- 19 Ekim 2016
- 877
- 1.597
- 113
- 36
Ayy maşallah cok güzel bebek Allah analı babalı büyütmek nasip etsin gözünüz aydın❣
Ya bilmiyorum herkes öyle mi asıyo acababende tişörtten sonra tişört pantolondan sonra pantolon diye asıyorum ahaha deli değilmişim demek ben dolap düzenindde cidden takıntılıyım rengine göre katlarım koyudan açığa doğru dizerim falan
Çok yüksek değil sanki o zaman. Geçer canım emzirmeye devam16 çıktı canım. 13 son değermiş.
Aynen aynen, oğluma her işi öğreticem inşallahEvde de götürse ne olur sanki ama işte dediğin gibi evin rahatlığı demek daha cazip geliyor ona.
Aslında çok haklısın canım. Söyleyeceksin ben mesela gurur yapıyorum birde ama gurur benim neyime gerçekten. İki kere söylesem hatta emrivaki gibi o zaman kesin yapar.
Evet sonradan alıştırmak gerçekten çok zor.
Dün mesela çay demleyecekti suyu koydu geldi o su orda fokur fokur kaynıyor benim sinirler tepeme çıkıyor. Ya bir git demle gel be adam. Sonra gittim ben demledim. Servisi o yaptı öyle saçma sapan geçiyor bazen.
Canım bir kere yapmış tam yapmış ondan yanaşmıyor daha heralde.
En azından şu konuda rahatladım. Yap demeden kimse yapmıyormuş.
Birde huylarda aynı canımcım.
Kıyamaz kendini yorma der sürekli ama geçip ben yapim demez.
Odunluk hep baki demek ki.
İleride birde oğlum olursa böyle yetiştirmem tabii orası ayrı.
Ya su içmek bana.iskence. Bu iyi halim o da bebek için yaniK Kuf canm suyu bol içmelisin 1,5 litre çok çok az malesef . Ben 3 litre içtiğim halde sancım oluyor içmesem daha çok olurmuş doktorm öyle söyledi. Pipetle flan yavaşca içmeye çalış. Hatta hergün içtiğin suyu not al ben eğlenceli hale getirmek için kendmle yarışıyorm resmendün 1 bardak az içmişsem bugün 2 bardak fazla içeym diyorm :))
Evde sıkıntıdan ne yapcağmı şaşırır oldum
Kurusunu ye bari :))
Aynen benm de mesela dünkü ağrılarm bugün yok
fakat bugün full uzandım ağrım var diyerekten ki dünden beri ne çektiğimi eşim gördü o yüzden kahvaltıyı flan eşim hazırladı bulaşkları o topladı bende dinlendim
Çok geçmiş olsun canm inşallah çabucak atlatır sarılığı.
canm ben 5 yıllık evliyim . Evliliğin ilk zamanlarında ve hatta İlk çocuğuma hamileyken dahi eşimden hiç yardım görmedim yardımk geçtim bilgisayarda oyun oyanardı nasl sinir olurdum. Oğlum doğunca adam birden değişti . Ailesi olduğunu oğlum doğunca anladı. Hiçbirşey yapmayan adam oyunu bırakıp oğlumun altını dahi değişir olduhele şmdi ikinci olacak başından beri benden daha heycanlı. Ve bşeylerin daha bi farkında. Yardımını esirgemez çok şükr.
inşallah sizde dahada iyi olur bu durum. Bebeğiniz doğduğunda herşeyin farkına varıp yardımcı olur
Benim arkadaşım kalacak yanımda kuzum. Eşim bebeğe dokunamaz bile maalesef.İyi yapmışsın kanka,peki sezeryan olursan falan eşin yetebilecek mi acaba? Ben de düşünüyorum eşimi getireyim ama yapabilecek mi acaba diye tedirginim.senin doğuma çok az kalmış kuzum,ya şu hamilelik bi bitsin artık alalım bebişlerimiz vallahi çok yoruldumbirde 1 ay önce diyordum ki en bala dönsek falan tövbe yarabbim Allah korusun
Kızımı doğduğunda 1 ay kucağına alamamıştı sonra alıştı kanka,inşallah bu seferde aynı haltı yemezÇok yüksek değil sanki o zaman. Geçer canım emzirmeye devamnazlanmis senin minik
Aynen aynen, oğluma her işi öğreticem inşallah
Ya su içmek bana.iskence. Bu iyi halim o da bebek için yaniArtirayim canım.az daha sağ ol
Benim arkadaşım kalacak yanımda kuzum. Eşim bebeğe dokunamaz bile maalesef.Eşin korkak değilse yeter bence sana.
Hayırlı haberlerle gel inşallah bizede haber verSu an duzenli 3 dk da bir geliyor sezeryan olcagi icin doktorum hemen gel dedi zaten gitcez birazdan bakalim gercek mi yalanci mi sancilar
Tabiki de söylenmeye devam sakın yakasını bırakma alışacak pes etmeİnşallah gönlüne göre olur kuzum.
Demek ki yöntem bu canım ya. Sonuna kadar bıkmadan usanmadan söylemek en sonunda bezdirip yaptırmak. Artık kabullenip köşeye çekilmicem. Bakalım elimden geleni yapıcam.
Ne güzel ya Vala içime umut doğdu değişme ihtimali var yani. Sizlerden gazı aldım zaten bende boş bırakmayacağım beyefendiyi.
Maşallah subhanallah nazar değmesin Allah bağışlasın canım.
