Oo iyiymiş aslında ama işte ne kadar da iyi olsalar acaba kayınvalide diye mi insan cok da sevemiyoBenmki de hep arar aramazsa muttllaka mesaj atar. Bi de samimi olmaya çalışıyo ben çok ciddiyim hep. Alıştrdım ya şükürler olsn fırsat verseydim var yaa vay halime.. Hiç de küsmez darılmaz hep arar sen niye aramıyon demezçok da iyidr allah var ama ben anamdan böyle ilgi görmedim bünye alışkın değil napim dayanamıyorum
Galiba o yüzdenOo iyiymiş aslında ama işte ne kadar da iyi olsalar acaba kayınvalide diye mi insan cok da sevemiyobenimkide sessiz sakin bana bir zararı yok valla iyi birisi ama işte ne bilim ya sonucta kaynanaaaa
Aynı benm gibi. Progestan verdi mi canım doktorun. Benmki de dayanabildiği kadar dayansın dedi progestan yazdı.Görüş gününden bildiriyorum sancımız var dayanılmaz sancı olana kadar devam son noktada doğuma alınacam artık hayırlısı olsun bir 10 gün daha inşallah dayanırız
Yani eve mi gidiyorsun suan bişey verdimi doktor ilaç falan inşallah biraz daha dayanırGörüş gününden bildiriyorum sancımız var dayanılmaz sancı olana kadar devam son noktada doğuma alınacam artık hayırlısı olsun bir 10 gün daha inşallah dayanırız
Valla yardımı dokunacaksa gelsin ama gelip seni strese sokacaksa gelmesin bence.Pazartesi tekrar nst çekilecek bakack doktr kyv hemen sonucunu haber ver ona göre geliym diyo. Ay napsam bilemyrum yagelse mi ki? O kadar kararsızımki..
Canım çok yanlış yapmışsınız siz yaValla benimki sürekli aramıyor her aradığımda ama sitem sitem neden aramıyorsun diye o zaman sen ara diyorum bendevalla sürekli aramak yoruyo beni ya eşimde annesine yeni telefon aldı bebek doğunca uzakta göremez edemez görüntülü konusur uz diye ama suan bi hata ettiğimizi anladım sanki
Şimdi şöyle söyliyim. Kızıma asla bakamaz. Sürekli elinde telefn nette dolanır o nspmış kim nerde ne demş aşırı meraklı. İstagramı var sırf insanları takp edeblmk için düşün. Tv izler örgü örer. Bana zararına gelince yok aslında ama evde birinin varlığı zaten rahatsz edici. Olumlu yönü yemek yapar bulaşık yıkar. Geri kalan temzliği yapmaz beceremez zaten istemem olanını da batırır. Ani bşy olsa yanımda olur artısı bu bi de. Eksileri artıları sıralayıp karar vermm lazm arıkValla yardımı dokunacaksa gelsin ama gelip seni strese sokacaksa gelmesin bence.
Bence deCanım çok yanlış yapmışsınız siz ya
Deme be öyleCanım çok yanlış yapmışsınız siz ya
Yemek yapmak dışında pek bi artı göremedim benŞimdi şöyle söyliyim. Kızıma asla bakamaz. Sürekli elinde telefn nette dolanır o nspmış kim nerde ne demş aşırı meraklı. İstagramı var sırf insanları takp edeblmk için düşün. Tv izler örgü örer. Bana zararına gelince yok aslında ama evde birinin varlığı zaten rahatsz edici. Olumlu yönü yemek yapar bulaşık yıkar. Geri kalan temzliği yapmaz beceremez zaten istemem olanını da batırır. Ani bşy olsa yanımda olur artısı bu bi de. Eksileri artıları sıralayıp karar vermm lazm arık
Gelir ama kızım da olunca şimdi aklım ona takılıyo. Kyv benle ilgilense kızıma babadı bakar diyorm mesela. Hastane köşelerinde sürünmesin kızım diye katlanablrm ancakDeme be öyle
Yemek yapmak dışında pek bi artı göremedim benya acil durum olursa eşin eve en kısa sürede gelebilir mi bu önemli gelemezse yanında biri olması iyi.
