- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Hahaha yasaklı kelimeSeye mi gecsek bizde acaba w.....
Ben birsey demedim ki canm sen fesatsin aaaa üstüme iyilik saglikKız yerin kulağı vardır sus
Bir el at sen ciddi adimlarlaHahaha yasaklı kelimevalla bir keresinde konu geçti, herkes yasak vs deyince bişey demedim bende. Sadece bir yüksekökçeler ile instagramdan takipleşiyoruz.
Kız mapushaneye düşersem temiz çamaşır getircen miBir el at sen ciddi adimlarlaözelden sey yap
Iradene masallah kaç kilo aldın peki hamilelikte ☺Benim de çekiyor abur cubur canım ama her çektiğinde yemiyorum. Bir ara çok çiğ köfte istiyordu canım. Yedim çok kez. Mesela bu aralar burger King menülerinden yiyesim var. Hamileliğimden beri yemedim. Canım çekiyor ama tutuyorum kendimi. Ne zaman canım zararlı şeyler çekse salata yapıp yiyiyorum
Evet dünden bugüne çok şey degisiyorİyi yapmışsınız canım. Belli olmaz çünkü durumlar.
Ayy günahına girmeyeyim ben öyleyseBen cam şişede olanın hastasıydımcamda tadı bir başka olurdu neyse çok düşünmeyeyim 7 yılı heba etmeyeyim
Evet hepsi zararlı sevmiyorum zaten meyve suyunuda ben çaycıyımBenim eşim çok sevip içtiği için evde sürekli vardır. Çocuktan sonra eve sokmamayı düşünüyorum bakalımmeyve suyuda çok zararlı ya, o yüzden kolayı tercih ederim
Zaten aram yok eşim illa içiceksen asitli olmasın diye almış duruyo sevmem onuda. Bana çay versinler sabah aksam içerimAy canım bu arada hazır meyve suyu içme koladan beter onlar. Ben kolayı bırakırken hepsini bıraktım. Yıllardır ne meyvesuyu ne gazoz ve fanta hiçbirini içmiyorum. Yemekte her zaman su, ayran veya şalgam alırım. En çok su.
İşte bende bundan korkuyorum ikincisi böyle olmaz diyorlar ama ben kendimi biliyorum yine aynısı olur. Ablamda hamileydi bende o gezdi tozdu yedi içti ben resmen süründüm hastanelerde evlerde serum serum iğne ilaç 4ay zehir gibiydiCherrygum İnan hamileliğini bile unutuyorsun Ben ilk hamileliğimde her gün 3 kere çıkartıyordum. Kum döktüm. Şekerim çıktı ve daha birsürü şey. 2.si daha kolay olur hamilelikler farklı olur dediler. Bende tutmadı. Bu hamileliğimde kötü geçti. Geçiyo ama işte.. Doğursam da bir nefes alsam diyorum ama doğum zamanı nasıl olcak durumlarımız o da belli değil...
Bu şey değil mi yaAynada göbeğimi görmüşümdür
38+3üz teyzesi 39 da anlaştık gelecek inşaAllah kızm annesinin sözünü dinlicekKız doğurda sıra bize gelsin
Ne diyim beni bu yolda yanlız bırakanlar utansinHer işi hakkıyla yapmak lazım tabiben becerememişim
Kuzum elbette gerekirse davamızda devam eder gerekirse mapusa yanina da gelirimKız mapushaneye düşersem temiz çamaşır getircen mi
Ya açıkçası son zamanlarda kontroller onemli ben doktor çağırınca gittim hep şimdi sadece perşembe doğuma gitcem tedbirini al git derim ben açıkçası aksi bir durum olursa Allah korusun pişman olursunKizlar iyi aksamlar.
Kafam karisik size danismak istedim.
Pazartesi 36+3 oluyorum. Cuma gunu icin agrin olmazsa pazartesi gel demisti doktor. Gitsem mi napsam bilmiorum virus malum.
Agrim oluyor tabi sabah iyiydim kahvalti iş falan derken karnim taş oldu. Simdi yeni uzanabildim.
Kasiklarim, cati bolgem zaten fen..elimle tutup bastirmadan yurumek bile cok zor.
Uzun sure karnim tas gibi sert oluyor agriyor. Dogum sancisi bu degil dimi arkadaslar.
Bir de bebek hareket edince sanki cisimi yapacakmisim, kaciracakmisim gibi his oluyor anlik.
Bir yanim merak ediyor bebek ne alemde bir yanim gitme diyor en son 10 gun once gittim sadece nst bakildi.
Sizce??
Canım hiç sıkma canını. Bak ne güzel gününü almışsın, bebişine kavuşmak için az zamanın kalmış. Bundan daha güzel birşey yok.Kızlar bugün gittim sabah randevuya vee bebek çok iyi kilomuz 3.150 kg dedi hoca herşeyin yolunda olduğunu söledi lakin bizim tedavi sonucu olduğundan ve hatta olan olaylardan dolayı hoca epidural istedi sezeryan . bu bebeği zor bulduğumuzdan dolayı tehlikeye atmak istemediğini söledi . Ortalık böleyken 7 nisana gün verdi sabah saati olucak cumartesi son kontrol istedi . P yüzden çatı muay nesi bile yapmadı. Nts bağladı hoca herşey yolundaydı . Şuan sadece bebeğime odaklanmış durumdayım hatta sakinim kendimi kasmak istemiyorum . Evet o kadar şey yaptım sunum için ama sanırım onları da yapamayacağım çok üzgünüm bunun için ama bebeğim iyi olsunda umrumda değil . Ailem yanımda şükür ama eşim dışında kimseyide istemiyor.1 kişi olucakmış . Fotoğrafçı yıda bakalım aradım geldikten sonra eve gelicem dedi ama oda sıkıntı çıkarmaz . Valla bilmiyorum herşeyin hayırlısı olsun şu son 10 günde sakin geçse ben başka bişey istemiyorum .
Hadi bakalım inşallah dinler annesi38+3üz teyzesi 39 da anlaştık gelecek inşaAllah kızm annesinin sözünü dinlicek
Kız normalde benimki yalnız bırakacak bir bünye değil ama bende anlamadımNe diyim beni bu yolda yanlız bırakanlar utansin
O zaman parmak kaldıranlar konuyla ilgili bana dönüş yapsın özeldenKuzum elbette gerekirse davamızda devam eder gerekirse mapusa yanina da gelirim
Buldukları dakikalarda uyuyor garipler napsinTaze anneler çok uğrayamıyor artık. Herkes teker teker dökülecek bu gidişle.
Benm baska bi grubum var gectik onlrlaSeye mi gecsek bizde acaba w.....
9.5Iradene masallah kaç kilo aldın peki hamilelikte ☺
Ooo real hayata geçilmişHahaha yasaklı kelimevalla bir keresinde konu geçti, herkes yasak vs deyince bişey demedim bende. Sadece bir yüksekökçeler ile instagramdan takipleşiyoruz.
Her turlu varimCanım hiç sıkma canını. Bak ne güzel gününü almışsın, bebişine kavuşmak için az zamanın kalmış. Bundan daha güzel birşey yok.
Hadi bakalım inşallah dinler annesi
Kız normalde benimki yalnız bırakacak bir bünye değil ama bende anlamadım
O zaman parmak kaldıranlar konuyla ilgili bana dönüş yapsın özelden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?