Muhabbet grubu varO kim kiz kimlerlesin
Bebeklerin cogu Nisanda dunyaya gelicek benimkide öyle daha kotuye gidecek diyorlar ya cildirasim geliyor nasil olucak nasil bir surrc bizi bekliyor Allah yardimcimiz olsunBunu duymak hic iyi gelmedi bana
İsteyenle her türlüay bu cümle çok ucu açık oldu
Gel gel ahali yok mu arttıran
Bnmki de kac ay once cikti sonunda. Allhtan cok agrisi olmadi ama tatli tatli kasinmasi mahfetti beni. Dis etimi de yan tarafa attiÖff galiba 20'lik dişim çıkıyor.Hayır yani durdun durdun 27 yıllık hayatında doğum yapacağım zaman mı çıkmaya karar verdin diye haklı söylemlerdeyim.
Parmak kaldırmayanlarla burdan devam ederiz zaten, ama tabi diğeri daha faal olmamıza imkan sağlar.Bende olabilirim, burayla ilgili sıkıntı çıkmasında.
Benimki de yan çıkıyor.Bnmki de kac ay once cikti sonunda. Allhtan cok agrisi olmadi ama tatli tatli kasinmasi mahfetti beni. Dis etimi de yan tarafa attipislik
Aaa neye göre öyle dedi acaba; biteceğini mi düşünüyor 2-3 haftaya kadar?Benim doktorum da doğumun iyi zamana denk gelecek hastane boş olur dedi
Canım benim de aynı oluyor. Beni doktor 7 Nisanda çağırdı normalde bu salı çağıracaktım ama salgın sebebiyle çok sık gelme dedi. Benim de aklıma düştü acaba gitsem mi napsam diye. Ağrılar var bende de.Pazartesi doktora mesaj atıp soracağım.
Evet canim dogru soyluyorsun.Ya açıkçası son zamanlarda kontroller onemli ben doktor çağırınca gittim hep şimdi sadece perşembe doğuma gitcem tedbirini al git derim ben açıkçası aksi bir durum olursa Allah korusun pişman olursun
Benim kizim da gececi. Yatiyorum hareket basliyor.Bnmkisi bu gece pek yaramazdun gece de baya agridi belim. Simdi de sanki adet agrisi baslar gibi bi his geldi bunlar son gunlerde daha mi yaramaz oluolr yoksa daha mi sakin
Amin inslllh ya. Uykularini aliolr gece de kuduruolrBenim kizim da gececi. Yatiyorum hareket basliyor.
Sanki icimi etimi cimciriyor bazen. Degisik oluyor.
Gece uyumak zaten zor.
Cok zor kizlar Allah tum gebelerin, hastalarin yardimcisi olsun.
Insallah hayirli, saglikli, guzel gunler goruruz..
Hahaha yasaklı kelimevalla bir keresinde konu geçti, herkes yasak vs deyince bişey demedim bende. Sadece bir yüksekökçeler ile instagramdan takipleşiyoruz.
Benim kizim da gececi. Yatiyorum hareket basliyor.
Sanki icimi etimi cimciriyor bazen. Degisik oluyor.
Gece uyumak zaten zor.
Cok zor kizlar Allah tum gebelerin, hastalarin yardimcisi olsun.
Insallah hayirli, saglikli, guzel gunler goruruz..
Ben başı çekiyorum cancağızım listede yerimi alıyım yaniHadi bakalım yarışmacıları bekliyoruz
Sakinleştirici falan yapılmadı zaten örtüler vat ı kadar hızlı bebrği sallıyolarki şok oldum karındaki hareketleri hissediyosun bebişi görünce hormonların etkisi gözyasları deniz oluyorKızlar sezaryen öncesi sakinleştirici yapılıyor mu diğer ameliyatlardaki gibi?
