2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Sağ kasığımda batma oldu oturdum gececek gibide durmuyo yürüyemicem sanırm
Ay sancın gelsin sancın
Kizlar genital bolgeme bugun gun boyunca arada bir agri giriyor acaba acilmami oluyor anlamadim bugun tam 38.haftayi doldurdum masallah kizimda cok hareketli icerde keyfi yerinde gibi ama o agri nereden cikti
Nasıl bir ağrı canım? Benim de bu ara vajinama çok bıçak saplanır gibi oluyor içten. Öyle mi kasık ağrısı gibi mi seninki?

Kızlar göğüs ucu kremine başladım şimdiden dr 34 ten sonra başla demişti de hergün mü sürmem lazım?

@Ebrulipapatya
@ebru_can_ebru
@Elmothemonster
@ayse4401

Uuzn zamandır yoksunuz inşallah iyisinizdir hepiniz.

B Babybirds sen nasılsın canım arada uğrasan keşke.
Canım benim, nadiren bakıyorum doğum yapan arkadaşlara tebrik ve sağlık dileklerimi yazıyorum Seni ve birkaç arkadaşımı daha takip ediyorum canım. Sağlıkla geçecek süreç inşallah, hiç canınızı sıkmayın Bu kadar aşağı iniyorsa çok zirve yapacak güzellikler olacak dünyada En güzeli de bebeklerimiz güzel bir dünyaya gelecek, geldi Ben herkesin kaygılanmasının aksine düşünüyorum.
Elmoyu ve yazdığın diğer arkadaşları ben de merak ediyorum, herkes sağlık afiyette olsun Kendileri ve bebekleri sağlıcaklı olsun inşallah

Canım, hayırlı uğurlu olsun bebeğin, umarım herşey senin ve bebeğin için sağlıkla ve kolaylıkla olur

Ay sancın gelsin sancın

Nasıl bir ağrı canım? Benim de bu ara vajinama çok bıçak saplanır gibi oluyor içten. Öyle mi kasık ağrısı gibi mi seninki?
Ay o bıcak saplanması bana da oluyor cidden sanki biri bıcak sokmuş gibi keskin bi acı
Kızlar göğüs ucu kremine başladım şimdiden dr 34 ten sonra başla demişti de hergün mü sürmem lazım?
Hergün sürsen tabi daha faydalı olur. Birde karnını yağlarken gögüslerine yağ sür yumuşasın ve çatlamasın

Kızlar canım bir meyve çekti, çok klasik hemen aklınıza gelecek olanlardan. Henüz her yerde yok ama. Tee Pendik'te bir yer bulduk şimdi onu almaya geldik eşimle. Bana diyor ki bunu ye de doğur artık bu zamana kadar birşey istemedin doğru düzgün zirvede bırak

Ay sancın gelsin sancın

Aynı ağrı bana da oluyor ya. Vajinama resmen bıçak saplanır gibi oluyor. Zıplatıyor sancı. Çok sık olmaya başladı. Ne zaman endişelenmek gerekir, doktora danışmak gerekir hiç bilmiyorum. Bebek çok sert hareketler yapıyor yine. Hastanem 1.5 saat uzaklıkta. Hafiften tırsmıyor değilim. Bugün 3 kere tuvalete çıktım. Normalde kabızım yani

Kizlar genital bolgeme bugun gun boyunca arada bir agri giriyor acaba acilmami oluyor anlamadim bugun tam 38.haftayi doldurdum masallah kizimda cok hareketli icerde keyfi yerinde gibi ama o agri nereden cikti
Bende 38.haftayi doldurdum benimde vajinama agri giriyordu sonra gecti benim bebekte cok hareketli bugunde kontroldeydik hersey yolunda bebek asagiya dönmus ama kanala girmemis dedi pazartesi sezeryan oluvak 38+6 oluyorum pazartesi.

yuregini sakin tut..kiz sen burda o kadar dua aldin ki su gibi gelip gececek meraklanma
forumcak dua ettik
ya yerim ya Allah razı olsun ciğerparem hepinizden
Olaydi direk minnosumun fotosunu atardim dayanamazdiim
bende Atıcam inşallah kuzum hayırlısıyla doğaydı.birde il il korona vakaları açıklandı iyice beni bi korku sardı
Kankim gözün Aydın Allah analı babalı büyütsün.minnoşun bi fotosunu bekleriz toparlanınca çok şükür sende atlattın darısı bizlere inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…