2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
İşte bebek ne kadar emerse, yarım saat emzirdiğim oluyor elliyorum yumuşak geliyor elime boşaldı heralde diyorum acep yine de sağsam mı
Tam boşalıyorsa sağmana gerek yok, ilk aylar zor oluyor,ilkte de ikincide de aynı süreçler oluyor. Allaj kolaylık versin

Canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah en kısa zamanda yanına getirirler toparlasın biraz

Evet canım 7 nisan saati bile belli 8.30 dedi doktor ama son kez cumartesi günü gidicez doktor net herşeyi anlatır .ama gün verdi olabilir mi diye endişe etmiyor değilim canım ya

Öncesinde olmaz inşallah canım az kaldı zaten 7 Nisana şükür artık Nisan da ilerleyebiliyoruz.

Ay canım sorma çok çabuk ağlamaya başladım. Bebek görünce dayanamıyorum. Kendi bebeğimi kucağıma aldığımda kim bilir ne hale gelirim. Bol bol mendil götürmem lazım
Canım Allah analı babalı büyütsün inşallah İnşallah bir an önce gelir bebeğin yanına

Nst baya sancılı çıkıyodu meğersem bağladıkları şeyin üstüne yatmışım
Onu düzelince sancı mancı çıkmadı
Eki Görüntüle 2613018
Kız seninkinin gelesi yok
Artık çok geç ucu düşecek gibi kızarmış baloncuk olmuş
Emzirme aparatı alsan ucuna kelebek gibi avenyin var ben aldım onunla emzir biraz ucu düzelsin.
Gözün aydın canım maşallah güzel doğmuş kısa sürede gelir yanına canım merak etme

Gözün aydın canım çok şükür sağlıkla doğdu ya yanına da gelir inş..sağlıkla huzurla büyüsün

Kızlar teyzesi kızıma örmüş bir de çıngırak yapıcakmış bunları ören küçük ablam bir de büyüğü var onun yeni çocugu oldu, bende hamileyim. Bunları ören ablamda çok istiyor bebek onun içinde dua edermisiniz Allah onada hayırlısıyla çok bekletmeden bir bebek versin bana çok destek oldu bu süreçte neler aldı hazırladı çok hevesli Allah isteyen herkese versin

Eklentiler

• IMG-20200402-WA0011.webp
    86 KB · Görüntüleme: 54
Eczaneden silikon başlık almış eşim ama sevmedi bizim bebek onu emmedi hiç kullanamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…