Merhaba kızlar öncellikle hayırlı cumalar .
Biraz uzun olacak yazım ama şimdiden kusura bakmayın bazen konuşmadıklarımızı , konuşmak istediklerimizi burada paylaşmak daha rahatlatıyor sanki herkese herşeyi anlatamıyorsun anlatsanda boş boş konuşuyorlar ..
En büyük destekçim iyiki dediğim eşim var erkek olmasına rağmen bazen çok özel bir anımda bile hemen destek olabiliyor sağolsun <3 .Bugün 1 haftaya daha girdim zaman darılıyor ve bende hem heyecanlanıyorum hemde hissetiğim o ana hazırlamaya çalışıyorum şimdiden kendimi duygusallık has safada . Dün gece gene gögüsümde bişeler akmış vuucudum bile bu durumu şimdiden hazırlıyor Allahın hikmeti bu çok şükür 2o li sayılara düştük ne çabuk geçti diyolar ama bana sanki yıllar sürüyor gibi şuan kafamda deli sorular hayla resim işini hallettik ikramlıklar hastane falan derekn herşeyi birbirine sokmuş olabilirim biraz :) yarın kontrol randevuumuz var sanırım artık haftaya çatı muaynesi olurum diye düşünüyorum ama bilmiyorum tabi . ? hastane sonrası aylardır düşündüğümüz ama bir türlü hamile çekimimizi yapıcaz hemde Uludağ çıkıcaz bakalım neler olacak :) resim olsun da bana her yer olur :)) kızıma bırakıcagım o kadar çok resim poz çekindim ki hamile çekimi olmamıştı onu da yapmak istedim . sonra da çarşıya çıkıp kalan hazırlıklar için koşturacam ama inşallah gücüm kalır şu aralar çok yoruluyorum ve yalancı sancılar olmaya devam ediyor . geceleri zaten lavaboya sık çıkmalar ve sürekli, iç çmaşır değiştirşiyorum malum beyaz akıntı geldiğinden bende rahatsız olunca değiştiriyorum .:/ şimdilik bu kadar kızlar çok uzattım sanırım .
Bizi biz anlarız hepimiz aynı durumdayız
Ne güzel anlatmışsın. Gerçekten özel bir dönem ve zaman daraldı. Aynı heyecanlar aynı stresler hepimizin kafasında. İnşallah her şey çok güzel olur hepimiz için. Sıra sıra güzel haberler veririz burada.
Benimki de daha alo demeden napıyon gızııımmm diyor.Ayy Allah ım.
Benimki de farklı model aramış ve duymamışsam şöyle der: aradım açmadın, napıyordun, niye cevap vermedin?
Aslında milyon tane seçenek var saysam ama en basiti lavaboda oluyorsun işte daha ne sorguluyorlar bilmiyorum
Keşke benimki de sürekli arayıp sormasa. Azcık orta yollu olsun canım. Şimdi izne de ayrıldım ya istiyorki sürekli konuşalım. Bugün konuşurken diyor annen aramıyor mu seni, yoo dedim ben günde 1 defa arıyorum onu o aramıyor. Ee beni niye aramıyorsun diyor. Kızın kaynanasını her gün arıyor mu diyecektim de neyse kalp kırmıyım şimdi dedim.Suanda stresten uzak olmak en iyisi canımbende dısarda bilmediğim yerlerde yemem ama haftasonu eşimle dışarıda yeriz mutlaka alışkanlık haline geldi hem de zaman ayırıyoruz birbirimize bişeyler yapmıs oluyoruz. Ama bende evde kendi yaptıgını tercih ederim içim rahat yerim ahh kardeşinin gelecek olması çok güzel baya iyi geliyor insana
Hemen ortalığı ayağa kaldırmışbende smdi aradım hayırdır arayıp sormuyorsun doğursam haberin olmicak dedim yoksa doğurdun mu diyo
Benimki de öyle. Ne aldın, göster bakıyım. Bir de birşey diyeceği zaman işine karışmak gibi olmasın ama böyle yapsan daha iyi olur ama bak sonra annem işime karışıyor deme diyor. Karışma o zamanTelaşe memuruBenim kayınvalidem de iyidir hoştur da meraklı.. Ben hiç meraklı biri değilimdir mesela, o yüzden garip geliyor heralde.. Dışarı çıktım desem, neden çıktın ne yaptın, bebeğe ne aldın, öyle mi aldın böyle mi aldın.. Kendi annem de hiç meraklı değildir, o hiç sormaz öyle şeyler..
