Darısı sana oolsun canim doğur artık sendeOyyy maşallah bebişineAllah analı babalı büyütsün, uzun, sağlıklı ve mutlu bir ömrü olsun inşallah
Gözün aydın, Allah analı babalı büyütsün inşallahkilosu çok iyi maşallah kuzuya
Âmin kuzum sabırla bekleriz bizdeAllah anali babali buyutsun gozunuz aydin olsun canim saglicakla buyut bebisini sende kendine dikkat et yakinda bizde geliriz yanina ❤❤❤
Çok çok emmemiz lazim kan uyusmazligimiz var bebegimle aramızdaGözünüz aydın , hoş gelmişler bal bebekler☀
Bol sütleriniz olsun, bol bol emsinler inşallah
Çünkü gruptan öteyiz biz masallah canimsinizOy meleğim, gözün aydın canım seni merak ettik grupça. Anneli babalı büyüsün sağlıkla mutlulukla şansla inşallah bol bol sütün olsun
Y yagmur12 arkadaşımız geçen gün erkek bebeği için,pipisini aşağı doğru indirmek gerekiyor diye, soylemiş doktoru. Camasirlari ıslaniyormus indirmedigi icin. Şuan işime yaramiyor kizim oldu ama ögrenmek guzel şey. Benim oglum her çiste atleti kiyafeti cis oluyordu, kimsede soylemedi boyle birşeyi, ben tam tersi pipiyi yukarı bakar sekilde ayarlayıp bezi takıyordum. Ve 18 aylık oldu yeni öğrendim. Ve bu sebepten kurutma makinası almıştim yetisemiyorum diye.Canımm benim, rica ederim, paylaştıkça çoğalıyoruzBenim de senin bilgilerine ihtiyacım var, alt ıslatmayla ilgili başta, yazarsan çok makbule geçer sen de iyi ki varsın
Canım Allahım size bağışlasın bebeğinizi hemen toparlar insallahKızlar ben doğurdumAllah bekleyenlere tez zamanda kavuşmak nasip etsin. Normal doğum oldu. 3050 grammış. Ama daha yanıma getirmediler biraz oksijen alması gerekiyormuş Amniyon sıvısını atamamış tam ciğerlerinden. Dua edin kısa zamanda getirsinler bebeğimi inşallah
Kızlar büyükşehirler arası gidiş yasaklandı. Başka illere doğuma gidecek vardı sanki ya napacak onlar?
Hiçbir fikrim yokBi yerden izin kağıdı vs almak gerekiyo mu acaba
Gözün aydın canim Allah analı babalı büyütsün maşallah bebisineDarısı sana oolsun canim doğur artık sendeinat kızım yoruyor biraz birazda sağlık durumları malum zor yazıyorum ikimizde atlatacaz bakalim
Kaç günluk oldu ilk banyo canimOooohhh ilk banyomuzu yaptık biz. Buğün Kızımdan taş gibi bir uyku bekliyorum bakalım
Rabbim canlarını sağ etsin kızlarımın 3 çocuk yeter. Oğlumu da cennette büyütürüm inşaallah.Maşallah seni anneme benzettim o da 5 cocuk yapmıs 34te finish vermişen son erkeği bulunca kapatmış defteri Bi de sey diyo hiç bana benzememişsiniz ben özeniyorum aslında çok cocuk hosuma gidiyo da yapacak kadın değilim iş yok bende
Ama seni kınıyorum artıkbu kadar da sağlıklı atıştırmalık olmaz isyeaaannnn
Zor yaa seninkiler daha küçükmüş.Maşallah benim de hedef 4 tü ama pes ediyorum galiba :)
5 kişiyiz ayy çok değil benceOnu zor zamanlar için saklıyorum. Lohusalıkta tatlı krizine girersem diye
Tabi ki öyledoğsun artık sıkıldık yeter gelsin koklaşalım
Muhabbetin dibiiiitabi bebeler rahat bırakırsa
En nefret ettiğim şey tatlının soğumasını beklemekkrize girmişsem özellikle
Kız senin hamile olmadığın sene var mışaka bir yana allah bağışlasın hepsini,kalabalık aile
Hepsi planli oldu canım. Bu minnoşumu ben çok istedim sevmelik olsun diye. Öyle de olduKızzz nasıl başa çıkıyorsun vallahi alkışlıyorum seni. Hepsini planlı mı yaptın kız vallahi cesaret ister
Şu öndeki benim minnoşummm. Sarı civciv benimkide
11 cnmmKaç günluk oldu ilk banyo canim
Benim eşimde benden önce uykuya daliyor hep benim kafamda deli sorularAynen canım aynen
O bende de oluyor canım. Muhtemelen bebek idrar torbamıza baskı yaptığı için ve sıkıştırdığı için tam dolmadan tuvalete gitmemiz gerekiyor. Onun için de sık sık ama az az yapıyoruz. Bence en mantıklı açıklama buYok kuzum rengi iyi . Bak sık çıktığımı unuttum ama tazyikle yapma hamilelikten beridir hic olmuyor
Tuh canm ya inşallah kendin halledersin tek başına kimseye de gerek duymadan. Kız biz kadınlar istersek herşeyi yaparız ki zaten var mı bizden güçlüsüAnnem gelmedi gelmeyecek de . Gelmesin de sorun değil hastanede Doğumdan sonra tek kalmayı göze almıştım.
Ama beni eşim hastaneye götürecekti oğlumla beraber arabadan hiç çıkmayarak. Şimdi o hakkım da alındı elimden . Oğluma sokağa çıkma yasağı geldi. Oğlumla eşim evde kalır artık.
Karnımda bebek,elimde valizle tramvayla birlikte hastaneye doğurmaya gider , Ertesi gün bir elimde valiz diğer elimde bebekle yine tramvayla evime dönerim artık.
var mı benden daha zor durumda olan ?
İnşallah yoktur.
Ben bunu nasıl atlatacağım bilemiyorum gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?