2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

Ne güzel anlatmışsın. Gerçekten özel bir dönem ve zaman daraldı. Aynı heyecanlar aynı stresler hepimizin kafasında. İnşallah her şey çok güzel olur hepimiz için. Sıra sıra güzel haberler veririz burada.

Ayyy canım benim içimden geçenler bunlar eminim hepimizin içinde daha dökülemeyen dile bir çok şey var <3 İnşallah sağ salim sağlıkla kucağımıza alırız . Allah biliyor çok istedim o kadar şey yaşadım ama bu günleri de yaşamak dünyanın en güzel şeyimiş bir kez daha anladım iyiki anneyiz iyiki anne olacağız ..

Benimki de daha alo demeden napıyon gızııımmm diyor. Napıyor olabilirim allah aşkına çok ekşınlı bir hayatım yok, evde takılıyorum işte.
Keşke benimki de sürekli arayıp sormasa. Azcık orta yollu olsun canım. Şimdi izne de ayrıldım ya istiyorki sürekli konuşalım. Bugün konuşurken diyor annen aramıyor mu seni, yoo dedim ben günde 1 defa arıyorum onu o aramıyor. Ee beni niye aramıyorsun diyor. Kızın kaynanasını her gün arıyor mu diyecektim de neyse kalp kırmıyım şimdi dedim.
Benimki de öyle. Ne aldın, göster bakıyım. Bir de birşey diyeceği zaman işine karışmak gibi olmasın ama böyle yapsan daha iyi olur ama bak sonra annem işime karışıyor deme diyor. Karışma o zaman bende ben böyle uygun gördüm diyorum.
Ay o görüntülü konuşma beni bitiriyor zaten. Çocuk doğduktan sonra nasıl yapıcam bilmiyorum ama, sürekli telefon elimde görüntülü konuşamam onlarla. Ama kesin her akşam ararlar. Neyse bir şekilde dengesini kurmaya çalışıcam artık. Bizde de öyle oğlunla konuş işte, hemen beni soruyorlar o da gelsin görelim. Belki müsait değilim.

Canım sana kız anası olarak bi instagram sayfası öneriyim hemen. Gir bak bayılırsın. Ben hep ordan alıyrum kızıma. Tinyjobs adı. Kadın da çok ilgili ve çok tatlı. Mutlaka bi de hediye bırakır pakete

Valla benimki sürekli aramıyor her aradığımda ama sitem sitem neden aramıyorsun diye o zaman sen ara diyorum bende valla sürekli aramak yoruyo beni ya eşimde annesine yeni telefon aldı bebek doğunca uzakta göremez edemez görüntülü konusur uz diye ama suan bi hata ettiğimizi anladım sanki

Tikkabilla bayıldım hepsine. Bende kız anasıyım güya ama almadım daha hiç böyle şeyler
Daha vakit var telaşa gerek yok
Ay biliyorum takip ediyorum orayı da

Benmki de hep arar aramazsa muttllaka mesaj atar. Bi de samimi olmaya çalışıyo ben çok ciddiyim hep. Alıştrdım ya şükürler olsn fırsat verseydim var yaa vay halime.. Hiç de küsmez darılmaz hep arar sen niye aramıyon demezçok da iyidr allah var ama ben anamdan böyle ilgi görmedim bünye alışkın değil napim dayanamıyorum

Ayy hepsi cok güzel bende yavas tan almaya başladım simdiden 4 tane ayakkabısı oldu hele azıcık büyüsün ohoo artık nelerle süslerim bilmiyorum ama çok hosuma gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…