2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ahaha yerlere atacam ben de kendimi El kadar bebenin bize yaptırdıklarına bak hele ya, yerlerde süründürecek bizi

Bana bir kere daha olmuştu, doktor normal demişti ama bu ara çok sık oluyor.

Ayy doğurcak mısın kız yoksa
Valla ben 40 haftalık arkadaşlardan önce doğurursam iyi küfür yerim Aman daha erken benim için. Bir an önce istemiyor değilim ama sırası gelen doğursun önce bakalım

Aynen bana da öyle geliyor
Benim canım çekti sanırım
Neyse o çoğu yerde bulunan birşey artık

Cok ikindin mi ne kiz en az 3 kilo olan bi insani firlatmak icin son gucunle ikincan zate
Evet kanka bende çok ıkınmıştım ama geçen ay Burda bi arkadaşım doğum yaptı 3 ıkınmada doğurdum çocuğu dedi.halbuki ben 20 kere falan son gücümle ıkınmışımdır yani.merak ettim o yüzden kaç kere ıkındığını hatırlıyormu acaba diye

Valla ben 40 haftalık arkadaşlardan önce doğurursam iyi küfür yerim Aman daha erken benim için. Bir an önce istemiyor değilim ama sırası gelen doğursun önce bakalım
Valla sıraya bakmıyor bu işler belli olmaz yani

Ha o anlamda pardoon
Bnm yengem de cabuk doguranlrdan. Insllh bizimkiler de ole.olur

Valla sıraya bakmıyor bu işler belli olmaz yani
Korkutma kız beni gece gece. Benim koca da uyanmaz valla sancılandım doğuruyorum desem uyu sabaha geçer der. Yakın olsa kalkıp giderim de 1 buçuk saatlik yol Yok yok benimki beklesin uslu çocuk olsun abilerine ablalarına saygısızlık etmesin

Sendemi 1 buçuk saat yol gideceksin canım. Benimde öyle olacak gibi nasıl olacak çok merak ediyorum.

Evin içinde napayım deseydin tıkıldık kaldık siz yürüyüş yapan çifttiniz ama simdi daha onu da yapamıyoruz hiç birimiz
Sorma yürüyüşler de bitti artık :/ Benimkine kalsa zorla akşamları yürütecek yine ama havalar epey serin hasta olmak istemiyorum, boğaz ağrım 3 haftadır yeni geçti. Hava iyi olsa aslında akşam geç vakte doğru yürünebilir kimsecikler yokken..

Benim de babam koç. O da iyidir severim keratayı Patronum da koç. Çok kral adamdır. Tanıdığım en harika insanlardan hatta. Keşke onun gibi olsa oğluşum
Benimde babam ve eşim koç. Babam sessiz bir tip pek koçluğu yok ama eşimm öfff bir çift herşeydemi zıt olur, hiç mi uyumlu olmaz ya hala nasıl birlikteyiz inan bilmiyoruz
Benim babamda anneme sancılandığında şimdi uyu yarın doğurursun deyip dönüp uyumuş o zaman beklesin seninki de

Biliyomusun bugun aynı seyi bende söyledim eşime akşamları çıkalım kimse yok dışarıda diye ama havalar kötü cidden ya şansımıza iyi olsa gece bile çıkar yürüdük nefes alırdık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…