Ay evet o önemli cocuk hastanelerde kalmaz evde olması iyidir çağırabilirsin bence bi pazartesi olsun bakalım doktor ne diyecekGelir ama kızım da olunca şimdi aklım ona takılıyo. Kyv benle ilgilense kızıma babadı bakar diyorm mesela. Hastane köşelerinde sürünmesin kızım diye katlanablrm ancak
Ay görüntülü konuşmak kadar sinir bozucu birşey yok. Telefondan soğudum bilerek teli kısiyorum duymiyim diye. Ama malesef esten ulasılıyor konusulan birsey olsa bari. Saat başı aynı şeyler hic gizli saklı birşeyim kalmadı. Ben insanları surekli aramaya utanirim musaitmi degilmi. Ama herkes oyle degil.Görüntülu olunca torun daha çok özleniyor nedense.Valla benimki sürekli aramıyor her aradığımda ama sitem sitem neden aramıyorsun diye o zaman sen ara diyorum bendevalla sürekli aramak yoruyo beni ya eşimde annesine yeni telefon aldı bebek doğunca uzakta göremez edemez görüntülü konusur uz diye ama suan bi hata ettiğimizi anladım sanki
Pazartesi tekrar nst çekilecek bakack doktr kyv hemen sonucunu haber ver ona göre geliym diyo. Ay napsam bilemyrum yagelse mi ki? O kadar kararsızımki..
Şimdi şöyle söyliyim. Kızıma asla bakamaz. Sürekli elinde telefn nette dolanır o nspmış kim nerde ne demş aşırı meraklı. İstagramı var sırf insanları takp edeblmk için düşün. Tv izler örgü örer. Bana zararına gelince yok aslında ama evde birinin varlığı zaten rahatsz edici. Olumlu yönü yemek yapar bulaşık yıkar. Geri kalan temzliği yapmaz beceremez zaten istemem olanını da batırır. Ani bşy olsa yanımda olur artısı bu bi de. Eksileri artıları sıralayıp karar vermm lazm arık
Ay benim kayınvalidem anlamaz telefondan eski model telefonuda. Kayınpederim çok fena ergen gibi. Onlara gittiğimizde bile alır telefonu facete takılır.Bence dekızım doğduğunda gifip kendine akıllı telefon aldı ilk iş olarak. Tkrunuyla görüşckmş fotoğraflarına videolarına bakckmşmş. Sonuç noldu biliyomsn? O telefon elinden düşmüyo şimdi. Hergn görntülü arar. Onu bırak instagram WhatsApp bağımlısı oldu kadın. Herkesi takip ediyo yahu herşeyden haberi var
Yaaa ciddi mi ama İnterneti yok onun anca İnterneti kızındayken açar öyle konusur büyük ihtimalle yani bizi cok darlayamaz zaten hiç bilmiyor dokunmatik kullanmayı pek öğrenebilecegini de sanmıyorumAy görüntülü konuşmak kadar sinir bozucu birşey yok. Telefondan soğudum bilerek teli kısiyorum duymiyim diye. Ama malesef esten ulasılıyor konusulan birsey olsa bari. Saat başı aynı şeyler hic gizli saklı birşeyim kalmadı. Ben insanları surekli aramaya utanirim musaitmi degilmi. Ama herkes oyle degil.Görüntülu olunca torun daha çok özleniyor nedense.
Canım o regl ağrısı ara ara bana da vuruyor inceden bi sızı gibi benim daha cok belim agrıyor sanki kopacakmış gibi. Nasıl bi ağrın var tam nerede? Bir de bebek genelde sertleşiyor karında öyle bi his var mıKızlar hafif bir regl ağrım var.Bebeğimde saçma sapan yerlere dayandı yine. Kasılma bu mu şimdi?
Sol kasık tarafımda canım, bel ağrısıda var. Bebek normalde sırtını ya da dizini çıkarır ya öyle dayanma var ama hareket ediyor yani. Dayanıyor sonra düzeliyor.Yaaa ciddi mi ama İnterneti yok onun anca İnterneti kızındayken açar öyle konusur büyük ihtimalle yani bizi cok darlayamaz zaten hiç bilmiyor dokunmatik kullanmayı pek öğrenebilecegini de sanmıyorum
Canım o regl ağrısı ara ara bana da vuruyor inceden bi sızı gibi benim daha cok belim agrıyor sanki kopacakmış gibi. Nasıl bi ağrın var tam nerede? Bir de bebek genelde sertleşiyor karında öyle bi his var mı
Kızlar hafif bir regl ağrım var.Bebeğimde saçma sapan yerlere dayandı yine. Kasılma bu mu şimdi?
Kasılma genelde karında hissediliyor sanki böyle taş kesilmiş gibi oluyorsa bu kasılmaymış. Bebek dayanması bende de oluyor sırtı ya da bacagı bir yere dayayıp diger yerde hareket ediyorsa o bişey değil. Yerleri daraldıgından bu sekilde bize dayanıyomuş. Rahatsız ediyorsa elinle dayandığı yeri ovala genelde şekil değiştiriyor rahat ediyosunSol kasık tarafımda canım, bel ağrısıda var. Bebek normalde sırtını ya da dizini çıkarır ya öyle dayanma var ama hareket ediyor yani. Dayanıyor sonra düzeliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?