- 19 Ekim 2016
- 877
- 1.597
- 113
- 36
Lepistesb kız senin sayende uyarı yedim iyi mi kendileri mi gördü, şikayet mi edildi bilmiyorum daha da birşeye karışmam bu grupta.
Kaç haftalıkmış erken mi alınmış. Normalde anneden bebeğe geçmiyor diye biliyorum. Annenin farklı bir rahatsızlığı varmıymış acaba?
Ay inanmıyorum ya cok üzüldüm. Durum cok ciddi ama insanlar anlamıyor hala dışarıda olanlar var şu beladan bi an önce kurtulalım artık
Bende çok şaşırdım gerçekten. Zaten kimse yazmamıştı dünde öylece kalan bir konuşma oldu.
Ayyy ben şooookkhic beklemiodum ole biseyi. O neydi qıı oldum resmen
Kız bende aldım gerçekten o kadar her şeyi okuyorlar mi
Kim neden şikayet etsin ki istemeyen katılmaz zaten hey Allahım
Boşver oyleyse biz herkes icin davranacaktik dogum sonrasında kolay olsun diye demekki istemeyen tas koymak istedihalbuki biz isteyenlerle demistik
Valla bilemedim kızlar. Dediğiniz gibi isteyenlerle olacaktı zaten. Bir de böyle niyetli insanların grubumuzda olduğunu düşünmek istemiyorum açıkcası. Sonuçta burda herkes birbirine destek için burada. Neyse artık, daha fazla ağzımızın tadı kaçmasın.aynen canım bana da geldi :)))
Şikayet olmuştur bence her kelime nası yakalanacak
Arladaslar doktoru aciklama yapti. Bebek saglikliymis haberler yalan dedi
Canim evde stresten benimde bugün bulandı psikolojik olduğunu dusunuyorum. Hafif şeyler ye tost gibi bir takip etKızlar bende gördüm bu haberi çok korktum şükür yalan habermiş
Benim dün geceden beri midem bulanıyor ya acaba enfeksiyon mu var ? Acile gitmeye de cesaret edemiyorum. Bebekle ilgili bi sıkıntı yoktur dimi
İnşallah öyledir canım, birinin şikayet ettiğini düşünmek istemiyorum çünkü.agacsizkoalaa
Canim dün gece konuşurken bir arkadaş konuşma esnasında bir yazı patlamıştı sağlık bakanının ona da biri sormuştu nerden bu yazı diye oda bana w.... geldi demisti. Emin olmamakla birlikte Açık yazdığı için konuşmaları ordan görmüş olabilirler kanaatindeyim.
Cnm cok korksan da sana zarar bilios.Cok sukur haber de yalanmis. Zaten tedbirliyiz. Azicik polyannacilik oynayip su son gunlerimizde bebegimizi strese koymayalm bence. Guzel guzel dogurup gelcez Allhn izniyle. Kalcgimz en fazla 2 gun. Strese girdginde komik videolr falan ac izle. Kocanla ugras sirnaşLepistesb söylediğine kafam takıldı ya. Acaba kesin haber mi?
Zaten canımız burnumuzda iyice moralim bozuluyor her geçen gün.
Ayy çok şükür Allahım esirgesinDoktorun aciklamasida burda inşallah sıkıntı olmaz her ikisi icinde
Kızlar bence şikayet değil kim neden şikayet etsin ki sohbete katılan herkes gayet uyumlu ters konuşan kimse yok ki aramızdaValla bilemedim kızlar. Dediğiniz gibi isteyenlerle olacaktı zaten. Bir de böyle niyetli insanların grubumuzda olduğunu düşünmek istemiyorum açıkcası. Sonuçta burda herkes birbirine destek için burada. Neyse artık, daha fazla ağzımızın tadı kaçmasın.
inşallah yalandır hem annenin yaşıda genç bebekte iyidir inşallahArladaslar doktoru aciklama yapti. Bebek saglikliymis haberler yalan dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?