- 22 Kasım 2019
- 3.169
- 4.553
- 63
Inşallah sağlıkla sihatle gelir minik kuş. Kolay doğumlar yasayalım hepimiz inşallah sonra artık sırası gelenlere.Kızlar hepinizden Allah razı olsunOkudukça rahatladım ya iyi ki varsınız cidden. Şimdi yoldayız. Sanırım biraz daha geldi suyum. Depend giymistim Allah'tan. Ay eşim ağladı iyi mi kiyamam heyecanları herhalde. Dua edin bana bir avazda sağlıkla dogurayim diye seviyoreee hepiniziii
Kız biz bile heyecanlandık duygulandıkKızlar hepinizden Allah razı olsunOkudukça rahatladım ya iyi ki varsınız cidden. Şimdi yoldayız. Sanırım biraz daha geldi suyum. Depend giymistim Allah'tan. Ay eşim ağladı iyi mi kiyamam heyecanları herhalde. Dua edin bana bir avazda sağlıkla dogurayim diye seviyoreee hepiniziii
Ouuy canım yaaKızlar hepinizden Allah razı olsunOkudukça rahatladım ya iyi ki varsınız cidden. Şimdi yoldayız. Sanırım biraz daha geldi suyum. Depend giymistim Allah'tan. Ay eşim ağladı iyi mi kiyamam heyecanları herhalde. Dua edin bana bir avazda sağlıkla dogurayim diye seviyoreee hepiniziii
Çok güzel bir yazı. İnsanı umutlandırıyor. İnşallah hepimiz sağlıkla hayırlısıyla gönlümüzdeki gibi bir doğumla alırız bebeklerimizi kucağımıza.Kızlar normal doğumla ilgili çok güzel bir yazı. Vajinal doğum düşünenler okumalı bence.
LAMAZE SAĞLIKLI DOĞUM UYGULAMALARI 1 - DOĞUM KENDİ BAŞLAMALIDIR.Çoker,H. - DOĞUM - Blog | İstanbul Doğum Akademisi
Hadi bakalım, Rabbim kolaylık versin bir avazda doğur gel inşallahKızlar hepinizden Allah razı olsunOkudukça rahatladım ya iyi ki varsınız cidden. Şimdi yoldayız. Sanırım biraz daha geldi suyum. Depend giymistim Allah'tan. Ay eşim ağladı iyi mi kiyamam heyecanları herhalde. Dua edin bana bir avazda sağlıkla dogurayim diye seviyoreee hepiniziii
İnşallah canımÇok güzel bir yazı. İnsanı umutlandırıyor. İnşallah hepimiz sağlıkla hayırlısıyla gönlümüzdeki gibi bir doğumla alırız bebeklerimizi kucağımıza.
Ya canim benim hayırlı olsunSlm herkese bebeğim bugün dünyaya geldi 2700 gr gayet sağlıklıyız çok şükür sadece sütüm gelmedi daha ama emme refleksi iyi darısı sizlere inşalalh depend çok işe yarıyor
Canım bozma moralini, her şeyin hayırlısı..Kızlar hastaneye gidiyoruz. Çok moralsizim. Ağlamaktan gözlerim şişti. Çok kimsesiziz diye. Sahibimiz Allah.
Noldu canım hayırdır. Layn ben geriden mi geliyorum neKızlar hastaneye gidiyoruz. Çok moralsizim. Ağlamaktan gözlerim şişti. Çok kimsesiziz diye. Sahibimiz Allah.
Idrar değil kan testi ile bakıldı bana 28. Haftama kadar ilk çocuk ama tedbiri elden birakmadik her ay yaptırdık sonrasında gerek yok dedi bıraktık bu kadar büyütülecek bir şey degil diye biliyorum bence ici rahat etmiyorsa bir doktora daha görünsün ablan bir sürü kişide var kan uyuşmazlığıBu kan uyuşmazligi anne negatif baba pozitif durumda ve bebek ile anne kanı uyuşmazsa bebek anne kanı ile savaş verirse bebekte sorun oluyormuş. Peki kan uyuşmazligi olan için idrar sonucundan anlasiliyomus galiba düşük pozitif çıkan var mı. Yada sözlerin hep negatif mi cıktı test sonucları.?
