Ahahha çok iyi ya2 haftada acayip abur cubur yedim, bu virüs yüzünden evden çıkmadım kilo almadığım gibi kilo vermişim.Gittim kendime patates kızartıp yedim. Çünkü neden; manyaklık illa alıcam o kiloyu
Bos olur derken hasta mi gelmez yaniBenim doktorum da doğumun iyi zamana denk gelecek hastane boş olur dedi
Çerez niyetine salata yiyen bir tek sen varsın bu forumdaSalata yiyin kızlar güzel oluyor çerez niyetine
Ay geçmiş olsun canim yaKızçeler kendinize çok dikkat edin az daha zatürre oluyomuşum belimdeki batma bebekten değilmiş ciğerler iltihap olmuş çok dikkat edin kendinize antibiyotik serum ağrı kesici zor kendime geldim
Evet. Biz en son kontrole gittiğimizde bomboştu hastane. Pandemi olmamış bizim hastane ondandır belki. Millet de korkudan gitmiyor hastaneye sanırım.Bos olur derken hasta mi gelmez yani
Kız canım çekiyor vallahi ben de anlamadımÇerez niyetine salata yiyen bir tek sen varsın bu forumdatakdir ediyorum
Allah banada öyle can verse yaKız canım çekiyor vallahi ben de anlamadımmor lahana ve soğan hastasıyım
Benim de çekiyor abur cubur canım ama her çektiğinde yemiyorum. Bir ara çok çiğ köfte istiyordu canım. Yedim çok kez. Mesela bu aralar burger King menülerinden yiyesim var. Hamileliğimden beri yemedim. Canım çekiyor ama tutuyorum kendimi. Ne zaman canım zararlı şeyler çekse salata yapıp yiyiyorumAllah banada öyle can verse yabenimki de keşke öyle şeyler çekse hep abur cubur şeyler istiyorum
İyi yapmışsınız canım. Belli olmaz çünkü durumlar.Kızlar anneme uçak bileti almıştım ölüm ve ağır hasta dışında iptal edilmiş uçuşlar eşim biraz önce cıktı annemi almaya gitti taa ankaraya yarın bi gun bi aksilik olmadan alıp gelecek annemiya ne olacak bu durumlar böyle geçsin gitsin artık bıktık ya dün bilet aliyroum bugün uçuşlar yasaklaniyor yarının bu kadar belli olmaması çok can sıkıcı ohal falan olursa annem burdayken olsun dedik
Aa çok geçmiş olsun. Belirti sadece bel ağrısı mıydı? Boğazında falan bir şey yok muydu?Kızçeler kendinize çok dikkat edin az daha zatürre oluyomuşum belimdeki batma bebekten değilmiş ciğerler iltihap olmuş çok dikkat edin kendinize antibiyotik serum ağrı kesici zor kendime geldim
Ayy ondan benimde öyle çok yiyesim var ki yüzüstü yatma isteğinden sonra ikinci sırada o varBenim de çekiyor abur cubur canım ama her çektiğinde yemiyorum. Bir ara çok çiğ köfte istiyordu canım. Yedim çok kez. Mesela bu aralar burger King menülerinden yiyesim var. Hamileliğimden beri yemedim. Canım çekiyor ama tutuyorum kendimi. Ne zaman canım zararlı şeyler çekse salata yapıp yiyiyorum
Oyyy masallahh annesi insallah devamli boyle istahli ve tombiss olurHepinize ayrı ayrı teşekkürleer kızlarikimiz de iyiyiz çok şükür. Spinal oldum rahat geçti şimdi uyuşuk hala bacaklarım ama bikç saate açılckmş. Ben hepatit taşıyıcısı olduğm için emzirmk için biraz bekledm iğne yapılması gerekyodu. Çocuk doktru yoğun bakımdamıymş neymş bizi baya beklettiler. Oğlum da aşırı emme isteğiyle doğdu sürekli aranıp ağladı. Biz de azck mama verdk emzrene kadar. Çok şükür emzrdm az önce o da rahatladı ben de. Tombik bi oğlum oldu teyzeleri 3850 gr doğdu maşallahnızı alırız darısı sizlerin başına
Eşim gönderdi bu videoyu bana diyor ki aynı sen ve göbeğinAynada göbeğimi görmüşümdür
Her işi hakkıyla yapmak lazım tabiAhahha çok iyi yamasallah sana kuzum sana da bu yakisir valla ben yiyorum alıyorum hakkını veririm her şeyin
Ay sesli guldumAynada göbeğimi görmüşümdür
Bel ağrısıydı canım az bi griptim sadece öksürük falan yoktuAa çok geçmiş olsun. Belirti sadece bel ağrısı mıydı? Boğazında falan bir şey yok muydu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?