- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Yeminle anaların ve anaların organlarının hakkı ödenmezBende valla ne çekti kaburgalarımböbreklerime de teşekkür edicem iyi idare etti beni daha da büyümeden
Ay kim işe severek gidiyor kiHahaTühh ya keşke arasaydın diyebilir biliyo musun o kadar istemeyerek gitti ki bi insan işini bu kadar mı sevmez
Çok mantıklı, hareket edemiyoruz diye sanırım..Aslında cok güzel zamanlarda hamilelik geçiriyoruz ama dışarı çıkamadık bunaldıkvalla hareketsizlikten mi kabız olduk nedir
Bende güya ishal olcam doğum yakındır falan diye umut ediyordum ama kabız oldum tam tersisimdi doğursam ıkınırken gelir diye de korkuyorum lavman bari yaptırırım
Magnezyum da kullanıyorum ama kalsiyum, magnezyum , d3 birarada.. Kalsiyum da kabızlığı tetikliyor olabilir bende çünkü süt ve süt ürünleri beni çocukluğumdan beri kabız yapar.Hadi yaa benim doktorum 2 ye çıkarabilirsin demişti birde magnezyumla desteklemekte rahatlatıyor bilgin olsun
Ne yapmam lazım ya bu hamilelikte ne denersem işe yaramadı. Aslında kabızlıktan cok çekmiş biriyim tecrübeliyim ama demir ilacı sanırım beni mahvediyorSenin haftan iyi aslında hala şansın var kabızlığı atlatabilmek için.
Aynn izledim zaten birde doktorum emzirme şekli hakkında bilgi verdi gösterdi kafa yularda yatay eğimli tut ve emzirdiktrn sonra omuzda gazını çıkart demişti hiç birsoru. Olmaz dediBana da bi arkadaşım söylemişti. Birşey olacağını sanmam ama önlem almak lazım.
emzirirken tıkanırsa diye korkuyorum bende ilkyardım videoları izledim tavsiye ederim. İnsan acil bi durumda napıcanı öğrenince biraz rahatlıyor
He valla zaten doğsun anlatıxcam sende cok çektim hastanelerde süründüm 4 ay aç gezdimYeminle anaların ve anaların organlarının hakkı ödenmez
Ay kim işe severek gidiyor ki
Evet evet vücudu tam bize dönük karın karına hafif eğimli baş yukarıda. Böyle anlatırken çok kolay geliyor inşallah becerebilirimAynn izledim zaten birde doktorum emzirme şekli hakkında bilgi verdi gösterdi kafa yularda yatay eğimli tut ve emzirdiktrn sonra omuzda gazını çıkart demişti hiç birsoru. Olmaz dedi
Ben bir haftadır demiri bıraktım doğuma az kaldı kabız olmayayım diye ama yine de oldum . Şu an farkettim ki yoğurt yemiyorum bi kaç gündür, yoğurt çok işe yarıyor üşenmesem kalkıp yerdim ama yarına inşallah, nasılsa bu gece de doğurmuyorumNe yapmam lazım ya bu hamilelikte ne denersem işe yaramadı. Aslında kabızlıktan cok çekmiş biriyim tecrübeliyim ama demir ilacı sanırım beni mahvediyor
Ya aslında benim de kanım çok yüksek iyice bunaldım içmekten ha bıraktım ha bırakıcamBen bir haftadır demiri bıraktım doğuma az kaldı kabız olmayayım diye ama yine de oldum . Şu an farkettim ki yoğurt yemiyorum bi kaç gündür, yoğurt çok işe yarıyor üşenmesem kalkıp yerdim ama yarına inşallah, nasılsa bu gece de doğurmuyorum
Aynn ahaha beceririz yaa ben anneme güveniyorum birazd daEvet evet vücudu tam bize dönük karın karına hafif eğimli baş yukarıda. Böyle anlatırken çok kolay geliyor inşallah becerebilirim
Ben de acıktım çok.. Dolapta makarna var, aklıma girmeAcıktımMillet her pazartesi diyete başlar çarşamba bozar. Ben hergün başlayıp her gece bozuyorum
Yoğurt yesem benim içim betona döner heraldeBen bir haftadır demiri bıraktım doğuma az kaldı kabız olmayayım diye ama yine de oldum . Şu an farkettim ki yoğurt yemiyorum bi kaç gündür, yoğurt çok işe yarıyor üşenmesem kalkıp yerdim ama yarına inşallah, nasılsa bu gece de doğurmuyorum
Benim annemlerde gelemeyecek kv dem olucakAynn ahaha beceririz yaa ben anneme güveniyorum birazd da
Hahahhaha klasik anneHe valla zaten doğsun anlatıxcam sende cok çektim hastanelerde süründüm 4 ay aç gezdimdoğururken büyük bi salgın vardı falan diye
Makarna mı ımmmh en sevdiğimBen de acıktım çok.. Dolapta makarna var, aklıma girme
Yoğurt yesem benim içim betona döner heralde
Ayy bende acıktım sus hiç hatırlatma hazır yattım uykuya vericem açlığı artıkAcıktımMillet her pazartesi diyete başlar çarşamba bozar. Ben hergün başlayıp her gece bozuyorum
Yoğurt en doğal probiyotik her gün yiyordum çok işe yarıyordu bırakınca olanlar oldu demek ki şimdi konuşunca farkettimYa aslında benim de kanım çok yüksek iyice bunaldım içmekten ha bıraktım ha bırakıcamyoğurt işe yarıyor mu pek sevmiyorum süt ürünlerini de
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kolaylıklar versinHeyecandan uyuyamıyorum 7.30 da doğumum var bana dua edin Kızlar ❤50 kez lavaboya gittim yürü yürü evin içinde pufffff
Amin inş yaa insan zora düşünce güçlü ve cesaretli oluyor hallederiz biz taze annelerBenim annemlerde gelemeyecek kv dem olucak ☹ Bebekler büyüdü ya emme refleksleri kuvvetlidir Allah verir kolaylığını inşallah
Ayyyyyy çok heyecanlıHeyecandan uyuyamıyorum 7.30 da doğumum var bana dua edin Kızlar ❤50 kez lavaboya gittim yürü yürü evin içinde pufffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?