Direkt söylerim olmazsa ya. Dışarı çıkabilir misiniz emzirirken derim. Önemli olan benim rahat etmem yani.Inşallah bebegin hemen tutar göğsünü de bu sıkıntıları yaşamazsın ilk bebeğimde annem yanimdaydi tecrübesizlik vardı bir de sarılık olmuştu kızım örtmeyi bilemiyordum sonra emzire emzire kendimi muhafaza etmeyi öğrendim 2. Bebegimde kayinvalidem vardı ama o hiç emzirirken bakmazdı başını cevirirdi anlayış meselesi cnm inşallah anlayislidirlar sen emzirirken biraz arkanı dönersen anlarlar belki durumunu
Ayy çok zor karar cidddn ama senin kanaman olmuştu sanki biraz uğraşırsan merdiven vs belki 10 nisana kadar doğar zaten bebeğinKızlar bir şey danışıcam size. Şimdi cumartesi kontrolüm var benim. Çatı muayenesi yapılacak. Biliyorsunuz doktorum eğer sezeryan istersen 10 Nisan'dan sonra alabilirim demişti. 10 nisan desem 38+3 oluyor bu arada. Ben tamamen beklemeye karar vermiştim normal doğum için bebeğim dönünce. Bu akşam sağlık bakanı artık özel hastaneleri daha çok kullanıcaz deyince yine bir gerildim. Sizce doktorla konuştuğumda 10'nuna kadar gelmezse sezeryan mı talep etsem? Yoksa yine gözümü karartıp normal doğumu mu beklesem? Sizin düşüncelerinizi çok merak ediyorum.
Yaa öyle mi dedi acaba büyük şehirlerde vaka sayısı çok olan yerler için mi söyledi yoksa her il için mi ben dinleyemedimKızlar bir şey danışıcam size. Şimdi cumartesi kontrolüm var benim. Çatı muayenesi yapılacak. Biliyorsunuz doktorum eğer sezeryan istersen 10 Nisan'dan sonra alabilirim demişti. 10 nisan desem 38+3 oluyor bu arada. Ben tamamen beklemeye karar vermiştim normal doğum için bebeğim dönünce. Bu akşam sağlık bakanı artık özel hastaneleri daha çok kullanıcaz deyince yine bir gerildim. Sizce doktorla konuştuğumda 10'nuna kadar gelmezse sezeryan mı talep etsem? Yoksa yine gözümü karartıp normal doğumu mu beklesem? Sizin düşüncelerinizi çok merak ediyorum.
Zor bir karar canım gerçekten ama büyük şehir gerçekten zor ve riskli oluyor. Bir an önce alıp eve gitmek sanki daha mantıklı geliyor bana. Yine kendin bilirsin tabi.Kızlar bir şey danışıcam size. Şimdi cumartesi kontrolüm var benim. Çatı muayenesi yapılacak. Biliyorsunuz doktorum eğer sezeryan istersen 10 Nisan'dan sonra alabilirim demişti. 10 nisan desem 38+3 oluyor bu arada. Ben tamamen beklemeye karar vermiştim normal doğum için bebeğim dönünce. Bu akşam sağlık bakanı artık özel hastaneleri daha çok kullanıcaz deyince yine bir gerildim. Sizce doktorla konuştuğumda 10'nuna kadar gelmezse sezeryan mı talep etsem? Yoksa yine gözümü karartıp normal doğumu mu beklesem? Sizin düşüncelerinizi çok merak ediyorum.
Yok canım çatı muayenesinden sonra lekelenmem olmuştu o da normalmiş zaten. 1 parmak açıklığım vardı ama o noldu hiç bilmiyorum. Her gün squat yapıyorum, sıcak duşa giriyorum. Merdiven çok yapamıyorum çünkü apartmanda inşaat var hep toz toprak.Ayy çok zor karar cidddn ama senin kanaman olmuştu sanki biraz uğraşırsan merdiven vs belki 10 nisana kadar doğar zaten bebeğin
Küçük şehir, büyük şehir ayrımını bilmiyorum canım ama öyle dedi.Yaa öyle mi dedi acaba büyük şehirlerde vaka sayısı çok olan yerler için mi söyledi yoksa her il için mi ben dinleyemedim
Eşimde aynısınu söylüyor ama son kararı yine bana bırakıyor. Doğum yapacak olan sensin önemli olan senin ne istediğin diyor. Çok arada kaldım bende. Ne güzel dönünce normal doğuma odaklamıştım kendimi. Şimdi bakan böyle deyince napsam bilemedim. Hele ki vakaların yüzde 60'nın İstanbulda olduğunu duyunca.Zor bir karar canım gerçekten ama büyük şehir gerçekten zor ve riskli oluyor. Bir an önce alıp eve gitmek sanki daha mantıklı geliyor bana. Yine kendin bilirsin tabi.
