Niye sezeryan olcnki?Yaa yengem 40+4 doğurmuş ama ben 40dan sonrasında çok tedirgin olurum ne yapacağım yaa bebeğimde zayıf normal doğum için o kadar bekledim sezeryan da olmak istemiyorum
Ah o gorumcelerTöbe kız hayatta oturmam zaten ağrıyor deyip duruyor, birşey olsa benden bilirdi.Gittiö eşimin dizine oturdum. Görümcemde pis pis gülüyor arkadan
Doktor sezeryan der o kadar bekletmez bence bende doktor ne derse okey derim korkudan sonra bir şey olursan ne yaparım diyeNiye sezeryan olcnki?
42ye kadar yolun var
Eğer özelde para için sezeryan yapalım demezse Dr
Senin görümce fenaymışAh o gorumcelerBende kayinbabaya öne otursun diye arkaya gectim bir baktim ki saf gibi görünen görümce baktim hopp öne oturdu kb hic ses etmeden takmadan arkaya gecti
Ya anlıyorum onu da annemler yakınımda değil diye eksikliklerini aratmak istemiyor ama ben bir kere demişim hani yemek sıkıntımız yok olsa söylerim diye neden hala aynı şeyi soruyor? Yoksa 3 buçuk yıldır daha en ufak kötülüğünü görmedim, hakkını yiyemem.Iyi niyetli bir insansa hic alinma kırılma canimbenim kv dese kesin kötü amaci vardir mesela herşeye laf sokar esimle bizi yanyana otururken görürdü bizim zamanımızda kari koca kaynana yanında oturmaz derdi düşün
En azından biz içimizden geçeni söyleyebiliyoruz carlamadan.. Söyleyemeyenler daha kötü, içine at at sonra karı koca arasında tartışma oluyor.Kız aynısı benim kayınvalide.Eşime diyor ki gel bize ekmek vereyim sana, koala yapamaz. Eşim kalkıp kadıköyden beylikdüzüne gidicekmiş ekmek için. Eşimde dedi yoo zaten koala evde yapıyor ekmeği var bizim ekmeğimiz. Sonra bir daha söyledi duydum, aldım telefonu ben niye ekmek yapamıyormuşum acaba mantı bile yapıp koydum buzluğa çok şükür var yemeğimiz aç bırakmıyorum oğlunu merak etme dedim. Yok ben onun için demedim vs diyor. Hamileyim hasta değilim sonuçta. Niye aç kalalım yani. Duyanda yatalak kaldım sanacak. Bir de şeye sinir oluyorum arıyor her gün konuşuyoruz, bebeğimi besle tamam mı aç bırakma diyor. En sonunda bebek benim bebeğim herkesten çok düşünürüm zaten merak etme, kendimi aç bırakcak değilim dedim. Çok üstüme düşülmesinden nefret ediyorum. Eşime de dedim bebek doğunca sürekli öyle yap böyle yap diye darlamasın bak beni, ya orta yolu bulursun ya da ben susmam haberin olsun dedim. Cazgır gelin diyor bana
Özeli bu yüzden sevmiyorumDoktor sezeryan der o kadar bekletmez bence bende doktor ne derse okey derim korkudan sonra bir şey olursan ne yaparım diye
Evet kendi içlerine atınca daha çok üzülüyorlar. Bu sefer gerginlik ister istemez eşe yansıyor. O daha sıkıntı oluyor dediğin gibi. Valla ben arada carlıyorum.Ya anlıyorum onu da annemler yakınımda değil diye eksikliklerini aratmak istemiyor ama ben bir kere demişim hani yemek sıkıntımız yok olsa söylerim diye neden hala aynı şeyi soruyor? Yoksa 3 buçuk yıldır daha en ufak kötülüğünü görmedim, hakkını yiyemem.
En azından biz içimizden geçeni söyleyebiliyoruz carlamadan.. Söyleyemeyenler daha kötü, içine at at sonra karı koca arasında tartışma oluyor.
Ne guzel gelinmissin şanslılarSenin görümce fenaymışbenimki çok tatlı kız çok severim o da beni çok sever. Sen benim ablam gibisin diyor hep bana. Eşim soğuk durur biraz ailesine. Abi kardeş ilişkileri de çok yakın değildi. Ben konuştum kaç kere eşimle, daha iyiler şimdi. Senin sayende biraz ısındı aramız diyor hep bana.
