Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün.Kızlar cuma günü spinal anestezi ile dogum yaptım dogumda asla zorluğu yok doğum anında ama belki benim agrı eşiğim düşüktür biraz kalkarken falan agladım o da çok terleyip yorunca astımım tutuyor neyse bebişimde bendr iyiyim çok şükür hemen kavradı göğsü.ben göğüs ucu almıştım mesela bugün şişti iyi oldu hiç acımadı.nescafe ve bitki çayı aldım afedersiniz gaz olayı yüzünden kıvranılıyor yoksa etki etti mi bilmiyorum hurma aldım süt yetmiş kakasını hemen yaptı.depend almıştım inanılmaz rahat bişey külot giymedim.biberon vs herseyi koymuştum şükür gerek kalmadı.erkek çocugu gibi suladı battaniyesini 2 kereeldiven ve sapkayı çok atıyor.ne çok yazdım darısı tüm bekleyenlere saglıkla huzurla alın.kuala gibi sarılıyor göğsüme yatırınca kokluyup uyuyor.biz evimize geldik bile çok şükür sürecimiz çok güzel geçti
Maşallah 40 haftaya göre gayet hoş görünuyorsun. Ben 40 kadar dursaydım kesin patlardım. Aksama sabaha senin bebiste gelir artıkGünaydın kızlar hayırlı sabahlar hepinize, yarın 40 a giriyorum, herkes bebiş resmi atarken ben de bir göbüş resmi atayım son haftamızdan hatıra kalsın inadı bırakıp sezeryan günü almanın vakti gelmiş...
Arıyabilecegin bir doktorun varsa bi görüş istersen. Bikac defa başıma geldi telefonla derdimi anlattım. Magnorm diye bir ilac var tek kullanimlik bi kaç sefer onu aldırdı. Oyle düzeldim ortalik bu kadar karışıkken, belki sanada telden yardımcı olur. Geçmiş olsunHanimlar bir sorum olacakti. Bu aksam birden belimden kasigima dogru bir agri girdi. Neden oldugunu anlayamadim. Sonra idrar yollarim yanmaya agrimaya basladi
Sonra kasiklarim. Sık sık tuvalete cikasim geliyo. Galiba idrar yollarinda bir sorun var. 36 haftalik hamileyim. Malum dr a da hemen gitmek istemiuorm virusten dolayi. Aranizda boyle bir durum yasayan varmi. Evde dogal yolla neler yapilabilir. Bebk ve benim icin sorun cikartir mi acaba
Evet çok gerginlik yapıyor belirtim olmadıkça eşimden çıkarıyorum sinirimi :/Maşallah 40 haftaya göre gayet hoş görünuyorsun. Ben 40 kadar dursaydım kesin patlardım. Aksama sabaha senin bebiste gelir artık
Benim karnım 2 katıEvet çok gerginlik yapıyor belirtim olmadıkça eşimden çıkarıyorum sinirimi :/
En güzeli içinde patlama eşler bu gunler icin, zor gunlerimizde ceksinlerEvet çok gerginlik yapıyor belirtim olmadıkça eşimden çıkarıyorum sinirimi :/
Masallahh ❤Günaydın kızlar hayırlı sabahlar hepinize, yarın 40 a giriyorum, herkes bebiş resmi atarken ben de bir göbüş resmi atayım son haftamızdan hatıra kalsın inadı bırakıp sezeryan günü almanın vakti gelmiş...
Amin canım çok sagolGözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün.
Kızlar cuma günü spinal anestezi ile dogum yaptım dogumda asla zorluğu yok doğum anında ama belki benim agrı eşiğim düşüktür biraz kalkarken falan agladım o da çok terleyip yorunca astımım tutuyor neyse bebişimde bendr iyiyim çok şükür hemen kavradı göğsü.ben göğüs ucu almıştım mesela bugün şişti iyi oldu hiç acımadı.nescafe ve bitki çayı aldım afedersiniz gaz olayı yüzünden kıvranılıyor yoksa etki etti mi bilmiyorum hurma aldım süt yetmiş kakasını hemen yaptı.depend almıştım inanılmaz rahat bişey külot giymedim.biberon vs herseyi koymuştum şükür gerek kalmadı.erkek çocugu gibi suladı battaniyesini 2 kereeldiven ve sapkayı çok atıyor.ne çok yazdım darısı tüm bekleyenlere saglıkla huzurla alın.kuala gibi sarılıyor göğsüme yatırınca kokluyup uyuyor.biz evimize geldik bile çok şükür sürecimiz çok güzel geçti
Herkese günaydın
Derdime ne olduysa sabah 6'da uyandım ve hala uyuyamadım
Doğuma o kadar az kaldı ki takvime göre, ne yapacağımı şaşırdım iyiceDaha beşiğin yastığını yorganını yikamadim. Bugün halledicem inşallah. İki haftadır evdeyim boğuluyorum kızlar ya
Evet karnım olmuyor her gören şüpheli yaklaşıyor gelişimi iyi mi normal mi diye :)Benim karnım 2 katı
GünaydınHerkese günaydın
Derdime ne olduysa sabah 6'da uyandım ve hala uyuyamadım
Doğuma o kadar az kaldı ki takvime göre, ne yapacağımı şaşırdım iyiceDaha beşiğin yastığını yorganını yikamadim. Bugün halledicem inşallah. İki haftadır evdeyim boğuluyorum kızlar ya
Ya maşallah hiç kilo almamışsınız.Günaydın kızlar hayırlı sabahlar hepinize, yarın 40 a giriyorum, herkes bebiş resmi atarken ben de bir göbüş resmi atayım son haftamızdan hatıra kalsın inadı bırakıp sezeryan günü almanın vakti gelmiş...
