2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Oo iyiymiş aslında ama işte ne kadar da iyi olsalar acaba kayınvalide diye mi insan cok da sevemiyo benimkide sessiz sakin bana bir zararı yok valla iyi birisi ama işte ne bilim ya sonucta kaynanaaaa

Oo iyiymiş aslında ama işte ne kadar da iyi olsalar acaba kayınvalide diye mi insan cok da sevemiyo benimkide sessiz sakin bana bir zararı yok valla iyi birisi ama işte ne bilim ya sonucta kaynanaaaa
Galiba o yüzdenbelki başka şekilde tanışsak daha samimi olabilirdik ama kaynana işte

Pazartesi tekrar nst çekilecek bakack doktr kyv hemen sonucunu haber ver ona göre geliym diyo. Ay napsam bilemyrum yagelse mi ki? O kadar kararsızımki..

Görüş gününden bildiriyorum sancımız var dayanılmaz sancı olana kadar devam son noktada doğuma alınacam artık hayırlısı olsun bir 10 gün daha inşallah dayanırız
Aynı benm gibi. Progestan verdi mi canım doktorun. Benmki de dayanabildiği kadar dayansın dedi progestan yazdı.

Görüş gününden bildiriyorum sancımız var dayanılmaz sancı olana kadar devam son noktada doğuma alınacam artık hayırlısı olsun bir 10 gün daha inşallah dayanırız
Yani eve mi gidiyorsun suan bişey verdimi doktor ilaç falan inşallah biraz daha dayanır
Pazartesi tekrar nst çekilecek bakack doktr kyv hemen sonucunu haber ver ona göre geliym diyo. Ay napsam bilemyrum yagelse mi ki? O kadar kararsızımki..
Valla yardımı dokunacaksa gelsin ama gelip seni strese sokacaksa gelmesin bence.

Canım çok yanlış yapmışsınız siz ya

Valla yardımı dokunacaksa gelsin ama gelip seni strese sokacaksa gelmesin bence.
Şimdi şöyle söyliyim. Kızıma asla bakamaz. Sürekli elinde telefn nette dolanır o nspmış kim nerde ne demş aşırı meraklı. İstagramı var sırf insanları takp edeblmk için düşün. Tv izler örgü örer. Bana zararına gelince yok aslında ama evde birinin varlığı zaten rahatsz edici. Olumlu yönü yemek yapar bulaşık yıkar. Geri kalan temzliği yapmaz beceremez zaten istemem olanını da batırır. Ani bşy olsa yanımda olur artısı bu bi de. Eksileri artıları sıralayıp karar vermm lazm arık

Bence dekızım doğduğunda gifip kendine akıllı telefon aldı ilk iş olarak. Tkrunuyla görüşckmş fotoğraflarına videolarına bakckmşmş. Sonuç noldu biliyomsn? O telefon elinden düşmüyo şimdi. Hergn görntülü arar. Onu bırak instagram WhatsApp bağımlısı oldu kadın. Herkesi takip ediyo yahu herşeyden haberi var

Deme be öyle
Yemek yapmak dışında pek bi artı göremedim ben ya acil durum olursa eşin eve en kısa sürede gelebilir mi bu önemli gelemezse yanında biri olması iyi.

Deme be öyle

Yemek yapmak dışında pek bi artı göremedim ben ya acil durum olursa eşin eve en kısa sürede gelebilir mi bu önemli gelemezse yanında biri olması iyi.
Gelir ama kızım da olunca şimdi aklım ona takılıyo. Kyv benle ilgilense kızıma babadı bakar diyorm mesela. Hastane köşelerinde sürünmesin kızım diye katlanablrm ancak

Gelir ama kızım da olunca şimdi aklım ona takılıyo. Kyv benle ilgilense kızıma babadı bakar diyorm mesela. Hastane köşelerinde sürünmesin kızım diye katlanablrm ancak
Ay evet o önemli cocuk hastanelerde kalmaz evde olması iyidir çağırabilirsin bence bi pazartesi olsun bakalım doktor ne diyecek

Ay görüntülü konuşmak kadar sinir bozucu birşey yok. Telefondan soğudum bilerek teli kısiyorum duymiyim diye. Ama malesef esten ulasılıyor konusulan birsey olsa bari. Saat başı aynı şeyler hic gizli saklı birşeyim kalmadı. Ben insanları surekli aramaya utanirim musaitmi degilmi. Ama herkes oyle degil.Görüntülu olunca torun daha çok özleniyor nedense.

Kuzum en önemli şeyi yapıyormuş daha ne istiyorsun bence çağır gelsin. Şu durumda ben yemek yapmaya çok zorlanıyorum. Keşke kayınvalidem yaşasaydı.
Benim kp bile bana çok yardımı dokunuyor. Oda öyle elinde tel sürekli facede dolanır. Bekar diyorum napsın başka namazını kılar camisine gider gelir. Çocuklarıma bakar okula götür getir yapar evde eksiğimi alır. Sen de kvnin eksilerine takılma biraz da yağla balla. Annecim ellerine sağlık çok güzel olmuş fln de..

Ay benim kayınvalidem anlamaz telefondan eski model telefonuda. Kayınpederim çok fena ergen gibi. Onlara gittiğimizde bile alır telefonu facete takılır.

Yaaa ciddi mi ama İnterneti yok onun anca İnterneti kızındayken açar öyle konusur büyük ihtimalle yani bizi cok darlayamaz zaten hiç bilmiyor dokunmatik kullanmayı pek öğrenebilecegini de sanmıyorum
Kızlar hafif bir regl ağrım var. Bebeğimde saçma sapan yerlere dayandı yine. Kasılma bu mu şimdi?
Canım o regl ağrısı ara ara bana da vuruyor inceden bi sızı gibi benim daha cok belim agrıyor sanki kopacakmış gibi. Nasıl bi ağrın var tam nerede? Bir de bebek genelde sertleşiyor karında öyle bi his var mı

Sol kasık tarafımda canım, bel ağrısıda var. Bebek normalde sırtını ya da dizini çıkarır ya öyle dayanma var ama hareket ediyor yani. Dayanıyor sonra düzeliyor.

Sol kasık tarafımda canım, bel ağrısıda var. Bebek normalde sırtını ya da dizini çıkarır ya öyle dayanma var ama hareket ediyor yani. Dayanıyor sonra düzeliyor.
Kasılma genelde karında hissediliyor sanki böyle taş kesilmiş gibi oluyorsa bu kasılmaymış. Bebek dayanması bende de oluyor sırtı ya da bacagı bir yere dayayıp diger yerde hareket ediyorsa o bişey değil. Yerleri daraldıgından bu sekilde bize dayanıyomuş. Rahatsız ediyorsa elinle dayandığı yeri ovala genelde şekil değiştiriyor rahat ediyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…