2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Annelik boyle birsey iste. İnsan herşeye katlaniyor katlaniyorda bazen zaman çabuk geçsin isteniyor. Geçen gece çığlikla uyandım doğum yaptimi unutmusum yüz üstü yatmısım. Ezildi nefessiz kaldi diye çok korktum. Aslinda senin doguma cok az kaldi bana gore. Ama size sorsak belki saatler bile geçmiyor. Insallah sıkıntısız ağrısız tamamlarsinız süreclerinizi.

Bütün gebeler boyle sanirım. İsini başkasi yaparkende keyif alamiyor. Sanki müdahale etmediginde hallolmiyacak saniliyor. Oysaki kahvalti değilmi neyi ne kadar yanlış yapabilir. Hem kadın hem gebe olmak böyle birşey demekki. O yüzden biz kadınlar daha çabuk yıpraniyoruz. Kendimizi çok güçlü herséye yetebilir görüyoruz. Son aylarda artık beden yıpraniyor. İnsanı kaba eti ağrırmı o bile ağrıyor. Dinlenme nedir bilmeyen gebelerde yaşaniyor. Allah hepinize yardım etsin

Benimki de kanalda ama yanlarımı eli koluyla daha itekliyerek zorluyo canm. Daha yeni de canm acayip akıntım olmus ve sancilar hafiften belimde karnimda var ay bunlar hep dogum yaklastigini mi gosteriyor ki aceba yaa yoksa benm oglan yine beni mi oynatiyo napiyo

Ahahaha o nasi ruya kiz makarna flan zaten ayrı olay. Bende ya doğurmuşum ya başkasının çocuğunu kucağıma alıyorum geçen de kuzenim doğurmuş bana sütüm yok sen emzir diyodu

Doğum yapanlar allh analı babalı büyütsün bildiğiniz ölüyorum 2 gündür bıçak saplantısı gibi ağrı var nefes alsam acıyor kalksam acıyor uyku zaten yok hayatımda böyle tarifi olmayan acı yaşamadım 1 nisan 7.30 da doğumum var artık hamileliğe dayanamıyorummmm bi an önce olsun bitsin

Eklentiler

• 0019D933-9654-4844-96BE-5168C43012BE.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 22

Aynen öyle canım. Her şeye yetmeye çalışmak bazen çok yorucu Allah güç kuvvet versin hepimize.

Arkadaşlar merhaba 38 artı 3 deyim bebeğimin duruşu normal suyum da normal ancak bebek 2600 gram doktorum çok beklemenin anlamı yok diyor 13 günde bebek sadece 100 gr almış pzt günü gel Suni sancı ile doğumu başlatalım veya sezaryan dedi Suni sancı da çok bekler miyim ki sizce ne yapabilirim sezaryandan sonra çok zorluk yaşadınızmı refakatçi m sadece eşim olacak zorlanırmıyız

Ultrason kilosu %100 tutmuyor die biliyorum cnm 100 ile 400 gram arası oynar dedi benim doktorum fazlada doğabilir eksikte gerçi haftan normal o güne kadar süt kaşar muz ye benimki iki haftada 500 gr almış ultrasona göre

Ultrason kilosu %100 tutmuyor die biliyorum cnm 100 ile 400 gram arası oynar dedi benim doktorum fazlada doğabilir eksikte gerçi haftan normal o güne kadar süt kaşar muz ye benimki iki haftada 500 gr almış ultrasona göre
Ya kızlar benimkide 1 haftada 100 gr almış gözüküyor dün çok sorgulamadım bu gece ultrason kağıdına baktımda 1 hafta geri gibi dün kontrolde ve nst de ıyi dedi ben yinede yazdım kilo alamıyor mu acaba diye herşeyi de yiyorum anlamadimki bana bu cevabi vermiş ;
Gebelik yaşı ile bebeğin büyüklüğü birebir aynı gitmez Öyle olsaydı bütün bebekler aynı kiloda doğardı 37+5 bebeğin yaşı 36+3 ise bebeğin büyüklüğü Aslında Haftada bir bebeğin ölçümleri yapılmaz , önerilen en az 3 haftada bir yapılması Yapılanlar tahmini kilo ölçümleri çok kısa aralıklarla ölçüler alındığında ölçüme bağlı +- %5-10 arası ölçüme bağlı değişiklikler devreye girer 1 haftada 100 gr fark tam gerçeği yansıtmıyor tahmini yaklaşık ölçümler Aslında bunu ölçüm tablosunda size söylüyorum Detayı geldiğinizde hatırlatın söylerim

Sali günüde doğum planladık artik yarın bir uğrayacak kafama takıldı. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Günaydın herkese cırcır gecesi hiç uyuyamadığım için bu gece çok iyi uyudum. 1 kere tuvalete kalktım. Eşim sabah işe gitti hiç duymamışım bile. Çok iyi geldi valla. Şimdi kendime güzel bir kahvaltı hazırlayayım, kızçemi doyurayım. Bugün buzluğa koymak için poğaça ve mozaik pasta yapmayı düşünüyorum. Tabi kahvaltıdan sonra mayışıp kalmazsam akşamda eşim gelince paslaşarak ütüyü bitiririm. Al sana bir gün daha geçti

USG ölçümleri tahmini ölçümler, usg cihazına girilen sabit değerlerle bebeğin ölçümü sonucu yapılan tahmindir. Ben aynı gün iki farklı doktora gittim birinde bebek 38 haftayla uyumlu çıktı birinde 34 haftayla uyumlu çıktı. Birçok bebeğe iri bebek 4 kilodan fazla diyorlar bebek doğuyor 3 kg. Sağlıklı olsun kilosu önemli değil.

Bende temizlik yapacağım. Diyorum temizliğimi yapıp ertesi günde doğurup temiz temiz evime gelsem istiyorum ama zor biraz
Ben her gün yapıyorum iki çocukla eskisinden beter oluyor, ev temizken insanın içi açılıyor ama dön dolaş hep aynı. Çok şükür halimize bebek gelince mesai başkalaşacak tabi :) biraz da kafa dağıtmak için yapıyorum yoksa bu ev hapsiyle günler geçmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…