Erik bulamayanlar benim gibi dere otu sapını limonlayıp az tuzla yiyebilirlerCherrygum ve Tikkabilla bildi
Hava iyi olsa herkes bizim gibi düşünüp çıkarmış bir deBiliyomusun bugun aynı seyi bende söyledim eşime akşamları çıkalım kimse yok dışarıda diyeama havalar kötü cidden ya şansımıza iyi olsa gece bile çıkar yürüdük nefes alırdık
Kızlar teyzesi kızıma örmüş bir de çıngırak yapıcakmışbunları ören küçük ablam bir de büyüğü var onun yeni çocugu oldu, bende hamileyim. Bunları ören ablamda çok istiyor bebek onun içinde dua edermisiniz Allah onada hayırlısıyla çok bekletmeden bir bebek versin bana çok destek oldu bu süreçte neler aldı hazırladı çok hevesli Allah isteyen herkese versin
Rabbim ablalığına da isteyen herkese de bağışlamışından versin inşallah tez zamanda
Bi çıkıyoz herkes dışardaymış falanHava iyi olsa herkes bizim gibi düşünüp çıkarmış bir deNeyse senin epey az vaktin kaldın evde hareket etsen bile yeter sana artık.. Ben iyice hamlayacam.
Benim gideceğim yolda trafik sorunu yok ama sırf viraj. Düz yol yokSendemi 1 buçuk saat yol gideceksin canım. Benimde öyle olacak gibi nasıl olacak çok merak ediyorum.
Canıııım, iyiyim. Martta doğurunca mart annelerine takılıyorum daha çok
Hiç aklıma gelmedi Ay dereotu severim iyi hoşta yedikten sonra afedersin çok agzına geliyo tadı geriErik bulamayanlar benim gibi dere otu sapını limonlayıp az tuzla yiyebilirleraynı papaz erik
Lohusayız ama aşeriyoruz
Koalacım afiyet olsun, bir tane de benim çin te☀
İnşallah canım benim
Ayyy valla herhangi birinizin canı çeksin diye yazmadım yaErik bulamayanlar benim gibi dere otu sapını limonlayıp az tuzla yiyebilirleraynı papaz erik
Lohusayız ama aşeriyoruz
Koalacım afiyet olsun, bir tane de benim çin te☀
Canım, doğumdan sonra mide hazım sorunu kalmaz, daha çok ye hatta, üzerine 500 cl su iç, sütü karşıya fışkırtıyorHiç aklıma gelmedi Ay dereotu severim iyi hoşta yedikten sonra afedersin çok agzına geliyo tadı geri
Burçlar kişiye göre değişkenlik gösteriyor ya. Daha bunun yükseleni var bir deBenimde babam ve eşim koç. Babam sessiz bir tip pek koçluğu yok ama eşimm öfffbir çift herşeydemi zıt olur, hiç mi uyumlu olmaz ya hala nasıl birlikteyiz inan bilmiyoruz
Benim babamda anneme sancılandığında şimdi uyu yarın doğurursun deyip dönüp uyumuş o zaman beklesin seninki de
Yok ayol benim çekmedi, ben formülünü buldum zaten.Ayyy valla herhangi birinizin canı çeksin diye yazmadım yaözür dilerim benim yüzümden aşeren varsa
Sağol canım❤
Yok canim 50 yapip dinleniyorum bazen 100 ama gecen 150 bi kerede yaptim benimde o anki enerjime bagliTek seferde mi 200? Zamanında çok yaptım ama o zaman hamile değildim tek seferde yapabiliyordum, şu an 20 yapsam ölürüm gibi
Ay valla evde iyicene yabani olduk iyi miBi çıkıyoz herkes dışardaymış falanben yuvarlaniyorum millet 200squat diyo 10 tane yapsam yarabbi şükür derdim sen havalar iyi zamanda yürü geceleri en azından bi kez çıkın bakın tenha mı nasıl
Hey maşallah sanaYok canim 50 yapip dinleniyorum bazen 100 ama gecen 150 bi kerede yaptim benimde o anki enerjime bagli
Az önce yedimBenim canım çekti sanırım
Sirf hareket olsun diye dun 20 tane yapayjm dedim yaparken öldüm sabah uyandik bacaklarimin ic kısmı agriyor bir daha yok anacim dedim mahvetmissin kendjni ayol 150 neYok canim 50 yapip dinleniyorum bazen 100 ama gecen 150 bi kerede yaptim benimde o anki enerjime bagli
Aslında 4 gün yapınca geçiyor o ağrılar ama cidden epey ağrı yapıyor.Sirf hareket olsun diye dun 20 tane yapayjm dedim yaparken öldüm sabah uyandik bacaklarimin ic kısmı agriyor bir daha yok anacim dedim mahvetmissin kendjni ayol 150 neazim mi güç mu cok yorma kendini gelir elbet annesi alttan gelemzse üstten gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?