2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Lepistesb kız senin sayende uyarı yedim iyi mi kendileri mi gördü, şikayet mi edildi bilmiyorum daha da birşeye karışmam bu grupta.
Boşver oyleyse biz herkes icin davranacaktik dogum sonrasında kolay olsun diye demekki istemeyen tas koymak istedi halbuki biz isteyenlerle demistik

Kizlar kocaelindeki bir hamile bayanin covid testi pozitif cıkmış. Hemen sezeryan a almislar ama bebek ölmüş annede yogun bakımda cok üzüldüm Rabbim bizleri ve bebeklerimizi korusun

Kaç haftalıkmış erken mi alınmış. Normalde anneden bebeğe geçmiyor diye biliyorum. Annenin farklı bir rahatsızlığı varmıymış acaba?

gaz ilacıyla ilgili çok bilgim yok. daha almadik. 15 günden sonra başlıyor galiba.

yenidoganda ateş için bir şey kullanmani önermem canim. çünkü bu dönemde ateş önemli bir isaret. anneden gelen antikorlar devam ettigi için pek ateş beklenmiyor. olursa da doktorlar çok ciddiye alıyorlar.

daha ilerisi için calpol bir çay kaşığı verilebilir. ilk ay aşısı ates yapmaz ama ikinci ay aşısıni bazi bebekler biraz ağır geciriyor. o zaman vermej

Kızlaaaarrr napıyosynuzz..
Biz çok yoğunuz yaa kızların ödevlerini yaptırıyorum bir yandan minnoşun gazıyla uğraşıyorum. Kızkardeşim dün evine gitti. Tek başıma kaldım oy nenem oyyy yatsam bi uyurum bi uyurum. Minnoşum mübarek gazman yaa nasıl birikiyo bu kadar gaz..

Merhaba Kızlar biraz öksürüyorum ben. yarın sezaryenim var sizce bir sıkıntı olur mu.

Allah kolaylık versin canım. Gaz sorunu geçer inşallah bir an evvel.

Kizlar kocaelindeki bir hamile bayanin covid testi pozitif cıkmış. Hemen sezeryan a almislar ama bebek ölmüş annede yogun bakımda cok üzüldüm Rabbim bizleri ve bebeklerimizi korusun
Yaaa çok mu erken alınmıs acaba hani bişi olmuyordu anneye de bebege de ya
Yerim o pamuk prensesi ben senin yediğin seylerden gaz yapabilir canım bebege rezene iç iyi geliyor
Merhaba Kızlar biraz öksürüyorum ben. yarın sezaryenim var sizce bir sıkıntı olur mu.
Kuru öksürük mü acaba sakın ilaç kullanmayın sezeryan öncesi. Doktora da mutlaka belirtin ne olur ne olmaz
Kızlar herkes nereye gitti.
Pazar günü temizlik mi yapıyorlar acaba yoksa yeme içme peşindeler mi benim gibi

Merhaba dogum yapanlarin gozu aydin yapacak olnlarida Rabbim sag sağlikla kavustursun
Bisi sorcam sezeryan olanlara 1 gece mi 2 gece mi kaldiniz?
Bu durum sebebiyle acaba erken mi cikarirlar merak ettimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…