Suan normale gore gidemiyoruz maalesef ben 35+ suan ama 37 de gitmeyi düşünüyorumKızlar planlı sezaryende son hafta kontrole ne sıklıkla gidiliyor, 34den berı haftada bır oldu benım randevu
Benımkı normale gore cagırıyor ısrarla ya,o yuzden son haftayı merak edıyomSuan normale gore gidemiyoruz maalesef ben 35+ suan ama 37 de gitmeyi düşünüyorum
Kuzum hastaneye gidisler serbest cocuklar icin kaldi ki burda zaruri bir durum var izin verilir kendini sakin bunaltmaAnnem gelmedi gelmeyecek de . Gelmesin de sorun değil hastanede Doğumdan sonra tek kalmayı göze almıştım.
Ama beni eşim hastaneye götürecekti oğlumla beraber arabadan hiç çıkmayarak. Şimdi o hakkım da alındı elimden . Oğluma sokağa çıkma yasağı geldi. Oğlumla eşim evde kalır artık.
Karnımda bebek,elimde valizle tramvayla birlikte hastaneye doğurmaya gider , Ertesi gün bir elimde valiz diğer elimde bebekle yine tramvayla evime dönerim artık.
var mı benden daha zor durumda olan ?
İnşallah yoktur.
Ben bunu nasıl atlatacağım bilemiyorum gerçekten.
Bu zamanda kadar istememissin sukretsin iste zirveler yakisir sanaKızlar canım bir meyve çekti, çok klasik hemen aklınıza gelecek olanlardan. Henüz her yerde yok ama.Tee Pendik'te bir yer bulduk şimdi onu almaya geldik eşimle. Bana diyor ki bunu ye de doğur artık bu zamana kadar birşey istemedin doğru düzgün zirvede bırak
Canım benim özür dilerim oğlunu unutmuşum aklına getirdim tekrarRabbim canlarını sağ etsin kızlarımın 3 çocuk yeter. Oğlumu da cennette büyütürüm inşaallah.
Zor yaa seninkiler daha küçükmüş.
5 kişiyiz ayy çok değil bence
Hepsi planli oldu canım. Bu minnoşumu ben çok istedim sevmelik olsun diye. Öyle de oldu
Şu öndeki benim minnoşummm. Sarı civciv benimkide
Off cok sıkıntılı donemdeyizAnnem gelmedi gelmeyecek de . Gelmesin de sorun değil hastanede Doğumdan sonra tek kalmayı göze almıştım.
Ama beni eşim hastaneye götürecekti oğlumla beraber arabadan hiç çıkmayarak. Şimdi o hakkım da alındı elimden . Oğluma sokağa çıkma yasağı geldi. Oğlumla eşim evde kalır artık.
Karnımda bebek,elimde valizle tramvayla birlikte hastaneye doğurmaya gider , Ertesi gün bir elimde valiz diğer elimde bebekle yine tramvayla evime dönerim artık.
İnşallah yoktur.
Hayırlısıyla doğum yap ta canım varsın kimse olmasın yanında. Beterin beteri var sağlık olsun napalım. Hiçbirimiz böyle olmasını istemedik ama yapacak bişey yok.Annem gelmedi gelmeyecek de . Gelmesin de sorun değil hastanede Doğumdan sonra tek kalmayı göze almıştım.
İnşallah yoktur.
Kimse yokmu yaninda baska gelebilecek kimse Allah yardimcin olsun ama tek nasil olucak cidden moralim bozuldu uzuldum senin adina simdi insallah hersey yoluna girer saglikla alirsin bebeginiAnnem gelmedi gelmeyecek de . Gelmesin de sorun değil hastanede Doğumdan sonra tek kalmayı göze almıştım.
İnşallah yoktur.
Canım öyle şey olur mu hiç valilik izni falan birşeyler çıkar senşn durumunda olanlar için yoksa tek başına nasıl doğuma gideceksin bunları düşünüp strese sokma kendiniAnnem gelmedi gelmeyecek de . Gelmesin de sorun değil hastanede Doğumdan sonra tek kalmayı göze almıştım.
