2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Aynen öyle ya. Sürekli aynı şeyler, dışarı çıkamıyorum. Bir sağa yat, bir sola yat
En azından senin öyle becerilerin var benim hiç yok. Aynen, bir yere çıkamıyoruz ki. Bir an önce bitsin valla.

Kızlar evde geçen her gün aynı olmaya başladı. Patlıcam sıkıntıdan ya.
Aynı şeyi düşünüyorum. Fenalık geliyor bana. Dün sırf can sıkıntısından mantı açtım meşgul olacak bir şeyler bulamıyorum

Aynı şeyi düşünüyorum. Fenalık geliyor bana. Dün sırf can sıkıntısından mantı açtım meşgul olacak bir şeyler bulamıyorum
Ooooo ben o aşamayı çoktan geçtim, buzlukta kuzu kuzu yatıyorlar. Bir süre sonra yapacak birşeyde kalmıyor işte.

Oh maşallah Yarına plan yaptım neyseki. Çiçek soğanı aldım internetten. Onları ekeceğim saksılara Sonrası Allah kerim
Senin ev bahçeli toprakla uğrasıp rahatlıyosun şanslısın biz apartman dairelerine tıkıldık resmen kafeste kuş gibiyim camlardan sarkıyorum resmen

kızlar doğumdan sonra hemen yazmıştım ama gönderebildim mi gönderemedim mi bilmiyorum.

hastanede doğumdan sonra corba vs veriyorlar ama yanınıza atistırmalık bir şeyler alın. bir kavanoz hosaf vs gibi. hatta termosla sıcak su alin çay vs yaparsiniz. ben gece yarısı öyle acıktım ki eşimi eve çorba almasi için gönderdim. yemek termosunuz varsa çorbanızı yaniniza alin.

herkes ayni değildir ama ben emzirirken çok acıkıyorum. hele doğumda enerji kaybı olduğundan doğumdan sonra daha çok acıkıyorum.

Ay hadi inşallah bundan sonra bende hep o umutla gidicem muhtemelen
Kız daha senin vaktin çok. Benim kala kala on gün kalmış beyimiz içeride o kadar rahat ki hiç cikasi yok hoş anası da korkuyo doğumdan ama sağ salim olsa bitse rahatlicam valla. Zaten evde sıkıldık eşimle, en azından bize de eğlence olurdu minik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…