Ayy cok heyecanlıHiç bilmiyorum ki canım benim de ilk.
Nisanla karışık su gelmiş olabilir dedi doktor canım. Sanırım azar azar gelmeye de devam ediyo.
Dusunu alıp gelirsin dediğine göre değil demek ki canım. Sabah da duş alıp gitmiştim zaten.
Kızlar hepinize teşekkür ederimsancılar sıklaştı sanki. Bişey sorcam bu sancıların her biri kaç sn sürüyor? Benimki maksimum on sn falan. Böyle mi.olmasi lazım?
Şiddeti arttı bile oy nenem oy beni başının üstünde taşımalı sıpaEveeettt yavaş yavaş artar süresi.şiddeti de artar
Böyleyim bak HEELPAyy cok heyecanlısanki ben doğurcam seni takipteyim naptın nettin ikide bi bakıyorum yazdın mı diye kız blupcuguma yardım edin tecrübeli anaalarrr
Ben biraz öne geçsem olmaz mıHadi bak sıraya girdik sen de gel arkamdan
Anamm senin sancılar başlamış yaaaHiç bilmiyorum ki canım benim de ilk.
Nisanla karışık su gelmiş olabilir dedi doktor canım. Sanırım azar azar gelmeye de devam ediyo.
Dusunu alıp gelirsin dediğine göre değil demek ki canım. Sabah da duş alıp gitmiştim zaten.
Kızlar hepinize teşekkür ederimsancılar sıklaştı sanki. Bişey sorcam bu sancıların her biri kaç sn sürüyor? Benimki maksimum on sn falan. Böyle mi.olmasi lazım?
Ay heycanlandım ne zaman başladı? Nişan falan geldimi ? Bi anda mı başladıAnam kız ikinirsam ya gelirse birden
Anam kız ikinirsam ya gelirse birden
Hatta diyalog da şöyleAhahahaa deli yaa
Benim de 27de baş aşağ olduKız yok korkma bence dönmedi. O aşağıda olan kafası işte gerinme hareketi yapıyo belki de kanala inmeye çalışıyo olabilir seninki. Benim teeeyy 26.haftadan beri baş aşağı ve o zamandan beri oraları kafasıyla ittire ittire deliyohem aşağıda hareket var hem yukarıda tam bir cadı
Ah kuzum biraz zor doneme denk geldik o yüzden bu yalnizligimiz ama Rabbim dayanilmicak yük yuklemezmis biraz gayret edecegiz hepsi az kaldi gececek insallah . Tansiyon ilaci da mi ise yaramadi hay AllahCanımmm.4 gündür uyku yok, kaşıntı tavan. Karnımda Ağrı, reflü de öyle, tansiyon düşmüyor apar topar gittik. Anne oluyorken annesizlik daha bir koydu. Duygularım çok yoğun. Görümcem gelecekti o da gelemiyor, sonumuz hayrolsun inşallah
Valla ya nişan geldi ya da su. Ya da kombo yapıp birlikte geldiler emin değilizAy heycanlandım ne zaman başladı? Nişan falan geldimi ? Bi anda mı başladı
Kizzz ayagi cabuk galiba bu kuzunun gelecek gibi duruyor ayy hadi insallahHatta diyalog da şöyle
Doktor: Doğurmak istiyor musun?
Blup:No
Doktor:İstiyor musun?
Blup:No
Doktor:Tamam o zaman
Blup: BEBEK
Doktor:Tamam gel deneyelim.
(Sancılar başlar)
Blup:HELP
Allahım kokosa bak sen leopar giymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?