2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar magnezyum ile ilgili brişwyler yazmışsınz doğumu mu engelliyor anlamadım doktor bana bir şey demedi gerçi ben kabız olmamak için içiyorum en başından beri
Magnezyum kasılmaları engelliyor canım. O yüzden ben de doktora sordum içeyim mi artık diye, bırak artık dedi. Eh bacağım kasılıyor o yüzden ama içsem bu kez de doğuma.engel olacaktı belki.
Kız benim takıntıları yazsam roman olur

Kızlar magnezyum ile ilgili brişwyler yazmışsınz doğumu mu engelliyor anlamadım doktor bana bir şey demedi gerçi ben kabız olmamak için içiyorum en başından beri
yok ya kasilmaları azaltiyor ya.onu dedik.dogumu engellemiyor ya. sen doktoruna daniş canim.

canim gecmis olsun

üzülme gecer insAllah.sen saglikli ol ki o da hemen toparlasin

Kuzum demeden yapanı çok nadir. Eşime sağ olsun kv hiçbir şey yaptirmamis. Şimdi bana diyor yaptır diye. E sen ekmek bile aldırmamissin adam alışmış. Geçen kp görmüş elinde poşetlerle eşimi. Şaşırmış gelmiş kv ye anlatmış hoşlarına gitmiş bi de bana onu anlatıyo dedim ne desem alır hiç ikiletmez sağ olsun. Ama ev işinde illa demem lazım. Deyince hiç oflamadan yapar ama demeden akıl edemez çünkü hiç alışmamis. Bana kıyamaz ama dur ben yapayım o yapmadan diye düşünmez. Kodlarda bi hata var o yüzden hiç üzülme. Söyle yapsın. Ha soylemene ragmen yapmazsa trip atarsın ona hakkın var

Bende de daha çok var ama biriyle başladım. Çoğu şeye eldivensiz dokunamam mesela. Elimi yıkadıktan sonra musluğu dirseğimle kapatırım Kendi musluğum gayet temiz ama takıntı işte. Musluğun kapama yeri ıslanınca sinir oluyorum

canim gözün aydın. Allah analı babali saglikla büyütsün kuzunu.

Benim çok takıntım var ya.. Mesela yatmadan önce mutlaka mutfağa gider ocaklatın kapalı olduğunu görsem dahi elimle hepsini tekrar kapama yönüne doğru bastırırım. En son tekrar gözle kontrol eder, mutfak kapısını kapatırım. Yani bunu bildim bileli yapıyorum, ailemle yaşarken ev dubleksti bide, hiç üşenmeden inerdim uyumadan evvel..
Sonra mutfaktan çıkınca dış kapıya giderim, kilitli olduğunu bilsem de tekrar kitlerim. Bunlar dışında terlik takıntım var. Evde terliksiz gezilmesine tahammülüm yok. Annem bizi öyle yetiştirmiş, bebeklik fotoğraflarımda bile ayağımda mutlaka ayakkabı ve terlik vardır. Küçükken ayağımda terlik yoksa halısız yere basamaz bu sebeple odalar arası gidemez ağlardım. Şimdi de terliksiz duramam yaz kış giyerim. Eve gelene direkt terlik uzatırım, istemem derse zorlarım Eşimin de terlik alışkanlığı sıfır, sırf bu yüzden tartışıyoruz zaman zaman.. Bu arada kesinlikle hani dışarıdan geldi ayağı çorabı pis diye değil, o umrumda olmaz. Benim için o terlik her halukarda giyilmeli..
Ay daha çok var aklıma gelirse yazarım

Herşeyin farkında aslında canm da diyemiyor da beraber yaşadığımız için hem onlarla kavga etse bende direk diyeceğim ayrı ev diye onu da düşünüyor büyük ihtimal napsın. Hem çalışıyor hemde çalıştığı iş yerinin servisini sürüyor. Akşam 7 de gelip 11.buçuk da geri servis için gidiyor 1 gbi geliyor sabah da servis için erken kalkıyor ek para gelsin diye sırf uykusuz kıyamıyorum da

Canım Iki konusmayi birbirine karıstirmisim pardon.Onlar nasil insanlar yok artık denecek durumda. sen benim az önce yazdiklarimi unut. Ben karsindakileri insan sandim. Yaptikları cok fena sen ne yap ne et kendini ve çocugunu koru. Boyle bir durumda bosanma durumuna tabiki gelinir. Sendeki görumce degilmis. Allah çocuguna sağlık uzun ömurler versin sanada sonsuz sabir diliyorum. esin kotü biri degilmis, bebişin olunca bak nasılda dahada değerli olacaksin.Cok güçlü görünme en ufak birşeyde eşinden yardım iste. Bunu tatli tatli iste, zorlandığını görsün hem daha simdiden, alıştırsın kendini adasın yuvasina kendini.

Allah yardimciniz olsun esine helal olsun. Sorumluluk alan adam iyidir, o iş temposuna ragmen birde evde idare etmeye çalısıyor, tebrik ediyorum. İnsallah hersey yolunda giderde kendi yuvaniza kavusursunuz. Ama bu surecte esinle arana dikkat et, sevgini koruki ciktığinda kaldiğiniz yerden devam edebilesiniz. Birbirinizi o canavarlar için yipratmayın.