Ohh beklediğim haber geldi sonundaKızlar doğurdum
Sayfalar ve etiketler çok birikmiş okuyamadım ama hepinize teşekkür ederimÇok şükür iyiyiz ikimiz de. Ben biraz yoruldum sadece çünkü gece 12 den beri hiçbir şey yiyemedim icemedim, içtiğim suyu bile çıkardım. E aç ve susuz sancı çekip ıkınmak biraz zor oldu tabii Epidural yüzünden belimde ağrı var onun haricinde toparladim bayağı. Miniğimin selamı var size teyzeleri
Ayyy yarın doğuruyor musunKızlar benim de dogumum yarın ama benim sabahtan beri bel agrisi ve ara ara yoklayan sancilarim var takip edioz gecmezse gidicez bakalim☺ ya tarihi bile.bize birakmiycak benim kız sanırım zorluyor benibana da dua edin lütfen kolay geçsin dogumum insallah yani en fazla 10 saate kucagimda insallah ölecem heyecandan
Benmde bir oğlum var 3 yaşında spinal sezeryanle doğmuştu gayet güzeldi canm.Rabbim sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.
Bende inşallah 7 Nisan Salı sezeryan olucam. Bir oğlum vardı 3 yaşında bir de kızım olacak Allahın izniyle. Spinal sezeryan olucak. Çok korkuyorum. Spinal olanların yorumlarını merak ediyorum
Bacaklarım sızlıyorBacakları ve kalçası ağrıyan var mı kızlar, yatınca daha çok ağrıyor,sol bacak sol kasık ve kalça
Bence halledersin ben esimle kaldım ustelik oglumda yanımizdaydı. Esim cogu oglumla ilgilendi. Oturdugum yerden temizledim altini. Emzirmeyide yattıgim yerden hallettim. Benimkisi sezaryandı.Ya çok mu zor olur ki. Bende eşimden o gün ayrı durmak istemiyorum. Eşim de pek oğlundan uzak durmak istemiyo demedi ama yanımda durmayı istedi o da. Ne bilim 1 gün sadece ama. Pf halledemez miyim ki ben ya
Beeen . Malesef 32 haftada banyoda düştüğm için ordan kaldı sandım ama değilmiş. Sol kasık sol baldır sol çatı fena ağrıyor. Ben ayakta duramıyorm uzun süre. Hatta 15dk dursam bile zorlanıyorum. Kendimi taşıyamıyorum.Bacakları ve kalçası ağrıyan var mı kızlar, yatınca daha çok ağrıyor,sol bacak sol kasık ve kalça
Benim de içten içe çekiliyor sanki, bizim belirtimiz de budur belki,adet olunca da bacağım ağrır benim.Bacaklarım sızlıyor
Geçmiş olsun, benimki o kadar ağır değil de, belki doğum belirtisidir dedim :)Beeen . Malesef 32 haftada banyoda düştüğm için ordan kaldı sandım ama değilmiş. Sol kasık sol baldır sol çatı fena ağrıyor. Ben ayakta duramıyorm uzun süre. Hatta 15dk dursam bile zorlanıyorum. Kendimi taşıyamıyorum.
Bu yüzden Duş alırken de uzun kalamıyorm en geç 15dk da çıkmam lazm yada 15dk durup klozete oturup baştan banyoma devam etmem lazm
Geçen cumartesi gittiğimde 6 tane pozitif vaka vardı hastanemde canım. Arkadaşım çalışıyor orda ordan biliyorum. Muhtemelen daha da artmıştır. İşte benim sorum şu ben her ihtimale karşı ayın 10'nuna sezeryan randevusu alsam mı? O zamana kadar zaten kendiliğinden gelirse çok iyi. Gelmezse böyle bir karar vermek beklemekten daha mı doğru?agacsizkoalaa Sağlık Bakanının açıklamasından sonra bende iyice tedirgin oldum. Doktorum bu hafta çağırmasına rağmen hala gitmedim. Öncelikle gidip hastanenin durumunu öğrenmek istiyorum. Sende gittiğin hastanenin durumunu iyice öğren. Belki de sezaryene gerek kalmıcak bebişin gelmek isticek Bende doğurucağım günü daha geriye çekmeye çalışıyorum bakalım.. Hayırlısı olsun hepimizin hakkında.
Olmayınca olmuyor demekYok ya benden bi cacık olmaz deli dana gibi evin altını üstüne getirdim yine bişey yok
ben de her gün aktifim, iş güç temizlik. Bugün horon bile teptim baya coşkuluYok ya benden bi cacık olmaz deli dana gibi evin altını üstüne getirdim yine bişey yok
Hep derler ya temizlik yaptım ertesi gün doğurdum falan bi umutOlmayınca olmuyor demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?