2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Hamileliğimi nazlanarak geçirmedim bir kere gece yollayıp bişey aldırmadım çıldırtmasın benidün kitap sipariş ettim değme keyfime okur yatarım çok güzel ev hanımlıgı
Valla bende hiçbişey için kalk al demedim canım da çekmedi ki istesemde getirse ohh en iyisini yapmıssın bebek doğana kadar dinlen

Valla bende hiçbişey için kalk al demedim canım da çekmedi ki istesemde getirse ohh en iyisini yapmıssın bebek doğana kadar dinlen
İş hayatını çok seviyorum ama çok stresli şu dönemde güzel vakittede izin olayım oldu şükürler olsun.canım istesede kalkıp kendim yapıyorum psikopat gibiyim dışarda çok az şey yerim zorunluluk halinde temiz mi nasıl yapıldı derken hevesim kaçıyor zaten darısı sizlere tatilin.sonrada minnoşlarımız gelicek üniversitelerde tatil diye kız kardesim geliyor ona ayrıca mutluyum çok istiyodu ilk zamanlar yanımızda olmayı nasip oldu

Teşekkrler canım bugün de öyle deniyim bakalım. Dün beceremeyince ağızdan aldım
Vücut ısısıyla yumuşuyor canım. Onun için ve hijyenik açıdan eldiven giy mutlaka. Fitil yumuşayınca girmiyor çünkü. Atmadan önce istersen 5dk dolapta tut iyice soğusun. Parmak boyunda itsen yetiyor. Gece yatmadan yap bir de. Ayakta durunca hareket edince daha çabuk akıyor.

Denycem bugün canım fitil şeklinde daha etkili olduğunu söyledi doktr. Teşekkürler

Fitili iterken bi yandan ıkın canım, orası direkt açılıyor. Ve ıkınırken kapanması mümkün değil. Ben de ilk 3 ay kullanmıştım. Ikınma olayını da vajinismusken keşfetmiştim hala da uygularım ilişki esnasında da

Tamamdr canımben de normal fitil gibi hemen giren bşy bekliyodum dün şaşırdım bayaen son baktm olmuyo ağızdan aldım

Kızlar balkonumu yıkadım mis oldu. Atılacakları fazlalıkları attım. Oh üzerimden yük kalktı
Dün akşam da eşim salon çiçrğinin saksısını yeniledi toprağını falan. İyi hoş oldu da balkona çıkarırken filiz kısmını kapıya çarpmş kırılmş üzüldüm yatazeck filizlenmş kısmı koptu gtti. Toprağa sokştrdum ama ordan tutmaz. Bi umut işte

Öff 2 dk lavobaya girdim kaynanam 3 kere aramış, ben dönmeyincede eşimi aramış birşey mi oldu açmıyor diye. Bu sefer eşim aramış, yazmış. Aradım bir güzel payladım bende kayınvalidemi. 2 dk rahat bırakmadınız diye. Günün yakın ya korktum diyor. Duşta da olabilirdim,sen bir kere ara açmıyorsam ben sana dönerim milleti ayağa kaldırma dedim. Kendisi geçenlerde hastanelik olmuş 10 gün sonra haberimiz oldu bizim. Bir yandan da korktum ona bir şey oldu, acil birşey var o yüzden ısrarla arıyor diye. Doğuma gidiyoruz desek allllaaaahh demek telefon açık gidin hastaneye kadar diyecek.

Ayy Allah ım.
Benimki de farklı model aramış ve duymamışsam şöyle der: aradım açmadın, napıyordun, niye cevap vermedin?

