Evet fena agriyor bugun bir tane yaptim bıraktım. Biraz toparlansin zaten her yerimiz agriyor orasi da rahat kalsin ☺☺Aslında 4 gün yapınca geçiyor o ağrılar ama cidden epey ağrı yapıyor.
Benim gideceğim yolda trafik sorunu yok ama sırf viraj. Düz yol yokBakalım nasıl olacak hiç bilmiyorum ben de.
Ay kızlar gece gece midem kazındı. Dişlerimi de fırçalamıştım. En iyisi ben yatayım da bir an önce sabah olsun dalayım buzdolabınabebiş de içeride çıtlayıp duruyor. Çıt diye ses geliyor iki seferdir tırnak makası çıtlatır gibi Yatayım bakayım karanlık olunca uyur belki
İyi uykular canım, ben de karanlıkta uzanıyorum şu an ama benimki içeride karnımı deşiyor.Ay kızlar gece gece midem kazındı. Dişlerimi de fırçalamıştım. En iyisi ben yatayım da bir an önce sabah olsun dalayım buzdolabınabebiş de içeride çıtlayıp duruyor. Çıt diye ses geliyor iki seferdir tırnak makası çıtlatır gibi Yatayım bakayım karanlık olunca uyur belki
Cecenim, 3 kiloya yakın dediği 2800 kusurlu bir değer ise 3100 gr dediğinde 300 gr almış oluyor☀ Diğer karın ölçüsü yanlış girilmiş olabilir, doğru ise bile makineleri işaretleyen elini kaydırmış olabilir , hiç ama hiç takılma CanımKızlar size aklıma takılan bir şey sorucam.
Ben 2 hafta önce kontrole gittiğimde 3 kiloya yakın demişti doktor bebek için. Son kontrolde 3.100 gr dedi. Yani her hafta 300gr alır diyorlar ya normalde benim bebiş almamış buna ek olarak şimdi baktım e nabızdan. 2 hafta önce girilen değerden daha düşük değer girilmiş karın çevresi için çok kafama takıldı bu durum.
Stres yapma sagliklw gelsinde bebegin biraz daha sık dişini hersey yoluna girecek insallahBenim daha zamanım var. Salı günü kontrol var ondan sonra bakacağız duruma
Valla 20den sonra çekmiyorum bendeSirf hareket olsun diye dun 20 tane yapayjm dedim yaparken öldüm sabah uyandik bacaklarimin ic kısmı agriyor bir daha yok anacim dedim mahvetmissin kendjni ayol 150 neazim mi güç mu cok yorma kendini gelir elbet annesi alttan gelemzse üstten gelir
Ay hepimizde ayni durum vallahi benimkide hic durmuyor icimi deldi gecti bir saga bir sola bir asagiya organlarim sıkışip kaldim resmen benim oglan insallah pazartesini beklerİyi uykular canım, ben de karanlıkta uzanıyorum şu an ama benimki içeride karnımı deşiyor.
Eşimin yorumu bebek benim uyumamı istiyormuş
Evet öyle demişBurçlar kişiye göre değişkenlik gösteriyor ya. Daha bunun yükseleni var bir de
Ay cidden öyle mi demiş babanSessiz sakin olduğu kadar rahatmış baban Benim kocam rahatlığından değil de uyku hali bayağı ağır olduğundan uyanmış gibi davranıp saçmalayıp sabah hatırlamayanlardan Çoğunlukla yatağa nasıl girdiğini bile hatırlamaz bana sorar ben nasıl gittim diye. Düşün yani yatmadan bilinç gidiyor uyuyor
Cecenim, 3 kiloya yakın dediği 2800 kusurlu bir değer ise 3100 gr dediğinde 300 gr almış oluyor☀ Diğer karın ölçüsü yanlış girilmiş olabilir, doğru ise bile makineleri işaretleyen elini kaydırmış olabilir , hiç ama hiç takılma Canım☀
İnşallah canımİyi olur inşallah canım ya bizim yollarda o şekilde umarım nasıl geçtiğini anlamadan yetişiriz hastaneye.İyi geceler bu arada tatlı uykular.
Evet öyle demişooo senin eşinde benimki gibi. Yastığa 5 kala uyur adam hiç mi bir derdin yok, hiç mi uyumadan bir şey düşünmüyorsun yok anacım. Yatıyoruz saniyeler sonra adam yok
canım benimde 1 haftada 60 hem almış son haftalarda kilo alımı yavaşlıyor ve ölçümlerde hata oluyor 37 de daha büyük değer 38 e göre benim ölçümlerde ama doktor norml dediKızlar size aklıma takılan bir şey sorucam.
Ben 2 hafta önce kontrole gittiğimde 3 kiloya yakın demişti doktor bebek için. Son kontrolde 3.100 gr dedi. Yani her hafta 300gr alır diyorlar ya normalde benim bebiş almamış buna ek olarak şimdi baktım e nabızdan. 2 hafta önce girilen değerden daha düşük değer girilmiş karın çevresi için çok kafama takıldı bu durum.
Benimki de deşiyor sorma. Hıçkırık tuttu şimdi de zavallımıİyi uykular canım, ben de karanlıkta uzanıyorum şu an ama benimki içeride karnımı deşiyor.
Eşimin yorumu bebek benim uyumamı istiyormuş
Aynen canım aynenEvet öyle demişooo senin eşinde benimki gibi. Yastığa 5 kala uyur adam hiç mi bir derdin yok, hiç mi uyumadan bir şey düşünmüyorsun yok anacım. Yatıyoruz saniyeler sonra adam yok
İnşallah canım benim sağolasınStres yapma sagliklw gelsinde bebegin biraz daha sık dişini hersey yoluna girecek insallah
Evet dereotu çok faydalıymış süt yapımında doğumdan sonra daha bol tüketicemCanım, doğumdan sonra mide hazım sorunu kalmaz, daha çok ye hatta, üzerine 500 cl su iç, sütü karşıya fışkırtıyor
Yaa cok güldüm yaaa terlik bile olmadı deseneAy valla evde iyicene yabani olduk iyi miKaç gündür posta bekliyorum yok. Bugün posta kutusuna inip bakayıp dedim, kız dışar terliği giymeyeli ne kadar olduysa terliği sokamadım ayağıma Sonra sağı solu kolaçan ettim kimse var mı merdivenlerde diye, baktım ses yok 2. kattan girişe fişek gibi indim geri çıktım. İçimden dua ediyorum kimse çıkmasa karşıma bari diye.. İnsan görsem kaçacağım o derece yabanileştim artık 1 haftadır en aksiyonlu 2 dakikamdı.
+1 benim eşimi de koyalım bu grubaEvet öyle demişooo senin eşinde benimki gibi. Yastığa 5 kala uyur adam hiç mi bir derdin yok, hiç mi uyumadan bir şey düşünmüyorsun yok anacım. Yatıyoruz saniyeler sonra adam yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?