2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Darısı sana oolsun canim doğur artık sende inat kızım yoruyor biraz birazda sağlık durumları malum zor yazıyorum ikimizde atlatacaz bakalim

Gözünüz aydın , hoş gelmişler bal bebekler☀
Bol sütleriniz olsun, bol bol emsinler inşallah
[/QUOTE]
Çok çok emmemiz lazim kan uyusmazligimiz var bebegimle aramızda sarılık değerimiz iyice yükselmesin diye her fırsatta emmeye çalışıyoruz

Gözünüz aydın , hoş gelmişler bal bebekler☀
Bol sütleriniz olsun, bol bol emsinler inşallah
Çok çok emmemiz lazim kan uyusmazligimiz var bebegimle aramızda sarılık değerimiz iyice yükselmesin diye her fırsatta emmeye çalışıyoruz
[/QUOTE]
Canm bu kan uyuşmazligi için neler yapıldı hamilelikte dogum dan snra flan

Canımm benim, rica ederim, paylaştıkça çoğalıyoruz Benim de senin bilgilerine ihtiyacım var, alt ıslatmayla ilgili başta, yazarsan çok makbule geçer sen de iyi ki varsın
Y yagmur12 arkadaşımız geçen gün erkek bebeği için,pipisini aşağı doğru indirmek gerekiyor diye, soylemiş doktoru. Camasirlari ıslaniyormus indirmedigi icin. Şuan işime yaramiyor kizim oldu ama ögrenmek guzel şey. Benim oglum her çiste atleti kiyafeti cis oluyordu, kimsede soylemedi boyle birşeyi, ben tam tersi pipiyi yukarı bakar sekilde ayarlayıp bezi takıyordum. Ve 18 aylık oldu yeni öğrendim. Ve bu sebepten kurutma makinası almıştim yetisemiyorum diye.

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım Allahım size bağışlasın bebeğinizi hemen toparlar insallah

Kızlar büyükşehirler arası gidiş yasaklandı. Başka illere doğuma gidecek vardı sanki ya napacak onlar?

Ay canım şimdi düşününce iyiki annemler gelmiş diyorum o kadar faydaları oldu anlatamam kadın hem evi hem beni bile temizledi valla şimdiye kadar gelmeseymiş kafayı yerişim ya allahm yüzüme güldü çok şükür bundan dolayı en azından ama bu demek değil herşey güllük gülistanlık

B Babybirds birde size bir sorum olacak. Kalça ultrasyonu ben kızima yaptıramiyorum. Gebeler ve kücük bebegı olanlar sağlık bakanlığını arıyorlarmış. Hangi hastaneye getirebilirim diye soruyorlarmış. Dün ben aradım semtimi söyledim. Bana medipola götürme orada coranali var, rumeliye veya veraya götürebilirsin dediler. Ve ben 2 sinide aradım 2 side sen bilirsin ama bence getirme 1 ay daha bekle belki hastalik kalkar o zaman bakarız, ulyrasyon odasina coranali birinin girmedini bilmiyoruz sonuçta dediler. Sizin bebeğiniz kalça ultrasyonu oldumu ? Birde bunun zamanı varmı oglumda 1 aylikken yapilmisti.

Annem gelmedi gelmeyecek de . Gelmesin de sorun değil hastanede Doğumdan sonra tek kalmayı göze almıştım.
Ama beni eşim hastaneye götürecekti oğlumla beraber arabadan hiç çıkmayarak. Şimdi o hakkım da alındı elimden . Oğluma sokağa çıkma yasağı geldi. Oğlumla eşim evde kalır artık.
Karnımda bebek,elimde valizle tramvayla birlikte hastaneye doğurmaya gider , Ertesi gün bir elimde valiz diğer elimde bebekle yine tramvayla evime dönerim artık.
var mı benden daha zor durumda olan ?
İnşallah yoktur.
Ben bunu nasıl atlatacağım bilemiyorum gerçekten.

Rabbim canlarını sağ etsin kızlarımın 3 çocuk yeter. Oğlumu da cennette büyütürüm inşaallah.
Maşallah benim de hedef 4 tü ama pes ediyorum galiba :)
Zor yaa seninkiler daha küçükmüş.
5 kişiyiz ayy çok değil bence
Kızzz nasıl başa çıkıyorsun vallahi alkışlıyorum seni. Hepsini planlı mı yaptın kız vallahi cesaret ister
Hepsi planli oldu canım. Bu minnoşumu ben çok istedim sevmelik olsun diye. Öyle de oldu
Doğuranlardan sonra geride kalan biz..

Eki Görüntüle 2613842
Şu öndeki benim minnoşummm. Sarı civciv benimkide

Aynen canım aynen
Benim eşimde benden önce uykuya daliyor hep benim kafamda deli sorular birde horluyorsa birde karnimda yaramaz oglumun sert hareketleri varsa uyku banada haram oluyor ahh ahh gamsiz gamsiz bir anda uykuya dalip hic uyanmadan sabah uyanmak ne guzel bir duygudur simdi birde pazartesi sabah dogum yapicam bana uykular iyice haram oldu gencligimde yalan oldu aa dostlar

Yok kuzum rengi iyi . Bak sık çıktığımı unuttum ama tazyikle yapma hamilelikten beridir hic olmuyor
O bende de oluyor canım. Muhtemelen bebek idrar torbamıza baskı yaptığı için ve sıkıştırdığı için tam dolmadan tuvalete gitmemiz gerekiyor. Onun için de sık sık ama az az yapıyoruz. Bence en mantıklı açıklama bu

Tuh canm ya inşallah kendin halledersin tek başına kimseye de gerek duymadan. Kız biz kadınlar istersek herşeyi yaparız ki zaten var mı bizden güçlüsü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…