Lütfen cevap verin gerçekten ablam belli etmese de kötü benim de çok canm sıkılıyor bu durumabelki hir tedavisi vardır diye umut ediyorm
Sakın bozma moralini bebeğini düşün biz hamileyiz "size şah damarınızdan daha yakınım "diyen Rabbim var var yanımızda dua et içini ferah tutKızlar hastaneye gidiyoruz. Çok moralsizim. Ağlamaktan gözlerim şişti. Çok kimsesiziz diye. Sahibimiz Allah.
Kızlar hepinizden Allah razı olsunOkudukça rahatladım ya iyi ki varsınız cidden. Şimdi yoldayız. Sanırım biraz daha geldi suyum. Depend giymistim Allah'tan. Ay eşim ağladı iyi mi kiyamam heyecanları herhalde. Dua edin bana bir avazda sağlıkla dogurayim diye seviyoreee hepiniziii
Kızlar hastaneye gidiyoruz. Çok moralsizim. Ağlamaktan gözlerim şişti. Çok kimsesiziz diye. Sahibimiz Allah.
Evet kuzum ama açılma yokmuş. Rahim ağzı yumuşamış dedi.Ayy bir actim mesajini gördüm noldu bluppppp dogum sanci mi var ayy hadi hayirlisi
Amin canım inşallahgözünüz aydın arkadaşlar. saglikla sihhatle büyütün kuzularınızi insallah.
bir avazda sağlıkla gelsin insallah minigin canim. Allah yardımcın olsun.
doğumdan sonra doğuma gidiyorum diyen herkesin haberine gözleri dolan bir ben miyim acaba?
DoguramadiiimHadi 1 avazda doğurda gel bebek koksun buralar
Amin kuzum inşallahInşallah sağlıkla sihatle gelir minik kuş. Kolay doğumlar yasayalım hepimiz inşallah sonra artık sırası gelenlere.
Sorma nasıl ağladı adam yaKız biz bile heyecanlandık duygulandıkinşallah çok kolay bir doğumun olur canım dualarımız seninle ❣
Allah razı olsun kuzum sağ olOuuy canım yaasağ salim kavuştursun bebeğinle Allahım inşallah. Dualarımız sen ve güzel ailenle
Yarına kaldı herhalde bakalım canımHadi bakalım, Rabbim kolaylık versin bir avazda doğur gel inşallah
Kız sanırım geliyo da az biraz nazlı geliyo
Sağ ol canım yarına kaldı bakalım.Canım inşallah hakkında hayırlısı olsun güzel haberlerini bekliyoruz.
Canım ağlama lütfen yalnız değilsin bak hepimiz dualarla yanındayız. İnşallah her şey güzel olacak, bu günlerde geçecek...
Vardım kanka dönüyoruz eve. Açılma yok yarına kadar baslamazsa gel suni verelim dedi onu da istemiyorum ama bilmiyorum ya nasıl yapsam. Haftasonu yokmuş izne ayrılacakmis dogurtup kurtulma niyetinde gibi geldi sanki ya. Nst de sancı da çıkmadı ama ben hissediyorum geliyo ara ara
Ayy benim gibi oldunn.Evet kuzum ama açılma yokmuş. Rahim ağzı yumuşamış dedi.
Amin canım inşallah
Doguramadiiim
Amin kuzum inşallah
Sorma nasıl ağladı adam yainşallah canım daha açılma yok ya hayırlısı.
Allah razı olsun kuzum sağ ol
Yarına kaldı herhalde bakalım canım
Kız sanırım geliyo da az biraz nazlı geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?