Canim 42 yi onermem . 41 e kadar ama gelirse ne ala . Ama 37 de bile mekonyumu yapan bebeler var . O yuzden bir yerde doktorun muayenesinde dedikleri de onemli .Doktor sezeryan der o kadar bekletmez bence bende doktor ne derse okey derim korkudan sonra bir şey olursan ne yaparım diye
İnş bu gece olur bu arada nişanımda daha gelmediÖzeli bu yüzden sevmiyorum
Bence 41e kadar rahat bekleyebilirsin
Valla eşinle ben aynıyız sanırım kendi ailemiz tarafından. Tamam çok severler beni ve ablamı ama annem evlat ayrımı yapar mesela. Biz 5 kıymetliysek onun için oğlu 10 kıymetlidir. Açık açıkta söyler, oğlum bir tarafa kızlarım bir tarafa diye. Abimde yengemin sözünden çıkmaz, yengem 1 küsse abim 5 küser bize. Annemlerle kaç sen konuşmadığı, kapasını açmadığı oldu. Biz de gık deseler yanında olduk ama kıymetli olan yine abim oluyor işte. O yüzden eşini çok iyi anlıyorum ben.Ne guzel gelinmissin şanslılarbenim görümce ayni anasi esim cok düşkün o hallerine ragmen ama görümce kv hiccc evlat mi kardes mi bilmezler hala nasil böyle düşkünsün alttan aliyorsun diyorum . Senin tuzun kuru aileden yana nasil olsa cabalamadan seviliyorsun diyor üzülüyorum onada ama o da herkese hakettigi degeri verse kiymetli olacak belki ama anlamiyor .
Amin canim cok sagolHadi hayırlısı ile.git gel heyecanın o kadar normal ve güzel kisağlıkla dönün ikinizd3
Bende kokuyorum zaten isterim ki normal olsun ama doktor ne yap derse onu yapacağım bende öyle bir şey olmasından korkuyorum doğurmak için ne yapsam ya bu akşam 6 kat merdiven çıktım pert oldum ne. Yapsam ki başka nişanım da gelmedi daha aCanim 42 yi onermem . 41 e kadar ama gelirse ne ala . Ama 37 de bile mekonyumu yapan bebeler var . O yuzden bir yerde doktorun muayenesinde dedikleri de onemli .
İnşallah canım aslında uyusan bu gece dinlensen iyi olur da heyecandan uyuyamazsın kesin
Valla bizde verdik sipariş inşallah gelir.
Canım bende oraya cok tıkladım sürekli tıkla yığılma çok sanırım.
Ben de bir kez memeye sürdüm ama yıkadım emzirdim. Dikişler sürmeye korkarım kuzum ya.Enfexia yazmış canım.
Hametanı bence vajinaya sürülsün diye yazdı. Prospektüs te kesik yaralarına emziren annelerin gögüs çatlaklarına diye okudum. Emzirirken yıkamak gerekir diye kullanmadım ben.
Aynen kanka insan korkudan yapamayacağı bir şeyi bile yapıyor hele ki söz konusu bebekse. Bir de bir an önce bitsin istiyor insan o yüzden var gücümle ikindimKanka bana ilkinde ıkınma hissi gelmemişti,o his gelmeden ıkındım durdum ben.ne güzel 3 kere de bitmiş senin,benim baya uzun sürmüştü.en son bebek oksijensiz kalıcak deyince var gücümle ıkındım bende.o ıkınmayla bende de sayısız dikiş olmuştu
Bunu dediğin iyi oldu canım ya. Hamileyken yapamadığım her şeyi yapmaya girisiyorum çünkükan sulandırıcı vermedi canim. hiç bir bilgim yok. yırtık ve epizyo dikişlerim 13 gündür iyileşmedi. ne zaman iyileşecek diye baka baka anatomisini ezberledim artik.
bana doktor değil de ebe günde iki kez kurutma makinesiyle kurut demişti. onu yapiyorum. buradan arkadaşlar ılık su kullan demişti. onu da firsat buldukça yapıyorum. süt olsun diye su ve çaya yuklendigim için dk başı tuvaletteyim. her zaman ilik su hazır edemiyorum yagünde iki kez de batikon ve gazli bezle temizliyorum.
bir de direkt üstüne oturmuyorum. yan oturuyorum. bir de blup hemen iyi oldum sanip kendini işe verme azıcık ağır hareket et. eşin yardımcı olsun. sonrasinda sıkıntı olabiliyor. doğumdan sonra dağa bile tırmanırım gibi geliyor bana da hep aklimda diyorum.
