Vakti saati var işte ne yapsak boş.ben de her gün aktifim, iş güç temizlik. Bugün horon bile teptim baya coşkuluama yok
Yarın doğumum olacak ve gerçekten korkuyorum... ilkinde heyecan vardı bunda korku var sadece...
Kızlar doğurdum
Sayfalar ve etiketler çok birikmiş okuyamadım ama hepinize teşekkür ederimÇok şükür iyiyiz ikimiz de. Ben biraz yoruldum sadece çünkü gece 12 den beri hiçbir şey yiyemedim icemedim, içtiğim suyu bile çıkardım. E aç ve susuz sancı çekip ıkınmak biraz zor oldu tabii Epidural yüzünden belimde ağrı var onun haricinde toparladim bayağı. Miniğimin selamı var size teyzeleri
Kızlar bir şey danışıcam size. Şimdi cumartesi kontrolüm var benim. Çatı muayenesi yapılacak. Biliyorsunuz doktorum eğer sezeryan istersen 10 Nisan'dan sonra alabilirim demişti. 10 nisan desem 38+3 oluyor bu arada. Ben tamamen beklemeye karar vermiştim normal doğum için bebeğim dönünce. Bu akşam sağlık bakanı artık özel hastaneleri daha çok kullanıcaz deyince yine bir gerildim. Sizce doktorla konuştuğumda 10'nuna kadar gelmezse sezeryan mı talep etsem? Yoksa yine gözümü karartıp normal doğumu mu beklesem? Sizin düşüncelerinizi çok merak ediyorum.
Biraz daha bekleyip ona göre mi davransan.. Gidişat nasıl bir takip edelim. Kimse böyle bir tercihe karışmak istemez. Kendin +larını -lerini tart öyle karar ver bence canım. Benim tek seçeneğim var mesela. Ama onda bile diretiyorum daha erken olması içinGeçen cumartesi gittiğimde 6 tane pozitif vaka vardı hastanemde canım. Arkadaşım çalışıyor orda ordan biliyorum. Muhtemelen daha da artmıştır. İşte benim sorum şu ben her ihtimale karşı ayın 10'nuna sezeryan randevusu alsam mı? O zamana kadar zaten kendiliğinden gelirse çok iyi. Gelmezse böyle bir karar vermek beklemekten daha mı doğru?
canim gunumuz yakin.sen ne zaman istiyorsun?Biraz daha bekleyip ona göre mi davransan.. Gidişat nasıl bir takip edelim. Kimse böyle bir tercihe karışmak istemez. Kendin +larını -lerini tart öyle karar ver bence canım. Benim tek seçeneğim var mesela. Ama onda bile diretiyorum daha erken olması için
Burda hep sıranızı çalıyorlarHep derler ya temizlik yaptım ertesi gün doğurdum falan bi umut
Şu anda bile zaten pozitif vakalar var çoğu özellerde. Benim hastanemde geçen hafta 6 tane varmış mesela, bu hafta kaç olmuştur bilmiyorumAllah yardımcın olsun canim
hayırlı uğurlu olsun canım
Allah bagislasin insAllah❣❣
oyy oyy yarami deştin
nabicaz bI..kafam cok karisik
.ne tur bir onlem ne turlu bi islem acaba.daha cok katacagiz dedi ama ne ne kadar.sartlar ne? 3 5 gune aciklariz dedi ama
cok telastayim ben de..
Tabi ki kimse karışmak istemez. Ben sadece düşünceleri merak ettim. Herkesin durumu kendine özel sonuçta. Cumartesi gittiğimde doktorlada konuşucam. Sadece bunun kararını ben mi vermeliyim bebek mi seçmeli onu düşündüm. İnşallah kendisi gelmek ister bir an önce, hayırlı bir vakitteBiraz daha bekleyip ona göre mi davransan.. Gidişat nasıl bir takip edelim. Kimse böyle bir tercihe karışmak istemez. Kendin +larını -lerini tart öyle karar ver bence canım. Benim tek seçeneğim var mesela. Ama onda bile diretiyorum daha erken olması için
Kadın doğumcu arkadaşım var Samsunda görevde şuanda. Onlar bekletmiyorlar 37+larda alıyorlar bebişleri. Banada 37+4 iste demişti. Doktorum 38+3ten önce olmaz dedi. Bakıcaz artıkcanim gunumuz yakin.sen ne zaman istiyorsun?
