2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
sorcam sorcam unutuyorum.ben magnezyumu bıraktım.sancimi engellemesin diye.iyi mi kotu bu kararim? birakan var mi?
yoksa sacma bir karar mi?

Hayırlı olsun canim Allah analı babalı büyütsün inşallah

Bu kıpraşık kız beni uyutmuyor kıpır kıpır maşallah.bu saatlerde hep böyle o kıpraştıkça tuvaletim geliyor gidip geliyorum yine aynı seramoni kıpırtı tuvalet saat 3 buluyor uyumam.uykusuz gecelere mi alıştırıyor acaba beni

himm tamam ben de sandim ki sana ameliyat tarihi vermeyecek.kendi dogum baslayinca gel dedi sandim
Yok yok canm ama bu gidişle dr hanım tarih veremeden benm ki erkenden gelcek galiba bugün acayip kasıldıı ve hala kasılıyor bir de hareketli kaburgalarmı kıracak fındık kurdu
N9ye oluyomuş ki ya doğum yaklaşıyor diye mi ki acaba
Hç bilmiyorum ki canm oğlumda hiç böyle şeyler yaşamadım bu kız çok farklı sürekli karnım kasılıyor ilaç içmeme rağmen. Bugün çok çıktım tuvalete .. sürekli tuvaletm varmş gibi hissettim çoğu kez gittiğimde yapmadna döndüm . Şuan ağrım yok ama kasılmalar devam ediyor karnım normalde yanlarıma doğru yaygındı 2-3 gündür yanlarda bşe kalmadı kanala girdi sanırm oralarımı zorluyor

Kızlar bugün doktora gıttım,bebek ıyı şükür. 24 nisan a sezaryen günü verdi, 39+0 oluyorum, hersey yolunda gider insallah
Maşallah hayırlısı olsun inşallah

Merhaba, Maşallah canm gözün aydın sağlıkla büyüt bebeğini inşallah.. katılıyorm insanın yanında biri mutlaka olmalı . Devlet hastanesinde olacağm için eşimi almayacaklar, annem de istanbulda şu virüsten dolayı doğuma çağırmasam mı diye düşünür oldum . Sezeryanlı tek başıma yapabilir miyim hiç bilemiyorum..
sorcam sorcam unutuyorum.ben magnezyumu bıraktım.sancimi engellemesin diye.iyi mi kotu bu kararim? birakan var mi?
yoksa sacma bir karar mi?
Benm erken doğm riskim olmasına rağmen doktorum hiç magnezyum flan vermedi bana. Hatta vitaminlerimi de 28 haftadan beri kesti. İçmene gerek yok dedi. Demir bile içmiyorum. Hiçbirine gerek yokmuş. Sadece sancı ve kasılmalar için bir ilaç verdi doğumu engellesin dye. Bi tek onu içiyorum.

Kızlar bu zorlu günlerde hepimize iyi gelecek bir yayın olacağına eminim..

Eklentiler

• 05C43D06-14FF-4282-AB84-B412C7E9D369.webp
    42,1 KB · Görüntüleme: 51
Kızlar rüyamda eşimin başka karisi daha varmış ay allahım biz birlikte olmuyoruz ya onunla olacak odaya gidiyorlar bende birşey yapamıyorum sesleri geliyor duymaya calisiyorum bir yandanda ne yapacagim ben evi terketsem mi diye dusunuyorum makarna yapip oyle gideyim diyorum sonra bir uyandim su içindeyim her yerim terlemiş şimdide uyuyamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…