2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ogrencilikte cook yedim halâ hatiralri var bende gebelikte biraz sogudum ama yavastan eski halime donuorm sanki

Bağımlılar gibi anlattın kız bende normalde hiç içmem hiç aramam kolayı işte burger yersem onun yanında içerim onu da bitiremem bile. Ama hamilelikte sürekli kola içesim var enteresan şekilde

Niye böyle ağrılar oluyor acaba. Doktoruna danış canım. Zaman daralıyor bence her farklı ağrı önemli bizler için.

Bağımlılar gibi anlattın kız bende normalde hiç içmem hiç aramam kolayı işte burger yersem onun yanında içerim onu da bitiremem bile. Ama hamilelikte sürekli kola içesim var enteresan şekilde
Ben son zamanlarda içmeye başladım valla ama çok az. Su bardağının çeyreğini dolduruyorum nefsimi köreltiyor.

Ogrencilikte cook yedim halâ hatiralri var bende gebelikte biraz sogudum ama yavastan eski halime donuorm sanki
Bizim zamanımızda yokluktan yenmezdi, bayramdan bayrama bulduğumuz çikolata paketlerini götürürdük anca, okulda harçlıklarla alınan sınırlı oluyordu ama şimdiki çocukların imkanı bol, her an her şartta etrafları dolu oluyor. Benim içim almıyor çok şükür hiç canım çekmez, çocuklarım da eve girmediği için bilmiyor, bir gün tanışacaklar mutlaka ama ne kadar geç o kadar iyi :)

Ben burger King veya MC donalds da verilen kolaları pek beğenmiyorum ya sulu sulu geliyor Gerçi içmiyorum artık zaten

Hayırlısı olsun ve en önemlisi Sağlık olsun. Bebiş bakmayı çok seviceksin belki
Bebekleri cok seviyorum da hamileliğim sıkıntılı geçti tekrar aynı seyleri yaşarım diye korkuyorum sanırım
Ben son zamanlarda içmeye başladım valla ama çok az. Su bardağının çeyreğini dolduruyorum nefsimi köreltiyor.
Evde bulsam diklicem kafaya ama yok eşimde almıyo meyvesuyu almış çok içiceksen bunu iç diye sanki o onun yerini tutarmı kola cossss diye yüzüme vuruyo off
Ben burger King veya MC donalds da verilen kolaları pek beğenmiyorum ya sulu sulu geliyor Gerçi içmiyorum artık zaten
Evet ya dimi sanki su katılmış gibi oluyo ben en cok kutu kola seviyorum

Ben cam şişede olanın hastasıydım camda tadı bir başka olurdu neyse çok düşünmeyeyim 7 yılı heba etmeyeyim

Benim eşim çok sevip içtiği için evde sürekli vardır. Çocuktan sonra eve sokmamayı düşünüyorum bakalım meyve suyuda çok zararlı ya, o yüzden kolayı tercih ederim

Ay canım bu arada hazır meyve suyu içme koladan beter onlar. Ben kolayı bırakırken hepsini bıraktım. Yıllardır ne meyvesuyu ne gazoz ve fanta hiçbirini içmiyorum. Yemekte her zaman su, ayran veya şalgam alırım. En çok su.

Boşver cnm hiç takılma benim ilk çocuk bende yalnız olcam annem şeker hastası onu riske atmak istemiyorum. Kaynanamda yaşlı oda riskli grupta. Salgından dolayı gelmeye cekinmistir belki oda haklı uzun yol korkuyordur belki üstesinden gelcez inşallah

Cherrygum İnan hamileliğini bile unutuyorsun Ben ilk hamileliğimde her gün 3 kere çıkartıyordum. Kum döktüm. Şekerim çıktı ve daha birsürü şey. 2.si daha kolay olur hamilelikler farklı olur dediler. Bende tutmadı. Bu hamileliğimde kötü geçti. Geçiyo ama işte.. Doğursam da bir nefes alsam diyorum ama doğum zamanı nasıl olcak durumlarımız o da belli değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…