Maşallah, çok sevindim iyi olmasına miniginKızlar selammminikim çıktı dün akşam fototerapiden. Geldiğinden beri 2 saate bir besliyoruz. Sütüm azaldı biraz stresten sanırım sağım yapıyorum. Emmesi güçlü olmadığından biberonla veriyoruz. Gece hele hiç uyanmak istemiyor. Biberondan bile 20 cc yi 45 dk da içiyor. Az önce banyo yaptırdık sonrasında emdi şükür arkasından yine biberonla takviye verdim. Sarılığı geçmiş baya teni pembeleşmiş şükür. Sık banyo yaptırıp yağlayın fototerapi cildini kurutur hem bu şekilde derideki sarılık da çabuk çözülür dedi hemşire.
Canım bir kez daha say. İçin rahat etmiyorsa doktoruna kesin yaz.Yaa saydım 10 u geçiyor ama eskisi Gibi sert değil acaba ben mi tribe sokuyroum kendimi anlamadım ki
Şikayet edilmeden zor anlamalari bence. Yani istemiyorsan yazmazsin ilkokul çocuğu gibi şikayet etmenin ne anlamı var ki? Aha bunu dedim diye bi uyarı da ben yerim şimdi@Lepistesb kız senin sayende uyarı yedim iyi mikendileri mi gördü, şikayet mi edildi bilmiyorum daha da birşeye karışmam bu grupta.
Ben bi site buldum canım daha önce de yazmıştım. Virüs olayları bitsin inşallah ben de düşünüyorum doğum sonrası anıyla birlikte ortak bir çerçeve yaptırmayı. Ama yazamıyorum baksana şikayet edenler var reklam diye banlarlar şimdi.Kızlar. Ya benim aklıma geldi de ultrason resimlerini böyle anı olarak çerçeve gibi ama bi 4 5 tanesi yada daha fazlası sığacak kadar çerçeve gibi bisey düşünüyorum da böyle birşey satın alan yada yapan oldu mu aranız da .?
Hastane sakindi canım. Benm hastanem pandemi hastanesi üstelk ama şükr hasta yok daha. Kimse yoktu hastanede doğum yapanlar ve yatan hastalar dışında.doktrm o dopumdan o dopuma koştrdu. O konuda yoğundu sanrm 38ini deviren doğrmkstyoAy maşallah sağlıkla kucağına almışsın ne güzel bebeğin kilosu da çok iyi ..
Çok mutlusun sevinclisin ama sormadan da edemeyeceğim
Hastanenin durumu nasıl??
Önlem almışlar mı?
Sen ekstra bir önlem aldın mı??
O zaman daha doğmadıDoktorun aciklamasida burda inşallah sıkıntı olmaz her ikisi icinde
Bu mesele nedr ya merak ettimŞu annenin haberinin yalan çıkmasına o kadar sevindim ki. Zaten yüreğim ağzımda Allah hepimize sükûnet versin, çok önemli şu dönemde.
Bencede ama gerçekten art niyetli biri varsa bu grupta bende üzülürüm. Gerçi herkes gayet iyi muhabbet ediyor biri şikayet etmiş olsa şaşırırım yani. Neyse ya boşver canım biz kaldığımız yerden devam ederiz nasıl olsaValla bilemedim kızlar. Dediğiniz gibi isteyenlerle olacaktı zaten. Bir de böyle niyetli insanların grubumuzda olduğunu düşünmek istemiyorum açıkcası. Sonuçta burda herkes birbirine destek için burada. Neyse artık, daha fazla ağzımızın tadı kaçmasın.
Malesef vucud yapısı ile alakalı bu durum. Mesela ben hiç bşe kullanmadım. Karnım çatlamadı ama ayaklarım çatladıKaşımamaya çalışıyorum ama uykumdan uyandırdı bu gece çok rahatsız oldum. O kadar da yağ krem sürdüm ama fena çatladım
Amin canm hepimziin yarımdımcısı olsun.xiexie tesekkur ederim. Sen de bayadir cekiyormussun Allah yardimcin olsun.
