2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

Gerçekten çocuk gibi çıkıp gitmesi çok kötü ama boşanmayı düşünmekte uç.
Önce sorunu sakince halletmeye çalışın.
Ama en önemlisi sen kendini bu kadar strese sokma. Allah korusun hiçbir şey olmazsa bir taksi çağırır gidersin, ona muhtaç değilsin.
Güzelce sakinleş, bebişine odaklan, hareketlerini bir takip et bakalım.

Yaaanasıl şeyler yaşıyruz insan ister istemez etkileniyo ya. İnşallah bşy çıkmaz. Hiçkimsede çıkmaz da defolup gider şu bela
Tekrarlanirsa gidicem zaten insan panikliuor zamanda az kaldi Allah yardimcimiz olsun
Aynen canım hiç riske atmaiyiki gdp nst istemişim diyorm ben mesela
Gelme
Ben elime eldiven giyip tek parmağımla iyice içeri doğru iterek kullandım fitili. O zaman kolay oluyor.
Gelmedi mi hala canım? Mesaj niye attınki bu sinirle keşke braz olayın soğumasını beklesen. Sakin ol bebeğini düşün en önemlisi o

Sürekli evden gitmesinin bir sebebi olmalı. Karşılıklı oturup konuşsanız.

Arkadaşlar, regl olacakmışım gibi iç bacaklarımda sızı var. Biraz da alt karnımda hassasiyet.
Acaba benim prensesim geliyor olabilir mi?
Doktoruna danış ya da git bi görün canım. Ne zamandr böylesin? Son günler ya artık bekle geçer şudur budur demk istemyrum allah korusun bşy faln olur kendmi kötü hissederim.

Arkadaşlar, regl olacakmışım gibi iç bacaklarımda sızı var. Biraz da alt karnımda hassasiyet.
Acaba benim prensesim geliyor olabilir mi?
Ben bayadır yaşıyorum bu durumu özellikle 30'lu haftalara ilk geçtiğim zamanlar çok oluyordu. Şimdi de ara sıra yokluyor vücud doğuma hazırlanıyor diyorum. Ama benim fizyolojimle sizin ki bir olmayabilir yanlış yönlendirme yapmak istemem. Doktorunuza danışın isterseniz.

sağolasın canim. evet bir şekilde hem onlari eğlendirmem hem kendimi oyalamam lazim. hayırlısı Rabbim sağlık versin tek. çabucak bitsin bu hastalik insallah.

gözetmen olsa bile çıkar gelir canim. hemen baskasina devreder. genelde tek gözetmen olmuyor zaten..olsa bile bir arkadaşını çağırır yerine.

haklisin canim en iyisi öyleymiş gibi davranmak yoksa içine çekiyor bu ruh hali insani. düne kadar gayet iyiydim aslinda da birden dolduğumu hissettim. Insallah herşey düzelecek, Rabbim kolaylik versin hepimize.

şeker sıkıntın yoksa şekerli bir seyler ye, su iç. soluna yat bakalim. muhtemelen stresten olmuştur.

eşinle de sakin sakin konuşmayi dene canim. şu an karar almak için iyi bir zaman değil. Allah yardımcın olsun.

ben sırt üstü yatıp, bacaklarimi kendime çekip içeri sokuyordum eldivenle. öyle daha derine gidiyordu. biraz da yatiyordum peşine. tabi o zaman koca bir karnim yoktu. şimdi olsa ayni yapabilir miyim bilemedim. ☺

Yine çok kalabalık bir şehirde değilsiniz şansına canım hava iyi olursa piknige gidersiniz arabanız varsa cocuklara iyi gelir yeşillik
Evet canım ana bilim dalı başkanıyla görüşmüş hocam böyle bi durum var şimdiden haberiniz olsun diye onlarda sağolsun anlayışla larşılamışlar arkadasları biliyor zaten hamile oldugumu yerine biri bakacak acil bişey olursa bende rahatladım

haklisin canim en iyisi öyleymiş gibi davranmak yoksa içine çekiyor bu ruh hali insani. düne kadar gayet iyiydim aslinda da birden dolduğumu hissettim. Insallah herşey düzelecek, Rabbim kolaylik versin hepimize.
Amin canımbazen doluyo insan napalımtoparlanırsın kısa zamanda mecburuz çocklarımız için
ben sırt üstü yatıp, bacaklarimi kendime çekip içeri sokuyordum eldivenle. öyle daha derine gidiyordu. biraz da yatiyordum peşine. tabi o zaman koca bir karnim yoktu. şimdi olsa ayni yapabilir miyim bilemedim. ☺
O dediğin artık zoraklımda bşyler oluştu ama bugn onları dncem bakalım

Canım kendin ve bebeğin için sakin olmaya çalış ne olursa olsun önemli olan sence bebeğinsin evet bu dönemler çok sıkıntı evliliğin ilk 1 yılı zaten sıkıntı bizde kaç kere büyük kavgalar ettik ilk yıl zor geciyor zaten üstüne birde ilk yolda hamilelik çok zordur canım anlıyorum seni ama sakin ol Sen Yine de ne karar vereceksen de doğumdan sonra ver boş yere tartışıp üzme kendini o takmıyorsa seni sende onu takma bebeğe odaklan doğuma az kaldı ona odaklan

Azalsa bari yaa ayyy Valla iyice korktum artık

Hamileliğimi nazlanarak geçirmedim bir kere gece yollayıp bişey aldırmadım çıldırtmasın benidün kitap sipariş ettim değme keyfime okur yatarım çok güzel ev hanımlıgı

Ben doktora sordum vajinama aprı oluyor dedim sızı şeklinde normal dedi rahim kendini doğuma hazırlıyor. Dedi

İlk yıl evliliğin en zor zamanı alışılmışları değiştirmek ve sevgililik sürecinden sorumluluklara geçmek boşver ben anladımki üzülünce sadece kendine zarar yok mu birlikte yapabileceğiniz hobisi falan öyle birlikte zaman geçirirsiniz bizim 1 gün arkadas günümüz var cunarteside genelde kacıyor boşluk bulunca ama alıştı 5 dk gec kalsa arar birlikte yemek yiycez diye ona göre hazırla der ilk evlendiğimizde söyledim taviz vermedim aglayınca sürekli dır dır edince hiç dinlemiyor iyice kopuyor bagımız veriyorum gazı kedi gibi sırnaşıp başlıyorum beynini işlemeye

Babası demiyor mu oğlum git evine ne garip aile bizim bişey olunca kayınpeder beni korur tam tersidir bizimkilerde damadı arayı yumuşatmak için boşanmayı düşünme şimdi içindeki canı düşün olumsuz süreç ama hepsi geçici bunların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…