2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar ya 20 yaş altı yasak geldi ya, doğuma giderken benim kızları ablama bırakacaktık. Bi sıkıntı yapmazlar herhalde dimi.

O değil de bizler nasıl doğum yapacağız ya ya bizlere de yasak gelirse valla te kafam buna takıldı bizim buranın hastahanesi de galiba baya kötüymüş k.babam bugün tanıdık ebe vardı onu aradı ne demişse kadın özelde doğum yaptırmayı düşünüyo bana da demediler

Ne bileyim canım ne kadar katılar bilmiyoruzki yarın anlarım artık
Ben de korkuyorum biri 5 biri 3 yasında,birine bırakmam lazım hastaneye zaten götüremem doğumda. Neyse giderken yalandan bağırırım ayy doğuruyorum yol açın diye :)

Yaa kızlar oksapar kullananlardan normal doğum yapan yada için bekleyen var mı ben her sabah vuruyorum sancın olursa vurma dedi bana hastaneye gel dedi sizin doktorlar ne dedi bu Konuda

Ben kullanıyorum canım ama daha doktora sormadım o konuyu. Benim doktor sürekli değiştiği için bir netleştiremedim.

Maşallah iyi olmana çok sevindim canım.
Gününde belli olmuş ne güzel.
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

Kızlar büyükşehirler arası gidiş yasaklandı. Başka illere doğuma gidecek vardı sanki ya napacak onlar?

Anladım canım sorarsan yaz buraya gerçi belki o zamana doğururum

Iki hafta deniyecekler 20 yaş altini baktik basa cikamiyoruz daha kati önlemler alacagiz dediler bence bizde evde bizi dogurtacak birinimi bulsak ne yapsak durum vahim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…