2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Canim gözün aydin sağlıkla büyütün.

Ben de rüyamda eşime yaklaşıyorum ama o istemiyor, naz yapıyor falan.. Uyandım baktım saate, homeoffice e yaklaşık bir saat var. Dedim ben bu sürede bunu yola getiririm Alacağımı aldıktan sonra diyorum ki rüyamda vermiyordun gerçekte aldım Sapık mısın kızım sen diyor

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün. İnşallah en kısa zamanda iylesir toparlanirsın. Bebeginede sanada sağlıklı mutlu bir hayat dilerim❤

sorcam sorcam unutuyorum.ben magnezyumu bıraktım.sancimi engellemesin diye.iyi mi kotu bu kararim? birakan var mi?
yoksa sacma bir karar mi?
Ben de bıraktım canım. Doktora sordum bırak dedi. Ve kasilmalarim artti bırakınca. Ağrılardan ölüyorum ama ne yapalım başka türlü de doğum zorlasacakti

Hareket ettikce ağrılarım katmerlendigi için şu an kahvaltıyı eşim hazırlıyor. Ama bu bendeki müdahale isteğini napicaz ya gidip tarif etmek istiyorum şunu şöyle bunu böyle yap diye

Günaydın kızlar

Bu ağrılar dayanılmaz bir hale geldi. Normal mi son dönem artması ya? Çatı, bel, bacak, kol, omuz, kaburga Allah ne verdiyse ağrıyor. Çok zorlanıyorum artık
Tamam artık doğurda geçsin gitsin şu ağrılar. Burada oram ağrıyor buram ağrıyor, yazıları okuyunca üzülüyorum. Geçmisi hatırlıyorum ben kurtuldum, sizlerin zorlanmasıni gordükçe banada zaman geçmiyor. Sağlıkla en iyi bir zamanda sizlerde kurtulur sağlikla bebeklerinize kavusursunuz.

İnşallah canım. Ben başından beri ağrı yaşadım. Önce kasık ağrısı, sonra göğüs ağrısı ki uykudan uyandirirdi. Sonra kaburga ağrısı. Ama pek şikayet etmedim normal dedim dayandım fakat bu artık dayanılacak sınırı geçti sanki çok canım yanıyor ya

Canım sen doğuruyor falan mısın? Dün pek bakamadım yazılanlara. Füze kanala girdi mi

Hareket ettikce ağrılarım katmerlendigi için şu an kahvaltıyı eşim hazırlıyor. Ama bu bendeki müdahale isteğini napicaz ya gidip tarif etmek istiyorum şunu şöyle bunu böyle yap diye

Benden bi tane daha.
Bırak hazırlasın adam keyfini çıkar..
Ağrıların neden bu kadar sıklaştı acaba.
Sancı desek bel ve kasıkta olur her yerin ağrıması neden olsun ki?
Üşütme falan yok değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…