Kızlar ya canım çok sıkkın eşimle kavga ettik dün akşam işten geldi sinirliydi ortada hiçbişe yokken bana bağırdı bende ona bağırdım yemek masasından kalktı gitti eve gece gelmedi babasında kaldı beni bu halde bırakıp giden adamdan bana hayır gelmez boşanmaya karar verdim bütün gece ağladım oğluma bişe olmamıştır inşallah geceden beri hiç hareket etmiyor
Yaaaİstanbul çapa diye duydum ben ama ne kadar doğru bilmiyorum. Hemşire bir arkadaşım var özel bir hastanede o da baktığı hastada corona şüphesi çıkmış, benden de örnek alacaklar dedi dün. Sonumuz hayrolsun valla.
Aynen canım hiç riske atmaTekrarlanirsa gidicem zaten insan panikliuor zamanda az kaldi Allah yardimcimiz olsun
GelmeBeni bu halde evde tek bırakıp giden adam herşeyi yapar yarın bigün çocukla da bırakır gider onların bizi çekmesi gerekirken biz onları çekiyoruz benciller bütün erkekler ve kalpsizler vicdanları bizim gibi değil sabah boşanalım die mesaj attım kaldıramıyorum bu umursamazlığı erken doğumda olur sütümde gelmez benim böyle bir adamla evli kaldığım sürece
Gelmedi mi hala canım? Mesaj niye attınki bu sinirle keşke braz olayın soğumasını beklesen. Sakin ol bebeğini düşün en önemlisi oBen elime eldiven giyip tek parmağımla iyice içeri doğru iterek kullandım fitili. O zaman kolay oluyor.
Sağolun kızlar ama ben daha 1 yıllık evliyim ve evlendiğim günden beri sürekli evi terk ediyor günlerce gelmiyor en ufacık kavgamızda hamileliğimin ilk 3 ayı yalnız geçirdim gelmedi eve o günden sonra barıştık ama ben onu defalarca uyardım evden gitme sonuçta hamileyim ağlıyorum o kadar bişe olsa ne olacak gece nerdesin die aradım dayanamayıp uyuyorum dedi suratıma kapattı telefonu vurdumduymazlığa dayanamıyorum artık
Teşekkrler canım bugün de öyle deniyim bakalım. Dün beceremeyince ağızdan aldımBen elime eldiven giyip tek parmağımla iyice içeri doğru iterek kullandım fitili. O zaman kolay oluyor
Doktoruna danış ya da git bi görün canım. Ne zamandr böylesin? Son günler ya artık bekle geçer şudur budur demk istemyrum allah korusun bşy faln olur kendmi kötü hissederim.Arkadaşlar, regl olacakmışım gibi iç bacaklarımda sızı var. Biraz da alt karnımda hassasiyet.
Acaba benim prensesim geliyor olabilir mi?
İnanmyrum yaaBenim artık ondan da ümidim kalmadı, Paraguayda 5 kişide corona görülmüş. Hava sıcaklığı da 40 derece.
Ben bayadır yaşıyorum bu durumu özellikle 30'lu haftalara ilk geçtiğim zamanlar çok oluyordu. Şimdi de ara sıra yokluyor vücud doğuma hazırlanıyor diyorum. Ama benim fizyolojimle sizin ki bir olmayabilir yanlış yönlendirme yapmak istemem. Doktorunuza danışın isterseniz.Arkadaşlar, regl olacakmışım gibi iç bacaklarımda sızı var. Biraz da alt karnımda hassasiyet.
Acaba benim prensesim geliyor olabilir mi?
Aynen herkeste var bizimle yarış halindeler şaka gibi yaa
Yaa üzülme canım biz önlemlerimizi alalım yine de ne olur ne olmaz. Evde biraz etkinlik yapsanız pasta börek sever kızlar bu tarz seyler yine arada bir cıkarırsın cok bunaldıklarında sahile falan indirip yürürsünüz.
Yaa üniversiteler 3 hafta tatil ama çalışanlara yok eşim gidecek işe odasından çıkmasa bariheryeri kolonya ile silmiş sürekli elime kolonya döküyorum diyo benim derdim vizeler vardı okulda smdi iptal oldu 3 hafta sonraya ertlendi büyük ihtimalle. 3 hafta sonrada ben tam 38 falan olucam ya o sınav da gözetmenken benim doğum başlarsa çıkıp gelecek mi yaa böyle seyler düşündüm durdum sabaha kadar.
