Bana yapilmadi diye biliyorum sadece bel alti uyuştuKızlar sezaryen öncesi sakinleştirici yapılıyor mu diğer ameliyatlardaki gibi?
Sesli güldüm buna seni Allah bildiği gibi yapsin
Yok yok Bende burda sordum baya bu durumu doğum değil merak etmeBenim kuzu iki uc hafta önde o yuzden biraz tedirgin oldum her agriyi doguma baglar olduk son donemlerde
Inşallah en kısa sürede kendi evine gecersinEşim de ah gerçeği görse herşey düzelir de. E tabi birde evimi ayirirsam inşallah herşey düzene biner yüz vermem öyle kendi evime çıkarsam eğer
hiim simdi okudum diger yazdiklarini bir daha.Allah yardimciniz olsun.insAllah isleriniz duzelir de evinize cikarsiniz ❣❣Senin ki gidiyormuş sonunda canm ben beraber yaşıyorum malesef. Bazen inan canımı çok sıkıyor bu durumlar
Bana da 39 da verdi sezeryan tarihibi☺39. Hafta sezaryen için geç değil mi?
Ben de kullanıyordum bıraktım. Gerek yok bence artık. Kasılmaları engelliyorsorcam sorcam unutuyorum.ben magnezyumu bıraktım.sancimi engellemesin diye.iyi mi kotu bu kararim? birakan var mi?
yoksa sacma bir karar mi?
Hayırlı olsun canim Allah analı babalı büyütsün inşallahMerhaba kızlar bende doğurdum 2730 doğdu sıkıntısı yok ama genel anestezi olduğu için ben çok zorlandım omuzlarım çok ağrıyor sıcak uyguluyorum rabbim hepinizi kurtarsın bu arada asla yalnız olmaz eşim tecrübeli olmasına rağmen çok zorlandı mutlaka anne yada kyv olmasa bile eşiniz olsun
Yok yok canm ama bu gidişle dr hanım tarih veremeden benm ki erkenden gelcek galiba bugün acayip kasıldıı ve hala kasılıyor bir de hareketli kaburgalarmı kıracak fındık kurduhimm tamamben de sandim ki sana ameliyat tarihi vermeyecek.kendi dogum baslayinca gel dedi sandim
Hç bilmiyorum ki canm oğlumda hiç böyle şeyler yaşamadım bu kız çok farklı sürekli karnım kasılıyor ilaç içmeme rağmen. Bugün çok çıktım tuvalete .. sürekli tuvaletm varmş gibi hissettim çoğu kez gittiğimde yapmadna döndüm . Şuan ağrım yok ama kasılmalar devam ediyor karnım normalde yanlarıma doğru yaygındı 2-3 gündür yanlarda bşe kalmadı kanala girdi sanırm oralarımı zorluyorN9ye oluyomuş ki ya doğum yaklaşıyor diye mi ki acaba
Amin inşallah Rabbim hayırla sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah darısı Vakti gelince biz doğurmayanların başına :)Kızlar bende salı gününü aldım. Hayirlisi olsun ins
Bende öyle , üst üste çok su içince de oluyor bu . Acaba çok mu su içtin bugün.Son 1 saatte 3 kez tuvalete gittim yaa.. Ve oturup bekleyince devamlı geliyor
Maşallah hayırlısı olsun inşallahKızlar bugün doktora gıttım,bebek ıyı şükür. 24 nisan a sezaryen günü verdi, 39+0 oluyorum, hersey yolunda gider insallah
Merhaba, Maşallah canm gözün aydın sağlıkla büyüt bebeğini inşallah.. katılıyorm insanın yanında biri mutlaka olmalı . Devlet hastanesinde olacağm için eşimi almayacaklar, annem de istanbulda şu virüsten dolayı doğuma çağırmasam mı diye düşünür oldum . Sezeryanlı tek başıma yapabilir miyim hiç bilemiyorum..Merhaba kızlar bende doğurdum 2730 doğdu sıkıntısı yok ama genel anestezi olduğu için ben çok zorlandım omuzlarım çok ağrıyor sıcak uyguluyorum rabbim hepinizi kurtarsın bu arada asla yalnız olmaz eşim tecrübeli olmasına rağmen çok zorlandı mutlaka anne yada kyv olmasa bile eşiniz olsun
Benm erken doğm riskim olmasına rağmen doktorum hiç magnezyum flan vermedi bana. Hatta vitaminlerimi de 28 haftadan beri kesti. İçmene gerek yok dedi. Demir bile içmiyorum. Hiçbirine gerek yokmuş. Sadece sancı ve kasılmalar için bir ilaç verdi doğumu engellesin dye. Bi tek onu içiyorum.sorcam sorcam unutuyorum.ben magnezyumu bıraktım.sancimi engellemesin diye.iyi mi kotu bu kararim? birakan var mi?
yoksa sacma bir karar mi?
Siz de doğurrsunuz inş hemencecikkkHatun dogurdu da işlemleri yaptiriyor yamasallah size
Yok hastane ama 2 gün bile kalabilirsin dedi inşallah yarın çıkarızGözün aydın canım sağlıkla kavuşmuşsun şükürben de eşimle olcm. Spinal istedim bakalm inşallh zorlanmam. Sen de kısa zamnda toparlarsın inşallah. Eve geçmednz dmi hastanedesiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?