Burada sernec arkadasimizin kilo almiyordu sonra kotu bir durum basina gelmisti ona cok uzuldum ve kafama taktimUSG ölçümleri tahmini ölçümler, usg cihazına girilen sabit değerlerle bebeğin ölçümü sonucu yapılan tahmindir. Ben aynı gün iki farklı doktora gittim birinde bebek 38 haftayla uyumlu çıktı birinde 34 haftayla uyumlu çıktı. Birçok bebeğe iri bebek 4 kilodan fazla diyorlar bebek doğuyor 3 kg. Sağlıklı olsun kilosu önemli değil.
Alıntıların nasıl rengi miktarı ve her lavaboya gidince plıyor muBu gün akıntm çokkızmda çok olduğu gün suyum gelmişti
İnşallah sağlıcakla kucağımıza alırız, hepimizde stres oluyor, düşünüyoruz elimizde olmadan, ben de sürekli hareketlerini takip ediyorum.Burada sernec arkadasimizin kilo almiyordu sonra kotu bir durum basina gelmisti ona cok uzuldum ve kafama taktim
Aradim az once dün baktım bir problem yok herşey normaldi dedi. Zayıf olsun sağlıklı olsun yeter canim. Şurada doğuma birşey kalmadı Allah sağlıklarını versin ins.
Ben de kullanıyordum bıraktım. Gerek yok bence artık. Kasılmaları engelliyor
Yok yok canm ama bu gidişle dr hanım tarih veremeden benm ki erkenden gelcek galiba bugün acayip kasıldıı ve hala kasılıyor bir de hareketli kaburgalarmı kıracak fındık kurdu
Hç bilmiyorum ki canm oğlumda hiç böyle şeyler yaşamadım bu kız çok farklı sürekli karnım kasılıyor ilaç içmeme rağmen. Bugün çok çıktım tuvalete .. sürekli tuvaletm varmş gibi hissettim çoğu kez gittiğimde yapmadna döndüm . Şuan ağrım yok ama kasılmalar devam ediyor karnım normalde yanlarıma doğru yaygındı 2-3 gündür yanlarda bşe kalmadı kanala girdi sanırm oralarımı zorluyor
Maşallah hayırlısı olsun inşallah
Merhaba, Maşallah canm gözün aydın sağlıkla büyüt bebeğini inşallah.. katılıyorm insanın yanında biri mutlaka olmalı . Devlet hastanesinde olacağm için eşimi almayacaklar, annem de istanbulda şu virüsten dolayı doğuma çağırmasam mı diye düşünür oldum . Sezeryanlı tek başıma yapabilir miyim hiç bilemiyorum..
Benm erken doğm riskim olmasına rağmen doktorum hiç magnezyum flan vermedi bana. Hatta vitaminlerimi de 28 haftadan beri kesti. İçmene gerek yok dedi. Demir bile içmiyorum. Hiçbirine gerek yokmuş. Sadece sancı ve kasılmalar için bir ilaç verdi doğumu engellesin dye. Bi tek onu içiyorum.
evet oglumda birakmadim doguma gittigimde sancilari hissetmiyordumBen de bıraktım canım. Doktora sordum bırak dedi. Ve kasilmalarim artti bırakınca. Ağrılardan ölüyorum ama ne yapalım başka türlü de doğum zorlasacakti
Bi kızı var canm bi de kaynım ama 16 yaşında küçük o. Ki biz onların evine geldik kendi evleri kira flan vermeyiz en azından diye baya zor durumlara girmiştik o sıralar
Allah sabir versin ama boyle hayat geçmez. Geçsede, seni senden alırda gecer. Maddiyat onemli bir konu insallah en kısa zamanda imkanlarınız düzelirde. Esin ve sen huzurlu olursun, bebegide daha sağlıkli bir ortamda büyütürsün inşallah. Birde şunu diyeyim yaşananlarda bırak sessiz kal, bir gun kaybeder 2 gün kaybedersin. Daha sonra insanlari sessizliginle rahatsız edersin. Sen kendini anlattikça yeri gelir haksız görunürsun, sen hanımefendilini bozma hrm strese girme. Gerekirse kocanda girsin strese. Bırak o halletmeye ortami düzeltmeye sesi dahi çıkmayan karısını korumaya kalksın.Yok pek annecil deyil aslinda ama napio ediyo beni haksız çıkarttığı için biz kavga ediyoruz. Kaynanam aşırı fena canm. Bi örnek bak sancm vardı benim kendisi de migren var benim sancimdan haberi yok tabi aksam erkekler eve gelecek daha yemek denen bisey de yok ortada bana atacaktı sesini değiştirerek bi konusuyo görsen üzülürsün. Baktı bende kötüyüm telefonu çaldı kendi kaynanası ona da o şekil konuştu 5 10 dk snra kendi annesiyle konuştu dedikodu da vardı ya inan ki sesi düzeldi hasta olan o değil di sanki migreni kullanıyo bu anlayacağın varya çok denk geldim buna
Şeffaf ve biraz kıvamlı canımAlıntıların nasıl rengi miktarı ve her lavaboya gidince plıyor mu
Sizler gensiniz sanırım oglumdada kizimdada, magnezyumu progestani biraktim 2 gun icinde dogum oldu. Benim rahim yaşlı dısarı atıyor demek çocukları.o zaman ben de iyi yapmisim
hayırli zamanda gelsin minik melek
ben de kendi kendime biraktim ama daha doktora sormadim.bakalkm ne diyecek?