Ya bazen acele işim oluyo ama yinede bırakıp aman yapamıyorum illa öyle asıcamCanım herkesin yapısı farklı sonuçta. Sen söyle ama gerekirse 5 kere söyle. Böyle böyle alışır.
Hahah demiştim
Ooooyyyy bebeğim maşallahsağlıklı, uzun ömrü olsun. Allah analı babalı büyütsün
Dinlenmekle geçmiyor mu canım? Çatı muayenesi falan yaptı mı doktor? Belki o tetiklemiştir dicem öyleyse.
Kız ben gelişi güzel asıyorum ona ne öyle iki saat uğraşır insan
Yaa evet bunları yapan çok insan var aslındaAyy çok sevindim bunları duyduğuma özellikle dolapta renge göre katlama renge göre askıya asma olayları bende de var çok gülerlerdi bana bunun için :)))) demek yalnız değilmişim
Bir de benim en saçma takıntım ayaklardan acayip rahatsız olurum herhangi birinin ayağı bana değerse direkt iterim,kaçarım falan
Maşallah Allah analı babalı büyütsün gözün aydın.37+6 da 3300 gram 51cm olarak doğduk
Bahar 2 çocuklu hayat nasıl canım yetişebiliyor musun zor muMaşallah Allah analı babalı büyütsün gözün aydın.
Anaa o ayak takintisi bende de varAyy çok sevindim bunları duyduğuma özellikle dolapta renge göre katlama renge göre askıya asma olayları bende de var çok gülerlerdi bana bunun için :)))) demek yalnız değilmişim
Bir de benim en saçma takıntım ayaklardan acayip rahatsız olurum herhangi birinin ayağı bana değerse direkt iterim,kaçarım falan
Hayırlı haberlerle gel inşallah bizede haber ver
Tabiki de söylenmeye devam sakın yakasını bırakma alışacak pes etmebizimki büsküvili pasta yapmış az önce ben şok aştı kendini
Ya bazen acele işim oluyo ama yinede bırakıp aman yapamıyorum illa öyle asıcam
Yaa evet bunları yapan çok insan var aslındabende de ayak fobisi var birinin ayagı değse sinirlerim bozuluyor eşimin ayagı bile değsin istemiyorum zaten erkek ayaklarını görmeye tahammülüm yok ya
Ay canın çekti canım pardon düşünemedimOyy oyyy bende çok severim ya malzame olsa yapardım şimdi. Yarında ben yapayım bari.Ne güzel kız baya hamarat adamm belli.
Kız bi de büyük harflerle yazmıs deliBEN DE DOGURMAK ISTIYORUM ARTIIIKK
37+6 da 3300 gram 51cm olarak doğduk
Sen 10 gun dion ben 20 gun diormKız bi de büyük harflerle yazmıs delibence biz en geç 10güne doğururuz öyle hissediyorum
Sükurler olsun iyi hayatim. Oğlum biraz zorluyor başka sıkıntı yok. Oda haklı bisi diyemem oda bebek çünkü. Ben 18 aylık kardesi olduğunu anlamaz, arada kaynar gider diye düşünüyordum ama öyle olmadı. Şimdi biraz biraz alıştı ama bebegi ilk 1 hafta cok kıskandı. Huy degistirdi, bebegi kucagima aldıgım anda aglama krizleri. Kendisi çıkıp bebegi itmeler bebegi atmam icin aglamalar. Meme verirken itmeler kendi emmek istemeler. Dizimin dibinden ayrılmamalar. Bi kac gundur cici bebek diye öpüyor çaktırmadan saçını çekiyor. 2 sini aynı odada uyurken dahi bırakamıyorum. Oglum yataga ve besige çıkabiliyor. Oglum hep dibimde ama oyle boyle sükurler olsun çok mutluyum.Bahar 2 çocuklu hayat nasıl canım yetişebiliyor musun zor mu
Bende yaaa gerçekten bu emoji gibi Ruh halim.BEN DE DOGURMAK ISTIYORUM ARTIIIKK
Ayy desene bende yandım o zaman,bende daha anlayamaz kavrayamaz diye düşünüyordum.inşallah bizde öyle olmaz.görücez bakalım hayırlısı.adını ne koydun canımSükurler olsun iyi hayatim. Oğlum biraz zorluyor başka sıkıntı yok. Oda haklı bisi diyemem oda bebek çünkü. Ben 18 aylık kardesi olduğunu anlamaz, arada kaynar gider diye düşünüyordum ama öyle olmadı. Şimdi biraz biraz alıştı ama bebegi ilk 1 hafta cok kıskandı. Huy degistirdi, bebegi kucagima aldıgım anda aglama krizleri. Kendisi çıkıp bebegi itmeler bebegi atmam icin aglamalar. Meme verirken itmeler kendi emmek istemeler. Dizimin dibinden ayrılmamalar. Bi kac gundur cici bebek diye öpüyor çaktırmadan saçını çekiyor. 2 sini aynı odada uyurken dahi bırakamıyorum. Oglum yataga ve besige çıkabiliyor. Oglum hep dibimde ama oyle boyle sükurler olsun çok mutluyum.
Oyy kuzum masallahhhh37+6 da 3300 gram 51cm olarak doğduk
Fatma Allah seni napmasin daha 36 olmus dogurmak istiyorum diye bağırıyor dur az daha büyüsün kuzucukBEN DE DOGURMAK ISTIYORUM ARTIIIKK
36 dakiler azcık daha bekleyin sırada biz varız daha :)Fatma Allah seni napmasin daha 36 olmus dogurmak istiyorum diye bağırıyor dur az daha büyüsün kuzucuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?