Tam boşalıyorsa sağmana gerek yok, ilk aylar zor oluyor,ilkte de ikincide de aynı süreçler oluyor. Allaj kolaylık versinİşte bebek ne kadar emerse, yarım saat emzirdiğim oluyor elliyorum yumuşak geliyor elime boşaldı heralde diyorum acep yine de sağsam mı
Düzenli gelen kasılmalardan.Başladığını nasıl anlayacağım
Canım gözün aydınKızlar ben doğurdumAllah bekleyenlere tez zamanda kavuşmak nasip etsin. Normal doğum oldu. 3050 grammış. Ama daha yanıma getirmediler biraz oksijen alması gerekiyormuş Amniyon sıvısını atamamış tam ciğerlerinden. Dua edin kısa zamanda getirsinler bebeğimi inşallah
Kasılma neye benziyor adet ağrısınamı rahminmi kasılıyorDüzenli gelen kasılmalardan.
Evet canım 7 nisan saati bile belli 8.30 dedi doktor ama son kez cumartesi günü gidicez doktor net herşeyi anlatır .ama gün verdi olabilir mi diye endişe etmiyor değilim canım ya
Ay canım sorma çok çabuk ağlamaya başladım. Bebek görünce dayanamıyorum. Kendi bebeğimi kucağıma aldığımda kim bilir ne hale gelirim. Bol bol mendil götürmem lazımYa kıyamam sana. Ben izlesem bende aynı olurum kesin o yüzden bakmıyorum hiç. Ağlayınca çirkin oluyorum.
Gözün aydın canım. Böyle günü belirlenenlere özeniyorum ya. Ne güzel az kalmış sağlıkla gelsin inşallah.
Canım Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar ben doğurdumAllah bekleyenlere tez zamanda kavuşmak nasip etsin. Normal doğum oldu. 3050 grammış. Ama daha yanıma getirmediler biraz oksijen alması gerekiyormuş Amniyon sıvısını atamamış tam ciğerlerinden. Dua edin kısa zamanda getirsinler bebeğimi inşallah
Canım daha iyi hissediyorum. Duşa falan girdim iyi geldi. İnşallah sıkıntı olmaz
Sonlara doğru yaklaşıyoruz diye sevinirken tekrar başa mı dönüyoruz diye korktum böýle devam etmez inş.Ben de geçenlerde epey kusmuştum kaç gün boyunca.. Çok şükür geçti.
Kız seninkinin gelesi yokNst baya sancılı çıkıyodu meğersem bağladıkları şeyin üstüne yatmışım
Onu düzelince sancı mancı çıkmadı
Eki Görüntüle 2613018
Emzirme aparatı alsan ucuna kelebek gibi avenyin var ben aldım onunla emzir biraz ucu düzelsin.Artık çok geçucu düşecek gibi kızarmış baloncuk olmuş
Gözün aydın canım maşallah güzel doğmuş kısa sürede gelir yanına canım merak etmeKızlar ben doğurdumAllah bekleyenlere tez zamanda kavuşmak nasip etsin. Normal doğum oldu. 3050 grammış. Ama daha yanıma getirmediler biraz oksijen alması gerekiyormuş Amniyon sıvısını atamamış tam ciğerlerinden. Dua edin kısa zamanda getirsinler bebeğimi inşallah
Gözün aydın canım çok şükür sağlıkla doğdu ya yanına da gelir inş..sağlıkla huzurla büyüsünKızlar ben doğurdumAllah bekleyenlere tez zamanda kavuşmak nasip etsin. Normal doğum oldu. 3050 grammış. Ama daha yanıma getirmediler biraz oksijen alması gerekiyormuş Amniyon sıvısını atamamış tam ciğerlerinden. Dua edin kısa zamanda getirsinler bebeğimi inşallah
Amin hepimize tşk ederimTam boşalıyorsa sağmana gerek yok, ilk aylar zor oluyor,ilkte de ikincide de aynı süreçler oluyor. Allaj kolaylık versin
Eczaneden silikon başlık almış eşim ama sevmedi bizim bebek onu emmedi hiç kullanamadımKız seninkinin gelesi yok
Emzirme aparatı alsan ucuna kelebek gibi avenyin var ben aldım onunla emzir biraz ucu düzelsin.
Gözün aydın canım maşallah güzel doğmuş kısa sürede gelir yanına canım merak etme
Yumusak değilmiydi acaba markası neydi ben araştırıp Philips avent aldım. Anne memesine en benzeyen uçmuş güya inş işe yararEczaneden silikon başlık almış eşim ama sevmedi bizim bebek onu emmedi hiç kullanamadım
Amin canim sagol darisi senin başina inşallahYa kıyamam sana. Ben izlesem bende aynı olurum kesin o yüzden bakmıyorum hiç. Ağlayınca çirkin oluyorum.
Gözün aydın canım. Böyle günü belirlenenlere özeniyorum ya. Ne güzel az kalmış sağlıkla gelsin inşallah.
Ne yaptinda girdi bizede yol gosterÇok şükür kafası kanalda hatta baya girmiş dedi
Hmm yok duymadığım bir markaydı kutusunu attım olmazsa bi de philips inkini alayımYumusak değilmiydi acaba markası neydi ben araştırıp Philips avent aldım. Anne memesine en benzeyen uçmuş güya inş işe yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?