İnşallah yoktur.
Benimkinin de 8 günlükken düştü göbeği dün yıkadık bi güzel uyuduki sorma tadı damağımda kaldı benim de o uykununOooohhh ilk banyomuzu yaptık biz. Buğün Kızımdan taş gibi bir uyku bekliyorum bakalım
Üzülme canım yine gidersiniz benim de kızlarım var onlarla çıkıcaz evden, o kadar kısıtlama olamaz ,karnını gösterip doğuma gidiyorum diyeceksin.zaruri bir durumAnnem gelmedi gelmeyecek de . Gelmesin de sorun değil hastanede Doğumdan sonra tek kalmayı göze almıştım.
İnşallah yoktur.
Canım bence bu plana devam edebilirsiniz sonuçta mücbir bir sebep ve çok mantıklı açıklaması var.. bi şey demezler merak etmeAnnem gelmedi gelmeyecek de . Gelmesin de sorun değil hastanede Doğumdan sonra tek kalmayı göze almıştım.
İnşallah yoktur.
Ayy mis gibi olmuştur şimdi ya tam öpmelik koklamalıkOooohhh ilk banyomuzu yaptık biz. Buğün Kızımdan taş gibi bir uyku bekliyorum bakalım
Tuh canm ya inşallah kendin halledersin tek başına kimseye de gerek duymadan. Kız biz kadınlar istersek herşeyi yaparız ki zaten var mı bizden güçlüsü
Kuzum hastaneye gidisler serbest cocuklar icin kaldi ki burda zaruri bir durum var izin verilir kendini sakin bunaltma
Off cok sıkıntılı donemdeyizarkadasin yakin bir komsun yokmu cnm refaket edecek
Hayırlısıyla doğum yap ta canım varsın kimse olmasın yanında. Beterin beteri var sağlık olsun napalım. Hiçbirimiz böyle olmasını istemedik ama yapacak bişey yok.
Kimse yokmu yaninda baska gelebilecek kimse Allah yardimcin olsun ama tek nasil olucak cidden moralim bozuldu uzuldum senin adina simdi insallah hersey yoluna girer saglikla alirsin bebegini
Canım öyle şey olur mu hiç valilik izni falan birşeyler çıkar senşn durumunda olanlar için yoksa tek başına nasıl doğuma gideceksin bunları düşünüp strese sokma kendini
Hepiniz sağolun kızlar . İçimi buradan başka bir yere dökemediğim için buraya yazdm sizi de üzdüm kusura bakmayın lütfenCanım bence bu plana devam edebilirsiniz sonuçta mücbir bir sebep ve çok mantıklı açıklaması var.. bi şey demezler merak etme
Oğlun kaç yaşında canım? Yaşı küçükse ebeveyn yanındayken sorun olmaz bence. Onu iyice araştırın. Sorun valiliğe. İzin alınır elbet.Annem gelmedi gelmeyecek de . Gelmesin de sorun değil hastanede Doğumdan sonra tek kalmayı göze almıştım.
İnşallah yoktur.
Canım tut ki normal doğuma gidiyorsun o zaman tramvayla gitme şansın da olmayacaktı, iki çığlık atacaksın yolu açın doğuruyorum, bişey diyemezler oğluna,yine birlikte gidin tek gitmeAnnem gelmedi gelmeyecek de . Gelmesin de sorun değil hastanede Doğumdan sonra tek kalmayı göze almıştım.
İnşallah yoktur.
3 yaşında , bakalm elbet çözüm bulacağız. Bi an herşey üst üste gelince daraldım sadece :)Oğlun kaç yaşında canım? Yaşı küçükse ebeveyn yanındayken sorun olmaz bence. Onu iyice araştırın. Sorun valiliğe. İzin alınır elbet.
Bakalım hayırlısı artık elbet bir çözüm yolu bulacağızCanım tut ki normal doğuma gidiyorsun o zaman tramvayla gitme şansın da olmayacaktı, iki çığlık atacaksın yolu açın doğuruyorum, bişey diyemezler oğluna,yine birlikte gidin tek gitme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?