2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

Kıyamam sana ya. İnşallah hepsi bir an önce geçer canım dua edeceğim. Memelerin yara olması kaçınılmaz heralde okuduğum kadarıyla herkes sıkıntı yaşamış. İyi olur inşallah biraz zaman geçsin oda düzelir.

Canım, çok okuyamıyorum, hastane olayı olmuş ama bitmiş çok şükür maşallah diyeyim nazar değmesin
Sarılık ne durumda? Biz bugün 30 günlük olduk (ikimiz de) biraz var halen sarılık
Sadece anne sütü alıyor, maşallah kilo alımı da iyi, renk niye düzelmiyor. Daha önce yaşamamıştım, 40'ını bekle diyorlar, bekliyoruz bakalım

Ben olsaydım da günler önceden söylemezdim ama aynı gün ameliyata girmeden arar bir helallik alır dualarını isterdim kızların da dediği gibi zaten 30-40 dk bişey ; o esnada dualarıyla sana güç verirler; zaten hastaneye gelemiyorlar bari öncesinde bilmiş olsunlar diye düşünürdüm ama tabi senin ailen durumu sen daha iyi değerlendirirsin; inşallah gönlünden geçtiği gibi olur herşey

Birde doğum yapan arkadaşlar eşinizi aldılar mı doğuma? Normalde zaten girmek isteyenleri alıyorlar ama bu virüs muhabbetinden ötürü emin olamadım. Sormayı da unuttum doktora.

Biz sorduk cnm kötü haber (
Hastane genel karar almış kesinlikle eşleri de almıyorlarmış çok üzüldüm ben de duruma ama yapacak bişe yok sanırım

Bekle canım, hiç endişe etme, maşallah işitme ve kalça durumu iyidir yavrunun
Onun dışında benim de sarılık eser de olsa var. Emziriyor musun bilemiyorum ama mama da veriyorsan hiç farketmez, beslenmesi iyi olsun şu ilk 1 ay, gerisini 2-3 ayda da halledersin. Ayrıca bebeklerine çok iyi baktığından ben eminim Sağlıcakla geçsin günleriniz

@baharumutduru2018 nasilsin canim kizin nasil oğlun alışabildi mi kardeşine
Teşekkur ederim İyi olmaya çalısıyorum. Yok be canım alışamadı hiç istemiyor kardeşini. Kucagıma aldıgım anda at at diyor kendisini aldıriyor. O kadar korurken 2 tane tokat bile yedi kızım.çok uykusuzum cok yorgunum ayakta meme veriyorum, ağlama krızi eşliğinde. Duruda gunduz güzel uyuyor gece pek uyumuyor.Gündüzde oğlum cok yoruyor gözler mor geziyorum, baş ağŕısı ile. Ay sizde bir slm verdiniz bin ah isintiniz. Kusuruma bakmayın

İnşallah canım, sağolasın
Biz sorduk cnm kötü haber (
Hastane genel karar almış kesinlikle eşleri de almıyorlarmış çok üzüldüm ben de duruma ama yapacak bişe yok sanırım
Üzdü beni bu haber şu an

Teşekkür ederim canım. Beklemeye biraktım belki ortalik düzelir. Emziriyorum beslenmesi iyi galiba, 2 saatte bir emmek istiyor. Çisli bezimizinde sayısı iyi. Sarılıga gelince sanirim bizimkide azaldı belkide geçti. Dokroru aradım sariligi sordum kakası altın sarısı ise normal limon sarısı ise getir dedi. Orda bi şüpe ediyorum işte bana göre iki renkte birbirine çok yakın. Hayir altın sarısı diyemiyorum baya açık sarı diyorum doktorda altınmi limonmu diye soruyor. En son ben bilmiyorum dedim, hatta artık bircok seyi bilmiyorum. Uykusuzluktan cok bitkin hissediyorum kendimi sabah 6 lara kadar kucagimda. Siz nasıl anliyorsunuz sarılığın azaldığını

