2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Yaa yengem 40+4 doğurmuş ama ben 40dan sonrasında çok tedirgin olurum ne yapacağım yaa bebeğimde zayıf normal doğum için o kadar bekledim sezeryan da olmak istemiyorum
Niye sezeryan olcnki?
42ye kadar yolun var
Eğer özelde para için sezeryan yapalım demezse Dr

Töbe kız hayatta oturmam zaten ağrıyor deyip duruyor, birşey olsa benden bilirdi. Gittiö eşimin dizine oturdum. Görümcemde pis pis gülüyor arkadan
Ah o gorumceler Bende kayinbabaya öne otursun diye arkaya gectim bir baktim ki saf gibi görünen görümce baktim hopp öne oturdu kb hic ses etmeden takmadan arkaya gecti

Ah o gorumceler Bende kayinbabaya öne otursun diye arkaya gectim bir baktim ki saf gibi görünen görümce baktim hopp öne oturdu kb hic ses etmeden takmadan arkaya gecti
Senin görümce fenaymış benimki çok tatlı kız çok severim o da beni çok sever. Sen benim ablam gibisin diyor hep bana. Eşim soğuk durur biraz ailesine. Abi kardeş ilişkileri de çok yakın değildi. Ben konuştum kaç kere eşimle, daha iyiler şimdi. Senin sayende biraz ısındı aramız diyor hep bana.

Ya anlıyorum onu da annemler yakınımda değil diye eksikliklerini aratmak istemiyor ama ben bir kere demişim hani yemek sıkıntımız yok olsa söylerim diye neden hala aynı şeyi soruyor? Yoksa 3 buçuk yıldır daha en ufak kötülüğünü görmedim, hakkını yiyemem.
En azından biz içimizden geçeni söyleyebiliyoruz carlamadan.. Söyleyemeyenler daha kötü, içine at at sonra karı koca arasında tartışma oluyor.

Bu hafta dogum yapacak arkadaslar bende Perşembe sezeryan olacagim. Her gün rezene cayi icip hurma yiyorum. Sizde yapin sütun gelmesini sağlıyormuş. Bugun gosguslerime masaj yaparken islakligi hissettim hatta uclarinda. Benim doktorum tavsiye etti. Sizlerinde haberi olsun

Evet kendi içlerine atınca daha çok üzülüyorlar. Bu sefer gerginlik ister istemez eşe yansıyor. O daha sıkıntı oluyor dediğin gibi. Valla ben arada carlıyorum.

Ne guzel gelinmissin şanslılar benim görümce ayni anasi esim cok düşkün o hallerine ragmen ama görümce kv hiccc evlat mi kardes mi bilmezler hala nasil böyle düşkünsün alttan aliyorsun diyorum . Senin tuzun kuru aileden yana nasil olsa cabalamadan seviliyorsun diyor üzülüyorum onada ama o da herkese hakettigi degeri verse kiymetli olacak belki ama anlamiyor .

Valla eşinle ben aynıyız sanırım kendi ailemiz tarafından. Tamam çok severler beni ve ablamı ama annem evlat ayrımı yapar mesela. Biz 5 kıymetliysek onun için oğlu 10 kıymetlidir. Açık açıkta söyler, oğlum bir tarafa kızlarım bir tarafa diye. Abimde yengemin sözünden çıkmaz, yengem 1 küsse abim 5 küser bize. Annemlerle kaç sen konuşmadığı, kapasını açmadığı oldu. Biz de gık deseler yanında olduk ama kıymetli olan yine abim oluyor işte. O yüzden eşini çok iyi anlıyorum ben.

