- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.172
- 798
Ahaha yerlere atacam ben de kendimiBenimde son zamanlarda çok sıklaştı yerimden zıplıyorum arada
İşte olabilir canım ya baş aşağı dönerse çok rahat edersin aslında. Böbrek olmasa bile yan yatınca o kaburgalara boşluklara yaslandığından oralar artık acıyoragacsizkoalaa evde sürünmüştü yerlerde bi takım hareketler yapmıştı ona sor tecrübeli
Erikle pek aram yokturCherrygum ve Tikkabilla bildi
Valla ben 40 haftalık arkadaşlardan önce doğurursam iyi küfür yerimBana bir kere daha olmuştu, doktor normal demişti ama bu ara çok sık oluyor.
Ayy doğurcak mısın kız yoksa
Cok ikindin mi ne kizHayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün sağlıklı sıhhatli olsun inşallahçok ıkındın mı acaba
Aynen bana da öyle geliyorBenimde son zamanlarda çok sıklaştı yerimden zıplıyorum arada
İşte olabilir canım ya baş aşağı dönerse çok rahat edersin aslında. Böbrek olmasa bile yan yatınca o kaburgalara boşluklara yaslandığından oralar artık acıyoragacsizkoalaa evde sürünmüştü yerlerde bi takım hareketler yapmıştı ona sor tecrübeli
Neyse o çoğu yerde bulunan birşey artıkBenim canım çekti sanırım
Evet kanka bende çok ıkınmıştım ama geçen ay Burda bi arkadaşım doğum yaptı 3 ıkınmada doğurdum çocuğu dedi.halbuki ben 20 kere falan son gücümle ıkınmışımdır yani.merak ettim o yüzden kaç kere ıkındığını hatırlıyormu acaba diyeCok ikindin mi ne kizen az 3 kilo olan bi insani firlatmak icin son gucunle ikincan zate
Valla sıraya bakmıyor bu işlerValla ben 40 haftalık arkadaşlardan önce doğurursam iyi küfür yerimAman daha erken benim için. Bir an önce istemiyor değilim ama sırası gelen doğursun önce bakalım
Ha o anlamdaEvet kanka bende çok ıkınmıştım ama geçen ay Burda bi arkadaşım doğum yaptı 3 ıkınmada doğurdum çocuğu dedi.halbuki ben 20 kere falan son gücümle ıkınmışımdır yani.merak ettim o yüzden kaç kere ıkındığını hatırlıyormu acaba diye
Benim de babam koç. O da iyidir severim keratayıAblam koç iyi kız aslında
Korkutma kız beni gece gece. Benim koca da uyanmaz valla sancılandım doğuruyorum desem uyu sabaha geçer der.Valla sıraya bakmıyor bu işlerbelli olmaz yani
O zaman bu geceden başla senAhaha yerlere atacam ben de kendimiEl kadar bebenin bize yaptırdıklarına bak hele ya, yerlerde süründürecek bizi
Kız o bir şey demez, ona kalsa hep sürüneyim yerlerde, çok hareketsizmişim biraz spor yap diyorduO zaman bu geceden başla seneşin ne der bilemiyorum ama
Korkutma kız beni gece gece. Benim koca da uyanmaz valla sancılandım doğuruyorum desem uyu sabaha geçer der.Yakın olsa kalkıp giderim de 1 buçuk saatlik yol Yok yok benimki beklesin uslu çocuk olsun abilerine ablalarına saygısızlık etmesin
Amaneyyyy 15 20 mi250 üstümü15 20den sonra kıçımı kaldıramıyorum kız
Evin içinde napayım deseydin tıkıldık kaldıkKız o bir şey demez, ona kalsa hep sürüneyim yerlerde, çok hareketsizmişim biraz spor yap diyordu
Sorma yürüyüşler de bitti artık :/ Benimkine kalsa zorla akşamları yürütecek yine ama havalar epey serin hasta olmak istemiyorum, boğaz ağrım 3 haftadır yeni geçti. Hava iyi olsa aslında akşam geç vakte doğru yürünebilir kimsecikler yokken..Evin içinde napayım deseydin tıkıldık kaldıksiz yürüyüş yapan çifttiniz ama simdi daha onu da yapamıyoruz hiç birimiz
Benimde babam ve eşim koç. Babam sessiz bir tip pek koçluğu yok ama eşimm öfffBenim de babam koç. O da iyidir severim keratayıPatronum da koç. Çok kral adamdır. Tanıdığım en harika insanlardan hatta. Keşke onun gibi olsa oğluşum
Korkutma kız beni gece gece. Benim koca da uyanmaz valla sancılandım doğuruyorum desem uyu sabaha geçer der.Yakın olsa kalkıp giderim de 1 buçuk saatlik yol Yok yok benimki beklesin uslu çocuk olsun abilerine ablalarına saygısızlık etmesin
İnşallah canımHa o anlamdapardoon
Bnm yengem de cabuk doguranlrdan. Insllh bizimkiler de ole.olur
Biliyomusun bugun aynı seyi bende söyledim eşime akşamları çıkalım kimse yok dışarıda diyeSorma yürüyüşler de bitti artık :/ Benimkine kalsa zorla akşamları yürütecek yine ama havalar epey serin hasta olmak istemiyorum, boğaz ağrım 3 haftadır yeni geçti. Hava iyi olsa aslında akşam geç vakte doğru yürünebilir kimsecikler yokken..
Tek seferde mi 200? Zamanında çok yaptım ama o zaman hamile değildim tek seferde yapabiliyordum, şu an 20 yapsam ölürüm gibiAmaneyyyy 15 20 miben 200 e az diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?