İnşallah heme atlatr kuzucuk

Ya işte daha bayramda olaylarım çok oldu ablası fesat yine olay çıkardı biz de eşimle dedesi gile gittik ailesinden uzak bayram geçirdik çok da keyifliydi. Herkes diyordu işte evlenip gidince ev sana kalacak bilmem ne diye bana durup durup mesaj atıyordu ben uzaktayken ondan o ev benim sen kimsin flan sanki evi isteyen benmisim gbi bunlarla bana kin besledi anlayacağın. Kocamdan kıskandı beni benden uzak tutmaya çalıştı eşim arayı buldu. Ikinci evliligim canm birde benim eşim de aynı çocuk yok her ikimizde. Sırf beni sinir etmek amaclı eşimin ilk şeylerini anlatıyordu ben umursamadım hiç ama inatla hep anlattı. Biliyodm eşim o insanla hiç mutlu olmamış. Biz eşimle o konuları önceden konuşup aşmıştık zaten

Çocuktan sonra ve görümce evlendikten snra durulduk smdi kaynana var o da umrumda değil çocuğumu düşünüyorum artık herşey onun sağlığı için bazen sınır olsamda böyle üzüldüğümde kipirdaniyo ya o beni kendime getiriyor canm. Inşallah düzelecek belki 1 sene daha sabretmek zorunda kalacağım ama geçecek buna eminim

Canım malesef ki bu biraz kişilik biraz da yetiştrlmeyle alakalı. Sen söyleye söyleye alıştırırsan ne ala. Ama ben yapamayacağını düşünyorm. Karamsar oldu ama gördüğüm öyle. Baştan beri böyle gelmişse böyle de gider gibi malesef. Benm eşim her konuda yardım eder sağolsun o konuda hiç sıkıntı yaşamadım. Söylemeden herşeyi yapar yoksa asla ikinci çocuğa girişemez bunalıma girerdim.
Sana tavsiyem şu olabilir. Herşeye yetebildiğini gösterme. Bırak biraz seni çaresiz görsün. Yapamadığını görsün. O zaman brlki vicdan yapıp yardım eder.

Ay kız ne güzel rüyaymış öyle
Bence en garip takıntı benim çocukken pembe penyeden pöti kareli bir battaniyem vardı. Hafif pürüzlü bir yapısı vardı kumaşın. Ona dudaklarımı sürterek uyumayı çok severdim. O bende alışkanlık kaldı, penye şeylere dudaklarımı sürtmeyi çok seviyorum. Eşime sarılırım mesela tshirtine dudaklarımı sürterim, yorganıma sarılırım dudaklarımı sürterim. Bunu farkında olmadan yapıyorum bu arada, eşim ilk zamanlar şok olmuştu sevgiliyken şimdi alıştı el mahkum
Valla ben yapmıyorum canım. Ev süpürmek beni çok zorluyor, çok nadir yapıyorum. Eşime yaptırıyorum. Hamile kalmadan önce de temizliği bölüşüyorduk biz. O süpürüp siliyordu, ben toz alıp tuvalet banyoyu bitiriyordum. Şimdi kimyasalla uğraşmıyım diye süpürme ve banyoyu o yapıyor, diğerlerini ben. He çok mu iyi yapıyor? Hayır. Ama temizlik yapıcam diye de kendimi mahvedemem her seferinde. Arada ben yine yapıyorum banyoyu mesela. He eğer yapmasaydı, yardımcı olmasaydı bana tek birşeye elimi dahi sürmezdim. Ev hanımı değilim, çalışıyordum biliyorsun. Çalışmasam elimden geldiğinde tabi ki yapardım, ona iş bırakmamak için. Şu an durum farklı ama hamilesin. Bazen eşime diyorum mesela şunu yap diye tamam yaparım deyip geçiştiriyor. 1 diyorum 2 diyorum hala yapmıyorsa bir cırlıyorum mecbur yapıyor.

Evde de götürse ne olur sanki ama işte dediğin gibi evin rahatlığı demek daha cazip geliyor ona.

Aslında çok haklısın canım. Söyleyeceksin ben mesela gurur yapıyorum birde ama gurur benim neyime gerçekten. İki kere söylesem hatta emrivaki gibi o zaman kesin yapar.

Evet sonradan alıştırmak gerçekten çok zor.
Dün mesela çay demleyecekti suyu koydu geldi o su orda fokur fokur kaynıyor benim sinirler tepeme çıkıyor. Ya bir git demle gel be adam. Sonra gittim ben demledim. Servisi o yaptı öyle saçma sapan geçiyor bazen.

Canım bir kere yapmış tam yapmış ondan yanaşmıyor daha heralde.

En azından şu konuda rahatladım. Yap demeden kimse yapmıyormuş.
Birde huylarda aynı canımcım.
Kıyamaz kendini yorma der sürekli ama geçip ben yapim demez.
Odunluk hep baki demek ki.
İleride birde oğlum olursa böyle yetiştirmem tabii orası ayrı.

Buda şans galiba canım ya böyle erkek bu devirde artık ona inanıyorum.
Ben her şeyi eşimle yapmayı isterdim hem zevklide oluyor her anı paylaşmak.
Yardımcı olsun destek olsun ama söylemeyle dediğin gibi olmuyor insanın içinde olacak.
Galiba kabullenmem lazım. Belki ileride bbeiş olunca daha vicdanlı olur bu konularda.

Ayyy ne güzel kız özellikle sen kimyasallarla uğraşma kısmına bayıldım. Öyle bir düşünce isterdim işte bizimkinden. Ama benim için sadece bir hayal. Hani hayal et gerçek olsun derler ya olmuyor anacım.
Yapmam gereken olanla yetinmek galiba.

Ahahah olabilir canm aman tek evim ayrı olsn da yapmasın kız valla hiç de kafama takmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…