2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
2 haftada acayip abur cubur yedim, bu virüs yüzünden evden çıkmadım kilo almadığım gibi kilo vermişim. Gittim kendime patates kızartıp yedim. Çünkü neden; manyaklık illa alıcam o kiloyu
Ahahha çok iyi ya masallah sana kuzum sana da bu yakisir valla ben yiyorum alıyorum hakkını veririm her şeyin

Kızlar anneme uçak bileti almıştım ölüm ve ağır hasta dışında iptal edilmiş uçuşlar eşim biraz önce cıktı annemi almaya gitti taa ankaraya yarın bi gun bi aksilik olmadan alıp gelecek annemi ya ne olacak bu durumlar böyle geçsin gitsin artık bıktık ya dün bilet aliyroum bugün uçuşlar yasaklaniyor yarının bu kadar belli olmaması çok can sıkıcı ohal falan olursa annem burdayken olsun dedik

Kızlar ya dünden beri sürekli büyük tuvaletim var gibi bir haldeyim. Devamlı bir karın ağrım var. Sürekli tuvalete gidesim geliyor. Yaptım tuvaletimi ama geçmiyor o his. Dün de aynıydı. 2 kez çıktım tuvalete hatta. Gaz mı var bilmiyorum

Allah banada öyle can verse ya benimki de keşke öyle şeyler çekse hep abur cubur şeyler istiyorum
Benim de çekiyor abur cubur canım ama her çektiğinde yemiyorum. Bir ara çok çiğ köfte istiyordu canım. Yedim çok kez. Mesela bu aralar burger King menülerinden yiyesim var. Hamileliğimden beri yemedim. Canım çekiyor ama tutuyorum kendimi. Ne zaman canım zararlı şeyler çekse salata yapıp yiyiyorum

İyi yapmışsınız canım. Belli olmaz çünkü durumlar.

Kızçeler kendinize çok dikkat edin az daha zatürre oluyomuşum belimdeki batma bebekten değilmiş ciğerler iltihap olmuş çok dikkat edin kendinize antibiyotik serum ağrı kesici zor kendime geldim
Aa çok geçmiş olsun. Belirti sadece bel ağrısı mıydı? Boğazında falan bir şey yok muydu?

Ayy ondan benimde öyle çok yiyesim var ki yüzüstü yatma isteğinden sonra ikinci sırada o var

Oyyy masallahh annesi insallah devamli boyle istahli ve tombiss olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…