2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

Ayy çok sevindim bunları duyduğuma özellikle dolapta renge göre katlama renge göre askıya asma olayları bende de var çok gülerlerdi bana bunun için :)))) demek yalnız değilmişim
Bir de benim en saçma takıntım ayaklardan acayip rahatsız olurum herhangi birinin ayağı bana değerse direkt iterim,kaçarım falan

16 çıktı canım. 13 son değermiş.
Çok yüksek değil sanki o zaman. Geçer canım emzirmeye devam nazlanmis senin minik
Aynen aynen, oğluma her işi öğreticem inşallah
Ya su içmek bana.iskence. Bu iyi halim o da bebek için yani Artirayim canım.az daha sağ ol
Benim arkadaşım kalacak yanımda kuzum. Eşim bebeğe dokunamaz bile maalesef. Eşin korkak değilse yeter bence sana.

Kızımı doğduğunda 1 ay kucağına alamamıştı sonra alıştı kanka,inşallah bu seferde aynı haltı yemez

Su an duzenli 3 dk da bir geliyor sezeryan olcagi icin doktorum hemen gel dedi zaten gitcez birazdan bakalim gercek mi yalanci mi sancilar
Hayırlı haberlerle gel inşallah bizede haber ver
Tabiki de söylenmeye devam sakın yakasını bırakma alışacak pes etme bizimki büsküvili pasta yapmış az önce ben şok aştı kendini
Ya bazen acele işim oluyo ama yinede bırakıp aman yapamıyorum illa öyle asıcam
Yaa evet bunları yapan çok insan var aslında bende de ayak fobisi var birinin ayagı değse sinirlerim bozuluyor eşimin ayagı bile değsin istemiyorum zaten erkek ayaklarını görmeye tahammülüm yok ya

Anaa o ayak takintisi bende de var sadece esime karsi olmadi ama nadiren oluo ona karsi. Diger herkesi dovesim gelir ayagi degersr acaip bisey

Oyy oyyy bende çok severim ya malzame olsa yapardım şimdi. Yarında ben yapayım bari. Ne güzel kız baya hamarat adamm belli.

Oyy oyyy bende çok severim ya malzame olsa yapardım şimdi. Yarında ben yapayım bari. Ne güzel kız baya hamarat adamm belli.
Ay canın çekti canım pardon düşünemedim evet kek pasta öyle şeyler yapmayı sever hepte kendiliğinden yapar ben söylemem o huyları iyi zaten temizlikte yapsa al ev hanımı diye koy eve

Bahar 2 çocuklu hayat nasıl canım yetişebiliyor musun zor mu
Sükurler olsun iyi hayatim. Oğlum biraz zorluyor başka sıkıntı yok. Oda haklı bisi diyemem oda bebek çünkü. Ben 18 aylık kardesi olduğunu anlamaz, arada kaynar gider diye düşünüyordum ama öyle olmadı. Şimdi biraz biraz alıştı ama bebegi ilk 1 hafta cok kıskandı. Huy degistirdi, bebegi kucagima aldıgım anda aglama krizleri. Kendisi çıkıp bebegi itmeler bebegi atmam icin aglamalar. Meme verirken itmeler kendi emmek istemeler. Dizimin dibinden ayrılmamalar. Bi kac gundur cici bebek diye öpüyor çaktırmadan saçını çekiyor. 2 sini aynı odada uyurken dahi bırakamıyorum. Oglum yataga ve besige çıkabiliyor. Oglum hep dibimde ama oyle boyle sükurler olsun çok mutluyum.

Ayy desene bende yandım o zaman,bende daha anlayamaz kavrayamaz diye düşünüyordum.inşallah bizde öyle olmaz.görücez bakalım hayırlısı.adını ne koydun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…