Ben o dedgini yan yatinca bebek agirlastgi icin yasiorm aslnda. Genlde sagim agrio. Cunku sirti sagima dogruZaten vardı böbrekte genişleme benim ama ciddi boyutta değil demişti ayrıntılı ultrasonda doktor.. Su bol içiyorum zaten enfeksiyonum olduğu için..Ama böbrek daha aşağıda ve arkaya doğru diye biliyorum ben.. Bu kaburgamın altındaki boşlukta diyeyim.
Canım benim, nadiren bakıyorum doğum yapan arkadaşlara tebrik ve sağlık dileklerimi yazıyorumSeni ve birkaç arkadaşımı daha takip ediyorum canım. Sağlıkla geçecek süreç inşallah, hiç canınızı sıkmayın Bu kadar aşağı iniyorsa çok zirve yapacak güzellikler olacak dünyada En güzeli de bebeklerimiz güzel bir dünyaya gelecek, geldi Ben herkesin kaygılanmasının aksine düşünüyorum. ❤
Elmoyu ve yazdığın diğer arkadaşları ben de merak ediyorum, herkes sağlık afiyette olsunKendileri ve bebekleri sağlıcaklı olsun inşallah
Kızlar canım bir meyve çekti, çok klasik hemen aklınıza gelecek olanlardan. Henüz her yerde yok ama.Tee Pendik'te bir yer bulduk şimdi onu almaya geldik eşimle. Bana diyor ki bunu ye de doğur artık bu zamana kadar birşey istemedin doğru düzgün zirvede bırak
Koç burcuSen elinden geleni yaptın artık gerisi senin bebeye kaldıbiraz inatçı mı ne
Çilek heryer de var kızBence çilek
Erik mi
Bence çilek
Karpuz
Kesin erikAnnemler erik bahçesinde oturuyor ama yemek nasip olmayacak bana.. Başka yerin eriğini de yiyemiyorum.
Cherrygum ve Tikkabilla bildiSağ ol canım çok güzel şeyler söylemişsin.
Yine de buralarda olduğunu bilmek güzel.
Acaba nedir?
İlk doğumunuz muydu. Çok uzun sürmemiş sanki. Size uzun gelmiştir tabideİyi dileklerde bulunan herkese tek tek teşekkürlerBebeğim yanımda uyuyor şu an çok şükür
Ben dün sancılar gelmeden önce uzun uzun duşta kalmıştım onun da doğurmamda etkisi vardır diye düşünüyorum. Duş alıp yattım saat gece 4 gibi hafif hafif karnım ağrıyordu. Afedersiniz ishalim vardı biraz ondan karnım ağrıyor sandım. 7 ye kadar yarı uyur yarı uyanık geçti. 9 gibi evden çıktık bugün kontrol günümüzdü. 3cmlik bir açıklık vardı gittiğimizde ama nst deki sancı şiddeti pek tatmin etmedi doktoru eve geri döndük. 2-3 saat içinde baya şiddetlendi artık belime kasığıma vuruyordu sancılar. Kıvranıyordum resmenondan sonrasını pek hatırlamıyorum yani hatırlamak istemiyorum diyeyim baya yaygara kopardım diyebilirim 16.56 da çok şükür bebeğim geldi. Dualara çok inanıyorum gerçekten. Bol bol dua edin. Nst’ye de pek inanmayın derim ben sancıdan kıvranırken açıklık 9 cm’ye vurduğunda bile Pek sancı görünmüyordu Örnek olması için yazmak istedim sürecimi
Bizimki de koç olacakKoç burcu
Güzelmiydi kız çatır çutur yeseydin benim yerime deCherrygum ve Tikkabilla bildi
degisik yerlere vurabiliyor ağri.doktor daha iyi bilir onu.eger dayanmazsan bir arayip sorarsin.gecmisler olsun.insAllah hemen gecer iyilesirsinZaten vardı böbrekte genişleme benim ama ciddi boyutta değil demişti ayrıntılı ultrasonda doktor.. Su bol içiyorum zaten enfeksiyonum olduğu için..Ama böbrek daha aşağıda ve arkaya doğru diye biliyorum ben.. Bu kaburgamın altındaki boşlukta diyeyim.
Ablam koç iyi kız aslındaBizimki de koç olacakAy koç burcu nasıldır ben bilmiyorum hiç
Böbrek geldi benim de aklıma eğer bebekte oraya yaslanmaya devam ederse genişleme olabilir. Benim de sol tarafımdaydı bebekte oradaydı hatta dönüp yer değiştirince rahatlamıştım benZaten vardı böbrekte genişleme benim ama ciddi boyutta değil demişti ayrıntılı ultrasonda doktor.. Su bol içiyorum zaten enfeksiyonum olduğu için..Ama böbrek daha aşağıda ve arkaya doğru diye biliyorum ben.. Bu kaburgamın altındaki boşlukta diyeyim.