İnsanı bunaltan bi dönemden geçyruz malesefyaşadkların hissettklerin çok normal. Ben de kızımı parka indrmek istyrum sıkılıyo yavrum ev ev ama napim korkuyrum da. Ancak açık alanda yürüyüş yapablrz bu dönemlerde. O da babası olmadan çok zor benm için ki istrhat uyarısı aldım doktordan artık çok fazla yorulmak yok herkes nerdeyse sennle aynı psikolojide aslında ama kendimizi iyi hissedyomşz gibi davranmak en iyisi. Ben öyle yapyrum mış gibi. Napalım bu da geçeck inşallah dua edelim
Kızlar ya canım çok sıkkın eşimle kavga ettik dün akşam işten geldi sinirliydi ortada hiçbişe yokken bana bağırdı bende ona bağırdım yemek masasından kalktı gitti eve gece gelmedi babasında kaldı beni bu halde bırakıp giden adamdan bana hayır gelmez boşanmaya karar verdim bütün gece ağladım oğluma bişe olmamıştır inşallah geceden beri hiç hareket etmiyor
Ben de kasılıp duruyrum hala. Ağrı yok şükürler olsn buna sevnyrum çünkü gerçek sancının ağrısını biliyrum. Belliki bunlar yalancı sancı. Vücudu hazrlıyr ama geriliyrum yine de. Dün progestanla magnorm aldım. Kızlar allaşkına bu progestan ı fitil olarak nasıl alıyosunuz ya ben beceremedim bu nedr grmiyo ki
Evet onu da okudum inş mutasyon geçirmezBurası da yağdı yağacak. İlk defa havaların ısınmasını bu kadar istyrum ben de. Bakalım gerçekten sıcakla azalack mı bu bela. Bazıları da mutasyon geçiriyo ya artadabilir diyolar
Amin kuzu ya inşBisürü söylenti var gerçekten. Allahım korusun bizi sevdiklerimizi
Yine çok kalabalık bir şehirde değilsiniz şansına canım hava iyi olursa piknige gidersiniz arabanız varsa cocuklara iyi gelir yeşilliksağolasın canim. evet bir şekilde hem onlari eğlendirmem hem kendimi oyalamam lazim. hayırlısı Rabbim sağlık versin tek. çabucak bitsin bu hastalik insallah.
gözetmen olsa bile çıkar gelir canim. hemen baskasina devreder. genelde tek gözetmen olmuyor zaten..olsa bile bir arkadaşını çağırır yerine.
haklisin canim en iyisi öyleymiş gibi davranmak yoksa içine çekiyor bu ruh hali insani. düne kadar gayet iyiydim aslinda da birden dolduğumu hissettim. Insallah herşey düzelecek, Rabbim kolaylik versin hepimize.
şeker sıkıntın yoksa şekerli bir seyler ye, su iç. soluna yat bakalim. muhtemelen stresten olmuştur.
eşinle de sakin sakin konuşmayi dene canim. şu an karar almak için iyi bir zaman değil. Allah yardımcın olsun.
ben sırt üstü yatıp, bacaklarimi kendime çekip içeri sokuyordum eldivenle. öyle daha derine gidiyordu. biraz da yatiyordum peşine. tabi o zaman koca bir karnim yoktu. şimdi olsa ayni yapabilir miyim bilemedim. ☺
Amin canımhaklisin canim en iyisi öyleymiş gibi davranmak yoksa içine çekiyor bu ruh hali insani. düne kadar gayet iyiydim aslinda da birden dolduğumu hissettim. Insallah herşey düzelecek, Rabbim kolaylik versin hepimize.