Ilk doğum degil ama ilki sorunluydu acil sezeryan olmustum 35te, sanci cikmisti o gunanlamamistim bile.
10gun onceki nstde sanci yoktu. Yani sanci nedir bilmiyorum,oyuzdenkarnimin taş gibi olmasi neyin isareti anlamiyorum. Fazlami yiyorum ki yiyorum, yoksayorulmaktan mi bu da olabilir kahvalti hazirladim isim bitti.kasiklarim zaten cok fena morarmis gibi agri ,sizi var.
Dogum agrisi degil bunlaer sanki ama yine de gideyim mi yani yarin sizce.
15 nisan guzel tarih olur demisti enson belki kesin tarih verir.
Allaha emanetiz,her zamanki gibi kizlar..
Duzenli mi bilmiyorum sertlesiyor ya bazen 1 saat 2saat oyle kaliyor..
Annenler gelemiyor zor olacak,devlette hatta simdi ozelde bile belki kimseye izin vermezler.icini ferah tut insallah ustesinden geliriz benim icin de ilk defa bebek bakmak olacak tabii yanima gelirse Allahin izniyle...
Sarilik olanlar olmus cok uzuldum,Allah sifa versin insallah.
Sarilik olmamasi icin mama mi vermek gerekiyor kizlar
aleyküm selam canım çok sevindim ÇıkmasınaKızlar selammminikim çıktı dün akşam fototerapiden. Geldiğinden beri 2 saate bir besliyoruz. Sütüm azaldı biraz stresten sanırım sağım yapıyorum. Emmesi güçlü olmadığından biberonla veriyoruz. Gece hele hiç uyanmak istemiyor. Biberondan bile 20 cc yi 45 dk da içiyor. Az önce banyo yaptırdık sonrasında emdi şükür arkasından yine biberonla takviye verdim. Sarılığı geçmiş baya teni pembeleşmiş şükür. Sık banyo yaptırıp yağlayın fototerapi cildini kurutur hem bu şekilde derideki sarılık da çabuk çözülür dedi hemşire.
Bebek büyüdükçe hareketleri kısıtlanırmış bana doktorum böyle söylemişti canım. Ama 10u gçeiyorsa az değil gayet iyi. İçini ferah tutYaa saydım 10 u geçiyor ama eskisi Gibi sert değil acaba ben mi tribe sokuyroum kendimi anlamadım ki
Kizlar kocaelindeki bir hamile bayanin covid testi pozitif cıkmış. Hemen sezeryan a almislar ama bebek ölmüş annede yogun bakımda cok üzüldümRabbim bizleri ve bebeklerimizi korusun
Aslında mantıklı dün gece yatarken bende aynı seyleri düşündüm kendi kendime. Normalde nevresim falan götürmeyi düşünmüyorum da ama durumlar değişti. Yüzey dezenfektanını nerden aldınız market mi yoksa internetten mi? Bu arada ikinizinde iyi olmasına sevindimHastane sakindi canım. Benm hastanem pandemi hastanesi üstelk ama şükr hasta yok daha. Kimse yoktu hastanede doğum yapanlar ve yatan hastalar dışında.doktrm o dopumdan o dopuma koştrdu. O konuda yoğundu sanrm 38ini deviren doğrmkstyobenm gibi.
Eşim odayı belrledkten sonra çıkıp odayı kontrol ettik. Beğenmedk değştrdk. Sınra yüzey dezenfektanı almştık 1 litre. Onu heryere sıktı eşim odayı bidaha temizlettikten sonra. Heryere boca etti valla ben çıktm o ara. Benm yatağımla bebeğin yatağını özellikle sildi dezenfekte etti kendi çarşaflarımızı taktık. Odayı da kitledk kimse girmesin izinsz diye. Sürekli kapı kou sildik elimizi hep yıkadık. Daha neler neler de işte anlatrsam uzun olurama genel olarak hastanenin durumu iyi ve oldukça sakindi. Sürekli havalandırıp temzlediler.
