Canim gözün aydin sağlıkla büyütün.Merhaba kızlar bende doğurdum 2730 doğdu sıkıntısı yok ama genel anestezi olduğu için ben çok zorlandım omuzlarım çok ağrıyor sıcak uyguluyorum rabbim hepinizi kurtarsın bu arada asla yalnız olmaz eşim tecrübeli olmasına rağmen çok zorlandı mutlaka anne yada kyv olmasa bile eşiniz olsun
Aldım bir tane ama iyice kötü oldu bu saat oldu uyuyamıyorum gebeliği bile unuttumRica ederim,nasil oldun?alabildinmi kremi bulabildinmi aynisi olmasa bile bunun iceriginde basur kremleri var aktarlards.
Bende cok cektim ama doktorum bana bir fitil verdi resmen hayatimi kurtardi kesinlikle bunu dene baska çaresi yok. O uykusuz geceleri cok iyi biliyorum. Fitilin adi procto glyvenolAldım bir tane ama iyice kötü oldu bu saat oldu uyuyamıyorum gebeliği bile unuttum
Ben istediğim için yaptılar, bazı kişilere panik yaşarsa sormadan yapıyorlarmış. Bu kez istemiycem çünkü bayılmıştım bebğimi göremedimKızlar sezaryen öncesi sakinleştirici yapılıyor mu diğer ameliyatlardaki gibi?
Sabaha dek kalkmadım daha da, depoyu boşaltmışımBende öyle , üst üste çok su içince de oluyor bu . Acaba çok mu su içtin bugün.
Ben de rüyamda eşime yaklaşıyorum ama o istemiyor, naz yapıyor falan.. Uyandım baktım saate, homeoffice e yaklaşık bir saat var. Dedim ben bu sürede bunu yola getiririmKızlar rüyamda eşimin başka karisi daha varmış ay allahım biz birlikte olmuyoruz ya onunla olacak odaya gidiyorlar bende birşey yapamıyorum sesleri geliyor duymaya calisiyorum bir yandanda ne yapacagim ben evi terketsem mi diye dusunuyorum makarna yapip oyle gideyim diyorumsonra bir uyandim su içindeyim her yerim terlemiş şimdide uyuyamadim
Kaç saatte bir emziriyorsun, ben bi yerde bir hata yapiyorum ama problemi çözemedimEmişme saati
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün. İnşallah en kısa zamanda iylesir toparlanirsın. Bebeginede sanada sağlıklı mutlu bir hayat dilerim❤Merhaba kızlar bende doğurdum 2730 doğdu sıkıntısı yok ama genel anestezi olduğu için ben çok zorlandım omuzlarım çok ağrıyor sıcak uyguluyorum rabbim hepinizi kurtarsın bu arada asla yalnız olmaz eşim tecrübeli olmasına rağmen çok zorlandı mutlaka anne yada kyv olmasa bile eşiniz olsun
Ben de bıraktım canım. Doktora sordum bırak dedi. Ve kasilmalarim artti bırakınca. Ağrılardan ölüyorum ama ne yapalım başka türlü de doğum zorlasacaktisorcam sorcam unutuyorum.ben magnezyumu bıraktım.sancimi engellemesin diye.iyi mi kotu bu kararim? birakan var mi?
yoksa sacma bir karar mi?
Tamam artık doğurda geçsin gitsin şu ağrılar. Burada oram ağrıyor buram ağrıyor, yazıları okuyunca üzülüyorum. Geçmisi hatırlıyorum ben kurtuldum, sizlerin zorlanmasıni gordükçe banada zaman geçmiyor. Sağlıkla en iyi bir zamanda sizlerde kurtulur sağlikla bebeklerinize kavusursunuz.Günaydın kızlar
Bu ağrılar dayanılmaz bir hale geldi. Normal mi son dönem artması ya? Çatı, bel, bacak, kol, omuz, kaburga Allah ne verdiyse ağrıyor. Çok zorlanıyorum artık
İnşallah canım. Ben başından beri ağrı yaşadım. Önce kasık ağrısı, sonra göğüs ağrısı ki uykudan uyandirirdi. Sonra kaburga ağrısı. Ama pek şikayet etmedim normal dedim dayandım fakat bu artık dayanılacak sınırı geçti sanki çok canım yanıyor yaTamam artık doğurda geçsin gitsin şu ağrılar. Burada oram ağrıyor buram ağrıyor, yazıları okuyunca üzülüyorum. Geçmisi hatırlıyorum ben kurtuldum, sizlerin zorlanmasıni gordükçe banada zaman geçmiyor. Sağlıkla en iyi bir zamanda sizlerde kurtulur sağlikla bebeklerinize kavusursunuz.
Emişme saati
Nasılda gülümsettin beni sabah sabah yaa yerim siziSabah şerifleriniz hayırlı olsun kızlar. Rabbim ülkemizdeki bu hastalığı temizlesin, bizleri feraha kavuştursun inşaallah.
Canım sen doğuruyor falan mısın? Dün pek bakamadım yazılanlara. Füze kanala girdi miİnşallah canım. Ben başından beri ağrı yaşadım. Önce kasık ağrısı, sonra göğüs ağrısı ki uykudan uyandirirdi. Sonra kaburga ağrısı. Ama pek şikayet etmedim normal dedim dayandım fakat bu artık dayanılacak sınırı geçti sanki çok canım yanıyor ya☹
Hareket ettikce ağrılarım katmerlendigi için şu an kahvaltıyı eşim hazırlıyor. Ama bu bendeki müdahale isteğini napicaz yagidip tarif etmek istiyorum şunu şöyle bunu böyle yap diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?