Ağrıların düzenli oluyor mu canm?Kızlar ya dünden beri sürekli büyük tuvaletim var gibi bir haldeyim. Devamlı bir karın ağrım var. Sürekli tuvalete gidesim geliyor. Yaptım tuvaletimi ama geçmiyor o his. Dün de aynıydı. 2 kez çıktım tuvalete hatta. Gaz mı var bilmiyorum
Ağrım varsa ve doktor gel demişse git bence . Önlemini al ama eldiven maske tak . Allah a emanet git. 10 gün önce nst bakıldığında sancı çıktı mı ? Karnının taş gibi sert olması kasılmak oluyorr, nst de sancı diye çıkıyor. Eğer ilk doğumsa bebek kendni doğuma hazırladığından oluyor. Düzensizse korkma . Bende 32 haftadan beri ilaç içmeme rağmen sürekli oluyor malesef..Kizlar iyi aksamlar.
Kafam karisik size danismak istedim.
Pazartesi 36+3 oluyorum. Cuma gunu icin agrin olmazsa pazartesi gel demisti doktor. Gitsem mi napsam bilmiorum virus malum.
Agrim oluyor tabi sabah iyiydim kahvalti iş falan derken karnim taş oldu. Simdi yeni uzanabildim.
Kasiklarim, cati bolgem zaten fen..elimle tutup bastirmadan yurumek bile cok zor.
Uzun sure karnim tas gibi sert oluyor agriyor. Dogum sancisi bu degil dimi arkadaslar.
Bir de bebek hareket edince sanki cisimi yapacakmisim, kaciracakmisim gibi his oluyor anlik.
Bir yanim merak ediyor bebek ne alemde bir yanim gitme diyor en son 10 gun once gittim sadece nst bakildi.
Sizce??
Zatn bende virüsten dolayı kimseyi istemiyordum ama eşimi de odaya almadıklarından en azından tuvalete falan gittiğimde bebeğimi bırakabilceğim bi yakınm yanmda olsun isterdim. Çnkü devlet hastanelerinde odalar iki kişilk. yanımda nasl bir hastayı yatıracaklar hiç bilmiyorm. erken doğm riskimden dolayı daha önce tek başıma hastanede yattım yanmda yaşlı miyom ameliyatı olmuş bir bayan vardı , refakatcisi ile birlkte iyi insanlardı. Bu sefer nasl birileriyle karşılaşırm bilmiyorm bi tek o endişem var. Yoksa her türlü bakarm bebeğime benBoşver cnm hiç takılma benim ilk çocuk bende yalnız olcam annem şeker hastası onu riske atmak istemiyorum. Kaynanamda yaşlı oda riskli grupta. Salgından dolayı gelmeye cekinmistir belki oda haklı uzun yol korkuyordur belki üstesinden gelcez inşallah
Ay maşallah böyle doğum hikayelerinizi okudukça çok mutlu oluyorumKızlar cuma günü spinal anestezi ile dogum yaptım dogumda asla zorluğu yok doğum anında ama belki benim agrı eşiğim düşüktür biraz kalkarken falan agladım o da çok terleyip yorunca astımım tutuyor neyse bebişimde bendr iyiyim çok şükür hemen kavradı göğsü.ben göğüs ucu almıştım mesela bugün şişti iyi oldu hiç acımadı.nescafe ve bitki çayı aldım afedersiniz gaz olayı yüzünden kıvranılıyor yoksa etki etti mi bilmiyorum hurma aldım süt yetmiş kakasını hemen yaptı.depend almıştım inanılmaz rahat bişey külot giymedim.biberon vs herseyi koymuştum şükür gerek kalmadı.erkek çocugu gibi suladı battaniyesini 2 kereeldiven ve sapkayı çok atıyor.ne çok yazdım darısı tüm bekleyenlere saglıkla huzurla alın.kuala gibi sarılıyor göğsüme yatırınca kokluyup uyuyor.biz evimize geldik bile çok şükür sürecimiz çok güzel geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?