2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Inşallah sağlıkla sihatle gelir minik kuş. Kolay doğumlar yasayalım hepimiz inşallah sonra artık sırası gelenlere.

Kız biz bile heyecanlandık duygulandık inşallah çok kolay bir doğumun olur canım dualarımız seninle

Ouuy canım yaa sağ salim kavuştursun bebeğinle Allahım inşallah. Dualarımız sen ve güzel ailenle

Hadi bakalım, Rabbim kolaylık versin bir avazda doğur gel inşallah

Slm herkese bebeğim bugün dünyaya geldi 2700 gr gayet sağlıklıyız çok şükür sadece sütüm gelmedi daha ama emme refleksi iyi darısı sizlere inşalalh depend çok işe yarıyor
Ya canim benim hayırlı olsun sütünde en kısa zamanda gelir inşallah analı babalı büyütsün kuzun

İki arada bir derede çatlak kurabiye yaptım. Fırına sürdüm minnoş ağladı onla uğraşıyım derken fırındakini unuttum neyse ki ucuz kurtardık.
Ayy okullu annişler sizin çocuklar da sıkılıyor mu yaaa.
Neler yapıyorsunuz yada yapmaya çalışıyorsunuz? Dışarı çıkamıyoruz malum evde etkinlik ne yaptırsam acaba

Idrar değil kan testi ile bakıldı bana 28. Haftama kadar ilk çocuk ama tedbiri elden birakmadik her ay yaptırdık sonrasında gerek yok dedi bıraktık bu kadar büyütülecek bir şey degil diye biliyorum bence ici rahat etmiyorsa bir doktora daha görünsün ablan bir sürü kişide var kan uyuşmazlığı

Kızlar hastaneye gidiyoruz. Çok moralsizim. Ağlamaktan gözlerim şişti. Çok kimsesiziz diye. Sahibimiz Allah.
Sakın bozma moralini bebeğini düşün biz hamileyiz "size şah damarınızdan daha yakınım "diyen Rabbim var var yanımızda dua et içini ferah tut

Canım inşallah hakkında hayırlısı olsun güzel haberlerini bekliyoruz.

Kızlar hastaneye gidiyoruz. Çok moralsizim. Ağlamaktan gözlerim şişti. Çok kimsesiziz diye. Sahibimiz Allah.

Canım ağlama lütfen yalnız değilsin bak hepimiz dualarla yanındayız. İnşallah her şey güzel olacak, bu günlerde geçecek...

Ayy bir actim mesajini gördüm noldu bluppppp dogum sanci mi var ayy hadi hayirlisi
Evet kuzum ama açılma yokmuş. Rahim ağzı yumuşamış dedi.
Amin canım inşallah
Hadi 1 avazda doğurda gel bebek koksun buralar
Doguramadiiim
Inşallah sağlıkla sihatle gelir minik kuş. Kolay doğumlar yasayalım hepimiz inşallah sonra artık sırası gelenlere.
Amin kuzum inşallah
Kız biz bile heyecanlandık duygulandık inşallah çok kolay bir doğumun olur canım dualarımız seninle
Sorma nasıl ağladı adam ya inşallah canım daha açılma yok ya hayırlısı.
Ouuy canım yaa sağ salim kavuştursun bebeğinle Allahım inşallah. Dualarımız sen ve güzel ailenle
Allah razı olsun kuzum sağ ol
Hadi bakalım, Rabbim kolaylık versin bir avazda doğur gel inşallah
Yarına kaldı herhalde bakalım canım
K Kuf ne durumdasın canımm doğuruyormusunn
Kız sanırım geliyo da az biraz nazlı geliyo

Sağ ol canım yarına kaldı bakalım.
K Kuf kanka doktorun yanına vardın mı başlamış mı doğum
Vardım kanka dönüyoruz eve. Açılma yok yarına kadar baslamazsa gel suni verelim dedi onu da istemiyorum ama bilmiyorum ya nasıl yapsam. Haftasonu yokmuş izne ayrılacakmis dogurtup kurtulma niyetinde gibi geldi sanki ya. Nst de sancı da çıkmadı ama ben hissediyorum geliyo ara ara

Ayy benim gibi oldunn.
Merdiven in çık yap hemen pırtlatırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…