O dediğin artık zorben sırt üstü yatıp, bacaklarimi kendime çekip içeri sokuyordum eldivenle. öyle daha derine gidiyordu. biraz da yatiyordum peşine. tabi o zaman koca bir karnim yoktu. şimdi olsa ayni yapabilir miyim bilemedim. ☺
Canım kendin ve bebeğin için sakin olmaya çalış ne olursa olsun önemli olan sence bebeğinsin evet bu dönemler çok sıkıntı evliliğin ilk 1 yılı zaten sıkıntı bizde kaç kere büyük kavgalar ettik ilk yıl zor geciyor zaten üstüne birde ilk yolda hamilelik çok zordur canım anlıyorum seni ama sakin ol Sen Yine de ne karar vereceksen de doğumdan sonra ver boş yere tartışıp üzme kendini o takmıyorsa seni sende onu takma bebeğe odaklan doğuma az kaldı ona odaklanSağolun kızlar ama ben daha 1 yıllık evliyim ve evlendiğim günden beri sürekli evi terk ediyor günlerce gelmiyor en ufacık kavgamızda hamileliğimin ilk 3 ayı yalnız geçirdim gelmedi eve o günden sonra barıştık ama ben onu defalarca uyardım evden gitme sonuçta hamileyim ağlıyorum o kadar bişe olsa ne olacak gece nerdesin die aradım dayanamayıp uyuyorum dedi suratıma kapattı telefonu vurdumduymazlığa dayanamıyorum artık
Azalsa bari yaa ayyy Valla iyice korktum artıkBenim artık ondan da ümidim kalmadı, Paraguayda 5 kişide corona görülmüş. Hava sıcaklığı da 40 derece.
İstanbul çapa diye duydum ben ama ne kadar doğru bilmiyorum. Hemşire bir arkadaşım var özel bir hastanede o da baktığı hastada corona şüphesi çıkmış, benden de örnek alacaklar dedi dün. Sonumuz hayrolsun valla.
Canımcım sakin ol, herkes şu an çok gergin. Eşin seni kırmamak için gitmiştir, mevzu daha fazla uzamasın diye. Tabi hoş olmamış bu halde bırakıp gitmesi ama konuşunca çözersiniz merak etme. Hemen boşanma lafını açma sakın.
Hamileliğimi nazlanarak geçirmedim bir kere gece yollayıp bişey aldırmadım çıldırtmasın beniAynen herkeste var bizimle yarış halindeler şaka gibi yaa
Yaa üzülme canım biz önlemlerimizi alalım yine de ne olur ne olmaz. Evde biraz etkinlik yapsanız pasta börek sever kızlar bu tarz seyler yine arada bir cıkarırsın cok bunaldıklarında sahile falan indirip yürürsünüz.
Ben doktora sordum vajinama aprı oluyor dedim sızı şeklinde normal dedi rahim kendini doğuma hazırlıyor. Dedihanımlar alt tarafımda ince ince bi baskı hissediyorhm arada bi sızı geliyor yürürken falan aynı çıkacak gibi oluyor. Aşagıya indiğini mi gösteriyor bu. İdrara da daha sık çıkmaya başladım. Ne diyorsunuz ?
İlk yıl evliliğin en zor zamanı alışılmışları değiştirmek ve sevgililik sürecinden sorumluluklara geçmek boşver ben anladımki üzülünce sadece kendine zarar yok mu birlikte yapabileceğiniz hobisi falan öyle birlikte zaman geçirirsiniz bizim 1 gün arkadas günümüz var cunarteside genelde kacıyor boşluk bulunca ama alıştı 5 dk gec kalsa arar birlikte yemek yiycez diye ona göre hazırla der ilk evlendiğimizde söyledim taviz vermedim aglayınca sürekli dır dır edince hiç dinlemiyor iyice kopuyor bagımız veriyorum gazı kedi gibi sırnaşıp başlıyorum beynini işlemeyeSağolun kızlar ama ben daha 1 yıllık evliyim ve evlendiğim günden beri sürekli evi terk ediyor günlerce gelmiyor en ufacık kavgamızda hamileliğimin ilk 3 ayı yalnız geçirdim gelmedi eve o günden sonra barıştık ama ben onu defalarca uyardım evden gitme sonuçta hamileyim ağlıyorum o kadar bişe olsa ne olacak gece nerdesin die aradım dayanamayıp uyuyorum dedi suratıma kapattı telefonu vurdumduymazlığa dayanamıyorum artık
Babası demiyor mu oğlum git evine ne garip aile bizim bişey olunca kayınpeder beni korur tam tersidir bizimkilerde damadı arayı yumuşatmak için boşanmayı düşünme şimdi içindeki canı düşün olumsuz süreç ama hepsi geçici bunlarınKızlar ya canım çok sıkkın eşimle kavga ettik dün akşam işten geldi sinirliydi ortada hiçbişe yokken bana bağırdı bende ona bağırdım yemek masasından kalktı gitti eve gece gelmedi babasında kaldı beni bu halde bırakıp giden adamdan bana hayır gelmez boşanmaya karar verdim bütün gece ağladım oğluma bişe olmamıştır inşallah geceden beri hiç hareket etmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?