Dilzar'cım nasılsın? Umarım herşey yolundadır Geriden nadiren okuyabiliyorum.
10 çıktı sarılık yazmışsın, 10 iken götürdüğünüzde vücuda inmiş miydi? Karna kadar vs. Ben de çok emziriyorum maşallah ama umarım sütümle alakalı değildir. 40'ını bekliyoruz bakalım Hemen geçsin gitsin ya hu

Olur mu canm halini sordum zaten tabiki anlatacaksin . Ah ne zordur simdi annelik zor uykusuzluk bir yana pskolojik bile bunalir insan . Biraz zor bir dönem olacak bir kac ayin ama düzelir insallah . Bende oglumun verecegi tepkileri endiseyle merak ediyorum kardesi dogunca . Simdiden ona aci biber alacam dışarda yatircam diyor bezen seviyorum diyor . Gündüz uykusuna devam ettir oglunu en azından o ara uyursun iyi gelir sana . Allah yardımcımız olsun

Ben hastaneye giderken haber verdim canım. Ben çıkana kadar dua etmiş ikisi de. Bilmem bana iyi geldi ama tercih meselesi tabii.
Birde doğum yapan arkadaşlar eşinizi aldılar mı doğuma? Normalde zaten girmek isteyenleri alıyorlar ama bu virüs muhabbetinden ötürü emin olamadım. Sormayı da unuttum doktora.
Eşim doğumdan hemen sonra girdi. Doğuma arkadaşım girdi.
Doğuran kayboluyor huhuuu kizlarrrrr memisleri sütle dolup tasasicalarrr bol bol bebeleri emesiceler arada yazin yahuuu
Kizzzz K Kuf özledim seni yaaaa geceler bizimdi yahuuu
Sorma lepistesim yaa, bu minik yidi bitirdi beni fırsat buldukça bakiyorum ama o gece sohbetleri yalan oldu tabii
Kizlar mart annelerinde gördüm süt yapiyormus paylasayim sizlerle de deneyin
Eki Görüntüle 2615085
Kuzum bunun pekmezli versiyonunu yaparlar. O daha sağlıklı hem. Ama cidden süt yapıyor. Komşum getirmiş sağ olsun bana da.
Amin kuzum çok sağ ol ben krem bile almamıştım niye olsun canım belki de olmaz diyerek. Salakmisim çok net söylüyorum böyle düşünen varsa bu hataya düşmesin

Aynı durumdayım Dün sadece 2 saat uyudum Gözler kısık, kısaları yakıp leyla gibi dolanıyorum
Doktor da hoşmuş yani ben de bilemedim şimdi , altın sarısı iyice has altınlar var ya 24 ayar o mu acaba? limon iyice açık sarı herhalde ya Çok emiyor, her bez kakalı çişli, 10 taneyi geçiyor 2 saatte bir alıyorum. Uyku düşkünlüğü gözlenmeli ama yenidoğan hem de erken doğanda zaten uykuya düşkünlük oluyor. Eller ve ayak tabanlarına inmemeli dendi. Bende karna kadar var sarılık. Ve bazen azalıp bazen sararıyor benzi. 40'ını bekliyorum.
Benim de oğlan 06h30 gibi uyanıyor, ben kucağımda bebekle yeni dalmaya çalışıyor oluyorum. Birkaç aya düzeliriz

İnşallah biran evvel bir düzene gireriz yoksa boyle hiç verimli olmuyorum. Oğlum bensiz yatmiyor yanindan kalktığim anda uyaniyor. Ve mecburen kızim icin ikide bir kalkiyorum, ve ağlma eşliginde kızımı emziriyorum evimiz çok sesli. Uykusuzlukmu oğlumun bagırmasindanmi bilmem müthiş bir baş ağrım var. Sanırım dediğiniz gibi biraz zamana ihtiyacımız var.

Hayırlı geceler hanımlar, İstanbul Avrupa yakasında oturup devlet hastanesinde doğum yapmayı düşünen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…