiş ağır çamaşırları aynı tarafa asmış. Bütün çamaşırlık ters bir vaziyette bahçeye uçmuştu. Hepsini baştan yıkayıp asmak sorunda kalmıştım
Ya benden iyi temizleseler bile ben özel alanıma müdahale gibi hissediyorum bu durumu. Mesela annem falan oturmaya geliyor. Kahve içiyoruz birşeyler yiyiyorum diyelim. Annem etraftakileri kaldırmaya yıkamaya çalışırsa kızıyorum. Ayıp olmasın misafir diye değil. Müdahale gibi geliyor. Yapmasın kimse benim evimde arkadaş. Orası kocamla benim evim. Ben rica edersem tabiki yapsınlar. Ay çok garip bir insanım ben sanırım. Bu huyumdan vazgeçemiyorumBende senin gibiyim bu konuda çünkü benim gibi yapmıyorlar annem gelmişti ev temizdi zaten yine temizlemiş ama ben istemiyorum ben bezi iyice sıkıyorum mesela takıntılıyım, başka birisi benim gibi yapacak mi ? Camın önünü aldığım bezi birdaha kullanamama gibi durumlarım var birde:)
Bir daha istemeyeyim diye bilerek yapmış olabilir mi acaba bak şimdi dank ettiAyy hiç yapmasa daha iyiymiş
Heeeee tamaaaammmDedimyaa şubat 29 çekti onu hesaba katmıyo uygulama
Ay ne diyim bilemedimYapabildiğim kadar yapıyorum artık valla napayım. Bir gün banyo, bir gün salon, bir gün camlar. Evi birine temizletsem kesin stres olur kavga ederim. Kendim yapınca terapi oluyor biraz
1 iş oldu sana 2 işBazıları beceremiyor ya. Bende eşimden kahvaltı isterim mesela bazen haftasonları. Yapar ama sonra o mutfağa girmek orayı temizlemek işkence. Çayı çöpe dökerken duvara sıçratmalar falan. Ne gerek vardı ki diye düşünürüm sonra.
Bazıları beceremiyor ya. Bende eşimden kahvaltı isterim mesela bazen haftasonları. Yapar ama sonra o mutfağa girmek orayı temizlemek işkence. Çayı çöpe dökerken duvara sıçratmalar falan. Ne gerek vardı ki diye düşünürüm sonra.
Aslında su iki örnekte bilerek yapmıyorlar işte bak gör senin gibi yapamıyoruma getirip daha da istemesinler diyeBir daha istemeyeyim diye bilerek yapmış olabilir mi acaba bak şimdi dank etti
Sanki birazcık garipsin kızYa benden iyi temizleseler bile ben özel alanıma müdahale gibi hissediyorum bu durumu. Mesela annem falan oturmaya geliyor. Kahve içiyoruz birşeyler yiyiyorum diyelim. Annem etraftakileri kaldırmaya yıkamaya çalışırsa kızıyorum. Ayıp olmasın misafir diye değil. Müdahale gibi geliyor. Yapmasın kimse benim evimde arkadaş. Orası kocamla benim evim. Ben rica edersem tabiki yapsınlar. Ay çok garip bir insanım ben sanırım. Bu huyumdan vazgeçemiyorum
Mümkün vallaAslında su iki örnekte bilerek yapmıyorlar işte bak gör senin gibi yapamıyoruma getirip daha da istemesinler diye
Benim esimde ya beceremiyor yada bilerek uyduruk yapiyor yaptirmayim diyeBazıları beceremiyor ya. Bende eşimden kahvaltı isterim mesela bazen haftasonları. Yapar ama sonra o mutfağa girmek orayı temizlemek işkence. Çayı çöpe dökerken duvara sıçratmalar falan. Ne gerek vardı ki diye düşünürüm sonra.
Aslında su iki örnekte bilerek yapmıyorlar işte bak gör senin gibi yapamıyoruma getirip daha da istemesinler diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?