2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ayy ondan benimde öyle çok yiyesim var ki yüzüstü yatma isteğinden sonra ikinci sırada o var
Bende doğumdan sonra hep yüzüstü yatıcam diyodum bu seferde göğüslerin ağrıyor o şekilde yatınca sonra göğüs ağrısı geçince tekrar hamile kaldım zaten

Buyuk tuvaletim var gibi his diyince genelde dogum oncesi belirtilerde söylüyorlar ama karin agrisindan da olabilir canm . Lahanayi falan da yinede surekli yeme sen . Bir besini çayı surekli icmekten genelde cekinirim bir yan etkisi olabilir diye .

Eşim gönderdi bu videoyu bana diyor ki aynı sen ve göbeğin
Evet yaa bizimki de izlemiş aklına ben gelmişim
Ay sesli guldum ben de gidip gelip aynada bakiorm ne kdr buyumus diye. Son kafa carpisi kotu olms
Bende bakıyorum nedense ayy son anı kötü oldu cidden
Bende doğumdan sonra hep yüzüstü yatıcam diyodum bu seferde göğüslerin ağrıyor o şekilde yatınca sonra göğüs ağrısı geçince tekrar hamile kaldım zaten
Hahaha bu da iyiymiş yaa valla ben zırh gibi korunmayı düşünüyorum uzunca yıllar inşallah başarabilirim

Bebişler geliyor kızlar abur cuburu hayatınızdan çıkarmaya bakın. Benim kızlar canları tatlı çekince pekmez yer hurma yer, cips eve girmez, kuzenleri verince başta almıyorlardı büyüyünce tadına bakmaya başladılar hiç içim almıyor

Canım haftada 2-3 kez yiyiyorumdur en fazla. Her gün yemiyorum. En son 3 gün önce yedim mesela. Dediğin gibi aynı şeyi çok sık ve fazla yemek iyi değil. Doğum belirtisi olarak duydum ben de ama başka belirtilerin de eşlik etmesi gerekir herhalde dimi

Hahahha ah bu kocalar
Ayyy kıyamam yaa şapşik
Ya sorma çok şapşiktir
Takvimim 39 hafta görünüyo çok havalı
Kız doğurda sıra bize gelsin

Heralde canm bilemedim sancim kendiliğinden gelmedi ilkte olursa da vakti demektir endiselenme

Kizlar iyi aksamlar.
Kafam karisik size danismak istedim.
Pazartesi 36+3 oluyorum. Cuma gunu icin agrin olmazsa pazartesi gel demisti doktor. Gitsem mi napsam bilmiorum virus malum.
Agrim oluyor tabi sabah iyiydim kahvalti iş falan derken karnim taş oldu. Simdi yeni uzanabildim.
Kasiklarim, cati bolgem zaten fen..elimle tutup bastirmadan yurumek bile cok zor.
Uzun sure karnim tas gibi sert oluyor agriyor. Dogum sancisi bu degil dimi arkadaslar.
Bir de bebek hareket edince sanki cisimi yapacakmisim, kaciracakmisim gibi his oluyor anlik.
Bir yanim merak ediyor bebek ne alemde bir yanim gitme diyor en son 10 gun once gittim sadece nst bakildi.
Sizce??

Canım benim de aynı oluyor. Beni doktor 7 Nisanda çağırdı normalde bu salı çağıracaktım ama salgın sebebiyle çok sık gelme dedi. Benim de aklıma düştü acaba gitsem mi napsam diye. Ağrılar var bende de. Pazartesi doktora mesaj atıp soracağım.

Zaten yok istemem diyen hemen peşine hamile kalıyo yaa

Aynen o kadar dayandım ama kola içicem bence yakın zamanda artık dayanamıyorum
Ben geçmişte bir kola bağımlısıydım. Günde 3 lt kadar içerdim düşün. Gece kalkıp kola içerdim canım çekerdi. Sonra bıraktım. Şekerim sınıra dayandı. 7 yıldır bir yudum içmedim temizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…