Tabiki öyle. Biz gelrken çarşaflarımızı ve terliklerimizi almadım orda bıraktm eve tekrar mikrop taşımayalım diye. Siz de öyle yapın. Çok kıyamayacğınız şeyler değl de kullanıp atablcğniz şeyler götrn yanınızda.Evet ben geçen gün hastaneye gittim heryer çamaşır suyu kokuyo ortalıkta kimse yoktu. Henüz koronalı hasta yoktu o açıdan iyiydi. Ama tabi bizde önlem alsak içimiz daha rahat eder en azından önlemimizi aldık gerisi Allaha kalmış derim
Olabilir aslında bak bu da iyi fikir var öyle bi takımım en iyisi onu götüreyim ben geri gelmesin benimle dahaTabiki öyle. Biz gelrken çarşaflarımızı ve terliklerimizi almadım orda bıraktm eve tekrar mikrop taşımayalım diye. Siz de öyle yapın. Çok kıyamayacğınız şeyler değl de kullanıp atablcğniz şeyler götrn yanınızda.
BŞka bi yerde de eşinin mesajı var ama bebek ölümü olduğu yok. Memurlar nete bakınHaber linki var mı paylaşabilirmisiniz
Öylemi diyosuN dün gece korona haberleri okumaktan içim sıkılmıştı o zaman başladıCanim evde stresten benimde bugün bulandı psikolojik olduğunu dusunuyorum. Hafif şeyler ye tost gibi bir takip et
Bu haberi kaçırmışım ne olmuş ki neredeDoktorun aciklamasida burda inşallah sıkıntı olmaz her ikisi icinde
1 tencere bitiremezsem iyi vallaOhh gene bi tane olsun ye valla evde can sıkıntısına napcaz dışarıda çıkılmıyo sürekli ne yesek derdindeyizsarmaya da hayır demem
Benim anlamadığım ne zararı var ki bu siteye insanların birbirini takip etmesi falan? Oradan yazışırlar buraya girmezler diye mi acaba?Boşver oyleyse biz herkes icin davranacaktik dogum sonrasında kolay olsun diye demekki istemeyen tas koymak istedihalbuki biz isteyenlerle demistik
Şimdi buldum haberi baktımDoktorun aciklamasida burda inşallah sıkıntı olmaz her ikisi icinde
Whatsappta numarasını vermek istemeyenler olabilir doğal olarak, e whatsapp grubu kurulunca da buraya yazmaz olur diğer grup.. Haliyle o gruba dahil olmayan azınlık da burada paylaşım azaldığı için bilgi paylaşımından faydalanamaz. Sebep bu benim bildiğim.. Aslında mantıksız değil.Benim anlamadığım ne zararı var ki bu siteye insanların birbirini takip etmesi falan? Oradan yazışırlar buraya girmezler diye mi acaba?
Canım memenin ucunu bebeğin damağına gelecek şekilde vermeye çalış. Damağını uyaracak uç
1 gece kaldım virüs sebebi ile doktora soracaktım ki o kendi dediMerhaba dogum yapanlarin gozu aydin yapacak olnlarida Rabbim sag sağlikla kavustursun
Bisi sorcam sezeryan olanlara 1 gece mi 2 gece mi kaldiniz?
Bu durum sebebiyle acaba erken mi cikarirlar merak ettimde
Muhtemelen o yüzden canımBenim anlamadığım ne zararı var ki bu siteye insanların birbirini takip etmesi falan? Oradan yazışırlar buraya girmezler diye mi acaba?
tesekkurler bende sezeryan olacagimda merak etmistim.Ağzını açamıyor ki damağa değecek kadar uc bende yok onda da ağız küçük çıkmaza girdik
1 gece kaldım virüs sebebi ile doktora soracaktım ki o kendi dedi
ben de bir cocuk doktoru ile gorustum.kendimce ondan hangi mamayi onerecegini ogrenmek istemistimBir de süt için humana almıştım e bebek indiriminden onu içiyorum. 2 gündür üzüntüden sanırım azaldı baya sütüm sabah Berstlak süt artırıcı damla siparişi verdim 37 liraydı. İlk defa kullanacağım yorumları çok iyiydi bakalım.
Olabilir evetWhatsappta numarasını vermek istemeyenler olabilir doğal olarak, e whatsapp grubu kurulunca da buraya yazmaz olur diğer grup.. Haliyle o gruba dahil olmayan azınlık da burada paylaşım azaldığı için bilgi paylaşımından faydalanamaz. Sebep bu benim bildiğim.. Aslında mantıksız değil.
haydaa...kesin bilgi mi? bebegin olum sebebi neymis.erken mi aldilar acaba ondan mi.?Kizlar kocaelindeki bir hamile bayanin covid testi pozitif cıkmış. Hemen sezeryan a almislar ama bebek ölmüş annede yogun bakımda cok üzüldümRabbim bizleri ve bebeklerimizi korusun
Sabahtan beri aralıksız dizi izliyoruz eşimle.. Artık gözlerim kan çanağına döndü ya..
Şu whatsapp mevzusunda da muhtemelen whatsapp kelimesi yazılınca direkt bildirim gidiyor yöneticilere, öyle haberleri olmuştur diye düşünüyorum. Bizden kimsenin şikayet ettiğini düşünmüyorum ben açıkçası.. Zaten birkaç mesaj vardı benim gördüğüm, öyle çok da üstünde durulmadı.
Şu bebek öldü denilen habere de üzüldüm çok ama sonra yalan haber yazmışsınız, umarım yalandır. Ama kim neden böyle kötü haber yapsın ki tam moral bozmalık.. Özellikle de hamileleri strese sokacak bir haber..
ya ne tatli bir an kim bilirKızlar tek tek cevap yazamadım malumbiz evdeyiz ablasıyla tanışma faslı pek sevimylydi videoyaya aldık Kumsal heyecandn napcanı şaşırdı siz nasılsnz kimler doğurdu bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?