2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Karpuz

Kızlaaaaarr kasıklarım çok fena akşam üstü idrarımda yanma da başladı duramıyorum sanırım idrar yolu enf oldumm
Yarın sabahtan sağlık ocağına gitmem lazım antibiyotik için. Ooyy nenem oyyyhh bimbu eksikti. Aman kızlar doğum yapanlar özellikle sakın çeşme suyu ile direk taharetlenmeyin. Sıcak su kullanın. Ben bi kaç kez çeşme suyu kullandm ondan oldu kesinnn.

Bende 38.haftayi doldurdum benimde vajinama agri giriyordu sonra gecti benim bebekte cok hareketli bugunde kontroldeydik hersey yolunda bebek asagiya dönmus ama kanala girmemis dedi pazartesi sezeryan oluvak 38+6 oluyorum pazartesi.
Benim bebis 1 aydir asagilarda takiliyor pek gelmeye niyeti yok gibi ablasi tam 40.haftada geldi umarim bu kizim oyle olmaz

Ayni durumlar bendede var bugun kontroldeydim sanci cikmadi nst de suyu herseyi iyi bebegin dönmus ama kanala girmemis benim sezeryan olucak pazartesine gun verdi doktor 38+6 hafta oluyor.

Gecmis olsun iyi olursun insallah.

Bende hamieligim boyunca cok yasadim canim dedigin gibi sicak suyla taharet al bide yatarken kucuk mendiller varya onu utu varsa utule yada dogalgaz varsa ona tut biraz sicak olsun ic camasirina koy sicak sicak epey rahatlatır seni

Ebebek de kapanmış ya online alışverişe.. Nereden alsam acaba?

Kesin erik Annemler erik bahçesinde oturuyor ama yemek nasip olmayacak bana.. Başka yerin eriğini de yiyemiyorum.

Canım geçmiş olsun Tedbirli git oralara aman diyeyim salgın kol geziyor

Elimzden geldgince sakin olcaz mecbur. Kalicagimz 1 gun sonucta. Ve bizim oldgumz katlr ve drlarimz ayri sonucta. Hic bsiey olmick

Ayni durumlar bendede var bugun kontroldeydim sanci cikmadi nst de suyu herseyi iyi bebegin dönmus ama kanala girmemis benim sezeryan olucak pazartesine gun verdi doktor 38+6 hafta oluyor.
Benim daha zamanım var. Salı günü kontrol var ondan sonra bakacağız duruma

İyi dileklerde bulunan herkese tek tek teşekkürler Bebeğim yanımda uyuyor şu an çok şükür
Ben dün sancılar gelmeden önce uzun uzun duşta kalmıştım onun da doğurmamda etkisi vardır diye düşünüyorum. Duş alıp yattım saat gece 4 gibi hafif hafif karnım ağrıyordu. Afedersiniz ishalim vardı biraz ondan karnım ağrıyor sandım. 7 ye kadar yarı uyur yarı uyanık geçti. 9 gibi evden çıktık bugün kontrol günümüzdü. 3cmlik bir açıklık vardı gittiğimizde ama nst deki sancı şiddeti pek tatmin etmedi doktoru eve geri döndük. 2-3 saat içinde baya şiddetlendi artık belime kasığıma vuruyordu sancılar. Kıvranıyordum resmen ondan sonrasını pek hatırlamıyorum yani hatırlamak istemiyorum diyeyim baya yaygara kopardım diyebilirim 16.56 da çok şükür bebeğim geldi. Dualara çok inanıyorum gerçekten. Bol bol dua edin. Nst’ye de pek inanmayın derim ben sancıdan kıvranırken açıklık 9 cm’ye vurduğunda bile Pek sancı görünmüyordu Örnek olması için yazmak istedim sürecimi

Kızlar ya sağ tarafım bildiğin dayak yemişim de çürümüş gibi acıyor. Kaburgam da değil tam olarak, tam yan taraf ve kaburganın altındaki boşlukta bu dediğim acı.. Boşluk diyorum ama boş değil şu an tabi.. Dokununca sıçratıyor. Niye olur ki böyle bir şey? Çocuk genelde sağa yaslı duruyor benim, göbeğim de sağa meyilli yamuk genelde..

hayırlı uğurlu olsun canım.Allah saglikli anali babali büyütsün inşallah

sag bobrekte genişleme olabilir
doktora sor derim.gebelikte son zamanlarda agri oluyor.eger dayanilmaz olursa ameliyati da var.katadrel takiliyor.suyu bol ic.sol yanina uzan.dogum sonrasi geciyor.eser kalmiyor meraklanma.gcms olsun.

sag bobrekte genişleme olabilir
doktora sor derim.gebelikte son zamanlarda agri oluyor.eger dayanilmaz olursa ameliyati da var.katadrel takiliyor.suyu bol ic.sol yanina uzan.dogum sonrasi geciyor.eser kalmiyor meraklanma.gcms olsun.
Zaten vardı böbrekte genişleme benim ama ciddi boyutta değil demişti ayrıntılı ultrasonda doktor.. Su bol içiyorum zaten enfeksiyonum olduğu için..Ama böbrek daha aşağıda ve arkaya doğru diye biliyorum ben.. Bu kaburgamın altındaki boşlukta diyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…