2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ben o dedgini yan yatinca bebek agirlastgi icin yasiorm aslnda. Genlde sagim agrio. Cunku sirti sagima dogru

Sağ ol canım çok güzel şeyler söylemişsin.
Yine de buralarda olduğunu bilmek güzel.

Acaba nedir?

Kesin erik Annemler erik bahçesinde oturuyor ama yemek nasip olmayacak bana.. Başka yerin eriğini de yiyemiyorum.
Sağ ol canım çok güzel şeyler söylemişsin.
Yine de buralarda olduğunu bilmek güzel.

Acaba nedir?
Cherrygum ve Tikkabilla bildi

İlk doğumunuz muydu. Çok uzun sürmemiş sanki. Size uzun gelmiştir tabide Allah kurtarmış. Gözünüz Aydın darısı bizlere

degisik yerlere vurabiliyor ağri.doktor daha iyi bilir onu.eger dayanmazsan bir arayip sorarsin.gecmisler olsun.insAllah hemen gecer iyilesirsin

Böbrek geldi benim de aklıma eğer bebekte oraya yaslanmaya devam ederse genişleme olabilir. Benim de sol tarafımdaydı bebekte oradaydı hatta dönüp yer değiştirince rahatlamıştım ben sol tarafına yat elinden geldiğince böbrekse eğer umarım değildir.

Böbrek geldi benim de aklıma eğer bebekte oraya yaslanmaya devam ederse genişleme olabilir. Benim de sol tarafımdaydı bebekte oradaydı hatta dönüp yer değiştirince rahatlamıştım ben sol tarafına yat elinden geldiğince böbrekse eğer umarım değildir.

Bana bir kere daha olmuştu, doktor normal demişti ama bu ara çok sık oluyor.
Ayy doğurcak mısın kız yoksa

degisik yerlere vurabiliyor ağri.doktor daha iyi bilir onu.eger dayanmazsan bir arayip sorarsin.gecmisler olsun.insAllah hemen gecer iyilesirsin
Kontrolüm haftaya, inşallah kötüleşmez.
Benim de normalde sola dayalıydı çocuk ama son bir iki haftadır sağa dayandı. O zamandan beri oluyor bu durum.. Nasıl döndürcem ben bu çocuğu yaa

Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün sağlıklı sıhhatli olsun inşallah çok ıkındın mı acaba

Bana bir kere daha olmuştu, doktor normal demişti ama bu ara çok sık oluyor.

Ayy doğurcak mısın kız yoksa
Benimde son zamanlarda çok sıklaştı yerimden zıplıyorum arada
Kontrolüm haftaya, inşallah kötüleşmez.

Benim de normalde sola dayalıydı çocuk ama son bir iki haftadır sağa dayandı. O zamandan beri oluyor bu durum.. Nasıl döndürcem ben bu çocuğu yaa
İşte olabilir canım ya baş aşağı dönerse çok rahat edersin aslında. Böbrek olmasa bile yan yatınca o kaburgalara boşluklara yaslandığından oralar artık acıyor agacsizkoalaa evde sürünmüştü yerlerde bi takım hareketler yapmıştı ona sor tecrübeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…