Annelik boyle birsey iste. İnsan herşeye katlaniyor katlaniyorda bazen zaman çabuk geçsin isteniyor. Geçen gece çığlikla uyandım doğum yaptimi unutmusum yüz üstü yatmısım. Ezildi nefessiz kaldi diye çok korktum. Aslinda senin doguma cok az kaldi bana gore. Ama size sorsak belki saatler bile geçmiyor. Insallah sıkıntısız ağrısız tamamlarsinız süreclerinizi.İnşallah canım. Ben başından beri ağrı yaşadım. Önce kasık ağrısı, sonra göğüs ağrısı ki uykudan uyandirirdi. Sonra kaburga ağrısı. Ama pek şikayet etmedim normal dedim dayandım fakat bu artık dayanılacak sınırı geçti sanki çok canım yanıyor ya
Bütün gebeler boyle sanirım. İsini başkasi yaparkende keyif alamiyor. Sanki müdahale etmediginde hallolmiyacak saniliyor. Oysaki kahvalti değilmi neyi ne kadar yanlış yapabilir. Hem kadın hem gebe olmak böyle birşey demekki. O yüzden biz kadınlar daha çabuk yıpraniyoruz. Kendimizi çok güçlü herséye yetebilir görüyoruz. Son aylarda artık beden yıpraniyor. İnsanı kaba eti ağrırmı o bile ağrıyor. Dinlenme nedir bilmeyen gebelerde yaşaniyor. Allah hepinize yardım etsinBenden bi tane daha.
Bırak hazırlasın adam keyfini çıkar..
Ağrıların neden bu kadar sıklaştı acaba.
Sancı desek bel ve kasıkta olur her yerin ağrıması neden olsun ki?
Üşütme falan yok değil mi?
Bi kızı var canm bi de kaynım ama 16 yaşında küçük o. Ki biz onların evine geldik kendi evleri kira flan vermeyiz en azından diye baya zor durumlara girmiştik o sıralarbaska evladı yok mu?
arada size de nefes aldırması lazım.
Aynen canm amın insallahInşallah en kısa sürede kendi evine gecersinev üstüne ev zor hele böyle kv ile
Amin insallah canm bu cocuk hayirli gelecek inşallah inanıyorumhiim simdi okudum diger yazdiklarini bir daha.Allah yardimciniz olsun.insAllah isleriniz duzelir de evinize cikarsiniz ❣❣
Benimki de kanalda ama yanlarımı eli koluyla daha itekliyerek zorluyo canm. Daha yeni de canm acayip akıntım olmus ve sancilar hafiften belimde karnimda var ay bunlar hep dogum yaklastigini mi gosteriyor ki aceba yaaYok yok canm ama bu gidişle dr hanım tarih veremeden benm ki erkenden gelcek galiba bugün acayip kasıldıı ve hala kasılıyor bir de hareketli kaburgalarmı kıracak fındık kurdu
Hç bilmiyorum ki canm oğlumda hiç böyle şeyler yaşamadım bu kız çok farklı sürekli karnım kasılıyor ilaç içmeme rağmen. Bugün çok çıktım tuvalete .. sürekli tuvaletm varmş gibi hissettim çoğu kez gittiğimde yapmadna döndüm . Şuan ağrım yok ama kasılmalar devam ediyor karnım normalde yanlarıma doğru yaygındı 2-3 gündür yanlarda bşe kalmadı kanala girdi sanırm oralarımı zorluyor
Ahahaha o nasi ruya kiz makarna flan zaten ayrı olay. Bende ya doğurmuşum ya başkasının çocuğunu kucağıma alıyorum geçen de kuzenim doğurmuş bana sütüm yok sen emzir diyoduKızlar rüyamda eşimin başka karisi daha varmış ay allahım biz birlikte olmuyoruz ya onunla olacak odaya gidiyorlar bende birşey yapamıyorum sesleri geliyor duymaya calisiyorum bir yandanda ne yapacagim ben evi terketsem mi diye dusunuyorum makarna yapip oyle gideyim diyorumsonra bir uyandim su içindeyim her yerim terlemiş şimdide uyuyamadim
Her istediğinde veriyorum canım. Biliyosun emen bebeğin saati olmaz. Gögüslerim yara oldu yeni yeni iyileşiyor. Lansinoh çok iyi geldi.Kaç saatte bir emziriyorsun, ben bi yerde bir hata yapiyorum ama problemi çözemedim
Bütün gebeler boyle sanirım. İsini başkasi yaparkende keyif alamiyor. Sanki müdahale etmediginde hallolmiyacak saniliyor. Oysaki kahvalti değilmi neyi ne kadar yanlış yapabilir. Hem kadın hem gebe olmak böyle birşey demekki. O yüzden biz kadınlar daha çabuk yıpraniyoruz. Kendimizi çok güçlü herséye yetebilir görüyoruz. Son aylarda artık beden yıpraniyor. İnsanı kaba eti ağrırmı o bile ağrıyor. Dinlenme nedir bilmeyen gebelerde yaşaniyor. Allah hepinize yardım etsin
