2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Tabiki öyle. Biz gelrken çarşaflarımızı ve terliklerimizi almadım orda bıraktm eve tekrar mikrop taşımayalım diye. Siz de öyle yapın. Çok kıyamayacğınız şeyler değl de kullanıp atablcğniz şeyler götrn yanınızda.

Olabilir aslında bak bu da iyi fikir var öyle bi takımım en iyisi onu götüreyim ben geri gelmesin benimle daha

Canim evde stresten benimde bugün bulandı psikolojik olduğunu dusunuyorum. Hafif şeyler ye tost gibi bir takip et
Öylemi diyosuN dün gece korona haberleri okumaktan içim sıkılmıştı o zaman başladı
Salı günü kontrol var sorarım doktora inşallah geçer ikimizinkide.

Sabahtan beri aralıksız dizi izliyoruz eşimle.. Artık gözlerim kan çanağına döndü ya..
Şu whatsapp mevzusunda da muhtemelen whatsapp kelimesi yazılınca direkt bildirim gidiyor yöneticilere, öyle haberleri olmuştur diye düşünüyorum. Bizden kimsenin şikayet ettiğini düşünmüyorum ben açıkçası.. Zaten birkaç mesaj vardı benim gördüğüm, öyle çok da üstünde durulmadı.
Şu bebek öldü denilen habere de üzüldüm çok ama sonra yalan haber yazmışsınız, umarım yalandır. Ama kim neden böyle kötü haber yapsın ki tam moral bozmalık.. Özellikle de hamileleri strese sokacak bir haber..

Boşver oyleyse biz herkes icin davranacaktik dogum sonrasında kolay olsun diye demekki istemeyen tas koymak istedi halbuki biz isteyenlerle demistik
Benim anlamadığım ne zararı var ki bu siteye insanların birbirini takip etmesi falan? Oradan yazışırlar buraya girmezler diye mi acaba?

Benim anlamadığım ne zararı var ki bu siteye insanların birbirini takip etmesi falan? Oradan yazışırlar buraya girmezler diye mi acaba?
Whatsappta numarasını vermek istemeyenler olabilir doğal olarak, e whatsapp grubu kurulunca da buraya yazmaz olur diğer grup.. Haliyle o gruba dahil olmayan azınlık da burada paylaşım azaldığı için bilgi paylaşımından faydalanamaz. Sebep bu benim bildiğim.. Aslında mantıksız değil.

Canım memenin ucunu bebeğin damağına gelecek şekilde vermeye çalış. Damağını uyaracak uç

Ağzını açamıyor ki damağa değecek kadar uc bende yok onda da ağız küçük çıkmaza girdik

Merhaba dogum yapanlarin gozu aydin yapacak olnlarida Rabbim sag sağlikla kavustursun
Bisi sorcam sezeryan olanlara 1 gece mi 2 gece mi kaldiniz?
Bu durum sebebiyle acaba erken mi cikarirlar merak ettimde
1 gece kaldım virüs sebebi ile doktora soracaktım ki o kendi dedi

Muhtemelen o yüzden canım
Dün gördüm bnde konuşulanları yasak olduğunu biliyordum dedim heralde her yazı okunmuyodur gören olmaz
Bu gün şikayet etmişler diyince şaşırdım
Ya yönetim herşeyi takip ediyo
Yada dışardan takip eden birileri şikayet etti içimizden birinin şikayet ettiğini düşünmüyorum

Ağzını açamıyor ki damağa değecek kadar uc bende yok onda da ağız küçük çıkmaza girdik

1 gece kaldım virüs sebebi ile doktora soracaktım ki o kendi dedi
tesekkurler bende sezeryan olacagimda merak etmistim.

ben de bir cocuk doktoru ile gorustum.kendimce ondan hangi mamayi onerecegini ogrenmek istemistim
ama doktor bana dedi ki bir annenin iki cocuga yetecek kadar sutu gelebiilirmis.sutum yetmez korkusundan uzak dur cunku sutun yeter yetecek dedi.sen de oyle dusun.biraz dinlen ve bol sivi al.hatta sagliksiz ama biraz kurabiye falan ye ama ev yapimi saglikli tereyagli vs.tatli sut yapiyor ne kadar aksi soylense de gercek bu.tadinda yemekte fayda var tabi.diyabetin yoktur inşAllah varsa yeme..sutun gelecek ben inaniyorum sen de inan kendine

Olabilir evet Ama zannetmiyorum biri şikayet etmiş olsun ya. Şikayet edecek birşey yok ki yani

Kizlar kocaelindeki bir hamile bayanin covid testi pozitif cıkmış. Hemen sezeryan a almislar ama bebek ölmüş annede yogun bakımda cok üzüldüm Rabbim bizleri ve bebeklerimizi korusun
haydaa...kesin bilgi mi? bebegin olum sebebi neymis.erken mi aldilar acaba ondan mi.?

Bizde hızla bütün sezonları eritiyoruz. Yavaş gidelim diyorum eşime ama olmuyor.
Haber benimde çok canımı sıktı ama yalan dediler sonradan. Fakat yurtdışında bir bebek ölümü var. Az önce haberlerde izledim.
Allah korusun hepimizi.

Kızlar tek tek cevap yazamadım malumbiz evdeyiz ablasıyla tanışma faslı pek sevimylydi videoyaya aldık Kumsal heyecandn napcanı şaşırdısiz nasılsnz kimler doğurdu bakalım
ya ne tatli bir an kim bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…