2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Güzelim sen genede kötüyle kötü olma. İnsanları ödüllendirme, esini seviyorsan, 3. Kişiler yüzünden boşanma konusunu gundeme hiç getirme. İlişkini yıpratırsın evliliğin devam etsede iki tarafada keyif vermez. Bosanma aşamasına insallah olmaz ikinizin etken oldugu bir sebepten, düsünebilirsin. Buda en son çare. Birsey soracağim senin iş yapmanı istiyor, diyelim yapmadın n 40 kı devirmekmi Allah yardımcinız olsun. Ben 36 da tırtladim ilaclada alakasi yok demekki.

Farklı bir marka aldım,aynısından bulamadım internette var mıdır ayağa bile kslkamıyorum
Internette buldum hepsiburadada var sana ekini gonderdim bugun siparis verirsen yarin gelir anestolede baktim kullanan hamileler var uyusturmasi nedeniyle yinede sen bilirsin sende bir sorustur istersen beni bilgilendir lutfen merak ediyorum senj.

Eklentiler

• Screenshot_20200327-143458_Chrome.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 39
Evet bende evde durmaktan sürekli elim gidiyor birşeyler. Ama çok iyisin maşallah. Kilon gayet dozunda az bile
Boyuma göre 57 ideal kilom bebek 3 kilo çıksa 1 kiloda suyuydu eşiydi derken yine ideal kiloma dönüyorum. Sağlık olsun ben seviyorum kiloyu aslında ama benimle hiç kalmıyor malesef

merhaba kizlar, mesajlarınizi okumaya çalışıyorum ama yetişemiyorum. doğum yapan varsa gözünüz aydin.

kuzucuk sarılık olmasin diye çok uğraştım ama basaramadim. şimdi fototerapi alıyoruz. 4 saat bugün 4 saat de yarın alacağız. ondan sonra da sürece bakılacak. korkuyordum başıma geldi. Rabbim şifa versin bize ve tüm hastalara.
hepinize kolayliklar diliyorum. hamileligin son sürecinde ve dogumda.

Kızlar çok bunaldım evde pöf içim şişti yahuu her gün bir öncekinin tekrarı olmaya başladı dışarı çıkmayınca. Hava da kapalı. Forum da hareketsiz kızlaarrr canlanın hadeee
Herkes garip olduğunu düşündüğü bir takıntısını yazsın hadi bir konu açmış olalım gülelim biraz
Ben başlıyorum : dışarı çıkacağım zaman sokak kapısını kapatmadan önce anahtara elimle dokunmadan kapıyı kapatamıyorum. Çantamdaki anahtarı görsem de elimle ellerim emin olurum orada olduğuna

Tam soruyu anlamadım canm. Boşanma aşamasına öyle ufak şeyler kesinlikle değildi ablasının bana olan tehditleri flan vardı canm bi ara dövmeye yürüdü yere fena itti düştüm filan bende polisi kapıya dayadım eşim sırf ben polis cagirdim diye bana kızdı olaylarım öyle oldu yani. Boşanma derecesine getirdi eşim bende boşarsan boşa ablanın yaptıklarından snra dedim sonra ben o lafindan snra uzak durdum konuşmadım hiç çocuk yapma planları kurdu hemen kocam 1 ay snra benim minnoş oldu

Ben bir şey sorucam kızlar ama istemeyen hiç okumasın uzun olabilir karantina günlerinde bende buna taktım. Şimdi benim eşim çalışıyor ben ev hanımıyım. Çalışmaktan yana gönlüm ama olmadı mülakatta elendim vs..
Yine denicem bu yıl kpss girmeyi falan düşünüyorum. Neyse konu nerden nereye gelecek ama ilk evlendiğimiz sıralar eşim pek yardımcı değildi ev işlerine. Hamile kaldıktan sonra benim söylememle ev süpürmeye başladı. Ben söylersem yapıyordu. Arada kahvaltı hazırlar, çay demler, bazen yemek yapar bunlar yaptığı şeyler.. Ama düzenli değil arada sırada dediğim gibi. Ortada yemek yoksa falan hiç söylenmez anlayışlı aslında her konuda. Şimdi biz 3 ay ayrıydık o çalıştı ben annemin yanındaydım eve döndük tekrar. Artık her şeyi ben yapıyorum. Dün evi süpürelim dedim geçiştirdi. Bugün yanında kendim yaptım asla yardım edeyim demedi ve çıktı gitti hiç işi olmamasına rağmen. Çok uzun oluyor yazı ama kısaltamıyorum affedin okuyanlar :)
Normalde her işimi kendim yapıyorum şükürler olsun zorlanmadan ama bugün çok zoruma gitti yaptığı. Neden yardım etmek bu kadar güç geliyor? Yaptığı sadece süpürge.
Banyoymuş, ütüymüş, çamaşırmış bunlardan bir haber..
Nasıl alıştırıcam onu bana destek olmaya.
Mesela misafir gelsin bana yardım etmesi bile annesine batıyor o derece alıştırmamış el bebek gül bebek yetişmiş.
Doğum baya yaklaştı bana destek olsun istiyorum ben demeden kendi görsün bazı şeyleri ama çok şey bekliyorum demi?
Of ya normal zamanda kafama takmayabilirim ama bugün maalesef işin içinden çıkamıyorum.

