Hastane sakindi canım. Benm hastanem pandemi hastanesi üstelk ama şükr hasta yok daha. Kimse yoktu hastanede doğum yapanlar ve yatan hastalar dışında.doktrm o dopumdan o dopuma koştrdu. O konuda yoğundu sanrm 38ini deviren doğrmkstyobenm gibi.
Eşim odayı belrledkten sonra çıkıp odayı kontrol ettik. Beğenmedk değştrdk. Sınra yüzey dezenfektanı almştık 1 litre. Onu heryere sıktı eşim odayı bidaha temizlettikten sonra. Heryere boca etti valla ben çıktm o ara. Benm yatağımla bebeğin yatağını özellikle sildi dezenfekte etti kendi çarşaflarımızı taktık. Odayı da kitledk kimse girmesin izinsz diye. Sürekli kapı kou sildik elimizi hep yıkadık. Daha neler neler de işte anlatrsam uzun olurama genel olarak hastanenin durumu iyi ve oldukça sakindi. Sürekli havalandırıp temzlediler.
Kesinlikle kızlar bir kadının iki göğsü iki çocuğa yetecek kadar süt üretir. Tek göğüs bile yeterli,ben tek göğüsle iki yıl emzirdim takviyesiz ve gelişimi çok iyiydi,sütümün olmadığı fikri hiç aklıma gelmez bol su içerim dengeli beslenirim. Birinde mastit olunca tek göğüs emzirdim iki kızımı da.ben de bir cocuk doktoru ile gorustum.kendimce ondan hangi mamayi onerecegini ogrenmek istemistim
ama doktor bana dedi ki bir annenin iki cocuga yetecek kadar sutu gelebiilirmis.sutum yetmez korkusundan uzak dur cunku sutun yeter yetecek dedi.sen de oyle dusun.biraz dinlen ve bol sivi al.hatta sagliksiz ama biraz kurabiye falan ye ama ev yapimi saglikli tereyagli vs.tatli sut yapiyor ne kadar aksi soylense de gercek bu.tadinda yemekte fayda var tabi.diyabetin yoktur inşAllah varsa yeme..sutun gelecek ben inaniyorumsen de inan kendine
Evet yaa bende kola icmem aramam cokta sevmem hamile kaldiktan sonra benimde cok icesim geldiBağımlılar gibi anlattın kızbende normalde hiç içmem hiç aramam kolayı işte burger yersem onun yanında içerim onu da bitiremem bile. Ama hamilelikte sürekli kola içesim var enteresan şekilde
Yüzey dezenfektanı yatağa zemine dolaplara tuvalete heryere sıkmak için canım. Eczaneden aldık biz. El için kullanılamdan değil onu ayrı götrdk. Çarşafı da gttiğimz an taktık canım. Dediğin gibi amelythane örtüsüyle bırakyolar ayağa kalktıktan sonra daha mantıklı olablr. Ya da iki tane götrmk de mantıklı. İyi çarşaf götrmeyin orda atın zaten kan oldu hep.yuzey dezenfektani nedir nerede sagilir canim? bende alsam.
ben de nevresim koydum.ama esim hatirlatti.amrliyat sonrasi beni ameliyat carsafiyla yataga almislardi.ayaga kalktiktan sonra mi taktiniz sizin carsagi?
Sütun stresinden azalmıştır. O ictiklerinin pek faydasi yok. Senin en iyi ilacın bol su ve mutluluk. Sana tavsiyem sutüm azaldi kelimesini unut, beynine bole bi haber yollama. Sutun stresle alakası cok fazla. Bol su ic ve sana stres veren herseyi unut. Bak nasil tekrardan artıyor. Birde emneyle alakali ne kadar cok emerse o kadar arttar. Sagma bi zaman sonra azaltiyor.Bir de süt için humana almıştım e bebek indiriminden onu içiyorum. 2 gündür üzüntüden sanırım azaldı baya sütüm sabah Berstlak süt artırıcı damla siparişi verdim 37 liraydı. İlk defa kullanacağım yorumları çok iyiydi bakalım.
Bnmkisi hep asagida. Daha cok sagimdaKızlar bebekler hıçkırınca nerde hissediyorsunuz tık tık atışını, benimki bigün aşağıdan bigün yukarıdan hıçkırıyor sanki, yeri mi değişti acaba
Geçen gün alttaydı, şimdi yanda hissediyorum.Kızlar bebekler hıçkırınca nerde hissediyorsunuz tık tık atışını, benimki bigün aşağıdan bigün yukarıdan hıçkırıyor sanki, yeri mi değişti acaba
Canım sence sıcak su torbasına gerek var mı?Çarşafını kendi götrck olanlar varsa benm gibi. Pike de alın kızlar.hastanenin pikesini kullanınca bi anlamı kalmıyo çarşafın. Zaten hastaneler sıcak. Anesteziden çıkınca istemsz titreme oluyo o süreçte hırka faln lazım çorap da. Sonrasında ter bastı beni. Çok da kalın örtü kullanmadım pike yetti.
Normlde çok çok üşüyen kansız biri değlsen gerek yok bence.Canım sence sıcak su torbasına gerek var mı?
Canım biri haber paylaştı 8 aylık hamile bir öğretmen korona olmuş bebeği vefat etmiş kendi yoğun bakımda diye. Sonra da doktoru ve yakınları haberi yalanlamis bebek de anne de iyi diye.Bu mesele nedr ya merak ettim
Amin ya. Onca hamile var ne kadar vicdansızlar öldü diye yalan haber yapacak kadar.Vala bende yaptım bugün yine. Yoksa vakit geçmiyor gerçekten.
İnşallah canım benim. Böyle yalan haber yapanlarda Allah müstehak etsin ya.
Hiç sorma kuzum ya. Nasıl bir vicdan böyle yalan haber yaptırıyor. Şaka gibi..
İyi yapmışsin canım için rahat eder en azından.
Kızlar evde geçen her gün aynı olmaya başladı. Patlıcam sıkıntıdan ya.
Bütün sülalaye yetecek kadar patik ördüm artık o da kesmiyor, havalar kapalıyken iyi de güneş açınca iyice deliricez. Bi yürüyüş bile yapamıyoruz, azcık yürüsem belki de doğururdum şimdiye kadar :) gerçi sağlık olsun şu günler geçsin de herşeye razıyızKızlar evde geçen her gün aynı olmaya başladı. Patlıcam sıkıntıdan ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?