2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Benimde çok takıntım var ama bana en saçma geleni çamaşır asarken çorapları mutlaka diğer eşini bulup asarım. Asla öyle gelişi güzel asamam illa herkesin teki yanında olacak çok aptalca ya yazarken bile gülüyorum
Canım her erkek hemen hemen bu sekilde cünkü alışık değiller. Benim eşimde kendiliğinden kalkıp ev süpürme mesela söylemem lazım o zaman yapar ama itiraz etmez. Mesela ben aksamları hiç çay demlemem meyve sebze falan getirmem bastan beri onları o yapar. Bu sabah kalkıp kahvaltı hazırladı ben demeden. Öyle seyler yapar gel beraber yemek yapalım desem yapar. Geçen gün irmik helvası yaptı falan hamileyken daha cok yapmaya çalışıyor ama genelde ben söylerim yönlendiririm ve bıkmadan usanmadan söylerim hatta söylenirim ki yapsın. Bence sende söylemeye devam et kabullenme o zaman hiç yapmıyor çünkü. Ben şimdiden diyorum çocuk doğunca tek ben bakmicam ben annesiysem sende babasısın bana yardım edeceksin falan diyorum hep aklına kazıyorum

Bende bugun kontrole gittim36+6 olduk ama bebek cok kucuk 2450 grm cikti kanala yerlesmis epey asagida her an dogum baslayabilir baslarsa aliriz baslamazsa 38 den once almam dedi bugun de duzensiz kasilmalarim var ben bir an once dogsun istiyorum bakalim hayirlisi nolcak herkes degisik ruyalar gormus bende bebegimi gordum karnimi acip acip bakiyodum kiz erkek olmustu

@BlupBlupBlup canm suyu bol içmelisin 1,5 litre çok çok az malesef . Ben 3 litre içtiğim halde sancım oluyor içmesem daha çok olurmuş doktorm öyle söyledi. Pipetle flan yavaşca içmeye çalış. Hatta hergün içtiğin suyu not al ben eğlenceli hale getirmek için kendmle yarışıyorm resmen dün 1 bardak az içmişsem bugün 2 bardak fazla içeym diyorm :))
Evde sıkıntıdan ne yapcağmı şaşırır oldum

Hadi yaa anam nerden bulcam ki simdi inciri zamani coktan bittii
Kurusunu ye bari :))
Aynen benm de mesela dünkü ağrılarm bugün yok
fakat bugün full uzandım ağrım var diyerekten ki dünden beri ne çektiğimi eşim gördü o yüzden kahvaltıyı flan eşim hazırladı bulaşkları o topladı bende dinlendim

Çok geçmiş olsun canm inşallah çabucak atlatır sarılığı.

canm ben 5 yıllık evliyim . Evliliğin ilk zamanlarında ve hatta İlk çocuğuma hamileyken dahi eşimden hiç yardım görmedim yardımk geçtim bilgisayarda oyun oyanardı nasl sinir olurdum. Oğlum doğunca adam birden değişti . Ailesi olduğunu oğlum doğunca anladı. Hiçbirşey yapmayan adam oyunu bırakıp oğlumun altını dahi değişir oldu hele şmdi ikinci olacak başından beri benden daha heycanlı. Ve bşeylerin daha bi farkında. Yardımını esirgemez çok şükr.
inşallah sizde dahada iyi olur bu durum. Bebeğiniz doğduğunda herşeyin farkına varıp yardımcı olur

Aynen valla bende öyle sancı çekiyorum da sonuç yok ne zman gelecekse minik

Rabbim en kisa surede sizede hayirli bi kapi acsin disini sık sende üstüne gidersen bu yogunlukta iyi olmaz sende elinden geldikce gormezden gel kaynanani birak konussun etsin sende keyfine bak takma kafana hic cunku kocanin senin icin cabaladigini goruyorsun bu bile sana güç verir hem yavrunu bekliyorsun ayri bi mutluluk kimsenin mutlulugu bizim kendi minik ailemizden onemli degil o yuzden sen bebegin eşin iyiyse birak kv kendi kendini yesin