Ya maşallah ne güzel çekim olmuş.Neyse elimde avucumda bi hamilelik çekimi var en azındandiğer tüm hayaller iptal ama olsunn sağlıkla gelsinler de
Merhaba , Allah yardımcın olsun gazlı bebek çok zor. İnşallah çok sürmez gazı..Merhaba kızlar evet doğum yapınca buraya uğramak zor oluyor zira gece hiç uyumuyor sürekli emmek istiyor gazı var şimdiden. sütüm geldi ama sabah 6 gibi uykuya dalıyor gündüz uyuyorum ama sersem gibiyim Allah hepinizi kurtarsın
Ay çatlarken çok kaşınır demişti kayınvalidem. Sakın tırnaklarınla kaşıma avuç içinle ovarak kaşı canım.Karnım nasıl kaşınıyor uyutmadı gece çatlaklarıç çoğaldı ondan mı acaba. Ne sürsem ki bu kaşıntı için
Kaşımamaya çalışıyorum ama uykumdan uyandırdı bu gece çok rahatsız oldum. O kadar da yağ krem sürdüm ama fena çatladımAy çatlarken çok kaşınır demişti kayınvalidem. Sakın tırnaklarınla kaşıma avuç içinle ovarak kaşı canım.
Canım gözün aydınKızlar cuma günü spinal anestezi ile dogum yaptım dogumda asla zorluğu yok doğum anında ama belki benim agrı eşiğim düşüktür biraz kalkarken falan agladım o da çok terleyip yorunca astımım tutuyor neyse bebişimde bendr iyiyim çok şükür hemen kavradı göğsü.ben göğüs ucu almıştım mesela bugün şişti iyi oldu hiç acımadı.nescafe ve bitki çayı aldım afedersiniz gaz olayı yüzünden kıvranılıyor yoksa etki etti mi bilmiyorum hurma aldım süt yetmiş kakasını hemen yaptı.depend almıştım inanılmaz rahat bişey külot giymedim.biberon vs herseyi koymuştum şükür gerek kalmadı.erkek çocugu gibi suladı battaniyesini 2 kereeldiven ve sapkayı çok atıyor.ne çok yazdım darısı tüm bekleyenlere saglıkla huzurla alın.kuala gibi sarılıyor göğsüme yatırınca kokluyup uyuyor.biz evimize geldik bile çok şükür sürecimiz çok güzel geçti
Maşallah canım gözün aydın analı babalı büyütün sağlıkla inşallahKızlar cuma günü spinal anestezi ile dogum yaptım dogumda asla zorluğu yok doğum anında ama belki benim agrı eşiğim düşüktür biraz kalkarken falan agladım o da çok terleyip yorunca astımım tutuyor neyse bebişimde bendr iyiyim çok şükür hemen kavradı göğsü.ben göğüs ucu almıştım mesela bugün şişti iyi oldu hiç acımadı.nescafe ve bitki çayı aldım afedersiniz gaz olayı yüzünden kıvranılıyor yoksa etki etti mi bilmiyorum hurma aldım süt yetmiş kakasını hemen yaptı.depend almıştım inanılmaz rahat bişey külot giymedim.biberon vs herseyi koymuştum şükür gerek kalmadı.erkek çocugu gibi suladı battaniyesini 2 kereeldiven ve sapkayı çok atıyor.ne çok yazdım darısı tüm bekleyenlere saglıkla huzurla alın.kuala gibi sarılıyor göğsüme yatırınca kokluyup uyuyor.biz evimize geldik bile çok şükür sürecimiz çok güzel geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?