Canim 42 yi onermem . 41 e kadar ama gelirse ne ala . Ama 37 de bile mekonyumu yapan bebeler var . O yuzden bir yerde doktorun muayenesinde dedikleri de onemli .
Bende kokuyorum zaten isterim ki normal olsun ama doktor ne yap derse onu yapacağım bende öyle bir şey olmasından korkuyorum doğurmak için ne yapsam ya bu akşam 6 kat merdiven çıktım pert oldum ne. Yapsam ki başka nişanım da gelmedi daha a

Cherrygum suan yataktayim ama daha dalamadim duami yaptim yattim heyecandan nasil uyucam bilemiyorum saatler kaldi rabbim saglikla kucagima almayi nasip eder insallah

Enfexia yazmış canım.
Hametanı bence vajinaya sürülsün diye yazdı. Prospektüs te kesik yaralarına emziren annelerin gögüs çatlaklarına diye okudum. Emzirirken yıkamak gerekir diye kullanmadım ben.
Ben de bir kez memeye sürdüm ama yıkadım emzirdim. Dikişler sürmeye korkarım kuzum ya.
Aynen kanka insan korkudan yapamayacağı bir şeyi bile yapıyor hele ki söz konusu bebekse. Bir de bir an önce bitsin istiyor insan o yüzden var gücümle ikindim
Bunu dediğin iyi oldu canım ya. Hamileyken yapamadığım her şeyi yapmaya girisiyorum çünkü demek dikkat etmek lazımmış. Hani sezaryen dikisi değil diye pek onemsememistim ama haklısın zarar görürse dönüşü zor olur Allah korusun. Eşim şükür elinden geleni yapıyor.

Makineyle kurutmayi bana da doktor söyledi ama zaten kan geliyor kurutsam ne olacak deyip kurutmadim. Sen faydasını gordun mü? İse yariyorsa yapayım ben de.
Kullandım canım bugün de. Çok can yakıyor ya gebeliği boyunca kullanan herkese Allah sabır ve kolaylık versin. Altta dikişler, memede kocaman yaralar üstüne de bu olunca acıların kadını oldum resmen
Suyu ihmal etme kuzum hem tuvalete de kolay çıkarsın hem de sütün çoğalır
Benimki de bazen öyle kavga edio memeyle deli mi ne zaten canim yanio ağzını yüzünü suruyo ucuna aklım gidio
Eliyle bazen yapistiriyo bi hayır yani tut ve em bu kadar basit neyin derdindesin demezler mi adama
Canım iğnenin acısı yok zaten incecik ama ilacın kendi çok fena yakıyor ya. Bu arada senin bebişin sarılığı doğunca mi başladı yoksa ilerleyen günlerde mi?
Ay yırtılırken çok acımadı mı korkuyom
Yok canım zaten o an sancinin acısını hissettigin için yırtılma falan fark etmiyorsun. Yani ben etmedim en azindan. Hatta aa ne güzel kesi de atmadilar mis gibi doğurdum diye düşünüyordum ki doktor yirtiklarini dikelim dedi
Ben de memeye sürdüm ama yikamak falan biraz zor oluyor. Dikişlere zaten cesaret edememistim iyi ki surmemisim.

Neden boyle yapar ki anneler insallah bizler ayrim yapmayiz evlatlar arasinda hepsini cokkk severiz annen biraz erkek cocuk düşkünü galiba . Zaten oyle erkek cocuklarda eslerine cok düşkün olur ☺

Benim kv tam tersi kizini cok sever onun icin ölür. Kızı icin psikolojisini bozmus . Asla sert konusamaz ona hep alttan alma . Gun icinde 50 defa arar telefonla konusur kiziyla . Ama esime gelince laf carpar tersler hic deger vermez lafta seviyorum der ama umrunda olmadigi her hareketinde belli . Huzurumuzu kacirmak icin elinden geleni asla ardına koymadi ve basardi da maalesef . Esim ona cok düşkün ama aralari hic iyi olmadi diye bir tarafi hep mutsuz . Zalım karı hic sevmiyorum yine aklima geldi

İnşallah canım rabbim evlat sevgisinde de adil olmayı nasip etsin herkese
İşte deve diken olayı bu biraz sanırım. Ailede olsa her zaman herkesin en sevdiği oluyor herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…