2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün.

Günaydın kızlar hayırlı sabahlar hepinize, yarın 40 a giriyorum, herkes bebiş resmi atarken ben de bir göbüş resmi atayım son haftamızdan hatıra kalsın inadı bırakıp sezeryan günü almanın vakti gelmiş...

Eklentiler

• IMG_20200329_093758.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 136
Maşallah 40 haftaya göre gayet hoş görünuyorsun. Ben 40 kadar dursaydım kesin patlardım. Aksama sabaha senin bebiste gelir artık

Arıyabilecegin bir doktorun varsa bi görüş istersen. Bikac defa başıma geldi telefonla derdimi anlattım. Magnorm diye bir ilac var tek kullanimlik bi kaç sefer onu aldırdı. Oyle düzeldim ortalik bu kadar karışıkken, belki sanada telden yardımcı olur. Geçmiş olsun

Masallahh ❤

Maşallah ya gözün aydın canım. Darısı bizlere olsun. Güzel hikayeler okudukça mutlu oluyorum çok.

Günaydın blupcum.
Hepimiz aynı durumdayız o kadar bunalıyor ki insan.
Eşimle heer gün izlediğimiz bir yabancı dizi var 4 5 bölüm izleye izleye bitereceğiz neredeyse.
Bebişlerimiz bir gelse de onlarla ilgilensek artık ya.

Günaydın
Bende geceleri uyuyamıyorum nefes alamıyorm sağa dönüyorm olmuyor sola dönüyorm olmuyor sırt üstü yatıyorm olmuyor. En son eşime cam açtırdım sabaha kadr cam açık yattı da bi kaç saat uyudum . İlk hamilelkte böyle şeyler yaşamamıştım bu ikinci beni fena zorladı . Yada sürekli evde olmaktan bunlar

Ya maşallah hiç kilo almamışsınız.
Çok güzel görünüyorsunuz
Karnınız baya düşmüş ama doğacak gibi
Benm kazakistanda bir arkadaşm daha yeni 42 haftası bitince doğurdu . Bazı bebekler gelmek bilmiyor malesef

Neyse elimde avucumda bi hamilelik çekimi var en azından diğer tüm hayaller iptal ama olsunn sağlıkla gelsinler de
Ya maşallah ne güzel çekim olmuş.
Benm bütün planlarm yattı valla . Artk sadece sağlıklı bir şeklde doğurup geleym diyorm.

Merhaba , Allah yardımcın olsun gazlı bebek çok zor. İnşallah çok sürmez gazı..

Karnım nasıl kaşınıyor uyutmadı gece çatlaklarıç çoğaldı ondan mı acaba. Ne sürsem ki bu kaşıntı için
Ay çatlarken çok kaşınır demişti kayınvalidem. Sakın tırnaklarınla kaşıma avuç içinle ovarak kaşı canım.

Canım gözün aydınsağlıkla büyüsün miniğin

Maşallah canım gözün aydın analı babalı büyütün sağlıkla inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…