Ay o görüntülü konuşma beni bitiriyor zaten. Çocuk doğduktan sonra nasıl yapıcam bilmiyorum ama, sürekli telefon elimde görüntülü konuşamam onlarla. Ama kesin her akşam ararlar. Neyse bir şekilde dengesini kurmaya çalışıcam artık.Benmki de bunların ikisinin karışımı. İyilik yapmaya çalşyr anlıyorm ama bazen o kkadar bunalıyormki. Görüntülü konuşuyolar mesela torunuyla eşimle. İllllaaa beni de görecek. Annen nerde kızım Kumsaaal annen nerde annen nerde beni görene kadar sorar
Ay benimkinin de verdiği sarmalar dün bittiKayınvalidemin dedikodusunu yaparkende verdiği sarmaları götürmem
Ay ölecemBen sıçoyordum derim y bu konuya gelemiyorum
Kayınvalidelerin en büyük vasfı sarma vermek sanırımAy benimkinin de verdiği sarmalar dün bitti
Ay ölecem
Çok güzellerKızlar bunları görünce dayanamadım, ikisinden birini de seçemedim ikisini de aldım
Aay kirazlıya bayıldımmKızlar bunları görünce dayanamadım, ikisinden birini de seçemedim ikisini de aldım
Kız bizimkilerde tokatlıÇok güzeller
ben de sarma isticem sonuçta Tokatlı
Canım sana kız anası olarak bi instagram sayfası öneriyim hemen. Gir bak bayılırsın. Ben hep ordan alıyrum kızıma. Tinyjobs adı. Kadın da çok ilgili ve çok tatlı. Mutlaka bi de hediye bırakır paketeBir de bunları aldım, ihtiyaca yönelik şeyler bitti süse püse başladım bir deÇünkü kız anası olmak bunu gerektirir
Eki Görüntüle 2604527 Eki Görüntüle 2604528 Eki Görüntüle 2604530 Eki Görüntüle 2604531 Eki Görüntüle 2604532 Eki Görüntüle 2604533 Eki Görüntüle 2604534
Valla benimki sürekli aramıyor her aradığımda ama sitem sitem neden aramıyorsun diye o zaman sen ara diyorum bendeBenimki de daha alo demeden napıyon gızııımmm diyor.Napıyor olabilirim allah aşkına çok ekşınlı bir hayatım yok, evde takılıyorum işte.
Keşke benimki de sürekli arayıp sormasa. Azcık orta yollu olsun canım. Şimdi izne de ayrıldım ya istiyorki sürekli konuşalım. Bugün konuşurken diyor annen aramıyor mu seni, yoo dedim ben günde 1 defa arıyorum onu o aramıyor. Ee beni niye aramıyorsun diyor. Kızın kaynanasını her gün arıyor mu diyecektim de neyse kalp kırmıyım şimdi dedim.
Benimki de öyle. Ne aldın, göster bakıyım. Bir de birşey diyeceği zaman işine karışmak gibi olmasın ama böyle yapsan daha iyi olur ama bak sonra annem işime karışıyor deme diyor. Karışma o zamanbende ben böyle uygun gördüm diyorum.
Ay o görüntülü konuşma beni bitiriyor zaten. Çocuk doğduktan sonra nasıl yapıcam bilmiyorum ama, sürekli telefon elimde görüntülü konuşamam onlarla. Ama kesin her akşam ararlar. Neyse bir şekilde dengesini kurmaya çalışıcam artık.Bizde de öyle oğlunla konuş işte, hemen beni soruyorlar o da gelsin görelim. Belki müsait değilim.
Daha vakit var telaşa gerek yok
Ay biliyorum takip ediyorum orayı daCanım sana kız anası olarak bi instagram sayfası öneriyim hemen. Gir bak bayılırsın. Ben hep ordan alıyrum kızıma. Tinyjobs adı. Kadın da çok ilgili ve çok tatlı. Mutlaka bi de hediye bırakır pakete
Benmki de hep arar aramazsa muttllaka mesaj atar. Bi de samimi olmaya çalışıyo ben çok ciddiyim hep. Alıştrdım ya şükürler olsn fırsat verseydim var yaa vay halime.. Hiç de küsmez darılmaz hep arar sen niye aramıyon demezValla benimki sürekli aramıyor her aradığımda ama sitem sitem neden aramıyorsun diye o zaman sen ara diyorum bendevalla sürekli aramak yoruyo beni ya eşimde annesine yeni telefon aldı bebek doğunca uzakta göremez edemez görüntülü konusur uz diye ama suan bi hata ettiğimizi anladım sanki
Ayy hepsi cok güzel bende yavas tan almaya başladım simdiden 4 tane ayakkabısı olduBir de bunları aldım, ihtiyaca yönelik şeyler bitti süse püse başladım bir deÇünkü kız anası olmak bunu gerektirir
Eki Görüntüle 2604527 Eki Görüntüle 2604528 Eki Görüntüle 2604530 Eki Görüntüle 2604531 Eki Görüntüle 2604532 Eki Görüntüle 2604533 Eki Görüntüle 2604534
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?