Ultrason kilosu %100 tutmuyor die biliyorum cnm 100 ile 400 gram arası oynar dedi benim doktorum fazlada doğabilir eksikte gerçi haftan normal o güne kadar süt kaşar muz ye benimki iki haftada 500 gr almış ultrasona göreArkadaşlar merhaba 38 artı 3 deyim bebeğimin duruşu normal suyum da normal ancak bebek 2600 gram doktorum çok beklemenin anlamı yok diyor 13 günde bebek sadece 100 gr almış pzt günü gel Suni sancı ile doğumu başlatalım veya sezaryan dedi Suni sancı da çok bekler miyim ki sizce ne yapabilirim sezaryandan sonra çok zorluk yaşadınızmı refakatçi m sadece eşim olacak zorlanırmıyız
Arkadaşlar merhaba 38 artı 3 deyim bebeğimin duruşu normal suyum da normal ancak bebek 2600 gram doktorum çok beklemenin anlamı yok diyor 13 günde bebek sadece 100 gr almış pzt günü gel Suni sancı ile doğumu başlatalım veya sezaryan dedi Suni sancı da çok bekler miyim ki sizce ne yapabilirim sezaryandan sonra çok zorluk yaşadınızmı refakatçi m sadece eşim olacak zorlanırmıyız
Ya kızlar benimkide 1 haftada 100 gr almış gözüküyor dün çok sorgulamadım bu gece ultrason kağıdına baktımda 1 hafta geri gibi dün kontrolde ve nst de ıyi dedi ben yinede yazdım kilo alamıyor mu acaba diye herşeyi de yiyorum anlamadimki bana bu cevabi vermiş ;Ultrason kilosu %100 tutmuyor die biliyorum cnm 100 ile 400 gram arası oynar dedi benim doktorum fazlada doğabilir eksikte gerçi haftan normal o güne kadar süt kaşar muz ye benimki iki haftada 500 gr almış ultrasona göre
USG ölçümleri tahmini ölçümler, usg cihazına girilen sabit değerlerle bebeğin ölçümü sonucu yapılan tahmindir. Ben aynı gün iki farklı doktora gittim birinde bebek 38 haftayla uyumlu çıktı birinde 34 haftayla uyumlu çıktı. Birçok bebeğe iri bebek 4 kilodan fazla diyorlar bebek doğuyor 3 kg. Sağlıklı olsun kilosu önemli değil.Ya kızlar benimkide 1 haftada 100 gr almış gözüküyor dün çok sorgulamadım bu gece ultrason kağıdına baktımda 1 hafta geri gibi dün kontrolde ve nst de ıyi dedi ben yinede yazdım kilo alamıyor mu acaba diye herşeyi de yiyorum anlamadimki bana bu cevabi vermiş ;
Gebelik yaşı ile bebeğin büyüklüğü birebir aynı gitmez Öyle olsaydı bütün bebekler aynı kiloda doğardı 37+5 bebeğin yaşı 36+3 ise bebeğin büyüklüğü Aslında Haftada bir bebeğin ölçümleri yapılmaz , önerilen en az 3 haftada bir yapılması Yapılanlar tahmini kilo ölçümleri çok kısa aralıklarla ölçüler alındığında ölçüme bağlı +- %5-10 arası ölçüme bağlı değişiklikler devreye girer 1 haftada 100 gr fark tam gerçeği yansıtmıyor tahmini yaklaşık ölçümler Aslında bunu ölçüm tablosunda size söylüyorum Detayı geldiğinizde hatırlatın söylerim
Sali günüde doğum planladık artik yarın bir uğrayacak kafama takıldı. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Bende temizlik yapacağım. Diyorum temizliğimi yapıp ertesi günde doğurup temiz temiz evime gelsem istiyorum ama zor birazAğrım yok sancım yok sıfır belirti, dışarı çıkamamak bunaltıyor artık, hareketsizlik çok kötü, kalkıp bir temizlik yapayım da kendime geleyim en iyisi :)
Ben her gün yapıyorum iki çocukla eskisinden beter oluyor, ev temizken insanın içi açılıyor ama dön dolaş hep aynı. Çok şükür halimize bebek gelince mesai başkalaşacak tabi :) biraz da kafa dağıtmak için yapıyorum yoksa bu ev hapsiyle günler geçmiyor.Bende temizlik yapacağım. Diyorum temizliğimi yapıp ertesi günde doğurup temiz temiz evime gelsem istiyorum ama zor biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?