Orası öyle tabi ki yavrucum. Benim derdim illa normal doğurayım, sezeryan pis kötü değil zaten. Hiç bir zaman olmadı. Ben sadece bebeğim ve vücudum kendini hazır hissettiğinde gelsin istiyordum. Sormak istediğim bu aslında. Anlatabildim mi tam emin değilim amaagacsizkoalaa canm senin ve bebeğinin verecegi bir karar su durumda bile ben bir fikir sunamiyorum . Tek temennim saglikli olsunlar saglikli olalim nerden gelirse gelsinler
En azından pandemi hastanesi değilmiş canım. Kalabalık bir şekilde hallolur. Acil gitsen seni geri çevirecek değiller. İnşallahagacsizkoalaa benim hastahanemde pandemi olmadığından çok kalabalıklaştı sancı ile gitsem yatak bulamama ihtimali bile var Allah yardımcımız olsun sağlıkla tamamlayalım inşallah hepimiz süreci
İnşallahTabi ki kimse karışmak istemez. Ben sadece düşünceleri merak ettim. Herkesin durumu kendine özel sonuçta. Cumartesi gittiğimde doktorlada konuşucam. Sadece bunun kararını ben mi vermeliyim bebek mi seçmeli onu düşündüm. İnşallah kendisi gelmek ister bir an önce, hayırlı bir vakitte
canim bu durumu cok stres yaptim.mantar enfeksiyonu gecirdim.doktorum uzuntuden bagisikligin dusmus yapma dedi.bagisiklik dusunce mantar gelisir dedi.mutlu olmaya calis bisey olmayacak dedi.ama yine de 38 dolunca hatta tam dolmadan da alabiliriz.ama korkuyorum bebegimin secimine karistigim icin.icim hic ama hic rahat degilBurda hep sıranızı çalıyorlarinşallah bu sefer olur ne diyim
Şu anda bile zaten pozitif vakalar var çoğu özellerde. Benim hastanemde geçen hafta 6 tane varmış mesela, bu hafta kaç olmuştur bilmiyorumbende çok tedirginim. Bir yandan Allah'a bırakayım ne zaman isterse bebek o zaman gelsin diyorum. Bir yandan ya daha kötü olursa o zaman gelirse diyorum. Moralim bozuldu yine
Aynı soru kafamı kurcalıyor bende kendime 10nisanı seçmiştim. Aramızda bir gün var. Pazartesi kontrole gitsemde sorsam bari normalde çarşamba gidicektim ama of ne yapıcam bilmiyorum keske kendiliğinden gelseler bizi böyle derin düşüncelerle bırakmadanKızlar bir şey danışıcam size. Şimdi cumartesi kontrolüm var benim. Çatı muayenesi yapılacak. Biliyorsunuz doktorum eğer sezeryan istersen 10 Nisan'dan sonra alabilirim demişti. 10 nisan desem 38+3 oluyor bu arada. Ben tamamen beklemeye karar vermiştim normal doğum için bebeğim dönünce. Bu akşam sağlık bakanı artık özel hastaneleri daha çok kullanıcaz deyince yine bir gerildim. Sizce doktorla konuştuğumda 10'nuna kadar gelmezse sezeryan mı talep etsem? Yoksa yine gözümü karartıp normal doğumu mu beklesem? Sizin düşüncelerinizi çok merak ediyorum.
Kadın doğumcu arkadaşım var Samsunda görevde şuanda. Onlar bekletmiyorlar 37+larda alıyorlar bebişleri. Banada 37+4 iste demişti. Doktorum 38+3ten önce olmaz dedi. Bakıcaz artık
Yaa bende öyle istiyorum..bakalim benim doktorum da arkadasinla ayni fikirde..
Heh anlatmak istediğim tam olarak buydu işte. İşine karışmak gibi oluyor. Sanki yerinden etmişim, rahatını bozmuşum gibi hissettiriyor. Mesela böyle bir durum olmasa ama sezeryan istesem 40'a kadar beklerim. Belki kendi başlar sezeryanda olsa diye. Şimdi riskede atamıyorum.canim bu durumu cok stres yaptim.mantar enfeksiyonu gecirdim.doktorum uzuntuden bagisikligin dusmus yapma dedi.bagisiklik dusunce mantar gelisir dedi.mutlu olmaya calis bisey olmayacak dedi.ama yine de 38 dolunca hatta tam dolmadan da alabiliriz.ama korkuyorum bebegimin secimine karistigim icin.icim hic ama hic rahat degil
Aynı durumdayım bebişim. Kafamda karışık, duygularım da. Aslında baktığında gelişimini tamamlamış oluyor vicdan yapacak birşey yok ortalıkta ama insan kıyamıyor yine işte. Keşke gelse 10'nuna kadarAynı soru kafamı kurcalıyor bende kendime 10nisanı seçmiştim. Aramızda bir gün var. Pazartesi kontrole gitsemde sorsam bari normalde çarşamba gidicektim ama of ne yapıcam bilmiyorum keske kendiliğinden gelseler bizi böyle derin düşüncelerle bırakmadanbir yanım karsıma normal akışı bozma diyor öbür yanım daha da ortalık karısmadan al gel bebegini diyor Ay çıldıriciiiim napsak biz kız
Bana kalsa sezaryene gün alıcam ama eşim senin gibi düşündüğü için bekliyoruz. Kendi gelsin biz müdahale etmeyelim diyor.Ben o yüzden beklemeye karar verdim.Tabi ki kimse karışmak istemez. Ben sadece düşünceleri merak ettim. Herkesin durumu kendine özel sonuçta. Cumartesi gittiğimde doktorlada konuşucam. Sadece bunun kararını ben mi vermeliyim bebek mi seçmeli onu düşündüm. İnşallah kendisi gelmek ister bir an önce, hayırlı bir vakitte
Geçen bir yazı paylaşmıştım burda. Bebek kendini doğuma hazır hissettiğinde anneye sinyal yollar ve doğumu başlatırmış. Umarım bizimkilerde bir an önce kendini hazır hisseder.Bana kalsa sezaryene gün alıcam ama eşim senin gibi düşündüğü için bekliyoruz. Kendi gelsin biz müdahale etmeyelim diyor.Ben o yüzden beklemeye karar verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?