Böbrek geldi benim de aklıma eğer bebekte oraya yaslanmaya devam ederse genişleme olabilir. Benim de sol tarafımdaydı bebekte oradaydı hatta dönüp yer değiştirince rahatlamıştım benZaten vardı böbrekte genişleme benim ama ciddi boyutta değil demişti ayrıntılı ultrasonda doktor.. Su bol içiyorum zaten enfeksiyonum olduğu için..Ama böbrek daha aşağıda ve arkaya doğru diye biliyorum ben.. Bu kaburgamın altındaki boşlukta diyeyim.
Tam mevsimindeki gibi değil ama olsunBizimki de koç olacakAy koç burcu nasıldır ben bilmiyorum hiç
Güzelmiydi kız çatır çutur yeseydin benim yerime de
Bana bir kere daha olmuştu, doktor normal demişti ama bu ara çok sık oluyor.Ay o bıcak saplanması bana da oluyor cidden sanki biri bıcak sokmuş gibi keskin bi acı
Hergün sürsen tabi daha faydalı olur. Birde karnını yağlarken gögüslerine yağ sür yumuşasın ve çatlamasın
Ayy doğurcak mısın kız yoksaAynı ağrı bana da oluyor ya. Vajinama resmen bıçak saplanır gibi oluyor. Zıplatıyor sancı. Çok sık olmaya başladı. Ne zaman endişelenmek gerekir, doktora danışmak gerekir hiç bilmiyorum. Bebek çok sert hareketler yapıyor yine. Hastanem 1.5 saat uzaklıkta. Hafiften tırsmıyor değilim. Bugün 3 kere tuvalete çıktım. Normalde kabızım yani
Kontrolüm haftaya, inşallah kötüleşmez.degisik yerlere vurabiliyor ağri.doktor daha iyi bilir onu.eger dayanmazsan bir arayip sorarsin.gecmisler olsun.insAllah hemen gecer iyilesirsin
Benim de normalde sola dayalıydı çocuk ama son bir iki haftadır sağa dayandı. O zamandan beri oluyor bu durum.. Nasıl döndürcem ben bu çocuğu yaaBöbrek geldi benim de aklıma eğer bebekte oraya yaslanmaya devam ederse genişleme olabilir. Benim de sol tarafımdaydı bebekte oradaydı hatta dönüp yer değiştirince rahatlamıştım bensol tarafına yat elinden geldiğince böbrekse eğer umarım değildir.
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün sağlıklı sıhhatli olsun inşallahİyi dileklerde bulunan herkese tek tek teşekkürlerBebeğim yanımda uyuyor şu an çok şükür
Ben dün sancılar gelmeden önce uzun uzun duşta kalmıştım onun da doğurmamda etkisi vardır diye düşünüyorum. Duş alıp yattım saat gece 4 gibi hafif hafif karnım ağrıyordu. Afedersiniz ishalim vardı biraz ondan karnım ağrıyor sandım. 7 ye kadar yarı uyur yarı uyanık geçti. 9 gibi evden çıktık bugün kontrol günümüzdü. 3cmlik bir açıklık vardı gittiğimizde ama nst deki sancı şiddeti pek tatmin etmedi doktoru eve geri döndük. 2-3 saat içinde baya şiddetlendi artık belime kasığıma vuruyordu sancılar. Kıvranıyordum resmenondan sonrasını pek hatırlamıyorum yani hatırlamak istemiyorum diyeyim baya yaygara kopardım diyebilirim 16.56 da çok şükür bebeğim geldi. Dualara çok inanıyorum gerçekten. Bol bol dua edin. Nst’ye de pek inanmayın derim ben sancıdan kıvranırken açıklık 9 cm’ye vurduğunda bile Pek sancı görünmüyordu Örnek olması için yazmak istedim sürecimi
Benimde son zamanlarda çok sıklaştı yerimden zıplıyorum aradaBana bir kere daha olmuştu, doktor normal demişti ama bu ara çok sık oluyor.
Ayy doğurcak mısın kız yoksa
İşte olabilir canım ya baş aşağı dönerse çok rahat edersin aslında. Böbrek olmasa bile yan yatınca o kaburgalara boşluklara yaslandığından oralar artık acıyorKontrolüm haftaya, inşallah kötüleşmez.
Benim de normalde sola dayalıydı çocuk ama son bir iki haftadır sağa dayandı. O zamandan beri oluyor bu durum.. Nasıl döndürcem ben bu çocuğu yaa
Benim canım çekti sanırımÇilek heryer de var kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?