Aslında milyon tane seçenek var saysam ama en basiti lavaboda oluyorsun işte daha ne sorguluyorlar bilmiyorum

Suanda stresten uzak olmak en iyisi canımbende dısarda bilmediğim yerlerde yemem ama haftasonu eşimle dışarıda yeriz mutlaka alışkanlık haline geldi hem de zaman ayırıyoruz birbirimize bişeyler yapmıs oluyoruz. Ama bende evde kendi yaptıgını tercih ederim içim rahat yerim ahh kardeşinin gelecek olması çok güzel baya iyi geliyor insana
Hemen ortalığı ayağa kaldırmış bende smdi aradım hayırdır arayıp sormuyorsun doğursam haberin olmicak dedim yoksa doğurdun mu diyo

Telaşe memuru Benim kayınvalidem de iyidir hoştur da meraklı.. Ben hiç meraklı biri değilimdir mesela, o yüzden garip geliyor heralde.. Dışarı çıktım desem, neden çıktın ne yaptın, bebeğe ne aldın, öyle mi aldın böyle mi aldın.. Kendi annem de hiç meraklı değildir, o hiç sormaz öyle şeyler..

Benmki de bunların ikisinin karışımı. İyilik yapmaya çalşyr anlıyorm ama bazen o kkadar bunalıyormki. Görüntülü konuşuyolar mesela torunuyla eşimle. İllllaaa beni de görecek. Annen nerde kızım Kumsaaal annen nerde annen nerdebeni görene kadar sorar

Şu doğumu atlat 3-5 ay bir sabret lohusa lığı geçir ondan sonra fikrin ve eşinin tavrı aynı olursa kararında haklısın su an için doğru bir zaman değil ama ben de olsam senin gibi düşünürdüm ama beklerdim.. ki ben de 8.ayımda tekme yiyen biri olarak kararını vermiştim sonra doğurdum KPSS ye çalıştım atandım kızım 2 yaşında ilden hayatımı tamamı ile kurup ayrıldım ama çok çalıştım İstanbul’a yüksek bir puanla atandım ve zorlandım

Ben sıçoyordum derim y bu konuya gelemiyorum

Merhaba kızlar öncellikle hayırlı cumalar .
Biraz uzun olacak yazım ama şimdiden kusura bakmayın bazen konuşmadıklarımızı , konuşmak istediklerimizi burada paylaşmak daha rahatlatıyor sanki herkese herşeyi anlatamıyorsun anlatsanda boş boş konuşuyorlar ..
En büyük destekçim iyiki dediğim eşim var erkek olmasına rağmen bazen çok özel bir anımda bile hemen destek olabiliyor sağolsun <3 .Bugün 1 haftaya daha girdim zaman darılıyor ve bende hem heyecanlanıyorum hemde hissetiğim o ana hazırlamaya çalışıyorum şimdiden kendimi duygusallık has safada . Dün gece gene gögüsümde bişeler akmış vuucudum bile bu durumu şimdiden hazırlıyor Allahın hikmeti bu çok şükür 2o li sayılara düştük ne çabuk geçti diyolar ama bana sanki yıllar sürüyor gibi şuan kafamda deli sorular hayla resim işini hallettik ikramlıklar hastane falan derekn herşeyi birbirine sokmuş olabilirim biraz :) yarın kontrol randevuumuz var sanırım artık haftaya çatı muaynesi olurum diye düşünüyorum ama bilmiyorum tabi . ? hastane sonrası aylardır düşündüğümüz ama bir türlü hamile çekimimizi yapıcaz hemde Uludağ çıkıcaz bakalım neler olacak :) resim olsun da bana her yer olur :)) kızıma bırakıcagım o kadar çok resim poz çekindim ki hamile çekimi olmamıştı onu da yapmak istedim . sonra da çarşıya çıkıp kalan hazırlıklar için koşturacam ama inşallah gücüm kalır şu aralar çok yoruluyorum ve yalancı sancılar olmaya devam ediyor . geceleri zaten lavaboya sık çıkmalar ve sürekli, iç çmaşır değiştirşiyorum malum beyaz akıntı geldiğinden bende rahatsız olunca değiştiriyorum .:/ şimdilik bu kadar kızlar çok uzattım sanırım .

Bizi biz anlarız hepimiz aynı durumdayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…