Kız valla değişik bir takıntıymış

Çoğu zman umursamiyrom zaten canm alışkanlık yaptı çünkü hep aynı şeyler bazen de zaten çok duygusaldm hamilelikten daha bi kötü oldum bazen ağlıyorum sinirime yenik düşüp ay bazen bisey olmasa bile ağlamak geliyo oturup ağlayıp rahatliyorm. Minnoş doğsaydı kaynanam da az susardı hem eve ayrı bi neşe kaynağı olurdu benle uğraşmak aklına bile gelmez

Aaa ben hep çorapları eşleriyle beraber asarım ama herkes öyle yapar sanırdım. Bu da mı takıntıymış çamaşır asarken şöyle bir şey de yaparım bak tişört varsa yanına mutlaka yine tişört asarım. Pantolonun yanına da pantolon asarım. İlla düzen takıntısı işte bunlar hep gardıropda askı rengi ne renkse, o renkte kıyafet asarım o askıya. Askı kırmızıysa asılan şey siyah olamaz

37+6 da 3300 gram 51cm olarak doğduk
Oy maşallah yaaaa ne güzel. Rabbim sağlıklı ömürler nasip etsin. Ay ne güzel doğuruyorsunuz ben sancı çeksem de doğuramadım bi türlü ya 40 ka kadar gidicem bu gidişle. Kilosu da maşallah çok çok iyi nazarlardan korusun Rabbim tombik bir minik gelmis

Ayy maşallah cok güzel bebek Allah analı babalı büyütmek nasip etsin gözünüz aydın
Ya bilmiyorum herkes öyle mi asıyo acaba bende tişörtten sonra tişört pantolondan sonra pantolon diye asıyorum ahaha deli değilmişim demek ben dolap düzenindde cidden takıntılıyım rengine göre katlarım koyudan açığa doğru dizerim falan

Yok kanka götürme anneni evde kızına baksın. Ben bizimkileri memleketten getirtmedim olaylar patlayınca
İyi yapmışsın kanka,peki sezeryan olursan falan eşin yetebilecek mi acaba? Ben de düşünüyorum eşimi getireyim ama yapabilecek mi acaba diye tedirginim.senin doğuma çok az kalmış kuzum,ya şu hamilelik bi bitsin artık alalım bebişlerimiz vallahi çok yoruldum birde 1 ay önce diyordum ki en bala dönsek falan tövbe yarabbim Allah korusun

Ahahah olabilir canm aman tek evim ayrı olsn da yapmasın kız valla hiç de kafama takmam

İnşallah gönlüne göre olur kuzum.

Demek ki yöntem bu canım ya. Sonuna kadar bıkmadan usanmadan söylemek en sonunda bezdirip yaptırmak. Artık kabullenip köşeye çekilmicem. Bakalım elimden geleni yapıcam.

Ne güzel ya Vala içime umut doğdu değişme ihtimali var yani. Sizlerden gazı aldım zaten bende boş bırakmayacağım beyefendiyi.

Maşallah subhanallah nazar değmesin Allah bağışlasın canım.

Canım herkesin yapısı farklı sonuçta. Sen söyle ama gerekirse 5 kere söyle. Böyle böyle alışır.
Kız valla değişik bir takıntıymış
Hahah demiştim
Ooooyyyy bebeğim maşallah sağlıklı, uzun ömrü olsun. Allah analı babalı büyütsün
Kizlar galiba ben doguruyom bu sefer sancim siklasti ve zorlamaya basladi oglen daha doktorun yanindaydim bisey yoktu
Dinlenmekle geçmiyor mu canım? Çatı muayenesi falan yaptı mı doktor? Belki o tetiklemiştir dicem öyleyse.
Kız ben gelişi güzel asıyorum ona ne öyle iki saat uğraşır insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…