canim oncelikle hayirli olsunKızlar bugün gittim sabah randevuya vee bebek çok iyi kilomuz 3.150 kg dedi hoca herşeyin yolunda olduğunu söledi lakin bizim tedavi sonucu olduğundan ve hatta olan olaylardan dolayı hoca epidural istedi sezeryan . bu bebeği zor bulduğumuzdan dolayı tehlikeye atmak istemediğini söledi . Ortalık böleyken 7 nisana gün verdi sabah saati olucak cumartesi son kontrol istedi . P yüzden çatı muay nesi bile yapmadı. Nts bağladı hoca herşey yolundaydı . Şuan sadece bebeğime odaklanmış durumdayım hatta sakinim kendimi kasmak istemiyorum . Evet o kadar şey yaptım sunum için ama sanırım onları da yapamayacağım çok üzgünüm bunun için ama bebeğim iyi olsunda umrumda değil . Ailem yanımda şükür ama eşim dışında kimseyide istemiyor.1 kişi olucakmış . Fotoğrafçı yıda bakalım aradım geldikten sonra eve gelicem dedi ama oda sıkıntı çıkarmaz . Valla bilmiyorum herşeyin hayırlısı olsun şu son 10 günde sakin geçse ben başka bişey istemiyorum .
Kızlar cuma günü spinal anestezi ile dogum yaptım dogumda asla zorluğu yok doğum anında ama belki benim agrı eşiğim düşüktür biraz kalkarken falan agladım o da çok terleyip yorunca astımım tutuyor neyse bebişimde bendr iyiyim çok şükür hemen kavradı göğsü.ben göğüs ucu almıştım mesela bugün şişti iyi oldu hiç acımadı.nescafe ve bitki çayı aldım afedersiniz gaz olayı yüzünden kıvranılıyor yoksa etki etti mi bilmiyorum hurma aldım süt yetmiş kakasını hemen yaptı.depend almıştım inanılmaz rahat bişey külot giymedim.biberon vs herseyi koymuştum şükür gerek kalmadı.erkek çocugu gibi suladı battaniyesini 2 kereeldiven ve sapkayı çok atıyor.ne çok yazdım darısı tüm bekleyenlere saglıkla huzurla alın.kuala gibi sarılıyor göğsüme yatırınca kokluyup uyuyor.biz evimize geldik bile çok şükür sürecimiz çok güzel geçti
Cnm 39 haftayı tamamlamış olucakmışım . Teşekkürler . Bizim tüp bebek olunca hafta yönünden önden gitmesine rağmen bekliycezcanim oncelikle hayirli olsun7 nisan da kac haftalık olacaksin?
Gozunuz aydin hayrli olsmKızlar cuma günü spinal anestezi ile dogum yaptım dogumda asla zorluğu yok doğum anında ama belki benim agrı eşiğim düşüktür biraz kalkarken falan agladım o da çok terleyip yorunca astımım tutuyor neyse bebişimde bendr iyiyim çok şükür hemen kavradı göğsü.ben göğüs ucu almıştım mesela bugün şişti iyi oldu hiç acımadı.nescafe ve bitki çayı aldım afedersiniz gaz olayı yüzünden kıvranılıyor yoksa etki etti mi bilmiyorum hurma aldım süt yetmiş kakasını hemen yaptı.depend almıştım inanılmaz rahat bişey külot giymedim.biberon vs herseyi koymuştum şükür gerek kalmadı.erkek çocugu gibi suladı battaniyesini 2 kereeldiven ve sapkayı çok atıyor.ne çok yazdım darısı tüm bekleyenlere saglıkla huzurla alın.kuala gibi sarılıyor göğsüme yatırınca kokluyup uyuyor.biz evimize geldik bile çok şükür sürecimiz çok güzel geçti
Oda doğumda gider masallah sana salata ile anca o kadar
Cnm 39 haftayı tamamlamış olucakmışım . Teşekkürler . Bizim tüp bebek olunca hafta yönünden önden gitmesine rağmen bekliycez
hayirli ugurlu olsunnnKızlar cuma günü spinal anestezi ile dogum yaptım dogumda asla zorluğu yok doğum anında ama belki benim agrı eşiğim düşüktür biraz kalkarken falan agladım o da çok terleyip yorunca astımım tutuyor neyse bebişimde bendr iyiyim çok şükür hemen kavradı göğsü.ben göğüs ucu almıştım mesela bugün şişti iyi oldu hiç acımadı.nescafe ve bitki çayı aldım afedersiniz gaz olayı yüzünden kıvranılıyor yoksa etki etti mi bilmiyorum hurma aldım süt yetmiş kakasını hemen yaptı.depend almıştım inanılmaz rahat bişey külot giymedim.biberon vs herseyi koymuştum şükür gerek kalmadı.erkek çocugu gibi suladı battaniyesini 2 kereeldiven ve sapkayı çok atıyor.ne çok yazdım darısı tüm bekleyenlere saglıkla huzurla alın.kuala gibi sarılıyor göğsüme yatırınca kokluyup uyuyor.biz evimize geldik bile çok şükür sürecimiz çok güzel geçti
Yaz bana özelden beybisiİsteyenle her türlüay bu cümle çok ucu açık oldu
Maske çok önemli değil temas daha önemliymiş bizim bulduğumuz taktığımız maskeler düttürü şeyler zaten dezenfektanini al yanına eldivenini giy ve git annesi bebeğini daha fazla bekletme☺ benim az kaldı evet heyecan dorukta mecbur hepimiz hastane yollarini arsinliyoruz napalim Rabbime emanet artikEvet canim dogru soyluyorsun.