Çok geçmiş olsun canım inşallah bir an önce toparlar kuzucuk ya sarılığı geçer dua edelim.

Aklıma şuan gelmedi bir takıntı ya ama bende çok bunalıyorum. Bugün özellikle her an patlayabilirim gibi geliyor.

Bnmkisi de ogrenci evinde kaldi hep. Yurtta bi kere bile kalmadi. Yemegi temzligi gayette bilio ama genl olrak erkklerin bildgi kadr iste. Istedgim zamn yapar istemezsem demez yardim edim diye. Sennki gibi yani pek farki yok kendi de gecen gun itiraf etti bu konulri konusurken. Is yerinde bisey yesem icsem mutfga goturuorm ama eve gelince yapasim gelmio dedi. Evin rahatligi galiba bole hissettrio onlra.

Canm beklentiye girme . Kendiliginden pek yapmaz esler . Halim yok sunu yapar misin de en fazla sonra yaparim der . Sende sonra yine hatırlat. Ben başım catliyor derim mesela biliyor masaj istiyorum yapayim demez . Illa yapar misin derim bazen duymazdan gelir tekrar tekrar söylerim gelir yapar . Ben cocugumuzu tasiyip bu acıyı cekiyorum ortak olacak hic söylemeye cekinme

Benim eşimin de pek farkı yok canım. İyi anlıyorum seni. Annesi hiçbir şey yaptırmamış. Ben demesem zaten hiçbir şey yapmaz. Mesela etrafı süpürüyorum diyorum of belim ağrıdı artık zorlanıyorum süpürge yaparken. Yapmasana bırak artık niye yapıyorsun diyor. Ama dur ben yapayım demez yani. Yemek yiyoruz geçiyor oturuyor koltuğa. Ben söylenerek yapıyorum bazen anlasın yardım etsin diye. Gel otur biraz sonra yaparız beraber diyor. Sofrayı bırakıyorum olduğu gibi. Saat oluyor gece 11 hiç batmıyor ona o sofra. Kalkıp yine ben yapıyorum. Erkeğin içinde yoksa çok zor alıştırmak artık.

Canm
Canm bütün erkeler aynıdır ben sanmıyorum nadir yapanlar var eşlerine yardım eden. Biz ilk evlendigimzde ailesinden uzakta yaşadık işte borçlardan bende çalışmak zorunda kaldım eşim istemese bile mecburduk. Sabah eşimle 8 de işe gittik ve eşim 6 da geliyordu ben işe 9 da eve gelmeden kahvaltı turu hazırlıyordu genelde beni bekliyordu. O pazar evde oluyordu bense hafta içi evde olduğumda ev işi yemek flan faslı. 2 sefer pazar günü evde komple temizlik yapmış tuvalet banyo hariç tabi. Onu da ben evlenmeden yaptığı borçlardan dolayı çalışmak zorunda kaldigim için yaptı bence. Çünkü biz kaçarak evlendik dugun vs olmadi oyle bi borc olmadi eşime. O yaptığı yardımla kaldı canm başka da olmadı anlayacağın daha da elini vurmaz evim ayrı olsun smdi hamile oluyum flan. Gözünün önünde ayakkabimin bağı çözülmüş o sıra tutunacak yerim yoktu bağlamak için de zorlandım eğilmeye yine yapmadı desem yine yapmaz ha ama bana olan sevgisinden asla şüphem de yok odun kocam napiyim bende onu öyle seviyorum

Canım sen doğuruyor falan mısın? Dün pek bakamadım yazılanlara. Füze kanala girdi mi
Valla füze kanala girdi mi bilmiyorum kuzum ama canıma okuduğu kesin ayy tek canı sağ olsun sağlıklı olsun da çekerim artık ne yapayım. İki gündür sancı çekiyorum ama bugün azaldı. Bence doğum yaklaştı sinyal veriyor
Yok canım evden hiç çıkmadım iki haftadır. Sadece doktora gittim bir kez. Usutmem imkansız bakıyorum kendime. İki gün önce ekmek yapmıştım. Sanırım yogururken belime koluma ve bacağıma yüklendim çünkü sağ taraf komple ağrıyor. Kendim ettim kendim.buldum yani biraz
Amin canım insallah. Evet bence de yaklaştı ama hayırlısıyla şöyle sağlıkla gelseydi bı. Vallahi yoruldum artık. Uyku yok korku var anca
Bence doktorun haklı canım kesinlikle.
1,5 litre anca canım ya. Artirmam lazım bu ara az içiyorum. Belki de ondandır biraz da.

Çok geçmiş olsun canım bi an önce atlatır inş.kuzucuk şifalar diliyorum

Valla bende kapıyı kitlerim bi, bi de elimde iyice iterim acaba kitledim mi diye alışkanlık bilinçsiz yaparım herzaman tabi anahtar kontrolüm de olur bi de sesli söylerim kapıyı kitledim anahtar çantada diye yoksa çabuk unutuyorum b12 eksikliği var malesef biseyi nereye koyduğumu çabuk unuturum

Hadi insallah canim senin icin cabalamasi guzel bisey en azindan kendi evinizde daha huzurlu olursun karisan eden olmaz bugunlerde de idare et yavrun icin onlar stres icin olursa dogunca bile etkisi devam ediyormus o yuzden onun icin kendini mutlu edecek seyler bul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…