- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Ay sancın gelsin sancınSağ kasığımda batma oldu oturdumgececek gibide durmuyo yürüyemicem sanırm
Nasıl bir ağrı canım? Benim de bu ara vajinama çok bıçak saplanır gibi oluyor içten. Öyle mi kasık ağrısı gibi mi seninki?Kizlar genital bolgeme bugun gun boyunca arada bir agri giriyor acaba acilmami oluyor anlamadim bugun tam 38.haftayi doldurdum masallah kizimda cok hareketli icerde keyfi yerinde gibi ama o agri nereden cikti
Sanki genital bolge geriliyor gibi canimAy sancın gelsin sancın
Nasıl bir ağrı canım? Benim de bu ara vajinama çok bıçak saplanır gibi oluyor içten. Öyle mi kasık ağrısı gibi mi seninki?
Ayyyy ben tek mi kaldımSağ kasığımda batma oldu oturdumgececek gibide durmuyo yürüyemicem sanırm
Doğum değil kız ağrıAyyyy ben tek mi kaldım
Kızlar ben sezeryan ile dün doğum yaptim ve dünden beri hiç uyumadım bebek emmiyor refleks yok bugün biraz mama verebildik zar zor dün migdeside yıkandı amniyon yutmuş moralim çok bozuk sürekli uyuyor kan şekerde iyi çıkıyordu bugün biraz toparladı sanki ama çok uyuması beni korkutuyor kakasini çişini yaptı çok sukur.. lütfen dua edin hemen toparladı çıkalım hastaneden
Canım benim, nadiren bakıyorum doğum yapan arkadaşlara tebrik ve sağlık dileklerimi yazıyorum@Ebrulipapatya
@ebru_can_ebru
@Elmothemonster
@ayse4401
Uuzn zamandır yoksunuz inşallah iyisinizdir hepiniz.
B Babybirds sen nasılsın canım arada uğrasan keşke.
Canım, hayırlı uğurlu olsun bebeğin, umarım herşey senin ve bebeğin için sağlıkla ve kolaylıkla olurKızlar herbirinize çok çok teşekkür ederim mama veriyorum evde denemelere devam edeceğim. Sadece uykusu ağır dünyaya alışamadı bebegim uyandirıyorum 2 - 2,5 saatte bir.
Burada bir arkadaş sormuştu eşimle gitsem idare edebilir miyiz diye. Ben eşimleydim ve gerçekten çok zor oldu yengesi geldi en son yapamadık. Hem ağrın oluyor hem tecrübesizsin hemde bebekten adam hiç anlamıyor korkuyor hemşirelerde her dakika yanında olmuyor malesef. Bence eli is turanbir bayan olması şart.
Şunları yazarken bile gözüm kapanıyor kapatamıyorum son uykularınızı guzelce alın kızlar :) öpüyorum sizleri görüşmek uzere
Ay o bıcak saplanması bana da oluyor cidden sanki biri bıcak sokmuş gibi keskin bi acıAy sancın gelsin sancın
Nasıl bir ağrı canım? Benim de bu ara vajinama çok bıçak saplanır gibi oluyor içten. Öyle mi kasık ağrısı gibi mi seninki?
Hergün sürsen tabi daha faydalı olur. Birde karnını yağlarken gögüslerine yağ sür yumuşasın ve çatlamasınKızlar göğüs ucu kremine başladım şimdiden dr 34 ten sonra başla demişti de hergün mü sürmem lazım?
Az kaldı bacm bu gün yarın gelirler inşaAllahKız senin olman rahatlatıyor beni
Sen elinden geleni yaptın artık gerisi senin bebeye kaldıNe zaman geliyeah bu bebeler
Hadi enerji yollayalım doğacak bu bebişlerNe zaman geliyeah bu bebeler
Erik miKızlar canım bir meyve çekti, çok klasik hemen aklınıza gelecek olanlardan. Henüz her yerde yok ama.Tee Pendik'te bir yer bulduk şimdi onu almaya geldik eşimle. Bana diyor ki bunu ye de doğur artık bu zamana kadar birşey istemedin doğru düzgün zirvede bırak
Aynı ağrı bana da oluyor ya. Vajinama resmen bıçak saplanır gibi oluyor. Zıplatıyor sancı. Çok sık olmaya başladı. Ne zaman endişelenmek gerekir, doktora danışmak gerekir hiç bilmiyorum. Bebek çok sert hareketler yapıyor yine. Hastanem 1.5 saat uzaklıkta. Hafiften tırsmıyor değilim. Bugün 3 kere tuvalete çıktım. Normalde kabızım yaniAy sancın gelsin sancın
Bence çilekErik mi
Bende 38.haftayi doldurdum benimde vajinama agri giriyordu sonra gecti benim bebekte cok hareketli bugunde kontroldeydik hersey yolunda bebek asagiya dönmus ama kanala girmemis dedi pazartesi sezeryan oluvak 38+6 oluyorum pazartesi.Kizlar genital bolgeme bugun gun boyunca arada bir agri giriyor acaba acilmami oluyor anlamadim bugun tam 38.haftayi doldurdum masallah kizimda cok hareketli icerde keyfi yerinde gibi ama o agri nereden cikti
ya yerim ya Allah razı olsun ciğerparem hepinizdenyuregini sakin tut..kiz sen burda o kadar dua aldin ki su gibi gelip gececek meraklanma
forumcak dua ettik
bende Atıcam inşallah kuzum hayırlısıyla doğaydı.birde il il korona vakaları açıklandı iyice beni bi korku sardıOlaydi direk minnosumun fotosunu atardim dayanamazdiim
Kankim gözün Aydın Allah analı babalı büyütsün.minnoşun bi fotosunu bekleriz toparlanıncaKızlar doğurdum
Sayfalar ve etiketler çok birikmiş okuyamadım ama hepinize teşekkür ederimÇok şükür iyiyiz ikimiz de. Ben biraz yoruldum sadece çünkü gece 12 den beri hiçbir şey yiyemedim icemedim, içtiğim suyu bile çıkardım. E aç ve susuz sancı çekip ıkınmak biraz zor oldu tabii Epidural yüzünden belimde ağrı var onun haricinde toparladim bayağı. Miniğimin selamı var size teyzeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?