20 gun olmus olacak ultrasona girdigim..
Agrim da var da dogum agrisi degil sanirim.
Esim de gidelim diyor.
Maske gecende bulamadik,insallah artik vardir..
Hayirli saglikli dogumlar, cok az kalmis ne guzeelll..
Ne güzel yazmışsın masallah kolaylıkla geçsin hepimizin doğumu daKızlar cuma günü spinal anestezi ile dogum yaptım dogumda asla zorluğu yok doğum anında ama belki benim agrı eşiğim düşüktür biraz kalkarken falan agladım o da çok terleyip yorunca astımım tutuyor neyse bebişimde bendr iyiyim çok şükür hemen kavradı göğsü.ben göğüs ucu almıştım mesela bugün şişti iyi oldu hiç acımadı.nescafe ve bitki çayı aldım afedersiniz gaz olayı yüzünden kıvranılıyor yoksa etki etti mi bilmiyorum hurma aldım süt yetmiş kakasını hemen yaptı.depend almıştım inanılmaz rahat bişey külot giymedim.biberon vs herseyi koymuştum şükür gerek kalmadı.erkek çocugu gibi suladı battaniyesini 2 kereeldiven ve sapkayı çok atıyor.ne çok yazdım darısı tüm bekleyenlere saglıkla huzurla alın.kuala gibi sarılıyor göğsüme yatırınca kokluyup uyuyor.biz evimize geldik bile çok şükür sürecimiz çok güzel geçti
Amin herkesin rabbim yüzüne baksın saglıcakla huzurla evinize varınNe güzel yazmışsın masallah kolaylıkla geçsin hepimizin doğumu daRabbim kuzunu sana bağışlasın inşallah analı babalı büyütsün
Tesekkür ederiz normal dogumu çok isterdim neyse kısmet inş herkesin güzel haberlerini alırız refakatçiye izin veriyorlatsa alın sezeryanda ilk ayaga kalkış zor oluyorAy maşallah böyle doğum hikayelerinizi okudukça çok mutlu oluyorumdarısı biz doğurmayanlara inşallah . Sağlıkla hayırla evinize dönmenize çok sevindim. Rabbim daim etsin inşallah
Muhtemelen enfeksiyon. Bende geçirdim bol bol su için. Normalden fazla zorlayın 4lt falan. KorkmayınHanimlar bir sorum olacakti. Bu aksam birden belimden kasigima dogru bir agri girdi. Neden oldugunu anlayamadim. Sonra idrar yollarim yanmaya agrimaya basladi
Sonra kasiklarim. Sık sık tuvalete cikasim geliyo. Galiba idrar yollarinda bir sorun var. 36 haftalik hamileyim. Malum dr a da hemen gitmek istemiuorm virusten dolayi. Aranizda boyle bir durum yasayan varmi. Evde dogal yolla neler yapilabilir. Bebk ve benim icin sorun cikartir mi acaba
Tesekkur ederim. Su an bunu yapabiliyorum.ancak. insaallah ilerlemeden atlatirimMuhtemelen enfeksiyon. Bende geçirdim bol bol su için. Normalden fazla zorlayın 4lt falan. Korkmayın
Ay masallah hadi gözün aydınSakinleştirici falan yapılmadı zaten örtüler vat ı kadar hızlı bebrği sallıyolarki şok oldum karındaki hareketleri hissediyosun bebişi görünce hormonların etkisi gözyasları deniz oluyorbu arada 1 refakatçi alındı eşim kacak göcek geldi dogumda bebişi alıp götürdüler annenin işlemleri devam ediyor haliyle annem odamızda görünce şok tabi beni unutmuş hiç odaya gittim sohbet ediyolar yazık babam aramış kızı niye yollamıyolar demil diyom yeni modrli görünce napcn beni
Canm benimde öyle bir sıkıntım oldu enfeksiyon kapmışım bana ilaç vermişlerdi. Ya bunun 100 mg olanı yada bu beni geçirdi ve bol da su içtim. Sağlık ocağını gitmeden numarası varsa arayıp sorabilirsin istersen. Gitme şansın varsa oraya bari git enfeksiyon sıkıntı veriyorHanimlar bir sorum olacakti. Bu aksam birden belimden kasigima dogru bir agri girdi. Neden oldugunu anlayamadim. Sonra idrar yollarim yanmaya agrimaya basladi
Sonra kasiklarim. Sık sık tuvalete cikasim geliyo. Galiba idrar yollarinda bir sorun var. 36 haftalik hamileyim. Malum dr a da hemen gitmek istemiuorm virusten dolayi. Aranizda boyle bir durum yasayan varmi. Evde dogal yolla neler yapilabilir. Bebk ve benim icin sorun cikartir mi acaba
Belgesel falan iziliyorumHerkese günaydın
Derdime ne olduysa sabah 6'da uyandım ve hala uyuyamadım
Doğuma o kadar az kaldı ki takvime göre, ne yapacağımı şaşırdım iyiceDaha beşiğin yastığını yorganını yikamadim. Bugün halledicem inşallah. İki haftadır evdeyim boğuluyorum kızlar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?