Ohh afiyet olsunKızlar poğaça yaptım ve 7 tane yedim var mı benim üstüme artırandoğuma vinçle gidicem
Yaaa çok mu erken alınmıs acabahani bişi olmuyordu anneye de bebege de ya
Yerim o pamuk prensesi bensenin yediğin seylerden gaz yapabilir canım bebege rezene iç iyi geliyor
Kuru öksürük mü acaba sakın ilaç kullanmayın sezeryan öncesi. Doktora da mutlaka belirtin ne olur ne olmaz
Pazar günü temizlik mi yapıyorlar acaba yoksa yeme içme peşindeler mi benim gibi
Cnm cok korksan da sana zarar bilios.Cok sukur haber de yalanmis. Zaten tedbirliyiz. Azicik polyannacilik oynayip su son gunlerimizde bebegimizi strese koymayalm bence. Guzel guzel dogurup gelcez Allhn izniyle. Kalcgimz en fazla 2 gun. Strese girdginde komik videolr falan ac izle. Kocanla ugras sirnaşAllh ne verdyse artk. Bisey olmick
Şu annenin haberinin yalan çıkmasına o kadar sevindim ki. Zaten yüreğim ağzımda Allah hepimize sükûnet versin, çok önemli şu dönemde.
Sen kalkma eşine tarif et yapsınOhh afiyet olsun
ben korkuyorm hamur yoğurursam doğururum herlde hiç kalkmamam lazm
Eczaneden aldık canım. Çok da iyi oldu içimiz rahat etti. Şuan hastanelerin durumu çok kötü değil içinizi karartmayın. Çok sakin ve çalışanlar ekstra dikkatli.Aslında mantıklı dün gece yatarken bende aynı seyleri düşündüm kendi kendime. Normalde nevresim falan götürmeyi düşünmüyorum da ama durumlar değişti. Yüzey dezenfektanını nerden aldınız market mi yoksa internetten mi? Bu arada ikinizinde iyi olmasına sevindim
Benimde annem yapmış 1 tane yedim bide kızımın yarını yedim daha yesem yerdim ama zor tuttum kendimiKızlar poğaça yaptım ve 7 tane yedim var mı benim üstüme artırandoğuma vinçle gidicem
Bende eşime cam sildirdim tüller yıkadım astırdım mis gibi koktu ev ne güzelVala bende yaptım bugün yine. Yoksa vakit geçmiyor gerçekten.
İnşallah canım benim. Böyle yalan haber yapanlarda Allah müstehak etsin ya.
Hiç sorma kuzum ya. Nasıl bir vicdan böyle yalan haber yaptırıyor. Şaka gibi..
Kızlar poğaça yaptım ve 7 tane yedim var mı benim üstüme artırandoğuma vinçle gidicem
Evet ben geçen gün hastaneye gittim heryer çamaşır suyu kokuyo ortalıkta kimse yoktu. Henüz koronalı hasta yoktu o açıdan iyiydi. Ama tabi bizde önlem alsak içimiz daha rahat eder en azından önlemimizi aldık gerisi Allaha kalmış derimEczaneden aldık canım. Çok da iyi oldu içimiz rahat etti. Şuan hastanelerin durumu çok kötü değil içinizi karartmayın. Çok sakin ve çalışanlar ekstra dikkatli.
Bende eşime cam sildirdim tüller yıkadım astırdım mis gibi koktu ev ne güzelben bu sefer cok iş yapmadım ama vakit geçti bizimki de evde sıkılınca itiraz etmedi yaptı hemencik
Bilmiyorum ki çıldırdı şuan içerde tepiniyo hoşuna gitti benceOhhh maşallah sana kız naptın öyle.
Sen değilde bebiş mi yedi acaba
Ohh gene bi tane olsun ye valla evde can sıkıntısına napcaz dışarıda çıkılmıyo sürekli ne yesek derdindeyizBenimde annem yapmış 1 tane yedim bide kızımın yarını yedim daha yesem yerdim ama zor tuttum kendimiakşama sarma dolma yapmış karnımı doyrmayım dedin yoksa bir 7de benden gelirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?