Kullandım canım bugün de. Çok can yakıyor ya gebeliği boyunca kullanan herkese Allah sabır ve kolaylık versin. Altta dikişler, memede kocaman yaralar üstüne de bu olunca acıların kadını oldum resmenKuzum kan sulandırıcı önemlidir ya kullan bence. Ben şuan kullanıyorum zaten doğumdan sonra 10 gün daha kullanacağım. Pıhtı atma riski olduğu içinmiş. Sen öncesinde kullanmıyordun ama gerek görmese vermezdi. Zaten max5dk yakıyor geçiyor.
Böyle maharetli olmak çok güzel.
Biraz el işi bilsem bu dönemde başından kalmazdım bende.
Suyu ihmal etme kuzum hem tuvalete de kolay çıkarsın hem de sütün çoğalırBenimki hastanede iyi yaptı kakasini bekledik hatta 4 kere falan yaptı ama eve geçince durdu bi yapması neyse ki bugün biraz daha iyi sütüm kivamliymis annem öyle diyor belki o yüzden şu orani düşükse olabilir diyorlar yarın doktora gitcez bakalım ne diyecek ☺ kız benim iştahım varda noluyor deli gibi yiyorum sonra kendi tuvalete cikamamam da dert oluyor bana
Eliyle bazen yapistiriyo biBenimki de bazen öyle kavga edio memeyledeli mi ne zaten canim yanio ağzını yüzünü suruyo ucuna aklım gidio
Canım iğnenin acısı yok zaten incecik ama ilacın kendi çok fena yakıyor ya. Bu arada senin bebişin sarılığı doğunca mi başladı yoksa ilerleyen günlerde mi?Bana da sezeryan sonrası bu doğumda verdi kan sulandırıcı 10 gündü9 ay kullananlara çok üzüldüm gerçekten çok yakıyor. Eşim vurunca çok acıyordu ben göbekten kendim çok yavaşça vurdum son 5 tanesini acımadı pek. Göbek deliğinin 2 parmak çevresinin içine vuruyorsun sıkıştırıp yavaşça verince çok acımıyor. Bende varis de olduğundan vurdum 10 gün
Yok canım zaten o an sancinin acısını hissettigin için yırtılma falan fark etmiyorsun. Yani ben etmedim en azindan. Hatta aa ne güzel kesi de atmadilar mis gibi doğurdum diye düşünüyordum ki doktor yirtiklarini dikelim dediAy yırtılırken çok acımadı mı korkuyom
Ben de memeye sürdüm ama yikamak falan biraz zor oluyor. Dikişlere zaten cesaret edememistim iyi ki surmemisim.Kızlar hametanı bana da yazdılar doktor özellikle söyledi sakın dikişine falan sürme göğüs ucu için yazıyoruz bunu devleyit ödüyor diye dedi. Aldık pişikte vs işe yarıyor hametan sürmedim ben göğüs ucuna. Sezeryan dikişime de birşey uygulamadım otururken yan dönersem bitiş yeri acıyor sadece 20. Günde
Neden boyle yapar ki anneler insallah bizler ayrim yapmayiz evlatlar arasinda hepsini cokkk severizValla eşinle ben aynıyız sanırım kendi ailemiz tarafından. Tamam çok severler beni ve ablamı ama annem evlat ayrımı yapar mesela. Biz 5 kıymetliysek onun için oğlu 10 kıymetlidir. Açık açıkta söyler, oğlum bir tarafa kızlarım bir tarafa diye. Abimde yengemin sözünden çıkmaz, yengem 1 küsse abim 5 küser bize. Annemlerle kaç sen konuşmadığı, kapasını açmadığı oldu. Biz de gık deseler yanında olduk ama kıymetli olan yine abim oluyor işte. O yüzden eşini çok iyi anlıyorum ben.
İnşallah canımNeden boyle yapar ki anneler insallah bizler ayrim yapmayiz evlatlar arasinda hepsini cokkk severizannen biraz erkek cocuk düşkünü galiba . Zaten oyle erkek cocuklarda eslerine cok düşkün olur ☺
Benim kv tam tersi kizini cok sever onun icin ölür. Kızı icin psikolojisini bozmus . Asla sert konusamaz ona hep alttan alma . Gun icinde 50 defa arar telefonla konusur kiziyla . Ama esime gelince laf carpar tersler hic deger vermez lafta seviyorum der ama umrunda olmadigi her hareketinde belli . Huzurumuzu kacirmak icin elinden geleni asla ardına koymadi ve basardi da maalesef . Esim ona cok düşkün ama aralari hic iyi olmadi diye bir tarafi hep mutsuz . Zalım karı hic sevmiyorum yine aklima geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?