2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kaç haftalıkmış erken mi alınmış. Normalde anneden bebeğe geçmiyor diye biliyorum. Annenin farklı bir rahatsızlığı varmıymış acaba?

Haber burda canm . 32 haftalikmis Annenin yaşadığı semptomlara bağlı olarak bebeğin kalbinin durduğu belirtildi . Yaziyor canm

Bende çok şaşırdım gerçekten. Zaten kimse yazmamıştı dünde öylece kalan bir konuşma oldu.
Ayyy ben şooookk hic beklemiodum ole biseyi. O neydi qıı oldum resmen
Kız bende aldım gerçekten o kadar her şeyi okuyorlar mi
Kim neden şikayet etsin ki istemeyen katılmaz zaten hey Allahım
Boşver oyleyse biz herkes icin davranacaktik dogum sonrasında kolay olsun diye demekki istemeyen tas koymak istedi halbuki biz isteyenlerle demistik
aynen canım bana da geldi :)))
Şikayet olmuştur bence her kelime nası yakalanacak
Valla bilemedim kızlar. Dediğiniz gibi isteyenlerle olacaktı zaten. Bir de böyle niyetli insanların grubumuzda olduğunu düşünmek istemiyorum açıkcası. Sonuçta burda herkes birbirine destek için burada. Neyse artık, daha fazla ağzımızın tadı kaçmasın.

Kızlar bende gördüm bu haberi çok korktum şükür yalan habermiş
Benim dün geceden beri midem bulanıyor ya acaba enfeksiyon mu var ? Acile gitmeye de cesaret edemiyorum. Bebekle ilgili bi sıkıntı yoktur dimi

agacsizkoalaa
Canim dün gece konuşurken bir arkadaş konuşma esnasında bir yazı patlamıştı sağlık bakanının ona da biri sormuştu nerden bu yazı diye oda bana w.... geldi demisti. Emin olmamakla birlikte Açık yazdığı için konuşmaları ordan görmüş olabilirler kanaatindeyim.

Kızlar bende gördüm bu haberi çok korktum şükür yalan habermiş
Benim dün geceden beri midem bulanıyor ya acaba enfeksiyon mu var ? Acile gitmeye de cesaret edemiyorum. Bebekle ilgili bi sıkıntı yoktur dimi
Canim evde stresten benimde bugün bulandı psikolojik olduğunu dusunuyorum. Hafif şeyler ye tost gibi bir takip et

İnşallah öyledir canım, birinin şikayet ettiğini düşünmek istemiyorum çünkü.

Lepistesb söylediğine kafam takıldı ya. Acaba kesin haber mi?
Zaten canımız burnumuzda iyice moralim bozuluyor her geçen gün.
Cnm cok korksan da sana zarar bilios.Cok sukur haber de yalanmis. Zaten tedbirliyiz. Azicik polyannacilik oynayip su son gunlerimizde bebegimizi strese koymayalm bence. Guzel guzel dogurup gelcez Allhn izniyle. Kalcgimz en fazla 2 gun. Strese girdginde komik videolr falan ac izle. Kocanla ugras sirnaş Allh ne verdyse artk. Bisey olmick

Doktorun aciklamasida burda inşallah sıkıntı olmaz her ikisi icinde
Ayy çok şükür Allahım esirgesin
Sağlıkla sıhhatle atlatırlar inşaAllah

Başka ülkede yakalananlsrın haberleri okumuştum son haftalarda olanların erken doğum yaptığı yazıyordu Allah muhafaza

Kızlar bence şikayet değil kim neden şikayet etsin ki sohbete katılan herkes gayet uyumlu ters konuşan kimse yok ki aramızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…