2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

yuzey dezenfektani nedir nerede sagilir canim? bende alsam.

ben de nevresim koydum.ama esim hatirlatti.amrliyat sonrasi beni ameliyat carsafiyla yataga almislardi.ayaga kalktiktan sonra mi taktiniz sizin carsagi?

Kesinlikle kızlar bir kadının iki göğsü iki çocuğa yetecek kadar süt üretir. Tek göğüs bile yeterli,ben tek göğüsle iki yıl emzirdim takviyesiz ve gelişimi çok iyiydi,sütümün olmadığı fikri hiç aklıma gelmez bol su içerim dengeli beslenirim. Birinde mastit olunca tek göğüs emzirdim iki kızımı da.

Bağımlılar gibi anlattın kız bende normalde hiç içmem hiç aramam kolayı işte burger yersem onun yanında içerim onu da bitiremem bile. Ama hamilelikte sürekli kola içesim var enteresan şekilde
Evet yaa bende kola icmem aramam cokta sevmem hamile kaldiktan sonra benimde cok icesim geldi

Doğum yapanlara bir sorum olacak çocugun kimliğini çıkarmak için istenilen belgeler acaba ne ?

yuzey dezenfektani nedir nerede sagilir canim? bende alsam.

ben de nevresim koydum.ama esim hatirlatti.amrliyat sonrasi beni ameliyat carsafiyla yataga almislardi.ayaga kalktiktan sonra mi taktiniz sizin carsagi?
Yüzey dezenfektanı yatağa zemine dolaplara tuvalete heryere sıkmak için canım. Eczaneden aldık biz. El için kullanılamdan değil onu ayrı götrdk. Çarşafı da gttiğimz an taktık canım. Dediğin gibi amelythane örtüsüyle bırakyolar ayağa kalktıktan sonra daha mantıklı olablr. Ya da iki tane götrmk de mantıklı. İyi çarşaf götrmeyin orda atın zaten kan oldu hep.

Kızlar bizde eşimle bugun birlikte temizlik yaptik dogumdan önce buyuk temizlik icin bu hafta kadin alicaktim ama virus yuzunden vazgectik nasil guvenip alayim kimbilir kac eve girdi kac kisiyle temas kurdu,eşimde yardim atti sagolsun ama benim pilim bitmis artik 8 aydir cengaver gibi herişini yapan yerimde duramayan ben artik 70 yasinda tukenmis hissediyorum belim kuyruk sokum cok agiriyor zordan yaptim son pilimide bugun tukettim halim yok artik belim kotu makatima tuhaf agri giriuor göbek deligime bir anda tuhaf agrilar giriyor temizlikten sonra iyice kotu oldum adim aticam kuyruk sokumunda bacagima agri giriuor persembe son kontrolum var dogum tarihi belli olucak tabi benim tospik oglum dayanacakmi.ozamana kadar bilemiyorum benim gibi agrilari olan varmi?

Sütun stresinden azalmıştır. O ictiklerinin pek faydasi yok. Senin en iyi ilacın bol su ve mutluluk. Sana tavsiyem sutüm azaldi kelimesini unut, beynine bole bi haber yollama. Sutun stresle alakası cok fazla. Bol su ic ve sana stres veren herseyi unut. Bak nasil tekrardan artıyor. Birde emneyle alakali ne kadar cok emerse o kadar arttar. Sagma bi zaman sonra azaltiyor.

Kızlar bebekler hıçkırınca nerde hissediyorsunuz tık tık atışını, benimki bigün aşağıdan bigün yukarıdan hıçkırıyor sanki, yeri mi değişti acaba

Çarşafını kendi götrck olanlar varsa benm gibi. Pike de alın kızlar.hastanenin pikesini kullanınca bi anlamı kalmıyo çarşafın. Zaten hastaneler sıcak. Anesteziden çıkınca istemsz titreme oluyo o süreçte hırka faln lazım çorap da. Sonrasında ter bastı beni. Çok da kalın örtü kullanmadım pike yetti.

Canım sence sıcak su torbasına gerek var mı?

Bi arkadaş sormştu kimdi hatrlayamadım tek olurr mu yapablrmym diye. Sezaryense uyuşukken mutlaka birine ihtyaç duyuyosun. Sonrasında tek başına da olur ama zor olur. Eşim vardı yanımda o baya yardmcı oldu bana

Bu mesele nedr ya merak ettim
Canım biri haber paylaştı 8 aylık hamile bir öğretmen korona olmuş bebeği vefat etmiş kendi yoğun bakımda diye. Sonra da doktoru ve yakınları haberi yalanlamis bebek de anne de iyi diye.
Amin ya. Onca hamile var ne kadar vicdansızlar öldü diye yalan haber yapacak kadar.
@xiexie K Kuf saolun kızlar hareketlendi çok şükür hanımefendi tam doktora gidim dedim eskiye döndü yarın sabaha randevu aldım yine de zaten tiribe giren biriyim 10 gündür gitmemiştim gitmezsem olmaz
İyi yapmışsin canım için rahat eder en azından.

Kızlar evde geçen her gün aynı olmaya başladı. Patlıcam sıkıntıdan ya.

Maalesef canımcım.
Bende çeşitlendirmeye çalışıyorum her gün farklı şeyler yapmaya çalışıyorum ama bir yerden sonra gitmiyor sanki.
Öylesine bir markete gitmek bile ne kadar önemliymiş.
Umarım öngörülenden daha kısa sürede biter gider şu hastalık.

Kızlar evde geçen her gün aynı olmaya başladı. Patlıcam sıkıntıdan ya.
Bütün sülalaye yetecek kadar patik ördüm artık o da kesmiyor, havalar kapalıyken iyi de güneş açınca iyice deliricez. Bi yürüyüş bile yapamıyoruz, azcık yürüsem belki de doğururdum şimdiye kadar :) gerçi sağlık olsun şu günler geçsin de herşeye razıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…