2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Maşallah, çok sevindim iyi olmasına minigin
Yaa saydım 10 u geçiyor ama eskisi Gibi sert değil acaba ben mi tribe sokuyroum kendimi anlamadım ki
Canım bir kez daha say. İçin rahat etmiyorsa doktoruna kesin yaz.
@Lepistesb kız senin sayende uyarı yedim iyi mi kendileri mi gördü, şikayet mi edildi bilmiyorum daha da birşeye karışmam bu grupta.
Şikayet edilmeden zor anlamalari bence. Yani istemiyorsan yazmazsin ilkokul çocuğu gibi şikayet etmenin ne anlamı var ki? Aha bunu dedim diye bi uyarı da ben yerim şimdi
Ben bi site buldum canım daha önce de yazmıştım. Virüs olayları bitsin inşallah ben de düşünüyorum doğum sonrası anıyla birlikte ortak bir çerçeve yaptırmayı. Ama yazamıyorum baksana şikayet edenler var reklam diye banlarlar şimdi.

Hastane sakindi canım. Benm hastanem pandemi hastanesi üstelk ama şükr hasta yok daha. Kimse yoktu hastanede doğum yapanlar ve yatan hastalar dışında.doktrm o dopumdan o dopuma koştrdu. O konuda yoğundu sanrm 38ini deviren doğrmkstyobenm gibi.
Eşim odayı belrledkten sonra çıkıp odayı kontrol ettik. Beğenmedk değştrdk. Sınra yüzey dezenfektanı almştık 1 litre. Onu heryere sıktı eşim odayı bidaha temizlettikten sonra. Heryere boca etti valla ben çıktm o ara. Benm yatağımla bebeğin yatağını özellikle sildi dezenfekte etti kendi çarşaflarımızı taktık. Odayı da kitledk kimse girmesin izinsz diye. Sürekli kapı kou sildik elimizi hep yıkadık. Daha neler neler de işte anlatrsam uzun olurama genel olarak hastanenin durumu iyi ve oldukça sakindi. Sürekli havalandırıp temzlediler.

Bencede ama gerçekten art niyetli biri varsa bu grupta bende üzülürüm. Gerçi herkes gayet iyi muhabbet ediyor biri şikayet etmiş olsa şaşırırım yani. Neyse ya boşver canım biz kaldığımız yerden devam ederiz nasıl olsa

Kaşımamaya çalışıyorum ama uykumdan uyandırdı bu gece çok rahatsız oldum. O kadar da yağ krem sürdüm ama fena çatladım
Malesef vucud yapısı ile alakalı bu durum. Mesela ben hiç bşe kullanmadım. Karnım çatlamadı ama ayaklarım çatladı oğlumda da böyle olmuştu.
Amin canm hepimziin yarımdımcısı olsun.
O kasılmalar bende de sürekli var ilaç içmeme rağmen. Nst de sancı olarak çıkıyor bende .
Senn nst sancı çıkmaması çok iyi. Ama bu kasılmalar yeni oluyorsa sancı olabilir . Daha önceki riskli hamileliğinden dolayı ben bu hamileliğinde doktor çağırdığı zamanlarda gitmeni öneririm..

Sarılık olmaması için iyi doyması gerekiyor canım. Doyup doymadığını da yaptığı çiş ten anlayabilirsin ancak. Bende her ihtimale karşı mama aldım. Oğlumdayken 3 gün sütüm gelmemişti hazırlıksızdım mama konusunda. Birde göğüs ucum yoktu. 2 ay Slikon göğüs ucu kullandm..

aleyküm selam canım çok sevindim Çıkmasına benmde oğlum sarılıktı . İlk zamanlar çok zor uyandırıyordm ağlıyordum uyanmıyor diye.Korkuyordum çok..benm oğlumun sarılık 2 ay sürdü. Sizinkinin pembeleşmesine çok sevindim
Yaa saydım 10 u geçiyor ama eskisi Gibi sert değil acaba ben mi tribe sokuyroum kendimi anlamadım ki
Bebek büyüdükçe hareketleri kısıtlanırmış bana doktorum böyle söylemişti canım. Ama 10u gçeiyorsa az değil gayet iyi. İçini ferah tut

Kizlar kocaelindeki bir hamile bayanin covid testi pozitif cıkmış. Hemen sezeryan a almislar ama bebek ölmüş annede yogun bakımda cok üzüldüm Rabbim bizleri ve bebeklerimizi korusun

Aslında mantıklı dün gece yatarken bende aynı seyleri düşündüm kendi kendime. Normalde nevresim falan götürmeyi düşünmüyorum da ama durumlar değişti. Yüzey dezenfektanını nerden aldınız market mi yoksa internetten mi? Bu arada ikinizinde iyi olmasına sevindim

Vala bende yaptım bugün yine. Yoksa vakit geçmiyor gerçekten.

İnşallah canım benim. Böyle yalan haber yapanlarda Allah müstehak etsin ya.

Şu annenin haberinin yalan çıkmasına o kadar sevindim ki. Zaten yüreğim ağzımda Allah hepimize sükûnet versin, çok önemli şu dönemde.

Hiç sorma kuzum ya. Nasıl bir vicdan böyle yalan haber yaptırıyor. Şaka gibi..

Eczaneden aldık canım. Çok da iyi oldu içimiz rahat etti. Şuan hastanelerin durumu çok kötü değil içinizi karartmayın. Çok sakin ve çalışanlar ekstra dikkatli.

Kızlar poğaça yaptım ve 7 tane yedim var mı benim üstüme artıran doğuma vinçle gidicem
Benimde annem yapmış 1 tane yedim bide kızımın yarını yedim daha yesem yerdim ama zor tuttum kendimi akşama sarma dolma yapmış karnımı doyrmayım dedin yoksa bir 7de benden gelirdi

Bende eşime cam sildirdim tüller yıkadım astırdım mis gibi koktu ev ne güzel ben bu sefer cok iş yapmadım ama vakit geçti bizimki de evde sıkılınca itiraz etmedi yaptı hemencik

Eczaneden aldık canım. Çok da iyi oldu içimiz rahat etti. Şuan hastanelerin durumu çok kötü değil içinizi karartmayın. Çok sakin ve çalışanlar ekstra dikkatli.
Evet ben geçen gün hastaneye gittim heryer çamaşır suyu kokuyo ortalıkta kimse yoktu. Henüz koronalı hasta yoktu o açıdan iyiydi. Ama tabi bizde önlem alsak içimiz daha rahat eder en azından önlemimizi aldık gerisi Allaha kalmış derim

Bende eşime cam sildirdim tüller yıkadım astırdım mis gibi koktu ev ne güzel ben bu sefer cok iş yapmadım ama vakit geçti bizimki de evde sıkılınca itiraz etmedi yaptı hemencik

En güzelini yapmışsın canım hazır bulmuşken evde çalıştır.

Benimde annem yapmış 1 tane yedim bide kızımın yarını yedim daha yesem yerdim ama zor tuttum kendimi akşama sarma dolma yapmış karnımı doyrmayım dedin yoksa bir 7de benden gelirdi
Ohh gene bi tane olsun ye valla evde can sıkıntısına napcaz dışarıda çıkılmıyo sürekli ne yesek derdindeyiz sarmaya da hayır demem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…