evet oglumda birakmadim doguma gittigimde sancilari hissetmiyordum
hım anladim canim.Allah hanenize saadet versin insAllah
gelin kayinvalide birbirinize sevginiz ve muhabbetiniz artsin insAllah ❣❣
Iyi bari icim rahat ettiYok yok Bende burda sordum baya bu durumu doğum değil merak etmeöyle olsa ben 50 kere doğururdum☺ çünkü bende kronik hale geldi baya her anım öyle özellikle geceleri
Erkekte rahata girdi mi zor ayrilir emin ol işin biraz zor kimse bi evin sorumlulugunu almak istemez cabuk cabuk boylesi suan ona daha rahat geliyordur canimÖzellikle bu dönemde hiç kıyamıyor canm ama laf ailesine görürsem benden kötüsü yok inan karşıma alıp güzellikle de söyledim yok yani. Sürekli de diyorum kendi evimize çıkalım artık diye onu da anlıyorum sıkıntıdayız borç var elinden bisey gelmiyor ama kafasına yer edinsin diye diyorum hep
Yok be tatlım emer senin bebek maşallah büyümüs. Emme refleksi coktan oluşmuş. Hic korkma doktorun ne diyorsa onu yap. Akışına bırak benim bebegimede 1750 dediler 2900 doğdu. Üstelik 36 haftalik, kilo önemli değil doğunca alir yeterki sağlıkli olsunİnşallah alır biraz küçük doğar ememez diye korkuyorum
Teşekkür ederim Allah bu zor günlerde hepimize yardım etsinYok be tatlım emer senin bebek maşallah büyümüs. Emme refleksi coktan oluşmuş. Hic korkma doktorun ne diyorsa onu yap. Akışına bırak benim bebegimede 1750 dediler 2900 doğdu. Üstelik 36 haftalik, kilo önemli değil doğunca alir yeterki sağlıkli olsun
Ayyy heyecanla bekliyoruzBu gün akıntm çokkızmda çok olduğu gün suyum gelmişti
Benim de arttı inş kısa sürede doğar çünkü zorluyor artık hamilelik sıkıldı. Evden de çıkmayonca nefes alamıyorum artık yürüyüş yapmamız gerekirken evde kaldıkŞeffaf ve biraz kıvamlı canım
Hemen hemen geliyor her lavaboda
Lavabo dışında da geliyor
Inşallah bakalım çok az kaldı heyecanla bekliyorumSiz de doğurrsunuz inş hemencecikkk
Ben sana yazdıktan sonra 4 kere daha kalktım hatta bir tanesinde çatıma aniden giren ağrıyla uyandım ağrıdan bağırdım eşim de korktuSabaha dek kalkmadım daha da, depoyu boşaltmışım
Benm de öyle çok da su içiyorm ama 3 litre tamamlamasam ağrılarm daha çok artıyor. Sen kaç litre su içiyorsun ?Günaydın kızlar
Bu ağrılar dayanılmaz bir hale geldi. Normal mi son dönem artması ya? Çatı, bel, bacak, kol, omuz, kaburga Allah ne verdiyse ağrıyor. Çok zorlanıyorum artık
Belkide zaman kötü evde bunaldığımızdan , anlamadan strese sokuyoruz bebeklerimizi. Onlarda bize ağrılarla karşılık veriyordur . Bilemedim ki hayırlısı olsn canımBenimki de kanalda ama yanlarımı eli koluyla daha itekliyerek zorluyo canm. Daha yeni de canm acayip akıntım olmus ve sancilar hafiften belimde karnimda var ay bunlar hep dogum yaklastigini mi gosteriyor ki aceba yaayoksa benm oglan yine beni mi oynatiyo napiyo
Ben 50 ile başladım 68imKaç kilo oldunuz hanımlar. Evde durmak kilo almaya bire birmiş60 la başlayıp 75 olmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?