2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Belgesel falan iziliyorum Bende boğuluyorummmm
Ya meğer ne büyük nimetmis markete gitmek bile. İnsan kaybedince anlıyor Neyse inşallah sağlıkla doğurup cocuklarimizi ailemizi koruyabilelim de elbet geçer bu günler de
Cidden ya dogsalar da sağlıkla, onlarla zaman geçerdi. Yumuk elleri ayaklarini seve seve Eşim evden çalışıyor gecesi gündüzü de kalmadı ditdit dk başı soru atıyor çocuklar dizi mizi hikaye yani bizde.
Canım evde olmaktan da oluyor bence. Şu an en hareket etmemiz gereken dönem ve sıkışıp kaldık. Bebekler de sıkılıyo demek ki. Geceler zaten geçmiyor artık. Az kaldı ya hayırlısı bakalım

3 ayi Doldurunca geciyor. Peki şuan biogaia ile sap kullanıyormusun

Arkadaşlar, karnımda kasılma ve gevşemeler olmaya başladı. Yani daha doğrusu sanki kuzum hareket ediyormuş ve zorluyormuş sonra geri duruyormuş gibi. Sizde de oluyor mu? Sancı böyle birşey mi acaba?

Aaa neye göre öyle dedi acaba; biteceğini mi düşünüyor 2-3 haftaya kadar?
Ya da o hastaneye corona vakaları mı gelmiyor??
ben çok tedirginim yaa (
Pandemi olmadı bizim hastane ondandır belki canım.
Bnmkisi bu gece pek yaramaz dun gece de baya agridi belim. Simdi de sanki adet agrisi baslar gibi bi his geldi bunlar son gunlerde daha mi yaramaz oluolr yoksa daha mi sakin
Ben de merak ediyorum canım onu. Doğum yaklaştıkça daha mı hareketli olurlar acaba.
Yarın mesaj atacağım bakalım canım. İnşallah sıkıntı yoktur.
Canım tebrik ederim gözün aydın sağlıkla büyüt bebişini
Canım düzenden ziyade durmuyor sürekli bir karın ağrısı var. Tuvaletim var gibi

xiexie tesekkur ederim. Sen de bayadir cekiyormussun Allah yardimcin olsun.
Ilk doğum degil ama ilki sorunluydu acil sezeryan olmustum 35te, sanci cikmisti o gunanlamamistim bile.
10gun onceki nstde sanci yoktu. Yani sanci nedir bilmiyorum,oyuzdenkarnimin taş gibi olmasi neyin isareti anlamiyorum. Fazlami yiyorum ki yiyorum, yoksayorulmaktan mi bu da olabilir kahvalti hazirladim isim bitti.kasiklarim zaten cok fena morarmis gibi agri ,sizi var.
Dogum agrisi degil bunlaer sanki ama yine de gideyim mi yani yarin sizce.
15 nisan guzel tarih olur demisti enson belki kesin tarih verir.
Allaha emanetiz,her zamanki gibi kizlar..

Duzenli mi bilmiyorum sertlesiyor ya bazen 1 saat 2saat oyle kaliyor..

Annenler gelemiyor zor olacak,devlette hatta simdi ozelde bile belki kimseye izin vermezler.icini ferah tut insallah ustesinden geliriz benim icin de ilk defa bebek bakmak olacak tabii yanima gelirse Allahin izniyle...

Sarilik olanlar olmus cok uzuldum,Allah sifa versin insallah.
Sarilik olmamasi icin mama mi vermek gerekiyor kizlar

Tunaydın arkadaslar..
benim gibi huzursuz ruyalar goren var mi ya?
neden böyle oluyor anlamadim
acaba gecirdigimiz sıkıntılı gunlerden mi?korona falan

kızlar dünden beri bebişim az hareket ediyor normal mi doğum belirtisi mi (38+5)

Kilom normal evet,karnım düşük görünüyor ama bebek yukardaymış inmemiş daha, bu haftada inmezse sezeryan olacak, hepimiz için en iyisi olur inşallah

Arkadaşlar, karnımda kasılma ve gevşemeler olmaya başladı. Yani daha doğrusu sanki kuzum hareket ediyormuş ve zorluyormuş sonra geri duruyormuş gibi. Sizde de oluyor mu? Sancı böyle birşey mi acaba?
Bu kasılma. Buna ağrı eşlik edince sancı oluyor sanırım.
Tunaydın arkadaslar..
benim gibi huzursuz ruyalar goren var mi ya?
neden böyle oluyor anlamadim
acaba gecirdigimiz sıkıntılı gunlerden mi?korona falan
Evet hamilelikte rüyalarda artış oluyormus. Eh durumlar da malum o yüzden kabusa dönüyor maalesef.
kızlar dünden beri bebişim az hareket ediyor normal mi doğum belirtisi mi (38+5)
Kendini yordun mu bu ara?

Evet hamilelikte rüyalarda artış oluyormus. Eh durumlar da malum o yüzden kabusa dönüyor maalesef.

Hayır hiç yormadım tam tersi annem geldi hep uzanıyorum

Bende görüyorum canım hatta tamda bu coronayla ilgili rüyalar maalesef...

sanırım normal ama ben alişkin degilim mutsuz uyanmaya

Hayır hiç yormadım tam tersi annem geldi hep uzanıyorum
O zaman doktoruna bildir derim. Ben kendimi yorunca hareketlerde azalma oluyor çünkü. Hatta bildirmeden önce bir saat yerinden kalkmadan uzan ve kaç kez hareket ettiğini not et. 10-15 kez hareket etmeli demişti doktorum.

Metsil önerdiler dün kaka yapmadı sanırım o da rahatsız ediyor
Metsil hicbir ise yaramiyor. Benim cocuklarda fayda etmedi. Biogai hem bagirsak florasini duzenliyor duzenli kaka yapmasi icin .oglumda 6 aya kadar kullandim. Kizimda dogduktan 2 gun sonra başladim.ilk 4 gunden sonra faydasini gosteriyor. Sap ise sadece gaz icin

Aynen gitmek.icimden hic gelmiyo oyle yapicam. Bugun pazar artik yarin ararim

Neyse elimde avucumda bi hamilelik çekimi var en azından diğer tüm hayaller iptal ama olsunn sağlıkla gelsinler de
İkinizede MaşaAllah bendmi anormallik var benim karnım niye çok büyük
Sizin karnınız benim 6 aylık halim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…