Amin canım inşallah yaDarısı sana oolsun canim doğur artık sendeinat kızım yoruyor biraz birazda sağlık durumları malum zor yazıyorum ikimizde atlatacaz bakalim
Evet canım iyi ki gelmişler. Bu zamana denk gelseydi sıkıntı olurdu. Geri kalan şeyler için sıkma canını hepimiz aynı durumdayız.Ay canım şimdi düşününce iyiki annemler gelmiş diyorum o kadar faydaları oldu anlatamam kadın hem evi hem beni bile temizledi valla şimdiye kadar gelmeseymiş kafayı yerişim ya allahm yüzüme güldü çok şükür bundan dolayı en azından ama bu demek değil herşey güllük gülistanlık
Valla inşallah zirvede kalırBu zamanda kadar istememissin sukretsin iste zirveler yakisir sanavalla bu zamana kadar bende olmadik bisey istemedim dogum son 3 gun pazartesine kadar bakalim bende zirvede kaparmiyim acaba
Canım 3 yaşındakiler bebek daha. Babasının yanında elbet çıkabilir. Gezmeye çıkmıyor sonuçta vardır çözümü merak etme3 yaşında , bakalm elbet çözüm bulacağız. Bi an herşey üst üste gelince daraldım sadece :)
İnsan ister istemez üzülüyor hiç beklemediğim kişiden anlayış göremeyince sarsıldım. Ama izin çıkacağından, eşim ve çocuklarımla herşeyin üstesinden geleceğimize inanıyorumxiexie canım o kadarına izin verirler bence.
Stres yapma. Hiçbir şey olmazsa en fazla ceza yazılır ki insan onu bile göze alır. Ama izin çıkar bence bu durum için.
İnşallah canım sağolCanım 3 yaşındakiler bebek daha. Babasının yanında elbet çıkabilir. Gezmeye çıkmıyor sonuçta vardır çözümü merak etme
Bendw gobegi dusene kadar yikamadim cnm allahtan 3 gunde dustuler hepKızlar annem Doğsun 2 -3 güne yıkarız diyor göbeği düşürmeden düşmeden yıkanmaz mi küçük kardeşim 8 yaşında her konuda güveniyorum aslında anneme ama merak ettim yinede
Göbek ıslanınca daha geç düşer dye söylenmişti bize doktor tarafından o yüzden düşmeden yıkamadık biz canm.Kızlar annem Doğsun 2 -3 güne yıkarız diyor göbeği düşürmeden düşmeden yıkanmaz mi küçük kardeşim 8 yaşında her konuda güveniyorum aslında anneme ama merak ettim yinede
ben kızları göbekleri düşmeden yıkamıştım iyice kurulayınca bir problem olmamisti. ama bu bicirikta cesaret edemedim. olmaz olmaz da bir enfeksiyon olursa zaten hastaneler karışık. hiç riske atmaya gelmez dedim. 7. gunde düştü. sonra yıkadım.Kızlar annem Doğsun 2 -3 güne yıkarız diyor göbeği düşürmeden düşmeden yıkanmaz mi küçük kardeşim 8 yaşında her konuda güveniyorum aslında anneme ama merak ettim yinede
Allah yardimcin olsun canim. oğluna göz kulak olacak bir arkadaşın yok mu? en azından gündüz baksa. akşam eşin alirdi. inşallah kolaycacik atlatirsiniz bu sureci.İnşallah canım sağol
Komşularım var aslında.hatta teklif ettiler oğlumu bırakaym diye. Ama biri hamile diğerinin de küçük çocuğu var dye eşim de bende Onları riskee atmak istemedik. Virüslü zaman nolcağı belli olmaz çocuğum sürekli evde olsa da taşıyıcı olabilir.Allah yardimcin olsun canim. oğluna göz kulak olacak bir arkadaşın yok mu? en azından gündüz baksa. akşam eşin alirdi. inşallah kolaycacik atlatirsiniz bu sureci.
İnşallah canım benimBen kullanıyorum canım ama daha doktora sormadım o konuyu. Benim doktor sürekli değiştiği için bir netleştiremedim.
Maşallah iyi olmana çok sevindim canım.
Gününde belli olmuş ne güzel.
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
İnşallah canım benim
sen iyisin dimi günün falan belli oldumu
Bizde hemen ertesi günü yıkanırKızlar annem Doğsun 2 -3 güne yıkarız diyor göbeği düşürmeden düşmeden yıkanmaz mi küçük kardeşim 8 yaşında her konuda güveniyorum aslında anneme ama merak ettim yinede
Bebek oynarken oluşan sertlik kasılma değil demişti bana ebe..Kızlar birde karnım sertleşiyor benim ama ağrı sancı yok doğum belirtisi olabilir mi bebeiş de oynuyor
Begonya2 doğuracak mıyım acaba
Bebek vuruyor mu peki o ağırlar sırasında bende ara ara oluyor bebiş vuruyor hep o şekildeKızlar ya benim akşamdan beri alt kısmım ağrıyor oturdugum zaman pek anlaşılmıyor ama yürürken ve lavaboda acayip bi ağrı var doğum belirtisi midir acep
Yok canm alt tarafta öyle birşey hissetmiyorum baskıdan başkaBebek vuruyor mu peki o ağırlar sırasında bende ara ara oluyor bebiş vuruyor hep o şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?