2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Öff galiba 20'lik dişim çıkıyor. Hayır yani durdun durdun 27 yıllık hayatında doğum yapacağım zaman mı çıkmaya karar verdin diye haklı söylemlerdeyim.
Bnmki de kac ay once cikti sonunda. Allhtan cok agrisi olmadi ama tatli tatli kasinmasi mahfetti beni. Dis etimi de yan tarafa atti pislik

Bende olabilirim, burayla ilgili sıkıntı çıkmasında.
Parmak kaldırmayanlarla burdan devam ederiz zaten, ama tabi diğeri daha faal olmamıza imkan sağlar.
Bnmki de kac ay once cikti sonunda. Allhtan cok agrisi olmadi ama tatli tatli kasinmasi mahfetti beni. Dis etimi de yan tarafa atti pislik
Benimki de yan çıkıyor.

Bnmkisi bu gece pek yaramaz dun gece de baya agridi belim. Simdi de sanki adet agrisi baslar gibi bi his geldi bunlar son gunlerde daha mi yaramaz oluolr yoksa daha mi sakin

Ben de ariycam canim. Agri var yani de nasil bir agrida gidilecek bilmiyorum ki.
Gizli kutu bebek iceride..
herhalde baktirmakta fayda olur degil mi. En son 20 gun once bakmis olacak ultrasonla.. oy oy..
Simdi degisik heyecanlarda olmak vardi. Nasip Allahin dedigi olur.
Rabbim korusun hepimizi.

7 nisana da varmis baya.bana en erken 15 nisan aliriz bebegi demiati. Korkuyorum da erken mi olur gec mi olur diye.. kuvezdir, virustur...

Daha gecelik alamadan heryer de kapandi. Nerden alicam fikrim yoookk.

Ya açıkçası son zamanlarda kontroller onemli ben doktor çağırınca gittim hep şimdi sadece perşembe doğuma gitcem tedbirini al git derim ben açıkçası aksi bir durum olursa Allah korusun pişman olursun
Evet canim dogru soyluyorsun.
20 gun olmus olacak ultrasona girdigim..
Agrim da var da dogum agrisi degil sanirim.
Esim de gidelim diyor.
Maske gecende bulamadik,insallah artik vardir..
Hayirli saglikli dogumlar, cok az kalmis ne guzeelll..

Bnmkisi bu gece pek yaramaz dun gece de baya agridi belim. Simdi de sanki adet agrisi baslar gibi bi his geldi bunlar son gunlerde daha mi yaramaz oluolr yoksa daha mi sakin
Benim kizim da gececi. Yatiyorum hareket basliyor.
Sanki icimi etimi cimciriyor bazen. Degisik oluyor.
Gece uyumak zaten zor.
Cok zor kizlar Allah tum gebelerin, hastalarin yardimcisi olsun.
Insallah hayirli, saglikli, guzel gunler goruruz..

Gece uyumak zaten zor.
Amin inslllh ya. Uykularini aliolr gece de kuduruolr

Hahaha yasaklı kelime valla bir keresinde konu geçti, herkes yasak vs deyince bişey demedim bende. Sadece bir yüksekökçeler ile instagramdan takipleşiyoruz.

yaa evet mevzu olmuştu da bir cesaret edemedik , ama koalacımla takipleşmek güzel oldu en azından ordan şeyetsek Lepistesb
Bizim bu arada farklı platformdan oluşturulmuş o yasaklı şeyden w.. bir grup var ve gerçekten çok faydalı anlık herşeyi paylaşıuoruz burası da güzel elbette ama diğeri de pratik ; ayy ben kaşınıyorum ban yemeden susayım bari
Ama insta takip olayına girelim ya ordan birşey olmaz

Gece uyumak zaten zor.

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki anlatamam bu hafta o kadar artık sert oldu ki hareketleri kasıklarım da böbreklerimde içim geçiyor artık gece aylardır yok zaten lavoba olunca şu son 9 günü iple çekiyorum sağlıkla sıhhatle tabi

Kızlar cuma günü spinal anestezi ile dogum yaptım dogumda asla zorluğu yok doğum anında ama belki benim agrı eşiğim düşüktür biraz kalkarken falan agladım o da çok terleyip yorunca astımım tutuyor neyse bebişimde bendr iyiyim çok şükür hemen kavradı göğsü.ben göğüs ucu almıştım mesela bugün şişti iyi oldu hiç acımadı.nescafe ve bitki çayı aldım afedersiniz gaz olayı yüzünden kıvranılıyor yoksa etki etti mi bilmiyorum hurma aldım süt yetmiş kakasını hemen yaptı.depend almıştım inanılmaz rahat bişey külot giymedim.biberon vs herseyi koymuştum şükür gerek kalmadı.erkek çocugu gibi suladı battaniyesini 2 kereeldiven ve sapkayı çok atıyor.ne çok yazdım darısı tüm bekleyenlere saglıkla huzurla alın.kuala gibi sarılıyor göğsüme yatırınca kokluyup uyuyor.biz evimize geldik bile çok şükür sürecimiz çok güzel geçti

Kızlar sezaryen öncesi sakinleştirici yapılıyor mu diğer ameliyatlardaki gibi?
Sakinleştirici falan yapılmadı zaten örtüler vat ı kadar hızlı bebrği sallıyolarki şok oldum karındaki hareketleri hissediyosun bebişi görünce hormonların etkisi gözyasları deniz oluyorbu arada 1 refakatçi alındı eşim kacak göcek geldi dogumda bebişi alıp götürdüler annenin işlemleri devam ediyor haliyle annem odamızda görünce şok tabi beni unutmuş hiç odaya gittim sohbet ediyolar yazık babam aramış kızı niye yollamıyolar demil diyom yeni modrli görünce napcn beni

Ağrıların düzenli oluyor mu canm?
Rahim kendini doğuma hazırlıyor da olabilir yani yalancı sancılarr.. gaz sancısı da olabilir bebek büyüdükçe bağırsaklar flan sıkışıyor..

Ağrım varsa ve doktor gel demişse git bence . Önlemini al ama eldiven maske tak . Allah a emanet git. 10 gün önce nst bakıldığında sancı çıktı mı ? Karnının taş gibi sert olması kasılmak oluyorr, nst de sancı diye çıkıyor. Eğer ilk doğumsa bebek kendni doğuma hazırladığından oluyor. Düzensizse korkma . Bende 32 haftadan beri ilaç içmeme rağmen sürekli oluyor malesef..

Zatn bende virüsten dolayı kimseyi istemiyordum ama eşimi de odaya almadıklarından en azından tuvalete falan gittiğimde bebeğimi bırakabilceğim bi yakınm yanmda olsun isterdim. Çnkü devlet hastanelerinde odalar iki kişilk. yanımda nasl bir hastayı yatıracaklar hiç bilmiyorm. erken doğm riskimden dolayı daha önce tek başıma hastanede yattım yanmda yaşlı miyom ameliyatı olmuş bir bayan vardı , refakatcisi ile birlkte iyi insanlardı. Bu sefer nasl birileriyle karşılaşırm bilmiyorm bi tek o endişem var. Yoksa her türlü bakarm bebeğime ben

Ay maşallah böyle doğum hikayelerinizi okudukça çok mutlu oluyorum darısı biz doğurmayanlara inşallah . Sağlıkla hayırla evinize dönmenize çok sevindim. Rabbim daim etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…