- 7 Kasım 2019
- 4.541
- 10.001
- 108
Korktum şimdi yaa her saat hareket ediyor ama saymadım hiçO zaman doktoruna bildir derim. Ben kendimi yorunca hareketlerde azalma oluyor çünkü. Hatta bildirmeden önce bir saat yerinden kalkmadan uzan ve kaç kez hareket ettiğini not et. 10-15 kez hareket etmeli demişti doktorum.
Canım ben hemen d vitamini aldım. Doğumdan önce araştırmaya başlamıştım malum erken olunca fırsat olmamıştı. Sağlık ocağında verilen devit 3 de paraben varmış. O yüzden ben ocean püskürtmeli 400 ml aldım. Sarılık için götürdüğümüz doktor da onu yazacaktı. Aldım brn diyince 15 günü bekleme hemen ver o zaman ne kadar erken o kadar iyi dedi.Taze annisler sizlere birkaç sorum olacak. Şimdi bebek olduğunda evde olmadi gereken ilaç vs yardımcı olur musunuz? Gaz oldu diyelim yada ateşi çıktı ne almamız gerekir siz öncesinde mi aldınız? Malum bu durumlar insanı korkutuyor doktor ve eczaneye gidemezsek evde bulunsun
Canım memenin ucunu bebeğin damağına gelecek şekilde vermeye çalış. Damağını uyaracak uçYeni doğumlar oldu mu ? Nasıl gidiyor forum?
Benim bebeğim memeyi tamamen alamıyor uçları aldığı için çok acıyor... gümüş kapaklar sadece elbiseye değdirmediği için iyi başla bir fayda şimdilik yok.. silikon uc denicem bugün
Yaa saydım 10 u geçiyor ama eskisi Gibi sert değil acaba ben mi tribe sokuyroum kendimi anlamadım kiO zaman doktoruna bildir derim. Ben kendimi yorunca hareketlerde azalma oluyor çünkü. Hatta bildirmeden önce bir saat yerinden kalkmadan uzan ve kaç kez hareket ettiğini not et. 10-15 kez hareket etmeli demişti doktorum.
Kızlar selammminikim çıktı dün akşam fototerapiden. Geldiğinden beri 2 saate bir besliyoruz. Sütüm azaldı biraz stresten sanırım sağım yapıyorum. Emmesi güçlü olmadığından biberonla veriyoruz. Gece hele hiç uyanmak istemiyor. Biberondan bile 20 cc yi 45 dk da içiyor. Az önce banyo yaptırdık sonrasında emdi şükür arkasından yine biberonla takviye verdim. Sarılığı geçmiş baya teni pembeleşmiş şükür. Sık banyo yaptırıp yağlayın fototerapi cildini kurutur hem bu şekilde derideki sarılık da çabuk çözülür dedi hemşire.
Hadi bakalım yarışmacıları bekliyoruz
hadi inşallah bununla geçmis olsun. darısı bizim başımıza. yarın kontrol var. tekrar ölçüm yapilacak. insallah yüksek çıkmaz değeri. sürekli hastaneye gitmek çok zor.Kızlar selammminikim çıktı dün akşam fototerapiden. Geldiğinden beri 2 saate bir besliyoruz. Sütüm azaldı biraz stresten sanırım sağım yapıyorum. Emmesi güçlü olmadığından biberonla veriyoruz. Gece hele hiç uyanmak istemiyor. Biberondan bile 20 cc yi 45 dk da içiyor. Az önce banyo yaptırdık sonrasında emdi şükür arkasından yine biberonla takviye verdim. Sarılığı geçmiş baya teni pembeleşmiş şükür. Sık banyo yaptırıp yağlayın fototerapi cildini kurutur hem bu şekilde derideki sarılık da çabuk çözülür dedi hemşire.
Ayy çok sagol ya her şeyi ayrıntıyla yazmışsın teskkur ederim.Canım ben hemen d vitamini aldım. Doğumdan önce araştırmaya başlamıştım malum erken olunca fırsat olmamıştı. Sağlık ocağında verilen devit 3 de paraben varmış. O yüzden ben ocean püskürtmeli 400 ml aldım. Sarılık için götürdüğümüz doktor da onu yazacaktı. Aldım brn diyince 15 günü bekleme hemen ver o zaman ne kadar erken o kadar iyi dedi.
Bir de burnunda hırıltı vs olursa diye serum serum fizyolojik Sterimar aldım. Yine püskürtmeli. Otribebeyi doğumdan önce hazır etmiştim. Çekiyorum arada burnunu hafif bir hırıltısı var biberondan emerken. Ateş düşürücü almadım ama calpol veriliyor yeni doğan için olanı var. Mamasını da SMA almıştım ben doğum olacağını anlayınca hazır etmiştim. Sağdığım sütlerle birlikte mama da veriyoruz çabuk toplansın diye.
Gaz sıkıntısı için en iyisi Biogaia damla var.
Herşeyi okuyolar mı bende şaşırdım ciddenLepistesb kız senin sayende uyarı yedim iyi mi kendileri mi gördü, şikayet mi edildi bilmiyorum daha da birşeye karışmam bu grupta.
Bir de süt için humana almıştım e bebek indiriminden onu içiyorum. 2 gündür üzüntüden sanırım azaldı baya sütüm sabah Berstlak süt artırıcı damla siparişi verdim 37 liraydı. İlk defa kullanacağım yorumları çok iyiydi bakalım.Ayy çok sagol ya her şeyi ayrıntıyla yazmışsın teskkur ederim.
Sağol canımhadi inşallah bununla geçmis olsun. darısı bizim başımıza. yarın kontrol var. tekrar ölçüm yapilacak. insallah yüksek çıkmaz değeri. sürekli hastaneye gitmek çok zor.
Bence herşeyi okumaları mümkün değil de, neyse.Herşeyi okuyolar mı bende şaşırdım cidden
Lepistesb kız senin sayende uyarı yedim iyi mi kendileri mi gördü, şikayet mi edildi bilmiyorum daha da birşeye karışmam bu grupta.
Ayyy ben şooookkBence herşeyi okumaları mümkün değil de, neyse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?