2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kuzum hastaneye gidisler serbest cocuklar icin kaldi ki burda zaruri bir durum var izin verilir kendini sakin bunaltma

Bu zamanda kadar istememissin sukretsin iste zirveler yakisir sana valla bu zamana kadar bende olmadik bisey istemedim dogum son 3 gun pazartesine kadar bakalim bende zirvede kaparmiyim acaba

Canım benim özür dilerim oğlunu unutmuşum aklına getirdim tekrar Allah kızlarına vve size uzun ömürler versin

Off cok sıkıntılı donemdeyizarkadasin yakin bir komsun yokmu cnm refaket edecek

Hayırlısıyla doğum yap ta canım varsın kimse olmasın yanında. Beterin beteri var sağlık olsun napalım. Hiçbirimiz böyle olmasını istemedik ama yapacak bişey yok.

Kimse yokmu yaninda baska gelebilecek kimse Allah yardimcin olsun ama tek nasil olucak cidden moralim bozuldu uzuldum senin adina simdi insallah hersey yoluna girer saglikla alirsin bebegini

Canım öyle şey olur mu hiç valilik izni falan birşeyler çıkar senşn durumunda olanlar için yoksa tek başına nasıl doğuma gideceksin bunları düşünüp strese sokma kendini

Üzülme canım yine gidersiniz benim de kızlarım var onlarla çıkıcaz evden, o kadar kısıtlama olamaz ,karnını gösterip doğuma gidiyorum diyeceksin.zaruri bir durum

Canım bence bu plana devam edebilirsiniz sonuçta mücbir bir sebep ve çok mantıklı açıklaması var.. bi şey demezler merak etme

Tuh canm ya inşallah kendin halledersin tek başına kimseye de gerek duymadan. Kız biz kadınlar istersek herşeyi yaparız ki zaten var mı bizden güçlüsü
Kuzum hastaneye gidisler serbest cocuklar icin kaldi ki burda zaruri bir durum var izin verilir kendini sakin bunaltma
Off cok sıkıntılı donemdeyizarkadasin yakin bir komsun yokmu cnm refaket edecek
Hayırlısıyla doğum yap ta canım varsın kimse olmasın yanında. Beterin beteri var sağlık olsun napalım. Hiçbirimiz böyle olmasını istemedik ama yapacak bişey yok.
Kimse yokmu yaninda baska gelebilecek kimse Allah yardimcin olsun ama tek nasil olucak cidden moralim bozuldu uzuldum senin adina simdi insallah hersey yoluna girer saglikla alirsin bebegini
Canım öyle şey olur mu hiç valilik izni falan birşeyler çıkar senşn durumunda olanlar için yoksa tek başına nasıl doğuma gideceksin bunları düşünüp strese sokma kendini
Canım bence bu plana devam edebilirsiniz sonuçta mücbir bir sebep ve çok mantıklı açıklaması var.. bi şey demezler merak etme
Hepiniz sağolun kızlar . İçimi buradan başka bir yere dökemediğim için buraya yazdm sizi de üzdüm kusura bakmayın lütfen
eşim de hallederz biz sıkma canını dese de ondan gizli odada Braz içimi döküverdim size.
Çok şükür ki güçlüyüm ,hayatta hep tektim zatn bütün mücadelelerimde.
O yüzden üzülsem de çabuk toparlanıyorm hamdolsun
Size de yazınca daha bi rahatlıyorm. Hepinizden Allah razı olsun

Oğlun kaç yaşında canım? Yaşı küçükse ebeveyn yanındayken sorun olmaz bence. Onu iyice araştırın. Sorun valiliğe. İzin alınır elbet.

Canım tut ki normal doğuma gidiyorsun o zaman tramvayla gitme şansın da olmayacaktı, iki çığlık atacaksın yolu açın doğuruyorum, bişey diyemezler oğluna,yine birlikte gidin tek gitme

Oğlun kaç yaşında canım? Yaşı küçükse ebeveyn yanındayken sorun olmaz bence. Onu iyice araştırın. Sorun valiliğe. İzin alınır elbet.
3 yaşında , bakalm elbet çözüm bulacağız. Bi an herşey üst üste gelince daraldım sadece :)

Canım tut ki normal doğuma gidiyorsun o zaman tramvayla gitme şansın da olmayacaktı, iki çığlık atacaksın yolu açın doğuruyorum, bişey diyemezler oğluna,yine birlikte gidin tek gitme
Bakalım hayırlısı artık elbet bir çözüm yolu bulacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…