2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar size aklıma takılan bir şey sorucam.
Ben 2 hafta önce kontrole gittiğimde 3 kiloya yakın demişti doktor bebek için. Son kontrolde 3.100 gr dedi. Yani her hafta 300gr alır diyorlar ya normalde benim bebiş almamış buna ek olarak şimdi baktım e nabızdan. 2 hafta önce girilen değerden daha düşük değer girilmiş karın çevresi için çok kafama takıldı bu durum.

Benim gideceğim yolda trafik sorunu yok ama sırf viraj. Düz yol yok Bakalım nasıl olacak hiç bilmiyorum ben de.

İyi olur inşallah canım ya bizim yollarda o şekilde umarım nasıl geçtiğini anlamadan yetişiriz hastaneye. İyi geceler bu arada tatlı uykular.

İyi uykular canım, ben de karanlıkta uzanıyorum şu an ama benimki içeride karnımı deşiyor.
Eşimin yorumu bebek benim uyumamı istiyormuş

Cecenim, 3 kiloya yakın dediği 2800 kusurlu bir değer ise 3100 gr dediğinde 300 gr almış oluyor☀ Diğer karın ölçüsü yanlış girilmiş olabilir, doğru ise bile makineleri işaretleyen elini kaydırmış olabilir , hiç ama hiç takılma Canım

Valla 20den sonra çekmiyorum bende

İyi uykular canım, ben de karanlıkta uzanıyorum şu an ama benimki içeride karnımı deşiyor.
Ay hepimizde ayni durum vallahi benimkide hic durmuyor icimi deldi gecti bir saga bir sola bir asagiya organlarim sıkışip kaldim resmen benim oglan insallah pazartesini bekler

Evet öyle demiş ooo senin eşinde benimki gibi. Yastığa 5 kala uyur adam hiç mi bir derdin yok, hiç mi uyumadan bir şey düşünmüyorsun yok anacım. Yatıyoruz saniyeler sonra adam yok

Doğru diyorsun canım belki hatalı girildi. Biraz ilgisizler o yüzden korkuyorum açıkçası.
Hayırlısıyla bir doğursak bütün korkular bitse.

Evet öyle demiş ooo senin eşinde benimki gibi. Yastığa 5 kala uyur adam hiç mi bir derdin yok, hiç mi uyumadan bir şey düşünmüyorsun yok anacım. Yatıyoruz saniyeler sonra adam yok

Benimkide aynı ya. Dediğin gibi ben yüz tane şey düşünürüm yatağa girince. Benden önce uyumasını hep kıskanırım.

Aaa durun kızlar ben ve L lol .
canım benimde 1 haftada 60 hem almış son haftalarda kilo alımı yavaşlıyor ve ölçümlerde hata oluyor 37 de daha büyük değer 38 e göre benim ölçümlerde ama doktor norml dedi

Benimki de deşiyor sorma. Hıçkırık tuttu şimdi de zavallımı iyi geceler canım sana da

İçim rahatladı canım ya sağ olasın.
Normal olsunda bu durum artık endişe etmek istemiyorum bir şeyler için.

Canım, doğumdan sonra mide hazım sorunu kalmaz, daha çok ye hatta, üzerine 500 cl su iç, sütü karşıya fışkırtıyor
Evet dereotu çok faydalıymış süt yapımında doğumdan sonra daha bol tüketicem
Yaa cok güldüm yaaa terlik bile olmadı desene seni merdivende biri görseydi öyle koşa koşa inip çıktığını karnın burnunda temiz delirdik
+1 benim eşimi de koyalım bu gruba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…